Ja jag vet

Jag vet att jag nu kommer att blogga två olika inkägg på en och samma dag men jag säger bara WHAT EVER?

Jag vill bara medge för alla och göra alla helt avundsjuka att jag Längtar till sommaren om ett tok, dom som nu undrar varför dom skulle bli avundsjuka det beror helt enkelt på att ehm har inget svar på det:) men i alla fall :) Så ge mig en massa mer sol och grönt gräs häliga sommarkläder och en hel del gott att äta och dricka så blir allt perfa :)

Tack för allt och på återseende.


Torsdag

Hej hallo, sitter här hemma ser egentligen på harry potter och de vises sten, men orkar inte se hela tiden kan den ändå utantill så det gör inget att jag missar lite då och då, har ändå sovit halva filmen :)
 
har som inte skrivit så mycket här på senaste tiden, fast det kan bero på att jag är sjuk, eller har väl brivit friskare nu men har varit sjuk- feber, hals ont förkyld hängig. Ja precis allt som är jobbit. men ska palla mig till skolan i morgon har ju data prov=) eller omprov heter det kanske:) sen i helgen så ska jag vara med min boy och med elin och emilia och emma tror jag skulle med;) så på lördag med flixen och på fredag med min älskling. sen på söndag har jag ju skoter provet och uppkörningen. kanske ska plugga lite till det också här snart:)

Men det finns inte så mycket mer att skriva denna varma "kallare dag än dom andra" dag , som jag sitter inne och vill egentligen ut och åka skidor och sola men jag får ta det till helgen =) ska se HP nu eller slå på bring it on :)

Puss och kram

Ännu en helg

Tiden går rätt fort ändå, nästa lördag så har jag och daniel varit tillsammans i 8månader, jag kan inte förstå att tiden har gått så fort men det har den :) och dom 8 månaderna har varit dom bästa i mitt liv:) och jag är glad att han kommer att finnas i mitt liv tills jag inte finns nå mera. Älskar dig daniel du är allt du är hela min värld skulle inte vilja vara utan dig för någonting i världen<3

Så min helg har jag tillbringat med daniel, muschoo fun :) I morgon är det skola igen och det känns väl ok, måste göra skol arbetet om hera snart för annars kommer jag inte hinna: / sen så ska jag se the oc också på ett tag, håller också på att bli sjuk tror jag och det är inte bra :/ men nu ska jag göra skol arbeten.

)

Jag säger det än en gång :)

zombie är en fruktansvärt bra låt : )

Sitter hemma hos min snygging<3 och lyssnar på musik och bloggar, har varit och tränat idag efter våran så långa skoldag som jag alltid har på fredagar:) vilket inte gör mig någonting när man slutar vid 11 :) Sen så satt vi i maten i en timma för ingen idés gå :/ men nog om det, sen knatade jag vidare till sph där jag utförde ett benpass sedan på direkten böt jag om till bikini och sommade en halv kilometer ja jag vet inte så långt men i alla fall 20 längder, tror dom är 25m så då borde det bli en halv kilometer :) sen in i  bastun där jag träffade min kusin som också hade tränat och sen så duschade jag och for hit :) tränade bra och hårt och det var helt toppen :D

Så idag vad jag förstår så ska jag vara med min pojke och med krull, vad vi ska göra vet jag ingenting om :P Imorgon är jag rätt så sugen på att ta en morgon promenad på isen eller på strand promenaden, vilket som det spelar ingen roll:) ockSå i morgon blir det thai mat också med mamma och moster och helena och hm kommer inte ihåg vad hon heter, och min pojke, vet inte om jag tycker om thai mat , gjorde inte det förr i alla fall men man måste ju pröva:)

Men nu ska jag sluta blogga och stoppa in alla kläder in the closet :)

Ha en trevlig helg!

Många stora och svåra val

Okej ett, om jag ska på torso i morgon eller inte :P haha, sen så vet jag inte om jag har något mer jag måste välja.

