Happy fredag

morgon vid sju snark jag var trött som bara den ..jag fixade ihop mig och bella snabbt och sen gasade vi till jobbet farmor Helena kom och hämtade bella vid nio och då gasade dom ut till Maria som skulle vara barnvakt dom har varit och badat och busat hela dagen<3

jag jobbade själv så mitt under lunch stängningen for strömmen i hela kommunen?? och även telefon nätet så jag blev något rädd! ni vet bombhot? ingen annan som tänkte så?? Hahah

hemma kvart i sex då det blev middag för mig och Micke bella var på bio med farmor och Emma just innan bion slutade ringde Helena att vi fick hämta gumman då hon hade blivit rädd av alla raketer i petsson lill hjärtat<3 vi gasade dit i ett nafs och hämtade hem hon<3 - mamma vet du petsson den var läskig söt hjärtat!

sen kom Maria och Johan på besök det blev godis barnfilm och jordgubbar, jag och Maria åkte på en raggar runda och när vi kom hem började det åska! den var långt bort länge länge men vid elva åkte dom hem och då var den i nyborg :/ så jag och Maria pratade med varandra och skrek Hahah jag är livrädd för åska och när jag väl vågade lägga mig så slog en blixt ned i närheten av huset jag skrek så bella vaknade hihi;)
åskan gick som tur var inte över huset vi satte ute och titta på den i säkert en timme och sedan satt jag själv i soffan då jag inte vågade sova men det var endast tre blixtrar som var nära oss tur!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0