Onsdag

Morgon runt nio tiden morgon mys och bus fix inför att leka utomhus :) när pappa och morbror åkte till jobbet efter lunch gick vi ut och busade en timme sen sov Bella ovanligt länge en hel timme så jag låg och stekte :)

Sen lunch och mera ute lek Bella roade sig själv så jag passade på att tvätta av alla ute grejer poolen cyklarna och ute gruppen sen kom mormor Helena så då lekte hon och Bella och jag passade på att måla det sista varvet runt knutarna plus fönsterna medans jag hade barnvakt jag tänkte göra det när micke hade slutat men nu hann jag ficka det innan :) vi började måla läs micke gjorde det för typ två tre veckor sen men efter det fixade vi inte det sista varvet så idag var jag en duktig flickvän och fixade det så Micke slipper göra det . även runt garaget målade jag så det behövs ett varv till med penseln!

Sen gick mamma med Bella på stan så jag målade det sista och gick in och började göra spagetti Carbonara mums! efter middagen gasade vi till Nyborg för att träffa pappa Sofia och farmor och farfar Seth som även kom förbi Bella hade så kul så vi åkte hem vid halv åtta!! fast hon hade sovit en gång och jag hann duscha hon hemma men sen blev det bums i sängen :)

Vi har haft en super dag <3

Vi har börjat se nya stålmannen fast Micke blev trött så vi får se klart den i morgon men det är riktigt bra! rekommenderas verklige :)
nu några avsnitt Greys och om jag orkar ska jag gå igenom dom sista bilderna som jag ska framkalla jag höll på till tolv igår kväll men orkade inte gå igenom dom 3870 bilderna jag har fotat med telefone i år fast jag gick ju igenom alla från kameran så det var runt 8000 bilder får fixa det sista i kväll eller i morgon :)

puss!




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0