Vända dygnet efter resan och sjukdommar

Till Thailand sov bella två vanliga naps egentligen borde hon ha tagit tre men ja det var för mycket intressant att titta på. Planet gick 15.30 från Luleå två timmar försenat och Bella ville inte sova föra natten så vi fick hon att somna 4h för sent runt halv elva tiden och vi landade klockan två så det blev inte så mycket att sova.
Klockan var åtta på morgonen då thai tid och Bella tog en kort sovning på bussen och sedan under dagen körde hon sina vanliga naps och somnade vid 20.00 thai tid för natten och sov hela natten igenom utan vatten paus eller välling brukar av och till ge vatten en gång men annars välling vid 05-08 och gumman sov till 09.00 och väckte oss med att krypa upp mot sängbordet och vicka omkull grejerna där :)
Duktig tjej !
Så efter det har hon gått på thai tid sovit och det som vanligt i sverige ! Och under nästan hela resan har hon sovit utan välling mitt i natten typ 9dagar och ja då när hon har varit sjuk alla dagar förutom två så har hon även prickat in en natt att somna kl 05.30 jisses vad trött jag och Micke var den dagen :/
 
Men att vända dygnet när vi har kommit hem..
 
Bella fick feber kvällen innan vi skulle resa hem alltså på fredag vid 15.00 och bussen till planet gick 02.00 lördag morgon, Bella fick igen 40 gradig feber och vi fasade för flygresan eftersom att hon redan var jätte snorig och nu feber igen men den gick super !
Planet gick kl 06.00 thai tid alltså 00.00 svensk och Bella sov lite på flygplatsen innan avgång och sov nästan hela flygresan igenom hon vaknade lite då och då och var vaken totalt två timmar under flygturen hon sov tjugo min till en timme vaknade åt lite drack lite och somnade om så även jag sov mycket !
Himla skönt hon har varit hur duktig som helst på planen :)
Sen landade vi klockan 11.30 svensk tid alltsåa 17.30 thaitid och Bella höll igång till klockan 17.00 svensk tid då gick vi alla och la oss, innan vilade hon i våran famn och ja var ganska däckat men tro fan det hennes feber var 40.5 där ett tag hon sov med ett matstopp fram till 09.00 på söndag morgonen och tog sedan sina nap som vanligt och ja febern var borta men tro det hon hade ju sovit 17timmar helt galet :)
 
På söndagen tog hon en nap vid sju och efter en timme insåg vi att hon lär ha somnat för natten och mycket riktigt så vi körde i hon en natt välling sovandes vid tio tiden och skutten sov i 14 timmar till 09.00 på Julafton :)
Ja med en välling mitt i natten.
 
På julafton samma sak då somnade hon vid 17.00 och efter en timme sa jag att nej nu måste vi väcka hon, hon kan ej somna för natten vid 17.00 så vi väckte hon och hon var vaken två timmar innan hon somnade klockan 20.00 och har sovit till 08.00 idag.
 
Och nu samma sak hon somnade 18.00 och efter en timme sa jag att nu är det bara att väcka hon så hon får jamas och ny blöja men nej idag var hon inte på humör hon bara grät och grät och grät så jag bytte snabbt på hon medans Micke fixade vällingen och sen la vi hon igen fast det är för tidigt att somna kl 18.00 så lät vi hon eftersom att hon var helt förstörd öppnade inte ögonen och bara grät : /
 
Så ja hon har då lite jetlag men ja hon sover ju ändå länge så vi får väl se när hon inte somnar för natten när hon egentligen brukar ta en nap.
 
Hon är ännu förkyld med rinnig näsa som ja hon har haft sen den 10 så det är ett tag nu !
Herre hur hon har varit sjuk länge först en veckas magsjuka och sen två friska dagar och på söndag kväll fick hon feber till onsdag och på tisdag rinnig och täpt näsa och från fredagen kom hostan på posten och höll i sig till torsdag och ja rinnande näsan och täppan håller ännu i sig och ja vad händer dagen efter hostan går bort på fredagen så får hon denna feber igen ! USCH hemskt att hon är så sjuk men ja det går ju inte att göra så mycket bara vila och låta det gå över.
 
Hennes feber har legat på 40grader i två dagar och sen 38.9 i två dagar och sedan försvunnit och andra omgången var det 41grader på fredagen och under lördagen ( flygdagen ) upp till 40.5 även hemma och sen på söndagen var det nere i 35.1 grader igen.
 
Så nu när hon blir frisk ska vi inte beblanda oss med någon som är sjuk eller fökyld på ett tag Bellas immunförsvar är ju inte alls bra :/ Och ja det är synd om hon när hon är sjuk så ofta :( Mammas go hjärta <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Har fått höra av en kompis att du har en akta graco babyskydd till salu, stämmer de? Är isf. intresserad av den. Kan du skicka någon bild på den isf? Du kan ju maila tillbaka till mig på: [email protected]

2012-12-28 @ 12:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0