Onsdag

Ja då var det onsdag igen, allså tiden flyger iväg !!

Igår var vi på mamma träff hos Frida riktigt många mammor var vi och ja barn också ! Himla trevlig hade jag dock var jag som vanligt sen så kom kvart i två i stället för ett, men ja Bella fick för sig att dra en lång nap så hon sov till tio över ett sedan skulle hon matas bytas på och ja sen var vi på gång :)

Efter ca två timmar hos Frida åkte vi hem och inväntade mamma som skulle vara buskompis medans jag strykte gardinerna till kök och vardagsrum !
Snart är julen klar i detta hus behöver bara lite mer fönster pynt, haha ser himla roligt ut i köket när det är en stjärna i ena fönstret och en vanlig lampa i det andra..

Nåväl i natt har gumman sovit otroligt bra somnade 20.25 och vakade upp vid 21.10 fick lite vatten ( hon drack som ett tog så tror hon var en del törstig av all välling ) sedan har hon sovit i ett till 07.25 då jag steg upp gjorde välling och glömde halva pullvret kvar i dl måttet ( vi måttar upp pullver innarn vi lägger oss ) haha lite jag skrattade då vi steg upp då jag såg att halva dosen var kvar !

Iallafall sen somnade B om till kl 09.50
Annars idag har vi endast varit hemma, från morgon har jag fotat Bella sedan har vi busat tittat lite på tv och Bella somnade för natten vid 20.15 så nu ska jag se lite gossip girl och sen kasta mig själv i säng.

I morgon är det sista gången på babysimmet och jag behöver en kamera man eller kvinna !!
Sedan på fredag ska vi på shopping sväng till Luleå och på kvällen ska vi på julbord med Mickes jobb så mamma ska vara barnvakt !
Hm jag tror redan jag vet vad jag ska ha på mig så behöver inte alls stressa !

Nå väl nu leta i flottskåpet efter något gott !
LATER !

Tomten kom med min favvo glass här i helgen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0