Välkommen hem till oss

Så där nu har jag fotat några bilder på huset, dock är ingenting renoverat utan vi tänkte ta det eftersom.
Samt är det massvis med möbler osv som vi ska köpa till alla dom olika rummen, dock hade jag ingen bild på sovrummet, hallen, toaletterna men det kommer ;)
Men nu ser det i alla fall ut på detta sätt:


Kärleksstigen 2

Köket, fotade inte hela köket dock.
Dessa gardiner och stolsdynor samt fatet fyndade jag på EM i veckan på 50%
Carro har gardinerna och sedan jag såg dom hos henne har jag varit stört kär i dom, så tur hade jag att dom fanns kvar :)



Vardagsrummet, här ska vi slå ut en vägg samt köpa nya soffor m.m
Den lila mattan till höger är ny från EM kostade 700kr på rea.

Barnrummet, här behöver vi en stor matta samt tänkte jag stoppa in en till spjälsäng ( just nu är spjälsängen i sovrummet ) så jag tänkte ha två stycken, eftersom att detta rum är så pass stort så passar det bra :)
Så fort bebisen behagar att komma så ska jag iväg och shoppa barn möbler och saker just nu har vi väldigt lite saker men det kommer.

Extrarummet, hit har vi redan fixat tapeter så det är endast ett nytt golv som måste köpas sedan kan vi på en gång börja fixa här inne.
Detta ska i alla fall vara datorn rum m.m sen har vi väl tänkt ha detta rum till barn nr 2 ;)


Alla rummen ska vi sedan ta tag i eftersom och lägga nya golv och tapeter, till sommaren / nästa vinter tar vi tag i köket och vardagsrummet eftersom att dessa kostar mest att fixa till samt ska vi slå ut en vägg och öppna upp allt till ett rum.
Men snart när vi har kommit på plats så ska vi börja shoppa tapeter och golv till sovrummet, extrarummet ( endast golv ) och barnrummet sedan får vi se om vi väntar med hallen tills vi tar köket och vardagsrummet eftersom att allt detta ska bli som ett rum med öppen planlösning.



Kommentarer
Postat av: carro

ååh, vad fina de var i ert kök :D hahaha, nä nog är det bäst att du inte förfaller, kan ju inte springa runt med en näsbymamma på stan ;) hihi. kläck nu får jag får köpa något fint med hello kitty!!!

2012-02-02 @ 20:52:14
URL: http://caarroekholm.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Det ser fint ut! Mysigt vardagsrum, gud så härligt med hus! :)

2012-02-03 @ 11:53:39
URL: http://beatriiicej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0