Jobbig dag

Började natten med att somna klockan 02.00
Vid halv tio ringde Maria och berättade en liten jobbig sak, förhoppningsvis är allting bra och kommer att bli bra, jag håller tummarna :)

Sedan har jag mest suttit i telefonen hela dagen försökt fixa så att M har kunnat komma hem, men förhoppningsvis får han komma ett tag i morgon och hälsa på på sjukhuset..
Sen på Måndag är han ju faktiskt hemma föralltid..

Annars idag har jag städat och solat och nu har jag suttit i en timme och försökt ta mig in i duschen och sedan ska middagen lagas -biff med bambuskott och ris till det. kommer bli gott !
Jag kan ärligt inte beskriva med ord hur skönt det kommer vara att slippa laga middag till sig själv varje jävla dag, för i morgon är det faktiskt 5 månader jag har gjort det.. HAT

Ikväll ska jag fira Bella som blir 20år, party hemma hos Erika och sedan lutar det åt utgång, är över en månad sedan jag var ute på lördags nöjet på hotellet, way to long !
Så klart har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig men bitarna faller nog på plats när jag börjar sminka mig.

BTW är jag nog nästan lite kär i 190in men bara lite, längtar som sjutton tills jag har körkort, och kan säga att det är endast lite mer än en månad tills dess, då har jag rätt så mycket folk som jag ska köra igen åt..
Nej men ska kolla efter vad jag är intresserad av för bil och föreslå mitt förslag åt Micke, för hittills har han inte varit speciellt sugen på en New beetle i grönt : (

1# Och nya telefonera fungerar super bra, endast så att jag har glömt att tag bort plasten som var över kameran så nu blir bilderna rätt så mycket bättre ! :) Så jag är riktigt nöjd !

2# Och annars så har jag varit i garage branchen i veckan och fixat 190in bara så att ni alla inte har en uppfattning om mig att jag är tjejig för tro mig bilar kan jag faktiskt laga ;);)

3# Och Silver sköter sig bra och trivs i sitt nya hem, jag är glad att jag äger honom och kan säga att jag är riktigt förtjust i han ♥

Mikael Wallerström jag kärlekar dig i massor ♥♥♥

Det var allt från mig idag / A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0