Måste i alla fall plugga idag och sen i helgen och sen ska jag sola i morgon kväll eller så :) ska på sista lektionen för skoter kortet nu, så det känns bra ska plugga till provet som är den 1 april Haha vilket skämt :P Men jag ska skriva med min kille på msn nu jag uppdaterar när jag kommer hem :) Seay

Tisdag

Hej god dag hallo du goda tisdag :) Har nyss varit och tränat på TC, jätte skoj, torso :)

Ska snart snart snart varva ner för kvällen och se på tv , kokade just Anne-Lie's första kaffe i hela mitt liv, de ni ;) med lite hjälp från älsklingen som inte alls var så hjälpsam för att han såg på tv "bygglov" och kunde inte hjälpa mig med att koka kaffe, så tvingade jag han att svara och säga hur man gör. så dom som ska dricka får skylla på han och inte mig. Okej jag kan väl ta på mig skulden då ;)

Så idag fick jag veta att jag fick vg på samhälls provet vi hade innan lovet:D super duktigt av mig eller så. skulle också behöva göra bort dom två engelska proven jag har, men får se tar nog ett på fredag och det sista nästa vecka:) Men nu hinner jag inte skriva så mycket mera ska göra mig i ordning för tv'n. :) i morgon ska jag sova hos daniel och träna på sph tror jag =) Puss och godnatt!

Söndag

Oh har pluggat lite glosor nu eller ja alla glosor på kapitle 4 ska göra dom sen igen, och sen så ska jag göra gramatiken så är jag klar med engelskan har bara samhällsen kvar då , den ska vara klar på tisdag:) japp

Måste gå ner på stan och kolla ifall jag har fått in några pengar på mitt konto ska skicka iväg ett par byxor :) I kväll är det oc igen kl 19.00 jag längtar med stort L. Vet inte vad jag ska göra idag förutom att plugga nu, det jag har kvar :) det blir säkert att vara nyttig och städa eller fara och träna:)

mina nya jeans hade en gul fläck på sig när jag hade tvättat dom och undra hur den kom dit och vad det är? , hoppas att dom blir som vanligt annars kommer jag ju inte att använda dom :( tycker om dom byxorna:)

ja som sagt så skulle vi ju så gohst rider i går, men inte vågade jag det vi såg  i ca 20 min sen ville inte jag se nå mera :P haha jag är rädd för sådana läskiga saker :/ Nu ska jag käka god efterrätten som pappa gjorde igår för brorsan ville inte ha sin:)

Tjoflöjt / A*

Mitt i helgen :)

Japp lördagen är mitt i helgen :) jag sitter hemma i min nya hårfärg som jag blev helt nöjd med ;) laddar upp några nya bilder på pixbox just nu, och väntar på att min kille ska behaga sig att komma hit . fast det blir om en timma eller mer:)

Måste gå och äta frulle för jag är hungrig, haha har drömt om mat och allt annat tjorv i natt =) i dag blir det bara att mysa vi skulle se ghost rider, hoppas på att den är bra:) sen så vet jag inte vad vi ska göra, slinga håret tror jag , vi tar det som det kommer:)

Går dagen

Ja så i går blev det att färga mitt hår eljiin gjorde det "mycket fint" sen så for vi till malin , malin sminkade elin sen så lekte jag med malins bärbara, haha hon hade ett jätte skoj tårt spel:) ja sen blev det middag på hotellet, det överdrivna priset 105kr tyckte jag var lite för mycket men what ever, är pank igen men det är jag ju alltid så. Sen så for vi hem till mig ett tag, sen bar det iväg till elins boy, efter många om och men så följde jag med eller om och menen kom på bussen. Vi fick vändra från risökorsningen hem till ull , dom som vet hur långt det är dom vet det;) sen så satt vi där i ca 2 timmar sen for jag hem och nannade kudden :) sen har det inte hänt så mycket mer :)

Men nu ska jag äta för min mage vrider sig :) Puss älskar dig daniel.

Anne-Lie√

Snart helg

Hej alla min trogna fans"stavas det så?", nu ska jag ta och skriva några rader i alla fall.

Idag denna kära torsdag har min mor fyllt år som är en stor höjdpunkt i mitt liv, okej kanske inte, men hon blir ju äldre och man blir inte gladare när man blir äldre efter ca 25 har jag kommit fram till, så jag får reta henne lite att hon blir tant. ; )

och min söta pojkvän är inte bara söt han är underbar också och jag älskar han över allt annat, så världens bästa människa blir utan tvekan min pojkvän som finns här för mig i alla väder och kläder. Jag älskar dig jätte högt på denna jord.<3 Du är min Daniel och jag tänker behålla dig för alltid  helt UTAN TVEKAN!

