Kärt återseende!

Godmorgon godmorgon!! Livet leker jag var bara lite trött när jag steg upp men i duschen vände det om och jag blev pigg som en lärka? heter det så? det kanske heter lerka?:S ja inte vet jag.. Ialla fulla fall så ska jag snart börja knata mot jobbet, måste bara få med mg någonting att äta eller så käkar jag bara kräm! Har ni förresten smakat den nya krämen Extra prima? Den är super god, smakar precis som hemma gjord" nog för att jag aldrig har smakat hemma gjord men det står så på förpackningen" haha

D et
var en kul kväll igår som slutade kvart över två för min del, jag fick tvätta bort sminket på toan utan att se ett skit eftersom att brorsan krajjade lampan kvällen innan så det var kol-svart! Men jag överlevde!!

kvällen bestod av!
En shot från min sida tog också ett glaset, vänner som mår dåligt, gråt, skratt, kortspel, ensträckt muskel, N å g o n som går i spagat, andra som försöker göra likadant, Spice girls, missförstånd?, en full Anne-Lie, en fjorton åring, kärt återseende, en borttappad telefon, en upphittad telefon, bråk, ingen cigarett, och ingen spya där heller!

image440
bild google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0