Kärlek

Jag älskar han här mest av allt

image184


awesome


Önskar

image183

Vi önskar att komma ut i helgen
var vänligen ring om
det finns något intresse
0730-315535Idag ska vi bygga!

God morgon..
Är en seg morgon är ledig idag och jag har försökt sova ut så jag ska bli av med förkylningen, Men ack så fel mamma sitger upp klockan nio och pratar i telefonen en timme usch vad surt! Men nu har jag i alla fall vaknat helt och ska snart äta frulle och sen ta på mig kläderna och kila ner till posten och sen på banken! :)
Måste packa också men gör det när jag kommer hem så får pappsen hämta mig! ; )

BodyPump står på schemat idag vid fem, och sen kanske det blir att vara med Daniel men jag vet inte?

Ja nu blir det frulle min mage skriker efter mat


image182

Öppethus 29/11

Hej jag heter Anne-Lie Wall och jag går andra året Handels programmet på Furuhedsskolan! Och jag tycker det är ballt!

Idag har vi haft öppethus , Lisa har varit fotograf så jag förväntar mig bilder på Pixbox så jag kan sno dom och ladda upp på min! Jag hoppas på Fest i helgen och att bli frisk.! Men åter till dagen
Jag har haft 12timmar skola idag och jag har inte klagat, tiden har gått fort och jag har varit borta på hemligt uppdrag som jag berättade i slutet av dagen, Men folk gissa en massa roliga saker
 -Du har varit på bb
-Du har varit på kum
-Du har varit och färgat håret
-Du har varit och klippt dig
-Du har varit och solat and so on.

Och den stora saken jag gjorde var att köpa gore-tex skor och ett pannband;) Wii vilken grej:P

Dagen har i alla fall varit jätte skoj nog för att folk dissade handels rätt så stort "ingen kom på första föreläsningen"  så vi stoppade plakat på mig och Bella:) Hihi Sen har vi ätit china mat   också jag och Malin och Sippe var och hämtade till en billig summa på 1100kr :)
Slutsats av dagen jätte kul=)

Plus att jag är ledig i morgon och på måndag HOW NICE!!

Minus: jag fick feber igår men den gick över men fick det idag igen vid tre to´g ipren och hoppades på att det inte skulle märkas, nog för att jag var likblek och hade glansiga ögon, så jag lånade lite make-up av Malin och sen blev det bättre..

Nä nu ids jag inte skriva bilder kommer sen!!


ps: detta var ett skit inlägg! detvillsäga jag är inte pigg!

Hahaha!

Undraaa vad ni har gjort på skolan idag?

Jag har i alla fall blivit väckt ett x antal gånger!

06.30 Telefonens alarm ringer- Anne-lie ringer mamma och meddelar att det inte blir nått plugg!!

08.13 Telefonen ringer Carro- Hej kan inte du göra redovisningen? Jag- Hmm eeehh "fattade inte vad hon pratade om" C- Jo men kan du inte det på torsdag Frank ska till Luleå på nått grejs " Jag tänker vafan jag vill också till Luleå" Jag- Njaaa men jag kan inte kan ingen annan? C- Njaa men det är ju inte så mycket? Jag- Eh men jag har ont i halsen "vilket är en lögn" (tror inte carro hörde mig för jag pratade tyst) Så men nä jag vill inte och jag orkar inte jag är inte bra på att prata inför folk. Ta någon annan! C- jaja vi hörs sen då hejdå :) Jag- mm hejdå
Lättat över att jag kanske inte behöver, jag började tänka på alla föräldrar som ska sitta och titta på mig när jag läser innantill från ett papper om Handels nja jag är inte bra på det här.

