Onsdag

Oh är helt slut nu sitter i vardagsrummet och lyssnar på lite mys musik och har precis ätit kvällsis har sett lite new moon och kollat in jollyroom.
 
 
idag tog det länge innan gumman verkligen somnade, hon tog en nap till sju och käkade 2dl gröt ( gigantisk portion ) sedan busade vi på i över en timme tills hon ville sova och vi la oss hon drack 30ml välling och somnade på stört dock vaknade hon upp efter tio min och somnade inte om jag var in några vändor tills jag tänkte att hon kanske ändå är hungrig och gjorde en portion välling och jag hade rätt hon var hungrig och sög i sig 100ml och sedan däckade hon : ) Hon är så söt och låg helt knäpp tyst i sovrummet fast det tog 20min innan jag insåg att det var välling hon ville ha en gång hörde jag i monitorn hur hon tränade på att säga pappa , paapaa papa sa hon go hjärtat ♥
 
Nu sover hon i alla fall som en stock och jag ska ta en snabb dusch fryser som ett as och sen krypa ned bredvid hon.
Silver har sovit med hon sen jag la hon vid åtta så han verkar inte vara sugen på en kvälls piss eller att umgås med mig han brukar alltid komma när Bella har somnat men idag var väl han trött och fortsatt sova med hon.
 
Idag har vi varit på mamma träff hos Jenny super trevligt att träffa dom andra mammorna och få surra av sig, barnen leker ju inte riktigt ännu med varandra men kanske på några veckor eller så, när börjar dom egentligen leka med varandra ? runt året va ? : )
 
Väl på väg hem släppte vi av Frida och Greta på näsbyn och B hade somnat i bilen och hemma lyfte jag ut hon sovandes och hon fortsatt att sova detta har aldrig någonsin hänt så jag blev chockad ja la hon i sängen med overall och allt och hon sov i trettio min innan hon vaknade, jisses hon måste ha varit slut.
När hon åkte i babyskyddet så vaknade hon oftast direkt man tog ut hon ur bilen och nu sitter hon ju i den andra stolen så man måste ju lyfta ut hon men ja hon fortsatt sova som en stock ! : )
Det måste ha varit jobbigt att " leka " fast hon mest satt i mammas famn hehe
ÄLSKLING !
 
Annars har vi bara tagit det lungt idag vi tog en 45mins prommis vid lunch tid himla härligt ute när det är snö men ack så mycket kläder till mig och gumman jag inser att vi behöver så gick och gjorde en lista i huvudet under promenaden så måste börja kolla upp vart jag hittar allt jag vill ha : )
Bäst vagnen <3
 
Nej men ska gå och lägga mig nu och se i kapp två avsnitt av Gossip Girl och sen sova !
Babysim i morgon och älsklingen kommer hem saknar han som f*n  :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0