Happis dag

I fredags blev det en hel dag grann kommunen vi var och köpte vinter skor åt Bella en lång sväng på Ikea , köpte golv och tapeter till hallen som renoveras nästa helg och sen handlade vi en resesäng till Bella och ja lite smått och gott.

Timmarna rusade iväg och till slut åkte vi hem utan att ha hunnit med allt. Men vi ska dit i morgon igen ;) haha
K ruta hade så bra pris på golv så vi passar på att köpa till dom andra två sovrummet ( vårat o kontoret ) och sen ska vi glida in i dom andra affärerna som vi missade :)
Bella ska nog vara hos mormor medans vi är bort ;) har aldrig åkt från kommunen när vi har haft barnvakt men någon gång ska väl bli den första. Tycker inte att ha med sig b är något problem när vi är och rantar men hade tänkt få tryckt in lite mer grejer i bilen men får se hon kommer säkert med ;) Hihi Bella har sovit sin första natt i egen säng helt utan problem hon somnade åtta fick välling halv sju på morgonen somnade om direkt och vaknade klockan åtta helt galet att hon sov en hel natt utan protest . Hittills i natt har hon då sovit i tre timmar ;) kommer bli himla tomt när m jobbar borta fast det är bara två veckor kvar :)<3 Det funkar super i resesängen så spjälsängen monterade vi ner idag, fast hon kastar sig i resesängen så får hon inte ont vilket super ! Bra köp :)
Nå väl dags att sova Natti !

Kommentarer
Postat av: ebba

hoppas du får en bra söndag :)
allt bra ?

2013-01-20 @ 15:20:53
URL: http://ebbalinneaa.blogg.se
Postat av: julia

Söt!

2013-01-20 @ 21:41:58
URL: http://photoojuliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0