09.02 Telefonen ringer igen Björn(brorsan)-Hej hurru när har Pella uppkörningen? Jag- "Ljuger" och säger innan tolv är han klart (ja han gjorde den just när han ringde, men jag skulle vara första att veta om det gick bra eller inte) Plus att jag inte orkade prata. B- Okej men då kanske jag kommer förbi sen och hämtar hans körkortsbok, dom kommer att ställa frågor till mig medans jag gör min uppkörning.! Jag- Mm jag vet men vi ser ju hur det går, men den är här. B- Är inte du på skolan?? Jag- Neej jag mår inte så bra så jag for inte idag . B- okej är det magsjuka?? För då kommer jag inte.! Jag- Nej bara trött och ont i magen. B- okej men ska plugga lite samhälls nu och sen gå till skolan men syns då sen och håll tummarna för Daniel nu. Jag- jaa okeej hejdå.!!! oerhört trött och ja jag höll tummarna hela tiden sen 06.30..!!

09.19 Telefonen tjuter "meddelande singnal som alarmets bara för att vakna" D- jag klarade det! :)
 Jag- grattis vad kul du är bäst då åker jag med dig sen :)

Och nu är klockan 14.24 och jag är ännu hemma!!

Plus att den ända dan jag är hemma på hela detta år så får jag fan inte sova tack alla som medverkade med att väcka en trött Anne-Lie som sköter plugget helt Okej!!

Pååterseende.

F-rl-t

Idag är det en speciell dag idag klarade min pojke körkortet så stort grattis till han du är bäst!:)
Ska fara och åka med han här snart och kasta cdskivor som Lisa sa att jag skulle göra ;) hahah
Idag har Anne-Lie varit hemma första gången på detta läsår helt sjukt, men jag hade så jävla ont i magen och trodde jag skull bli sjuk så jag vilade i stället och nu är det mycket bättre :)

Plus att det är invigningen på Träningscompaniet idag det kan man ju inte missa, Måste dock känna om benen är okay, för när jag gymmade igår och sprang  på rullbandet så fick jag ont:/ men det lär ju visa sig.
Nu ska sminket på och jeansen sen ska jag gå på banken och sen blir det att ragga haha ;)
Hejpalobaa

Träning:)

Nu ska jag på gymmetimage139

Söndag

Suck nu sitter jag här hemma med inget att göra. Har tittat på lite tv repriser och nu kanske jag ska gå och bada:)
Har jobbat idag i en timme på skyltsöndagen det var inte så tråkigt satt ju bara av tiden:) sen så for jag och Elin och tittade runt lite på stan och sen for jag och hittade en super fin tröja som jag ska köpa och gore tex skor :)
Men just nu är jag pank ska köpa julklappar nästa veckan och funderar på att fara på skyltsöndagen i Luleå också :)

<3

Imorgon blir det gymmet!

Ny musik !

Ny musik är bland det bästa man kan ha:) jag tror jag har lagt in runt 30st nya låtar på telefonen idag och shit vilket lyft det blev:) Nu har jag raderat en låt som har hängt med sen i vintras har många minnen till den men nu raderade jag den för att fylla på med nya låtar som jag kommer få en massa minnen till :) Låten jag raderade var i alla fall Melody club fever fever :)
Men ny musik är i alla fall bäst :D


Later


Tack så j-vla mycket.

Jag har inte skrivit så mycket här men har inte riktigt haft tid.!
Sen jag skrev sist har jag hunnit med en massa både roliga och tråkiga saker.
Jag har varit på det sista passet på TC på köpmannagatan,  Sen har hp2 fått 280burkar med kakor som vi ska sälja, jag har fått reda på att jag ligger på vg i alla ämnen:) nått som är jätte skoj! och sen en massa andra små saker.

Fick höra av mamma att Daniel åkte ut igår ur IDOL jag hade varken tid lust eller ork att se på det.
Men jag tyckte att det var piss att han åkte ut, för han och Marie är dom bästa, jag hade hoppats att finalen hade stått mellan dom men ackkk när inte svenska folket röstar på sina favoriter utan på den dom tycker synd om då är det illa..

