-


Kommentarer
Postat av: katarina

men snälla människa. tänk förnuftigt. du bär på ett litet liv som är totalt beroende av dej. ett foster ligger skyddat visst gör de det men de kan även känna oro, att tatuera dej under graviditeten är ett stress moment för babyn du känner smärta och givetvis stressar de babyn. de borde du förstå själv. men visst de är helt upp till dej om du vill genomföra detta, hoppas verkligen att den tatuerare du går till har mer kunskap än vad du har. hur kan du villa utsätta den lille i magen för ex hjärtrus och stress. du borde nog tänkt till en extra gång på om en graviditet är lämpligt för dej. du tränar som en galning. och är totalt fixerad på ditt utsende i stället för att njuta av graviditeten. jag har fött 3 barn så jag vet vad jag talar om. jobbar som sjuksköterska så kunskapen har jag också. väx upp människa du ska bli mamma och ha ett ansvar livet ut.

2011-09-06 @ 07:39:33
Postat av: Anne-Lie

Tränar som en galning, Herre gud jag har varit på gymmet 4 gånger denna månad och prommat 5 gånger får inte riktigt ihop. ( Sedan kan vi säga att sedan 01.01-2011 så har jag gymmat 6 gånger och prommat för träningens skull ca 30min-2h max 14gånger. Ja min barn kan dö av detta för jag har ju säkert varit gravid hela den tiden, och ja mitt barn tar skada av att jag rör på mig nej du det är bevisat att kan man och mår man ej dåligt av att träna så skall man göra det, Det borde väl du om någon veta undersköterska som du är ?



Ursäkta om jag bryr mig om hur jag ser ut. Bara för att andra kanske inte gör det, MAN behöver inte gå upp 40kg under en graviditet för att man helt och hållet skiter i vad man sätter i sig utan skyller det på att man är gravid.



Jag äter nog mycket mat tränar i princip ingenting som du ser ovan. OM jag vill tatuera mig är det upp till mig själv för det är min kropp inte din eller någon annans. Eftersom att det inte finns någonting som är bevisat att det skall vara skadligt för barnet att tatuera sig så kan jag mer en gärna fundera på om jag vill göra det eller inte ! DÅ finns det ändå risk att det kan bli förjävlig eftersom att kroppen min inte är som den brukar vara, därför skall man tänka noga och prata med den som skall tatuera om man gör det eller inte.



Ja du har tre barn och jobbar som undersköterska men då funderar jag på om du är så " pass " mogen borde du kanske ha lärt dig vid detta laget att man låter alla sköta sitt och lägger ned din moralkärrings stil för tro mig jag gör precis vad jag vill och om du skulle känna mig så skulle du kanske veta att i mångt och mycket är jag nog mer mogen en vad du är tots dina tre barn och jobbet på sjukhuset !



2011-09-06 @ 14:03:46
URL: http://anneliee.blogg.se/
Postat av: katarina

för de första jobbar jag som SJUKSKÖTERKA inte undersköterska. de är väldigt stor skillnad. tycker de är skrämmande hur du resonerar, de är bara ett bevis på din fixering vid ditt utseende. anorektiker varning. visst de är alltid bra att röra på sig och träna men inte i samma utsträckning som man gjort innan graviditeten, och vilket snack om att gå upp 40 kilo bara för att man är gravid. vi lever på 2011 och en läkare skulle aldrig acceptera en viktuppgång på de viset. då beror de på andra faktorer. du måste läsa på lite innan du uttalar dej om saker och ting. inte sitter man och stoppar i sig en massa för att sedan skylla på grav. motion med måtta inte springer man på gymmet för att träna magen. där ska baby ligga skyddad i 9 månader +- 2 veckor. däremot ska man mjukträna bäcken inför kommande förlossning. och veta att för varje steg man tar så mjuknar bäcken botten mer och mer under en graviditet än om man inte är gravid. de finns bevisat att för mycke träning skadar din egen kropp och ditt underliv, de finns kvinnor som fött barn och tränat som du gör som sorgligt men sant får gå med inkontinens skydd för att bäckebbotten inte klarat av en förlossning. du tar allt som negativ kritik. tycker de år synd att du inte kan tackla de som en vuxen gravid kvinna. du är trotts allt ovetande om hur de är att föda barn och hur en kvinnas kropp fungerara efter en förlossning. lyssna och lär och ta emot råd av dom som har gått igenom de.

2011-09-07 @ 07:48:52
Postat av: Anne-Lie

Ja men om det är ok med min bm att jag tränar så får väl ändå jag göra det.

Så du menar att du inte har kritiserat utan barat viljat ge tips.. Nja inte riktigt som jag kan se det.

Jag förstår egentligen inte varför du bryr dig, jag känner definitivt inte dig du bor neråt i sverige och skriver ord med dej.

Ja tack för alla information du ger mig men jag tror jag lyssnar på mig själv min kropp och dom jag känner :)

Hoppas att du får en vidare intressant läsning här på min blogg och stör dig på mer saker jag skriver för jag kan inte annat en skratta när du är igång och kommenterar :)



Ha en fin dag

2011-09-07 @ 11:27:20
URL: http://anneliee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0