Att träna

Jag har just varit och kört en gym pass på NOVA och det är lika kul varje gång.. :)
Biceps och rygg blev det idag.

Att träna för mig är det det bästa som finns näst in till bättr en sex, jag skrev näst in till..
Bara känslan efter ett träningspass är hur skön som hellst..

Några milstolpar

Hitta motivationen är A och O, ibland hamnar man i svakor det gör även jag låte tiden gå och sedan är det bara att börja om igen.

Att känna sig " snygg " / bekväm när man tränar är ett stort plus, vissa gillar att träna i tighta kläder och andra i stora kläder, det är helt upp till var och en, men att känna sig bekväm i det man tränar i är bara bra.

Att hitta rätt träningsform för dig, det finns hur många olika träningsformer som hellst, från att springa till att gymma till gruppträning, enskildträning, dans.. Ja det är bara att välja och vraka. Lättast är att läsa om olika träningsformer och sedan prova på för att kunna avgöra om man tycker om den eller inte.. Kombinera många olika träningsformer gör att du kan ta ut kroppen maximalt. Ge varje olika träningsform minst fyra försök innan du kan avgöra om du tycker om den eller inte, för när man är nybörjare så är allt mycket tråkigare och svårare. !

Be om hjälp verkligen, ingen ska tro att man är bäst på allt från början och ska kunna klara allt själv, ta med en kompis som har tränat innan eller fråga på plats, det finns alltid folk som vill hjälpa till.

Träna med en vän eller utan, detta är helt upp till var och en vad man tycker känns bäst ! Helt enkelt känn efter.

♥Variera din träning ofta och ha roligt man ska inte behöva känna att man måste träna utan träning skall vara kul !

Tänk inte på alla andra utan tänk bara på dig själv, arbeta utifrån din dagsform för att kunna nå bästa resultat, samt jobba från din egna kropps förutsättningar !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0