Har nyss tittat på polarexpressen och sovit lite har inte fått sova så länge i nattnär jag har tillbringat natten hos Daniel. :) men dock mös vi som bara den så man kan ju inte annat än att vara trött: O

Snart blir det middag och ikväll kanske tv eller så far jag mot valhallavägen eller varför inte är med Elin?? :)

Fuck you!

Älskar dig Daniel du betyder allt för mig <3

Gaahhha

Blev deprimertad av mitt förra inlägg
tror jag ska fara och super knulla solariumet!!!

Bränna!

image181

Inte var jag nå brun nå inte alls sommaren till sjuan ;)
alltså 5år sedan!

Passivt med p3star i öronen

Ja idag har jag varit duktig men har dock blivit passiv när jag kom hem! :/
Jag har suttit på föreläsning som var SUPER bra, om Homosexuella den hyllade jag!
Sen så fick jag veta mitt prov och ackkk så sur jag blev när jag fick 3p från vg :/ ville göra om ett ett tag men det är nog lugnt för förra fick jag 4p från mvg ;P Yes sen så lyssnade vi på föreläsning / info om ungföretagsverksamhet mycket intressant det med. Sen blev det jobb i en timma med uf och jag var passiv men sen gick jag och fixade mig en praktikplats men ska inte säga var ;) haha

Ska ringa till tandläkaren i morgon så har jag fixat det med!
Ska snart gå och diska stekpannan och sen ska jag upp med cosmo i handen och sen städa lite lätt där upp brorsan stökar ner som faaan när inte jag är här ;P okej nog för att det är mest jag som gör det men i alla fall ;)

Muchhsoo love


image179

En cosmo med en latte tack

Idag står det spinning på schemat :) och så klart Desperat housewives sen en hel del mys med Daniel också:)


Vi har haft kläd sim idag på skolan lat var jag och tog bara nio längder och det är ovanligt att jag är lat men det var ju runt 50-60 personer i poolen och var trångt och alla simmade på varandra : / men jag ska göra om mitt resultat här på fridtiden och ta med mig Daniel:)
Jag har utvecklingssamtal i morgon klockan 09.15 adjöss med min sovmorgon
sen har jag föreläsning x2 och sen får jag veta karaktärs provet fixade mig några stil poäng idag hos Bert ;P haha

Den stora saken som alla har vätat på har äntligen hänt!!
Skolkatalogen of 2007 and 2008 är här, och jag var bland dom första i klassen att titta iden " det var samtidigt som jag fixade stil poäng hos Bert" Inte för att jag var så intresserad men det var nästan det ända vi pratade idag "okej ett tag i alla fall"

Men nu tror jag min Cosmopolitan ropar på mig jag har inte haft tid att läsa klart den! ;)


Annelie bloggar

Jepp nu sitter jag hemma efter en sådan "tung" skoldag. NOT! vi har planerat öppethus vilket inte kunde vara så jobbigt. Har varit på möte om cafeterian också men det var ju inte heller jobbigt. Gjort lite uppmärksamma lite om uf också och sen har vi haft relation och sex vilket inte heller var så jobbigt. Hälften av klassen somnade men jag var med på den duktiga halvan och sa allt jag kunde om könssjukdommar.
och av att dömma av Bertgunnars ord vilka har du inte? så borde jag ju veta en hel del, nog för att Beril missuppfattade mig en hel del när han sa så men kul hade vi åt det:P

Jag ser att det ska bli tacos idag undra hur många till i klassen som skulle äta det för det var väl fyra fem som jag hörde önskade sig det man jag kan erkänna nu att jag ska få det till middag! ;)
Har varit på apoteket idag och fixat ut preventivmedel och där mötte jag Carro som hade samma uppdrag ; )
Yes men nu ska jag fixa in kläderna i garderoben har inte fått tummen ur att göra det i helgen har ju bastat och tagit mig en bastuöl!

