Många tankar små

ja det kan man undra vart sjutton är solen ? jag vill ha varmt nu nu nu.

Har inte ens skrivit att vi har ju bokat resan till spanien, vi far den 20/8-07 och kommer hem den 29/8-07:) Skönt och det är inte länge kvar heller:D plus att jag och älsklingen firar ett års dag den 19:) Älskar dig daniel.

MM vad ska jag göra nu då? jo gå till mamma fara och handal och sen brumma ut med mormor och morfar till stugan, blir där i någon dag.. Hoppas på bra väder i morgon så man kan sooola jag behöver solens energi jag är trött och pist , mycket beror på min super gulliga pms men i alla fall jag måste få sol ska kika på smhi om dom har lovet bra väder, ja 18 grader i alla fall, hoppas på en strålande stor sol också:)

Igår

Var jag med gumman, spelade lite luft gitarr på golvet och sjung, haha inte den snyggaste synen på en mig men i alla fall hade skoj. prövade min drink mix elin dissade dum som hon var men jag tyckte att den var rätt så skaplig.. :)

Sen vet jag inte vad mer vi gjorde såg på film och bra var. kul att få vara med elin en hel kväll;) Puss på dig..

Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva, ska fortsätta kolla på ikea vad jag ska köpa till mitt rum.. :)



Töntar på väg till LK förra året ;)


 


Tråk tråk

Vet inte vad jag ska göra jag har inget att göra? eller jo jag ska tömma diskmaskinen och sen städa mitt rum men vad mer? inget, hm äta jordgubbar eller jordbär som dom säger i norge "en gubbe meddelade det åt mig i dag" ;) Pojken är på bil bingo och flickan har tråkigt.

NÄ nu sjutton ska jag gååå!

image57

Tack för att du finns gumman<3

:)

Yes var till luleå i går och fick spärrat upp min telefon, gud vad glad jag är, hahaha tjejen hade gett oss fel kod eller nått för en kille fick upp den på första försöket så nu kan jag ÄNTLIGEN använda min tele..

Måste snart gå och äta och duscha ska och jobba om två timmar, suuck, men det är pengar och jag behöver dom för alla mina tog slut i går i luleå:) har inhandlat lite nytt.

Ibland kan jag ta och kosta något på alla tanter som är så sura, blää vad less man blir när man jobbar också ska dom bara klaga, gud i bland är det jobbigt, och jag försöker faktiskt hålla mitt humör uppe men det går inte så bra alltid: / men jag har hunnit läsa ut en bok när jag har jobbat i veckan den var jätte bra Brustna hjärtans café :) kan rekomenderas. Måste köpa mig en ny bok nu så jag har något att läsa ;)

Jaja nu fick jag tankestopp, Puss och kram 


En fråga var tusan är sommar värmen?

Lista

Namn: Anne-lie wall
Smeknamn: har inget
Födelseort: kalix bb
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: Så blond man kan bli men just nu brunett
Pluggar/Jobbar: Pluggar
Familj: Daniel, mamma pappa jaana brorsan

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Varje dag
Gnälla: När jag känner att jag måste
Skrika: Inte så ofta nu för tiden men förr typ varje dag.
Sova: Varje dag
Försöka vara annorlunda: Nej jag tror jag är rätt normal, fast vad är normal?
Vilja dö: det finns två saker i livet som du garanterat kommer att göra födas och dö.
Röka: Nej
Ljuga: Inte så ofta.
Gå i skola: Varje dag när det är skola.

HUR...
Går du: Oftast med skor på, haha nej men med fötterna på jorden
Svarar du i telefon: Hej det är Anne-Lie
Fördriver du tiden: Jobbar, sitter här, är med daniel
Ofta städar du: små plockar varje dag, grov städar väl 2gånger i månaden i varje rum
Bäddar du sängen: Nå jag bäddar den väl som vanligt, om frågan är om jag gör det så Ja!
Många stör du dig på: Inte så många en del då och då finns ingen jag stör mig på alltid alltid.


