Vecka nio

Jobb varje dag för mig och Dagis för Bella förutom idag då hon har varit ledig med Micke :) I måndags gjorde vi? Hm jag vet inte riktig busa myste på direkt jag slutar jobbet är det mamma som gäller <3 min mamma hämtade i alla fall b från dagis :) minne som en guldfisk nu förtiden??

I tisdags kom jag hem till dukat bord grillat med farmor Helena på bjudning så gott mums! bus med tjejen och lite film mys :)

Igår åkte jag direkt efter jobbet till risön där Micke och Bella var jag kom till dukat bord fast alla hade ätit förutom gumman som fortsatt då jag kom <3 Micke och Kurt snickrade och vi surrade på jag var förkyld som tusan vilket som tur var har gett med sig riktigt bra till idag :) gumman blev sur då vi lämnade Kvar Micke i risön och åkte hem tur han kom hem trettio minuter efter oss! annars hade hon inte varit glad! hon skrek och halv grinade hela vägen hem :/

Idag hade jag sovmorgon när Bella var ledig för att hinna allt vanligtvis så ringer klockan kvart i sju och idag halv åtta <3 Skönt! dock vaknade damen kvart i sju :/ tur Micke var hemma ;) jag fick skjuts av Bella och Micke då dom åkte till kusin Emma och Johan för pappa barn bus medans mammorn jobbar, sen plockade Maria upp mig efter jobbet och vi åkte hem till dom för middag och bus Maria fick efter många många minuter tio? ner Bella i badet hon har blivit skrämd så hon vägrar att bada men Maria lyckades! :) så barnen badad sen åkte vi hem och lade Bella putsa lite skor och tittade lite film :) nu ska jag sova puss!



måndags tjej <3


om vi skulle ha lite varmare hemma kanske??

jag och Micke roade oss med att bygga pärlplattor i tisdags då Bella hade somnat ;)







middag hos kusin Emma


godnatt ;)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vecka nio... hmmm... ;) Jag hoppas ♥

2014-02-28 @ 11:28:10
URL: http://jennize.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0