LATER!
Test

FJORTISTEST

över tio är fjortis.

[x] du har bilddagboken
[ ] du ersätter S med Z
[ ] du är 14 år
[x] du pratar i stil med "han baa... hon baa "
[ ] du använder uttrycket DAH?
[x] du har ägt en nokia 3310
[ ] du har laddat hem ringssignaler för pengar
[ ] du lyssnar på green day
[ ] du lyssnar på techno för att det är "häftigt"
[ ] du kör moped
[x] du är medlem på lunarstorm -använder den typ aldrig
[ ] du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagsmorgon
[ ] du har aldrig arbetat
[x] du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder   -  Bra är dom i alla fall
[ ] msn är ditt liv
[ ] du kan inte gå till skolan osminkad
[ ] du skriker "HEEEEEEEEEEEJ" i korridoren och kramar dina vänner som om det var 5 år sen du såg dem sist fast det i själva verket var 10 minuter sen
[x] du dejtar spegeln minst 10 ggr/ per dag
[x] du tittar på tv 5
[ ] det var ett halvår sen du såg en nyhetssändning
[ ] du tycker sverigedemokraterna är coola
[ ] du tjuvröker
[ ] du säger "jag dööööör" ofta
[ ] du har ofta en klubba i munnen, och tycker det är sexigt
[ ] du kör med hjälmen hängandes på styret
[ ] du har med dig en platttång till skolan
[ ] du använder daxvax, trots varningarna om hårlöshet
[ ] du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
[ ] du diggar eddie meduza
[ ] du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[x] du har en mobil värd över 1500kr
[ ] du tittar efter mopeder på blocket och har redan en
[ ] du har en JL-tröja
[ ] du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
[ ] dina föräldrar betalar godiset
[ ] du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
[ ] du har keps
[x] du kan inte spela något instrument, men har en ipod
[ ] du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[ ] du tuggar mer änn 5 paket tuggumi/vecka
[ ] har inte varit i en kyrka på 10 år
[x] du har färgat håret
[ ] du skickar vidare kedjebrev och tror att du vinner något
[ ] du försöker få folk att klicka på din "vinn-någonting" länk
[ ] du läser frida
[ ] du kan bli störtkär i någon på under 10 min
[ ] du tror Sovjet var det bästa (och mest dramatiska) landet någonsin
[/] du diggar rix fm

Resultat: 10,5 p hur cool är inte jag ironi!!

;)

Puss

Jag gissar på en hel del!

Har du någong gång undrat hur många främlingar som har en bild på dig?
-Det gör jag ofta!


image175

Vilken fredag =O

Someday when you're lonely Sometime after all this bliss Somewhere lost in emptiness

Just nu sitter jag hemma helt själv har inte så mycket att göra har nyss skrivit vad jag önskar mig i julklapp av mammsen och pappsen ;) Och jag hoppas att jag kommer få det också! ;)

Idag har jag haft prov vilket har gått bra?? Oh what? jag vet ju inte men jag är rätt så säker på att jag fick Godkänt åtminstone annars blir jag förvånad!
annars har det varit en lugn och skön dag vi har haft relation och sex och sen prov och sen tio minuter praktisk marknadsföring b, sen var det finito!

I går var det en bra dag jag var med älsklingen har saknat han , jag var och tränade och cyklade på som att jag aldrig har varit sjuk:) mycket skön känsla!

Ska sitta själv till runt  20.00 då ska jag och hämta min väska hos min mamma och sen så ska jag inte göra så mycket ska sova tidigt eftersom att det blir nog mest troligt till nästan 100% flytt i morgon ;)

Men nu ska jag uppdatera bilddagboken ;) Wowoo


I hope you find this gift

Massa saker på gång

Jag har många bollar i luften just nu känns det som :)

Idag har jag försovit mig vilket inte var skoj att börja dagen i stor stress jag hade ställt klockan på 18.15 istället för 08.15 så jag vaknade fem minuter i nio och hade mindre än en timme på mig till jag började och skulle hinna duscha kroppen och promenera till skolan. Och jag kan inte heller gå fort för att jag inte ska anstränga mig för mycket så det blev stressigt. Smink på 6min och håret såg ut som faaan men jag hann med gröt och smörgås sen fick pappa plocka upp mig efter vägen.

