Ursäkta

Ja men förlåt förlåt för allt förlåt för att jag har en pojkvän förlåt om jag älskar min pojkvän. Jaha det ska bara alltid vara mitt fel allt jag gör är mitt fel, det är fel att jag är kär och har en kille det är fel att jag är lycklig det är fel att jag klarar mig. Men vet du ni alla vad nu säger jag precis som det är.
JAG ÄR SÅ TOTALT JÄVLA LESS ! PÅ ALLT SOM HAR MED ER ATT GÖRA JUST NU!
Jag vill så klart vara vän med dig er ja vem fan som helst, men just nu så vet jag inte vad j ag orkar jag vill bara vara!
förstår ni inte, det är så här jag vill leva mitt liv , det är så här mitt liv är, det är det här jag har valt. jag har vänner  i alla fall fast, dom kanske inte känner så jag har vänner, och orkrar inte bråka och diskuterar och bli ovän med er för att jag är med min pojkvän. och du vet faktiskt ingenting om mitt förhållande så du ska kunna yttra dig på det där sättet som du har gjort förstår du ingenting? det är det här jag har valt.! Förlåt att jag prioriterar fel förlåt om jag bara gör fel, men nu är det så här. Jag orkar inte heller sitta med en fasad om att jag inte tycker si eller så, Fråga mig i stället än att fråga någon annan om jag vill umgås med dig? fråga mig fråga vad jag tycker fråga inte bara när ska vi på fest? för det är det ända jag hör, inte ska vi hitta på nått till helgen alla ? ska vi se på film? eller nått sånt ? utan när ska vi festa. jag blir less orkar inte alltid höra detta ord SKA VI FESTA? är det de ända man kan göra i kalix ? nej just det de är inte det. Det är är mitt uppror och nu ska ni förstå att jag är less jag är fan less.

HEJ DÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0