Sen så har jag också hunnit med denna ur snabba skoter utbildning som tar ca 100år för farbrodern att ens komma till saken han ska säga :S jobbigt är det men hoppas jag klarar provet och uppkörningen, dom två objekten är spikade den 1 april så ,kortet kommer kanske den 4April =) Så kanske ändå följer med familjen till fjällen ? ja det blir ett senare problem..

Och inte har jag hunnit plugga engelska heller:/ ska rådfråga med anita om jag får göra det på måndag så blir min söndag studie dag. :) tror hon går med på det. måste välja idag också vad jag vill gå nästa år , kommer ta länge för jag har ingen som helst aning om vad jag vill gå . : /  Jaja måste packa nu , ska äta på hotellet i morgon muma.

/Anne-Lie♥

18st kakburkar

Justdet har hemma nu 18stycken brukar minus en elle två som redan är sålda, är någon intresserad så vet ni hur ni ska kontakta mig ;) försäljnings snackat på topp ! Hihi pappa skulle ta med några burkar på jobbet så det är bra :) Toppen toppen

Har fått min cosmopolitan , fått hår produkterna som kom med också Super, måste pröva några nya snygga frisyrer sen då :) Imorgon nu är det nära, för då fyller tanten år , sen ska jag på skoter utbildning :) och så umgås med släkt och älsklingen :D Trevlig dag, sen är det fredag = middag på hotellet, sen umgås med tjejerna som jag har nämnt här någon gång tidigare, och min ekonomi ser ut att gå i hop också, ska köpa slingor till my man och färg till mig :) kommer ha det så trevligt så den närmsta tiden men nu ska jag plugga :)

/Anne-lie √

Keep holding on :)

Det är en fruktansvärt bra låt keep holding on :) den tycker anne-lie om. Nu sitter jag hos min älskling för att vi har fått sluta vid ca 12.00 i dag :) rätt så soft dag har dock en hel del skol arbete att utföra, har nyss ätit mini-plättar dom är så så så goda :D To night är det desperata hemmafruar, Nice ; ) vet inte så mycket mer jag ska skriva ;S

mamma fyller år på torsdag grattis till henne. Och jag ska färga mitt hår på fredag och tillbringa min kväll med flixen och alexander, haha ! På lördag ska jag bara mysa på i min nya hårfärg hoppas att den blir fin, och bara vara med älsklingen ;) hoppas på en fin och givande helg:) för nu ska jag lägga mig i sängen och slå på tvn :D
se you /Anli*√

Fortsätter här då ;)

Orkade inte börja ändra om det andra inlägget som jag har skrivit så jag gör ett nytt ; )

Åh inte lite skönt det var att träna i dag på TC då, tycker om det stället, fick verkligen bränna bort mina chips och mitt godis och det känns helt OK! tur det, skönt att träna jag tycker om att träna känner mig lite duktig efteråt :)

Ska snart försöka klättra mot slutet av Djävulen bärd prada boken måste snart läsa ut den, inte för att jag är en super duper intensiv läsare, men jag är inget mer än en människa heller. Måste tvätta mitt ansikte det är inte alls rent glömde ta med tvålen till duschen :)

Så inför 2 året jag har förstårs ingen aning om jag vill välja turism eller handels ska ju vara så svårt att välja det också :/ ska i alla fall Läsa engelska b och fråga mig inte varför för jag har inte riktigit något vettig svar på den frågan ;) får se om jag klarar av det , kan ju så klart bli en utmaning men det spelar ingen roll bita i hop och plugga och ge gärnet så går det:) Sikket självförtronde ;) Ja vi får se vart tiden för en nu ska jag i alla fall läsa lite och kika lite på msn :) Puss och kram / Anli?

Skolan

Sitter på skolan och skriver en APU-rapport jätte super duper skoj ;) men ska sköta mig så ska inte skriva så mycket här ska uppdatera sen så ; D ska och träna idag :):) Så måste sluta skriva nu /Anlie√

RSS 2.0