Idag har vi jobbat med uf, gjort affärsidé och börjat skissa mer på namnet och det här kommer bli bra:)
Snart kommer prov ex ut så man kan visa vad vi gör;)

Handels tvåan ska också ta över Skolans cafeteria så det är också igång nu för mig så det kommer stjäla en del av min tid men jag klagar inte tycker att det är kul att göra något som är bra och få planera hur man själv vill ha det.

Måste höra när nästa klassrådsmöte är så jag kan gå på det har ju inte blivit informerad om dom förra så där har jag inte infunnit mig. Men det måste jag ändra på nu då:)

En massa roliga saker men som ändå gör en stressad måste hinna på läkar besök i morgon och sen jobba mer med uf och ändå börja fixa mina träningspass ska ändra lite på dom så det blir mer effektivit nu när jag kan börja nästan helt igen.

Men nu blir det en stor mugg kaffe och lite pluggning samt Las vegas:)
Ha en trevlig kväll

Träning!!

Jag har suttit och gjort näthandel nyss och är precis klar, eller har en uppgift jag inte hittade!
Har tittat på DH också mycket bra avsnitt var det idag:)
Well what to do? borde gå och göra småföretagande har ju prov på fredag not so fun! men det kommer gå bra i alla fall ;)


Imorgon har jag två lektioner näthandel och genomgång till prov;) sen hem och plugga, det blir ingen flytt pga försening;) Kanske far och tränar? om ryggen är bra kan ta lätt på rygg:)
Torsdag spinning/torso
Fredag Flytt
Söndag Spinning/Body pump :)
Måndag Bodypump
Tisdag "kanske" Spinning;) men även klädsim på idrotten=)

I will see!

Nä nu sjutton gubbar blir det badkaren med småföretagande! =)

Trött,trött,trött,trött.

Okej nu börjar las vegas och jag ska inte titta, jag ska gå och diska åt min kära mamma så jag kan få lite massage sen, haha jag hade inte bara träningsvärk enligt hon jag är sne IGEN! oh vad less jag är ska dock försöka mig på spinning på torsdag och söndag och hoppas att benen är okej inte inte någon benhinneinflamation. Jag blir tokigt!!

Alltså diska snart och sen sätta sig med näthandeln och karaktären annars inga bra betyg!

Plus att i morgon blir det flytt av fasters hus vilket kommer ta hela dagen och jag hoppar in efter halva..
Kommer säkert bli skoj!


Ajjjajjj vad negativ jag är idag det här går inte

här blir det inga barn hahaha hejdå

Farsdag

Har firat farsdag med att stiga upp tidigt ätit en stadig frukost med gröt inräknat och sen prommat till sporthallen för att träna :) Körde mage rygg och axlar idag, sen promenerade jag vidare hem till Pappa och har duschat och klätt på mig:) Och nu sitter jag här och väntar på att äta fläskfile och potatisgratäng :) Mumms!!

Ikväll ska jag kanske vara med Älsklingen och mysa och titta på film :) Imissyou

Daniel du är bäst i världen <3

tack för mig.!

Vem vad hur när?

