Igår


Ringde mitt alarm 4.44


Lugnet före stormen höll sig i lägenheten.


Och jag tände 1adventsljus ;) Ljusstaken kommer från Jotex 149kr

Igår var min Älskling hemma i över dagen, och jag fick gå i mot mina normer och stiga upp före fan, vissa helger brukar jag ju inte ens ha somnat denna tid. Men nog gick det bra, jag slockande i alla fall som ett litet barn på kväll kl 22.30 :)

2 st grymma stövlar




Den första är från din sko, och den andra från scorett :) Dessa två provade jag när jag var i Luleå och jag är helt såld på dom, så måste nog helt enkelt köpa dom ; )

pst jag har storlek 39 om någon känner sig snäll och vill köpa dom åt mig Blinkar med båda ögonen..

För att citera

Mikael Wallerstörm

"- JAG KOMMER HEM I MORGON "

Tänk för att det gör du ♥♥♥


Springtur 28 NOVEMBER ♥

Jag är inte personen som sitter och tänker utan jag agerar i stortsätt alltid, jag skall alltid göra det som flyger mig in, och jag kan även säga att i bland kommer jag på att peta in fingrarna i propp skåpet ? !!!  Men det bästa är ju att jag har mitt ♥ gull som stoppar mig ;)

Men idag insåg jag att det är bar mark ute, inte en mm snö på vägarna, så jag remmade på mig mina asics och joggade i 2 gradigt väder, jag tog mig till travbanan i gammel gården och sedan så vända jag hem igen :)
Under under BART skönt väder ute var det !!
För inte är det ofta man kan springa utomhus i NOVEMBER här uppe i norra norrland utan att halka en gång och utan att det är snö ute ! ;)

Det största minuset var dock dom 5 st bilarna som inte tänkte på lilla mig och bländade av sina helljus:(

LIVET LEKER


Tema Fest

När skall vi ta och köra en tema fest? Jag är sugen på film tema.. För jag har redan kommit på min utklädnad ;)
Nej
man allvarligt det är ju så tråkiga fester som har varit på senaste, så fest hos mig vilken helg ? Lucia ? Tema film, utklädnad obligatorisk.. Är ni på eller är ni på??

Och jag skall införskaffa en eller okey två flaskor med salmiak

 Mina 2 ♥

MQ halsband


149-199kr ( kommer ej ihåg ) Köpt i September

Gnuggar inspirations knölarna

Nu känner jag mig helt slut i huvuet, och vet inte vad jag ska ta och gör här näst ! Så nu tar jag en vila från städningen här hemma. Ska ta och göra mig lite middag Varma koppen potatis och purjolök Och några rostade mackor..


Hallen


Vardagsrum / sovrum ( jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills ett separat sovrum )


Sofforna plus lite kvinno verktyg, som Micke trodde att jag skulle klara av att använda medans han är borta.

Köket ser ju ändå inte så stökigt ut..


Jul städning

Idag ska jag börja städa igenom denna lilla etta på 30-40m2 ! När jag ska städa är jag inte speciellt sugen på att flytta till ett större ställe, jag vet ju hur länge det tar att få detta place i topp så hur länge ska det inte ta att rengöra en tre då ? Jag är en sådan person som antingen skall ha totalt ned stökat eller allt i topp. När jag var yngre ( för några år sedan ) Så ville jag inte alls ha speciellt städat, och nu måste jag ha allt i topp, det kan inte ligga saker i vägen, utan jag måste ha 100% koll på allting annars känns det som att jag tappar kontrollen över livet..

Idag och i morgon tänkte jag städa in julen, för första gången i mitt egna ställe, annars brukade jag fixa jul i mitt egna rum hos pappa när jag kände för det, och hos mamma i samma veva som hon tog upp jul sakerna från källaren :) I år skall jag göra allt detta själv, utan att någon kan säga åt mig hur jag ska ha det eller inte, inte ens min kille kan säga att så där kan det ju inte se ut, för i slutändan är det ju ändå jag som bor här helt själv ialla fall till 90%

Jag har skickat iväg en beställning till min pappa och hoppas att han hinner fixa min önskan :) För då kan det bli rätt så coolt om inte annat blir det precis som jag är, alltså en rosa jul ;)

Varje år har jag till tradition att se Grincen julen är stulen, jag brukar se den över 10 gånger! Den är super söt och den får mig verkligen att gilla julen.. I år måste jag ladda ned den för vi har ingen VHS och jag har endast filmen på VHS, är det förövrigt bara jag som är gammalmodig som gillar VHS filmer jag har flera flera stycken och tänker investera mig i en VHS så jag kan se filmerna med lite sämre kvalité en vanliga DVD filmer, men det är väl sådan som man kan kalla en princip / vana !

Nej men jul städning skurning fram plockning ren bäddning är vad som står på schemat i två dagar framåt , och på Lördag tänkte jag baka


Kuddfodral


Kudde från H&M 59kr
Kanske att jag skulle köpa denna till Micke i julklapp, så att han alltid tänker på sitt arbete. haha
Nej men enligt mig var detta en total flopp ! Säkert finns det någon där ute som tycker om denna kudde.