HAR DU...
För många vänner: Nej
Egen dator: ja men den används ej
Egen TV: japp:D
Några tatueringar: Nej men ska skaffa bara ett och ett halvt år kvar
Gjort bort dig rejält: inte vad jag kan komma på.
Kysst någon: varje dag
Haft sex: vad tror du själv?
Varit kär: är kär
Dumpat någon: Jodå
Blivit dumpad: Ahha
Lämnat landet: Jodå flera gånger 1.2.3.4.5.6.7.8.9 orkar inte räkna.

Planersmids

Jag och min kompis elin sitter och smider på dom stora planerna om luleåkalaset, alla vandrarhem är fulla så det får bli lägenheten för oss 4 elin jag och helena och elin^^ annars får vi åka hem.
Plus att vi ska till göteborg och elin har lovat mig att komma med:D
så jag är glad! :D ;)

Ingenrubrik

Jag bakar och gott ska det blir att äta kakan sen :D plus att alla jag känner vet att jag inte är bra på något i mat vägen men att baka just denna kaka det kan jag fan!! :D

Ny arbetsvecka

Yes sitter hemma hos älsklingen ska snart oh jobba måste bara städa lite här först. hinner inte ens fara på rean i dag:/ men men får väl fara i morgon efter pumpen då:) har ju som inte hunni träna nå på tc på ett tag. men nu ska jag ;D

Har inte en anin om vad som händer i käll säkert inget vettigt, ska väl glo på tv eller nått finns ju inte så mycket att göra och det är ju inte speciellt bra väder heller:/ så får nöta film, undra om elin har farit och jobba idag? knske far och hälsar på där, ja det beror ju på om jag hinner.. men men

nu måste jag börja städa , byee

Jag har fått min lön och målat naglarna gröna

Yes idag är en bra dag jag har fått min lön det dåliga med denna dag är att lönen redan är spendera, jag slösade upp den på tisdag. haha nog för att jag bara har fått en dags lön men i alla fall det är ju mer en 0kr. haha;) Plus att jag har målat mina nagalar super snyggt grönt. härlig färg.

En tråkigare sak är att anne-lie ska vara utan sin pojke tills på söndag, hmm tråkigt att inte kunna pussas och myssssa! Men jag klarar mig ska ju till stugan med sälkten och ha det skoj och vila upp sig , jag har full arbetsvecka nästa vecka det är lite jobbigt men det går väl.. ;) ikväll ska jag glo på bring it on all or nothing, har sett den flera flera gånger men den är bäst! :D

Jaja jag ska gå och packa upp mina saker nu och sen bege mig mot sänge och glo på film.. :)

Jag har kommit fram till att vi tejer till "våra killar" som nu är i finland vi ska ju också fara på mission dit dom inte får veta någonting om vad vi gör eller var vi är. Haha ja man kan ju alltid hoppas att vi gör det. jaja nu ska jag snooka runt ;)

Ha en trevlig midsommar för det ska då jag ha :D:D

Snart helg

Eller snart och snart två dagar kvar på jobbet tills det blir helg och sen söndags jobb, men det ger pengar. jag klagar bara lite för att det är fruktansvärt kallt att stå utomhus och arbeta hela halva dagen. har varit med elin idag efter jag slutade skoj var det vi gjorde inte alls så mycket prövade lite kläder och låg hemma hos mig och slappade. ska snart byta om och fara ut och ragga, okej inte ragga men nästan. haha

Fredag blir det stugan och elin ska nog med , tror jag i alla fall.. och jonsson wall också då :) så det blir ett helt gäng i stugan. men men nu orkar jag inte sitta här nå mera.

Äntligen

Ny frisyr och nöjd blev jag
det är bara lite ovant:)


image55

ingen rubrik

FEST!!!



Om det ändå hade varit så bra! : /





Jag luktar rök

Och jag röker inte, mina händer luktar rök, kan bero på att min bror röker som att det vore en inhalator med astma medicin. men men jag ska inte klaga.
Har jobbat idag och jag trodde jag skulle frysa bort den lilla häcken som återstår på min kropp. usch vilket dåligt väder jag skulle vilja ha värmen nu.
jag stod och fantiserade mig bort där ett tag om jag jag var i spanien med familjen mm och bara låg och glassade på stranden i 40plus grader! Jag längtar. :)
 Vad som händer i veckan det är bara jobb jobb och åter jobb, jag  fick veta i dag att jag ska jobba på söndag också och det har de inte stått något om i mitt schema så blev lite kinkig men sen kom jag på att det är ju bara mer pengar att shoppa för i stockholm:) 

Funderixar om man ska på boden alive eller inte, men det orkar jag inte planera nu ska första komma på vad som händer fram tills dess. jaja nu ska jag se på film :)  

är förresten ledig i morgon skönt!