Hur svarar du i hemtelefonen? -Hej det är Anne-Lie
Hur svarar du i mobiltelefonen? -Heej
Ringer det mycket till dig? Oftast
Ringer du mycket? Ganska
Vem ringde du senast? Daniel
Hur mycket pengar har du? 107kr
Senast kramat och när? I dag, daniel
Antal timmar sömn inatt? 11timmar
Sov du ensam? Nej ;P
Vem sov du hos senast? Daniel
Vem sov hos dig senast? Daniel :)
Vem vet mest om dig? Daniel och Elin
Vem vet du mest om? Daniel och Elin
Vad ser du fram emot? Studiebidraget
Vad vill du ha just nu? Elin så vi kan hitta på något ;)
Vem hånar du? Ingen
Vemlängtar du mest efter? Ludwig
Vem vill du helst slippa? Jultomten
Vem stör du dig på? En i min närhet mer säger jag inte
Vem vill du sova bredvid inatt? Daniel :)
Vilken buss åker du oftast? Kustbussen till Luleå
Vilken årstid är det nu? Vinter
Anser du dig själv snygg? Ja det gör jag väl
Har du varit kär? Jag är kär
Är du kär nu? totally in love
Är du en bra partner? Jepp!
Har någon varit otrogen mot dig? Nää
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nää
Har du varit otrogen? Nää
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Beror nog på tillfället ;)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?  Varje dag;)
Vad åt du senast? Kött & Potatisgratäng
Är du polare med grannarna? Men Jimmy ja :)
Har du varit på ett party? Många
Har du varit utomlands? Jooo
Var är dina syskon just nu? I magen haha,  & hos pappa tror jag.
Vilken tid gick du upp imorse? 11.30
Vad gjorde du kl 2 inatt? Vaknade av att det blev mer folk i lägenheten
Vad är det första du gör på morgonen? tittar på klockan och stiger upp
Vad ska du göra efter det här? Se på freaky fridey på 4an

Önskar att Elin, Carro, Lisa gör den här ; )

En blogg från köks bordet

Huvud värken kom direkt måste jag göra det här?

Saknar träningen

Lördagen är här och man får lite smått ångest eftersom att man inte har uträttat något vettigt dom här två lediga dagarna och det kanske till och med blir tre lata dagar. Ingen träning idag jag kommer inte hinna fara på gymmet men i morgon ska jag dit och då lär det bli ett långt pass mina ben är inte Ok ännu så dom får jag lämna, kanske ska simma i alla fall efteråt om det känns bra. Tycker inte om att ha ont så man inte kan träna eller knappt gå ut och gå det suger!! Men det går över snart hoppas jag.

Ska gå och fixa min garderob och sen ska jag plugga ska börja med matte tror jag eller så tar jag det sist jag får se jag får se!! usch tråkigt dag ska nog hyra film till kvällen och bara ligga ner och mysa ?

Ja nu ska jag vara pluggis

Fredag kväll

Nu är det fredag kväll och Idol, jag ska vara med Daniel sen också :)

Det var inte mycket mer pok

Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends

Testat eyeliner

image174

Nivea Beauté Liquid Eye Liner "höger".

Eyeliner var inte min favorit den höll inte hela dagen utan började suddas ut,
Men ett stort plus är att den har formen som en penna och är lätt att stoppa på om man är nybörjare.
Dock så blir det ganska breda linjer.
Bra för att ligga på budget pris.

Pris: ca 90kr

♥♥♥ av fem

Nivea Expert Eye-Liner"vänster" .

Den här eyeliner har jag använt i ca ett år, och jag är super nöjd med resultatet.
Fina smala linjer som sitter hela dagen.
När man har använt den ett tag så är den lätt att stoppa på utan att den kladdar.
Mycket bra till ett mycket billigt pris.