Vad tycker du ?

Idag har jag

♥ Läst en hel del tidningar och massor med reklam

♥ Köpt juklappar och sedan slagit in dom

♥ Köpt ljus till min adventsstake hittade inga svarta så fick nöja mig med mörk röda

♥ Betalat räkningar

♥ Fått lön

♥ Fått höra hur lika jag och min lilla syster är

♥ Längtat efter min pojkvän

♥ Avbokat min körlektion körläraren behövde den till någon annan

♥ Druckit kyckling soppa till middag

♥ Klarat av att äta godis, ska precis springa på ostbågs påsen ( detta hade kunnat vara jag )


14st Pigg / Elin

Har jag i mitt kylskåp just nu :)
Tur att någon är uppmärksam, ska så klart stå frysen !


Shopping 23/11


Topp från JC 149kr


Stickad kofta från Vero moda 199kr

Svarta byxor från Vero moda 299kr

Armband från Vero moda 129kr

Lila kjol 99kr Svarta legging 79kr Rosa klänning 129kr från H&M barn avdelningen ( julklapp åt lilla syster)

Attans otur

Att toalett spegel var så smutsig, För jag tycker om denna bild på mig :)


Nya forever living produkter



I förra veckan fick jag hem min beställning av Aloe vera produkter :)
Dessa produkter är dom bästa och särskillt nu när det är kallare ute så gör dom min hud helt perfekt!
Jag har använt mig av Forever livings produkter i över ett två år nu, och jag har aldrig blivit lika nöjd  med några andra produkter. Inga produkter håller samma standard som dessa = STORT PLUS

 

Aloe vera gelly bästa dag och natt krämen, fungerar toppen till båda torr och fet hy, minskar finnar och ger en uppstramande effekt..
Pris: 180kr










Forever Aloe scrub, använda dagligen eller någong gång i veckan. Fin korning skubb som verkligen rengör på djupet ! Fungerar suveränt både i ansiktet och på övriga kroppen.
Pris: 180kr










Aloe Liquide Soap, för ansikte och händer är utformad så att det ej skall göra ont vid kontakt i ögonen.
Denna tvål använder jag som sminkbort tagningsmedel, samt när jag har oren hy. Denna fungerar även bra som vanligt tvål till resten av kroppen. Ett plus är att den är väldigt dryg, ett halft pump och du kan gott och väl rengöra hela ansiktet.
Och inte att klaga på prislappen heller 150kr




Jag har även flera till produkter från forever living, men det var dessa tre som hade tagit helt slut.
Jag har även provat en hel del av produkterna där i från så är det någon som har frågar är det bara att sätta in en kommentar..

Min återförsäljare kan du komma i kontakt med om intresse finns bara att skriva en kommentar här också :)

Önskelista 2009

Pengar !
Det är det enda som jag önskar mig.
För det är någonting som jag kommer ha brist på i början av nästa år ;)


Hur är det möjligt ?

Att det inte har kommit ut något One tree hill och Gossip girl idag, inte kan det vara så att det inte ska komma några avsnitt i veckan ! För då blir det ju helt outhärdligt att ta sig igenom denna vecka.. Sadface


Och vet ni vad? Jag är hungrig, men kan ju inte äta föda som man tuggar, för min tunga är en hel del svullen sen igår, men ont gör den i alla fall inte :) Så jag får leva på nyponsoppa och saft soppa ! Så fort jag kan äta ska jag beställa mig en flottig pizza och vräka i mig hela den på 2minuter ! ;) Okey  lite  överdrivet  kanske


En hel dags shopping

Slutade med två påsar åt mig själv och en åt min lilla syster :) Jag har även hunnit prova lite för många par skor men gud vilka godbitar jag har hittat. Dock fanns inte ett par super underbara och snygga heels med högt skaft, men inte i min storlek, men funderar på att ringa till Piteå och kolla om dom har dom där ;) Som sagt sugen!!

Och idag har jag även perciat mig, men alla bilder får komma upp i morgon i stället :) Nu Twilight!

Stylebystars klänning till salu


Tänkte sälja min SBS klänning i storlek small, den är helt oanvänd endast provad 2gånger.. Prislapp finns kvar samt galgen och plasten som var över klänningen.. Köpt för 499kr tror jag att det var :)
Pris: Bud ;)

Jag mår dåligt

Joo min kropp tycker inte om mig nå mera :/ Nu har jag mått piss och pannkaka i 3dagar.
Fast idag tänker jag faktiskt bota detta och åka till Luleå och lyxshoppa alltså knappt någonting till mig och bara julklappar till andra ;) Men men ska stoppa på lite mera smink och gräva fram ett par skor från mina lådor :)

ENJOY

Valborg

Här har du en smyg bild carro ;)
Åt er alla andra så har jag missat att lägga ut Valborg bilderna så ska ta och göra det nu, som sagt bättre sent än aldrig ;)


