söndag måndag

Två halv lata dagar igår var det kalas för mickes mamma tårta och fika:) mums! Bella somnade då vi var där så vi väckte upp hon oxh åkte hem vid lunchtid:) sen blev det fix hör hemma renbäddning och vikning av tvätt och en pn för mig;) mot kvällen åkte vi och solade och avrundade i soffan framför film och sen greys:)

Idag vakna vi först då micke åkte på jobbet i typ två min och sen somnade vi om till 09.10 jisses frulle och sen gick vi ut och tog fram cyklarns utemöblerna och jag började byta cykelstolen till våran gamla tant cykel då min är supet rostig oxh jävlig. Sen kom emmelie och tore vi åt lunch surra åkte på coop och stoe handla hämtade hugo på dagis och sen hem och vara ute i två timmar till jag och bella fixa klart cykeln hoja lite gran bella cykla ned för altanen men slog sig inte... Jag fotade en bild efteråt såå tro inte stt jag inte trösta hon först;)

Sen blev det middag och ett litet bilköp:)💜❤ och runt fem kom morin Säfström på besök så vi mammor åkte och shoppa lite och papporna var med barnen:) film och ja bloggning nu på kvällen :)

Ja nu ska jag sova utvecklingssamtal i morgon på dagis :) puss!
Jag bebehöver ett par stövlar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0