Första veckan i mitt NYA liv !

Vi kom, vi sågs, vi lämnade avspår " var det så " ?
För lite mindre en tre år sedan stog jag för första gången i mitt liv på furuheds skolan och skulle börja ett stor del av mitt liv där, ja hela tre år..

Mina tre år på Handels kan jag endast jämföra med ett stort tack till er alla som har varit med från början till sluter eller bara i korta perioder. Jag kan ärligt erkänna att detta har varit den bästa tiden i mitt liv, och nu kommer det en ny EPOK i livet som heter vuxenlivet..

Min klass " våran klass" har vairt med om sjukt många saker, flera killar som har blivit dumpade, och som har dumpat oss "vilket vi aldrig erkänner", skratt i massor, fyllon på skolan ( två dagar efter den har slutat dricka), en hel del bråk, grupperingar, skrik, sura lärare, folk som säger emot, olika ledare, sånger till klassen, SUNDSVALL, Hajk för vissa,
U N D E R B A R A VÄNNER SOM ALLTID HAR STÄLLT UPP FÖR EN! massor med mera

Jag måste bara säga att under min tid med min klass och med mig själv har jag garanterat blivit lita klokare och fått en hel del mer kött på benen, jag är glad att jag valde att gå handels och jag är glad över hur mycket ni har gett mig och jag har fått ge till er alla andra ! :)

Ett stort tack och nu ses vi i vuxen livet <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0