Helgen

 

Så vad har vi pysslat med i helgen då ?

 

I fredags så var brorsan och Jenny hit och spenderade hela förmiddagen med oss :) Trevligt !

Runt tre tiden åkte vi till morin säfström edins familjen för middag jag gick på prommis med Bella i vagnen så hon fick sova svin kallt så gick förbi Maria och lånade en mössa och surrade lite.

Vi hade knytkalas med tacos och surrade och jyrade på vid sju tiden blev det läggdags för båda barnen alltså micke och dennis haha nä men för Bella och Hugo så då åkte vi hem och avrundade i soffan.

Igår hade vi besök av Helena Emma och Mats sen for jag och köpte en present på costume åt mamma och köpte en liten grej åt mig också ;) Sen blev det gymmet och sen åkte jag förbi Mickes mormor och morfar ( där Bella och Micke var medans jag tränade ) och fikade lite snabbt innan vi stressade hem för att fixa oss för mammas kalas middag efter mat och tårta  ( tårta som bella åt själv med sked jätte duktig tjej <3 och slickade tallriken ) så körde jag ut Micke till nyborg för fest när Danne fyller år i morgon vi plockade upp dennis på vägen och sen hemma stog Emmelie med goffen och väntade på mig och Bella, vi surrade på och la Bella och runt elva åkte Emmelie hem och då avrundade jag kvällen med att börja se Greys från säsong ett igen ! SÅ BRA.

Våran duktiga 13månaders tjej <3

 

I morse gjorde vi morgon vid åtta tiden vid tio tiden åkte vi till Happis med Morin säfström edin för rajjala shopping och Ikea en hel dag blev det och vi var hemma igen vid tre tiden..

Annars har vi bara busat på med Bella och plockat i sakerna som vi har köpt !

Micke och Bella sover sen ett tag tillbaka och jag har precis sett en super bra film.

Myser framför tvn med barnprogram

Nå men nu ska jag gå och nöta lite greys i sängen innan jag slocknar !

Imorgon gym och kanske dejt med Hanna har inte sett hon på år känns det som :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0