Med en tår i hjärtat

Usch så tråkigt det känns att mitt jobb skall flytta, alla underbara kollegor och vänner som jag har där kommer jag inte träffa varje dag något mera.
När jag gick på mamma ledigt så var jag garanterad att få komma tillbaka på jobbet på samma plats i listan som tidigare och som att ingenting hade ändrats oavsett om jag skulle vara hemma i ett och ett halvt år. Då kändes allt bra att gå på mamma ledigt och veta att jag vilken dag som helst kan komma tillbaka och jobba.
Tyvärr så tyckte ju inte dom i stockholm att kontoret skulle vara kvar i kalix nå mera och jag som hade tänkt börja jobba igen i september månad insåg nu att det är ingen ide för min avdelning flyttas som jag har förstått det efter sommaren så då kan jag inte börja där i september. Det hade varit bättre om min avdelning skulle vara den som flyttade sist så jag kan fara på Silja och jobba några veckor och få umgås med allt underbart folk och som få säga hejdå på riktigt.. För inte trodde jag att min sista dag skulle vara på min födelsedag- hög gravid så jag knappt orkade mig igenom den dagen. Nepp men det var det, eftersom att jag hade tänkt hel amma hela sommaren så finns det nog ingen möjlighet för mig att åka in och dra av några extra timmar fast jag ska aldrig säga aldrig det kan ju fungera om snuttan börjar äta mer sällan och event lite tillmatning så kan jag ju kanske fara och dra av några timmar. Ja vi får se ännu är det ett tag kvar tills slutet på Juni början på Juli och Augusti så jag får se om jag kanske känner för några extra timmar för pengar är ju alltid helt okej att ha :)

Vänner för livet har jag fått via mitt jobb och jag älskar varje dag där alla man känner och för att arbetet är så rätt för mig ! Det har varit helt underbart att få jobba på Silja och jag kan säga att det kommer bli svårt att hitta ett jobb som jag kommer att trivas med lika mycket som jag trivdes / trivs på Silja i kalix :)

I lav u all ♥


Jag första sommaren på Silja
Denna sommare skulle bli min tredje :)

Kommentarer
Postat av: carro

<3

2012-05-06 @ 22:09:19
URL: http://caarroekholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0