Vecka 33, bilder från vecka 32

Så där ja då är vi inne i vecka 33. Snart så har jag nog kokat ungen klart så den känner för att titta ut och förgylla min vardag ;)
Förra veckan fick jag lite problem med mina fötter, efter en hel dags shopping så hade jag super ont efter det så har det ej släppt så börjar fundera på om det är hälsporre som jag har fått. Jag borde stoppa in mina sulor i alla skor men jag är för lat för det..

Barnet sparkar på som ett tok varje dag och är vaken under tiden jag är vaken, dock har h*n fått för sig att vakna till liv vid sex sju tiden så redan då börjar sparkarna att väcka mig :) Kanske det blir en morgonpigg liten sen ?

På tisdag ska jag till bm på kontroll så får se vad hon säger då : )

Vecka 32 i bilder




Ganska sexiga kukmuskler eller hur ? ;)

Vecka 32
Bebisen: Barnet är nu ca 41 cm och väger ungefär 1650 gram. Fettlagret under huden blir tjockare för att ge energi och sköta temepraturregleringen efter födseln. På pojkar har testiklarna börjat sjunka ner i pungen och med lite tur kan man se pungen tydligt med hjälp av ultraljud.

Från niomånader


Kommentarer
Postat av: Elin

tjockis, fast du är ganska söt iaf :) Jag tycker också att du har kokat klart ungen snart, längtar tills att snosa bebis och gå på massa promenader med er (skiter i om jag inte får, kommer iaf) jaa, och allt sånt där :)

2011-12-08 @ 19:45:48
URL: http://elinhanssonpalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0