Paniken börjar sprida sig

Om exakt två dagar har jag precis slutat skolan. Om vi går full dag det vill säga.. Tredje året har börjat. Och det året kommer väl förmodligen gå lika fort som det andra året gjorde, som sagt det rusade förbi och jag hamnade i en livsnoja och bönade och bad om att inte bli så pass vuxen som jag kommer att måste bli.

Men åter till ämnet, jag ska börja tredje året och har till viss del en plan för hur min framtid kommer och ska se ut, men annars?
Det finns inte så mycket mer jag har planerat. Jag står på egna ben jag är helt själv..
Förra året behövde jag inte alls oroa mig, förra året var jag utomlands med min familj samt Daniel den första skolveckan. För precis ett år sedan idag så firade vi vårat första år tillsammans som ett par, för två års sedan blev jag officiellt tillsammans med någon person som jag levde ihop med i mer än några månader.. I år är jag ensam.

Jag har val att leva mitt liv själv just nu för att jag varken är redo och vill ha någon som står vid min sida jag ska stå på mina egna två ben..
Men åter till framtiden, hösten börjar närma sig jag har redan ett ton med skolarbeten som jag lämnade kvar av någon dum anledning i våras när jag heldre levde livet en att plugga.. Allt detta måste jag ta itur med och sen kommer väl resten att visa sig i sinom tid?

Jag är ensam vad är du?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0