Härliga Lördag

I morgon blir det kanske en Luleå sväng om vädret till låter det vill säga. Dom har visst lovet piss väder men jag håller tummarna för bra väder så jag och mamma kan ta oss en tur dit..

Idag har jag inte gjort så mycket suttit och tittat igenom några olika serier och sen så varit med Daniel..
Jag ska blästa på måndag i  stället eftersom att jag inte har gubbens nummer så jag kunde inte ringa igår och säga att jag skulle dit idag. Så jag tar det på måndag i stället..

Annars så tänkte jag ta mig en tur ut med skidorna men det hann bli mörkt innan jag blev redo så jag ska ner på stan och köpa ett hårspraý och sen så ska jag sola lite solarium.

Efter att jag tittade på lite sport på tv idag så kom jag på att jag ska sluta säga Fan eller Satan när jag misslyckas med någonting det ser skit fult ut, så jag ska börja säga söta ord som blomma bacon eller sol eller dylik.. Mycket smart av mig..

I alla fall så blir det nog schlager spinning i morgon ska titta om jag får någon med mig eller om jag ska fara själv.. Sara kanske är intresserad hon pratade då om det i fredags. Annars så blir det schlager tittande i kväll med mor och Annika samt hår klippning och färgning?

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0