Helgen

jaha tredje gången jag försöker skriva detta inlägg! struntar i bilderna.

fredag Jenny kom hit vid klockan två vi åt lunch och provade skor lekte vid fyra kom Björn och Micke hem då blev det att laga middag leka i snön för Bella efter klockan sex åkte Björn och Jenny hem och vi tittade på film :)

klockan nio på lördag vaknade jag och vi åkte till Luleå för lite shopping visar sen vad vi köpte och åt på MacDonalds så gott!! sen åkte vi hem vid fyra gav Bella middag och sen åkte hon till farmor Helena och sov över och vi åkte till Nyborg för att äta grillat bada badtunna och surra på vid tolv kom vi hem och gick och lade oss :)

i söndags sov jag vill tio Micke vaknade åtta!! haha och sen åkte vi till Haparanda med Maria och Johan och Emma för att köpa nya skor åt Emma, vi köpte lite godis och en katt som jamar åt Bella :)

sen åkte vi hem stannade hos Helena och åt middag och åkte hem vid fem tiden jag fixade med att märka alla vinter kläder och mössor som Bella har och plockade fram ett par större stövlar åt Bella hennes fötter har växt som bara den hon har 23-24 på skor nu och i början av augusti var det 21 !! :)



lägger in bilderna sen då det inte verkar fungera :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0