Dagens prestation

Jag hade uthållighet av dess like idag när jag körde biceps och triceps på gymmet.
Och jag var inte alls lika slut som jag hade hoppats på när jag var klar, Men dock fick jag stressa lite eftersom att jag hade en körlektion att passa så jag hann tyvärr inte köra ca två övningar till som hade gjort mig totalt utmattad.. Fast detta kan ju vara en bra sak, der betyder ju att jag orkar lyfta armarna i morgon utan att ha killer träningsvärk !

Jag har ett mål med min träning ang mina armar, bygga mer volym alltså öka i muskelmassa, därför får jag köra hårdare pass och tyngre vikter för att nå resultat !
För att bygga muskler på armarna har alltid varit ett problem för mig, dock beror det mycket på mina småa tillgångar till fett & även för lite kost! ;) Därför köpte jag mig ett pulver för någon månad sedan som skall ge mina armar en ärlig chans !  Och det verkar fungera bra har börjat se snabbare resultat, fast prestationen inte alltid är på topp med just denna muskel grupp..

Det var allt om dagens träning, nu ska jag ta mig två lussekatter och dricka norrmejeriers mjölk och se Harry potter och fenix orden :) Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0