Lördag

lördag idag, har inte gjort så mycket har jobbat ungefär hela dagen men jag klagar inte för jag älskar att göra av med pengar, måste ta mig till bibblo här snart och låna böcker. ikväll vad händer? jag vet inte har sprungit för något tag sen och nyss duschat håller på i smink och kläder fasen nu. tror jag ska ner på ica och hyra film eller på lh's:)

TC i morgon skönt har inte varit där på en vecka. jaja åter till verkligheten!

Byebye

Kommer bli en fin kväll

Första dagen på jobbet skoj det, blev bara väldigt sur på tjejen som skulle börja efter mig som aldrig kom dig, så då fick dom ta in josse i ställer. något pist man blir när man har tider att passa men thats life!

Ska gå och duscha och klä på mig ny kläderna sedan blir det fest:) Jaja orkar inte skriva så mkt om det..

Ha det trevligt i kväll..

Älskar dig daniel<3

Jag känner mig fruktansvärt bakis

Ja anne-lie you go girl vilken bra rubrik! INTE!, men vad ska jag göra jag ljuger inte, jag har inte druckit någon alkohol inte ens smakat på två veckor så det kan inte vara att jag är bakis. och något annat skulle jag inte ens förmå mig att stoppa i munnen det är bara onödigt och idiotiskt, hm sömnproblem eller nått kört i väggen? jag vet inte är helt slut den sista terminen har nog tagit lite kål på mig, mina dagar har sett ut likadana vareviga dag, sticka upp fara på skolan komma hem träna i2timmar äta middag se tv hinna umågs med daniel.

hm kan bero på för lite mat för mycket träning som alla har sagt åt mig, vissa veckor kan det ha blivit nio olika pass, okej det är rätt så mycket men så har jag tränat under nästan hela våren.

Så här har det sett ut

Måndag
"some time" bodypump annars gym 
tisdag spinning/torso
onsdag gym "some time" simma efter, nu mot slute bodypump
torsdag spinning/torso
fredag
"some time" spinning/torso "om jag ej har hunnit med på tisdag eller torsdag"
lördag ledig
söndag Spinning/pump. och dagaran jag har gått på gym har jag sprungit ute också.

för det mesta har mitt tränings schema sett ut så här. men nu har jag varit i en svacka i ca 2 veckor och försökt vila upp mig har varit på 3 spinning pass och 1 bodypump 1gång på gym sprungit 2 eller 3. men i alla fall hade inte hunnit träna ett dugg i veckan har hänt så mycket annat jag har varit tvungen att göra.
 Men ska inte träna så här mycket om jag inte äter rätt och sover nog mycket man blir helt slut !

gym 2 gånger 2spinning/torso eller pump någon vecka blir det hela kroppen bodypump ska håll på det ett tag i alla fall, sen kan jag dra igång med det sjuka schemat när kroppen orkar.
Jag har även börjat träna nu 4x10 på gymmet.

Väldigt mycket om träning i detta inlägg men jag behövde bara få det ut ur mig, är så trött med sprängande huvudvärk bådar inte gott.

I morgon blir det första dagen på jobbet och sen examens fest , det ska bli en lugn kväll för mig. carro och mest troligt elin ska sova här i alla fall carro. nu ska jag kila till daniel och titta på lost. Puss och kram

ps: folk får ju inte tro att jag har anorexia, bulimi eller ortodoxi för det har jag verkligen inte, och jag äter mat och allt sånt det är inte så att jag inte äter men jag borde äta mer mat för att orka träna så mycket, så nu vet ni..

Tisdag

Alla var jätte fina på balen! :D
Och det blir ingen brännboll i morgon, nej jag ska till luleå:D med mina dryga kassa, men jag måste få fixad min mobiltelefon, fick koden idag och se på tusan det var fel kod så nu är jag icke så tacksam för telia butiken i luleå världens sämsta service så alla vet.! Fy så ska fixa mobben köpa någon tröja eller så för dom pengarna jag har:) sen ska jag hem ;) hoppas jag hittar något prisvärt.
nu ska jag vänta tills älsklingen kommer puss och kram

Ps jag har sommarlov nu när det ej blir någon skola i morgon
 och torsdag börjar jag jobba! Ha en trevlig sommar alla!

