Grattis till oss

I fredags blev Micke 26 år gamal och i morgon fyller jag 22år ojoj gammel paret typ !
Nåväl har haft en karl som har varit 5 år äldre i några dagar och ja det känns helt ok ;)
Vi har firat tre dagar och ja gud vad vi har fikat !! :)
Vi bakade på torsdagen och på fredagen kom dom första gästerna så varje dag har vi haft ett tio tal personer på besök men otur nog lyckas alla alltid passa på att komma samtidigt det blir så svårt att hinna umgås och jyra med alla nog mycket men vi har löst det riktigt bra :)
 
Bella har halv sov strejkat på dagarna eftersom att hon är som sin mor en social råtta så vill hon ju självklart inte sova då vi har besök :) Så idag har jag börjat tjata in vanliga rutiner igen vi har varit lite slappa då hon har varit sjuk och ja efter thai men nu är det vanliga rutiner fem minuters metoden som gäller.
 
Himla trevlig har vi haft och tack för alla presenter fast det egentligen inte behövs då vi är vuxna nu ; ) i alla fall i ålder ! hihi
 
På fredagen hade vi middag med Björn och Jenny och det var super trevlig, Lördag blev det jyr med Elin och Fredrik där vi även har planerat in par middagar ; ) och igår var det Micke och Therese som  var här på besök ja alltså detta är våra par vänner :) Hehe alla andra kompisar och släkt har ju också varit !
 
Idag har jag varit till Tandis så brorsan var barnvakt åt B det hade gått super bra fast han var lite orolig att byta bajsblöja men B var en snäll tjej och bajsade då mamma kom hem :D hehe
Sedan har vi haft Hanna och Ludde på besök så vi har surrat på i flera timmar innan det blev middags tid himla trevligt :)
 
Nåväl ska gå och krypa ned bredvid prinsessan och slå igång Breaking dawn part 2 och somna i tid.
Min karl är i Kiruna och jobbar så vi är bara tjejerna och Silver ett tag framöver igen så tillbaka till dom vanliga rutinerna då :)
 
Förresten någon som inte har läst femtio nyanser av honom ?? köp den nu den är beroendeframkallande och super duper bra ! MASSVIS med sex ! OCH den kommer på bio snart dog lite då jag såg trailen längtar !
 
Puss !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0