BeSafe izi combi x3

Snart är det dags att byta ut babyskyddet mot en bältesstol och jag har alltid tänkt ha en akta graco cosmic xtp men jag har nu blivit riktigt sugen på en stol från BeSafe modellen izi combi x3 denna är både en framåt och bakåtvänd stol och den verkar inte alls vara speciellt klurig att få spändfast i bilen.
Dock är jag lite osäker på hållaren till bältet när man har stolen bakåtvänd eftersom att ja Bella ska ju ha benen där och lär ju sparka och så i den. Någon som har upplevt hållaren som ett problem ?
 
 
Någon som har denna stol och har några tips ? :)
 
Mellan dessa två färger väljer jag men jag tror det lutar mer åt den lila :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den stolen är väl bara upp till 18kg? Jag tror att det var den stolen vi tänkte köpa iaf. Då var man tvungen att ha den framåtvänd vid typ 15kg? Och det vill man ju inte. Det bästa enligt mig är att köpa en stol som kommer passa länge. :

Svar: Ja det stämmer den är upp till 18kg men Bella är inte precis en tungviktare så hon kommer kunna ha stolen ett tag. Vad jag förstår kan du ha den bakåtvänd hela tiden om du så önskar. För oss är det inga problem att köpa en ny stol lite längre fram typ när hon är två men jag tror i alla fall att hon kommer kunna ha denna längre en så :)
Anne-Lie Wall

2012-08-19 @ 15:02:21
Postat av: Emmelie

Vi har gracon, och är nöjd med den! Dock tycker jag att den är jäkligt krånglig att spänna fast ;)

2012-08-20 @ 09:14:35
URL: http://Emmelieeemorin.blogg.se
Postat av: Anonym

Izi kid är tung och klumpig. Blir fort trång för barnet och tar stor plats i bilen. Och den är endast till 18kg. På plus sidan så är den ombonad :) Jag kan rekommendera Axkid Kidzone/kidzofix, Britax Hi Way, Max Way och Multi tech. De är alla upp till 25kg :)

2012-08-20 @ 17:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0