Sista skoldagen

Ja idag var det nog den sista skol dagen, men inte för mig jag ska i morgon och spela brännboll jag kommer att bli själv från min klass men det är lugnt jag far i alla fall.! Som det känns nu så kommer jag fara.. har slutat för dagen i dag klockan 12.00 skönt, ingen lång dag alls, ska och träna sen och sen ska man se på balen hoppas nu att det inte blir regn för alla som ska gå. det vore verkligen synd. men men ska vänta till fem/sex tills carro och elin kommer hit:) pusss pusss

Lördag kväll

Ja nu bär det iväg till stugan.
skönt ska det blir att bara få ligga och
slappa och ta det lugnt.
ska ta med mig en bok och börja läsa på
men även göra läxa..


Ha en trevlig lördag


storabokstäver

Sommar, Sol, Träning, Bra hälsa, Fint väder, Glada humör,
Mycket skratt, Långa kvällar, God mat,
Varma kvällar, Långa sköna promenader, Kärlek.

Mitt i veckan

Sitter hemma hos danie och gör inte så mycket har just sett på taxi 4 rolig film det dära;) vet inte om jag ska börja gå hem eller inte, börjar inte förens sent i morgon har nästan inga lektioner heller så det blir en lugn dag.  :)

Mitt i allt ser på 4an sjukt program kvinna "jag ska begå självmord" jag förstår inte men hon säger nu att hon inte kan leva utan sina hundar och därför ska hon ta livet av sig lite läskigt men så kan det vara:S

Fortsätter att skriva nu igen, jag skulle vilja ta en skön lång kvälls prommis  men jag vet inte om daniel ids komma för han ska se på lost och jag skulle vilja se på 5an också. så jag stannar nog här tittar på tv och går hem. behöver göra två foto uppgifter också! phu hur ska jag hinna med allt? får försöka fixa allt nu på ett snabbt sätt..

Hoppas på sol i morgon nu orkar jag inte skriva..

Sommar värmen

Åh gud vad skönt det är med sommar värme, har legat hela dagen i solen och tänkt på midsommar med alla jordgubbar och glada skratt. det är nog det jag längtar mest till just nu. Avslutningen visst i alla ära ingen mer skola, men så speciellt är det inte med avslutningen:)
Vill ha mig en sommrig doft nu också därför blir det en tripp till luleå i helgen, sitter och luktar cocos parfym som jag har fått i present av gumman, gott så här till sommaren. men vill ändå ha en ny:) Och en snygg sommar klänning med fina färger och lite smått och gott är nog planerat till shopping turen:) hoppas att elin följer med för emilia var ju till helgen tror inte hon orkar komma då :) man kan ju alltid höra:)

Sommar känslorna börjar komma nu ska springa en mil i kväll och ta ett bad. som sagt det blir sommar var annat ord nästan men det gör nog ingenting för jag älskar den här årstiden, och brun börjar man bli det är bra att jag har så lätt att bli brun;) det är snyggt att vara brun:P Men nu ska jag äta lite go fika pappa har hemma och sen ska jag ner på stan ett tag. Ha det bra;)



förra sommaren

Fredag den första juni

Skönt nu är det bara 12 dagar kvar till lov "för min del" det är rätt så jäkla skönt och soler skiner:) helt perfekt, ska strax skynda mig in i duschen väntar på elin vi ska ner på kalix mässan och glo lite. Ska leta efter några foppa tofflor fejk eller riktiga några till bra pris i alla fall:) köpta mig ett par tofflor igår i alla fall på team sportia sköna är dom:) Ska till mamma ikväll och bara loda på ska kanske vara med elin och emma men jag vet inte, i morgon är det luleå crusing tror inte jag ska fara eller ja min pojkvän dissar ju mig så lite kinkig på han är jag just nu, men jag får se kanske hittar på någonting annat.

Ialla fall borde jag duscha nu för
elin borde vara här vilket sekund som helst.

RSS 2.0