Onsdag

 
Idag är jag trött vet inte om det beror på att Bella hade magknip mellan ett och två i natt ? Eller om ja det är för att jag är allmänt trött, Tror mer på magknipet.
 
Idag gjorde vi morgon vid tio tiden och jag blev så glad då jag tittade ut ännu snö ( jag gillar det ännu ) och strålande sol, jag kikade på instagram och insåg att alla hade redan varit på en fin morgonprommis i det härliga vädret och jag ställde in mig på att prommis skulle det bli om ca två timmar ( då b hade sov tid igen ) en prommis blev det och härligt var det med isigmark och knaset under däcken på vagnen dock var det ingen sol nå mera men ja det var ändå härligt !
 
 
När vi kom hem fick b sova ute i ja ca tio minuter innan hon vaknade och efter det kommer mamma hit för att vara med Bella medans jag fick flytta alla bilder till den externa hårddisken.
 
 
Nu gör vi inte så mycket b leker i bollhavet ( draken ) och vi poppar nrj måste låna hem lite ny musik här i helgen har inte fixat det på flera månader ( läs 6 ) nå men nu ska jag kika in på gina och göra beställningen som jag skippade igår ( ibland får man unna sig själv )
 
Later !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0