Pris: ca 90kr

♥♥♥♥♥ av fem

Början av vintern :)

Hej bloggen, idag har vi snö och inte lite snö det har kommit kanske tio cm ;) Det är väligt fint jag ska gå upp och tända ljus och bara ligga ner :) Vintern är jätte mysigt så den tackar jag till!! Nog för att snön kommer att försvinna snart men i alla fall till jul kan vi ju åtminstione ha fått snö:)

Borde kanske gå upp och sminka mig lite och bädda sängen eller så sitter jag här hela dagen ;) ?
Vill fara på spinning/torso men nej nej nej jag får inte men jag vill, det är inte kul när jag inte får träna men jag hoppas att det går över snart :)

image172

Tisdag skoldag

Hej nu uppdaterar jag min blogg bara för att jag blir så sur att ingen annan gör det :D vi sitter i den andra data salen som per-elon jobbar i. Carro gör läxa och jag sitter här och dom andra pratar :)
Jag tror inte  att mitt H&M paket kommer idag men jag ska ringa och kolla på mitt kollinummer och se om det har kommit ; )
Snart ska jag ha matte och sen ska jag på hotellet och prata om vårat uf, det blir ingen idrott för mig i dag eftersom att jag inte får och nu enligt min pappa så har jag benhinne inflamation .:/ bad!!

Ikväll blir det i alla fall Tv och sen ska jag sova hos daniel;)
Ska se Hitta nemo också när jag slutar eftersom att jag började se den igår men har inte sett klart den för att jag somnade:P

Men nu ska jag reta carro

Later!!

Ps, jag har sov morgon till tio över tolv i morgon :P

Much love

Så nu har jag fixat lite, och nöjd blev jag :)

Idag har jag slutat just efter tolv och for hem och var baby-sitter.
Jonathan for hem vid halv fyra och då blev det att bara slappa framför tvn och det har jag gjort hela dagen tills nyss.
Denna skol vecka kommer att vara super slö på Torsdag och Fredag har jag ingen skola och då blir det bara att slappa, och ingen träning för mamma har sagt att jag får inte träna på fyra dagar upp mot en vecka. Men promenader får jag ju ta så det kommer att bli det jag ska göra.Jag längtar som bara den tills mitt H&M paket kommer,
jag tror att det kommer i morgon. 
Det kommer bli något roligt att fylla ut garderoben ännu mer:) Nice!


Nu ska jag ta en te kopp och läsa Linas kvällsbok 2 :) 

Inspiration!

Jo den behövs just nu ska fixa om på bloggen och sen ska jag skriva en massa inlägg igen men just idag kommer jag inte hinna Ska vara/är barn vakt!!

Yeye Puss och kram

Ajjajjajj

Ont!!

Men jag ska gå och sova nu själv och allt hela jävla huset är tomt inte skoj!!
Har ju skola i morgon så måste sova!

Yes

Massage minus träning

Det blir ingen träning ikväll, måste fara på massage i stället. har så svinit ont i min rygg och axlar :  /
Så jag avbokade träningen och bokade massage ;)


Sitter och ser på veckans repriser på tv, ska snart klä på mig och göra middag!
Imorgon börjar skolan igen vilket är skönt på ett sätt men lite konstigt för lovet har bara glidigt förbi utan att man har hunnit med :( men men snart är det ju ändå jul :P
Haha

Later!

image168

Yeees

Jag tror att jag har fixat men jag vet inte!! ;)

Ovanligt?

Ojojojojojojojojojojoj jag känner suget i magen, fy det här är inte vanligt men jag skulle jävla kunna döda för en stripsmeny just nu ju flottigare desto bättre, om jag inte får raggat hit en så är det illa. Ohmingud vad jag vill ha en stripsmeny och inte nog med det jag googlar pommes bara för att få en liten glimt av maten. This is bad!
Ska ringa min prins så han kan fixa mat åt mig. Nu  ska jag döda om jag inte får stripsss

image167 
Mmmmmm

Fest

Ikväll ska vi bli i fas vi ses i dimman !!


image166

:)

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for

All this indecision
All this independent strength
Still we've got our hearts on save
We've got our hearts on save

Someday when you're lonely
Sometime after all this bliss
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift
I hope you find this gift
I hope you find this gift

¢¾

Fest!!

Just nu har jag inte tid att blogga jag ska på spinning och sen torso ;) yeyeyeyeyeyey

Snart helg ; ) wioooohoo

RSS 2.0