Sämst på att uppdatera

Förlåt, jag vet jag har varit så upptagen nu i slutet av veckan ;)
Jag har på Fredag : Varit med Maria, tränat axlar och triceps jag körde ett något jobbigt pass med bara fria vikter och gode gud hur det känns i kroppen IDAG.. Sedan på kvällen såg jag en grymt bra film, Twilight haha kanske lite efter, för alla jag känner har ju sett den för flera månader sedan ! Men den var i alla fall toppen bra (y)
Sedan på Lördagen var jag till Micke och sen var jag hemma hos Maria hela kvällen och sen när jag kom hem såg jag Twilight en gång till ;) Då förstår ni att den har gjort intryck på mig

Och vad tror ni att jag skall göra idag då?
Jo fara till Micke och sen kanske det blir att se Twilight en gång till ;).. 
I morgon har jag massor med planer för då ska jag till Luleå

Puss och goo


Mys pys låt!


Bild från google.

Tracy Chapman


You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero
Got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me
Myself
I got nothing to prove

You got a fast car
I got a plan to get us out of here
I been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
Won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs and finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He lives with the bottle
That's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
Be someone

You got a fast car
We go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job and I work in a market as a check-out girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a bigger house and live in the suburbs

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
Be someone

You got a fast car
I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me find it
I got no plans
I ain't going nowhere so take your fast car and keep on driving

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
Be someone

You got a fast car
Is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

Protest

Undra om det endast är jag som inte ser på IDOL ikväll? Jag vet inte helt varför jag inte tittar på det, det kan väl bero på att jag inte brukar hålla intresset uppe när det är fredags finaler.. För helt ärligt, nog är det 100 gng roligare att se uttagningarna ;) Kanske är den enda som tycker så eftersom att alla på min FB sitter och ser idol just nu..




HAHAHA !!

Besvär

Idag har jag riktigt med besvär i ena mitt öga, min lins vill inte alls ge mig ett bra syn fält :/ Jag håller tummar och tår att jag inte måste gå med glasögon today.. Då kan det verkligen inte bli värre..
Nu tänkte jag ta och ringa till Maria och sedan promma till henne, om hon är hemma det vill säga :) Sen blir det gym och i kväll ? Film och glass låter toppen.

Puss och goo


Träning är bra för kroppen

All träning är bra för kroppen, så som att gå i trappor, ta en prommis, en extra meter när du går till bilen.. Ja allt helt enkelt ! :) Och jag tycker att det är så super skönt efter att man har tränat ! :) Och nu i kväll har jag tränat rygg på gymmet och sen spinning 45medel ! Alla var jätte duktiga på passet verkligen super stolt är jag över er :)
Nästa gång blir det på Måndag kl 20.15 Vilka vill komma ??


Jag vill

& ska mest troligt göra En till tatuering och en ny percing ! ;) Nu blev ni nog lite nyfikna


Nostalgi

Idag kommer jag gråta ! För idag tänkte jag och Elin och Emma fara på Öppethus på furuhedsskolan.. Och jag kommer garanterat att grina :( Först tänkte jag ladda med att gnälla lite på BG för att han inte var med under våran student, fast jag vet att han är för känslig för att säga farväl.. Och sen så tänkte vi spana in skolan också så klart ! :)

Och efter det närmare bestämt klockan 20.15 ska jag ha ett spinning pass med massor av söta flickor ;) Det finns ännu några cyklar kvar 8st så det är bara att skicka ett mess till mig nu direkt om du vill komma 0730315535 ! :) SKIT KUL !! Och i kväll tänkte jag hålla mig ifrån att svära så mycket, det låter för j-vligt..

Nu ska jag ned i tvätt stugan och sen springa till min mor för att hämta ett par vita hotpants ska vara lite sexy i helgen ;) grr


A walk to remember

Mys nu med mig själv och mitt dubbeltäcke♥


Spy less

På min blogg design.. Och när ska jag orka göra den 100 % bra då ?
INTE nu i alla fall..

Skor Skor Skor

Åhh nu vill jag hem och fixa och trixa med alla mina skor ! Jag önskar mig endast en mycket större garderob så jag kan ställa upp alla mina skor i fina sko hyllor ! :) Jag måste ialla fall fara hem och gå i genom skorna samt känna och klämma lite, och ja jag måste uppdatera mitt minne " har ingen koll alls på vad jag har för skor ". HEMSKT!


Min viktnedgång


Okey inte riktigt så allvarligt var det, men jag har ju längtat så mycket efter mina paljett leggings ! Det har tagit två månader att få hem dom, och nu när dom då har kommit så kan jag inte ha dom.. Jag var 100% säker på att jag behövde small men icke sa nicke extrasmall som vanligt. Kanske att jag skall sluta tro att jag är större en vad jag egentligen är ! För det känns ju lite onödigt att skicka tillbaka massor med kläder bara för att dom är för stora :/ Iaf snygga leggings men nu ids jag inte beställa ett par nya.

199kr H&M

I would like to say congrats

Idag har jag tagit sov morgon, till kl halv TVÅ !!! Grymt skönt att sova men det var kanske lite för länge.. Ialla fall har jag hunnit med allt jag har skullat göra för de, