Onsdag

 
Idag var det planerat att carro och carre skulle komma hit och umgås dom skulle komma på kalaset men carro ville inte smitta Bella SNÄLL TJEJ <3 så dom kom idag i stället :)
Även Hanna och Ludde kom hit ! :) Så vi har varit halva gamla silja gänget plus barnen då och jyrat på i några timmar åh så kul att vara med sina underbara vänner <3
Lite ovant för när man jobbade på silja så blev vi ju som en familj alla blev ens närmsta vänner och förutom carro och elin och Emmelie och Madde på senare tid så är det just silja gänget som har varit mina närmsta vänner och vad ovant när jag slutade jobba för över ett ÅR SEDAN att inte varje dag träffa sina närmsta vänner som vet hur man mår vad man tänker och hur man fungerar utan att ens behöva fråga, åh vad lyckliga och lätt vi hade det på silja man behövde inte ens träffa varandra på fritiden eftersom att man träffades umgick och pratade i massor på jobbet ! Ja man fick sin dagliga dos av skvaller djupa prat sex skämt och närhet bara att gå igenom dörrarna där ! Silja är inte en vanlig arbetsplats och nu när det är slut nu finns det verkligen inte något mera förutom typ sju personer som ännu jobbar i kalix känns det helt fel..
Fast jag är mamma ledig har jag bara behövt åka dit för att träffa alla ens närmsta vänner fått prata av sig och jyra på fast jag endast har träffat alla dom ett få tal gånger under det närmsta året så märker man inte ens att det har gått så lång tid allt är precis som vanligt fast ja alla är arbetslösa två har fått barn man har flyttat skaffat kille varit med om tusentals saker men ändå när vi träffas " nästan " alla så är det precis som vanligt och ja det är underbart <3 Sån vänskap och relationer värdesätter jag högt :)
Åh det är så kul att Hanna också har fått smått nu så en av alla har ett mindre barn som också är en mamma plus jossan dom som är en gammel mamma ;) haha det kommer jag få äta upp !
Nej men är så glad att jag fick jobb på silja och fick lära känna alla " idioter " som man tyckte i början och att alla utvecklade man senare en fin och nära relation till :)
Det ska visst bli en fest för Carre och då ska dom flesta komma och gud vad jag längtar ! Det ska bli himla kul.
 
 
Ja det är desamma med Elin och Carro vi har varit vänner i år fast vi inte alltid träffas och pratas så är vi ändå så himla nära vänner och känner varandra och litar på varandra till etthundra !
Himla lycklig är jag att ha en så stor vänskara som är ens närmsta och inte dömmer en för något ni är guldvärda allihop <3
 
Nej nu ska jag krypa ned bredvid sessan och läsa ut femtio nyanser av honom !
PUSS !

Kommentarer
Postat av: carro

<3

2013-01-16 @ 21:53:06
URL: http://caarroekholm.blogg.se
Postat av: Mathilde

Söt liten tjej du har. =)

(Har du lust att göra ett bloglovin byte? Ha en bra dag. =D)

2013-01-17 @ 08:35:34
URL: http://carmenmathilde.blogg.se
Postat av: Frida & Tess ♡

Fin blogg du har! Bloglovin byte? :) kram

2013-01-17 @ 19:58:22
URL: http://fridatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0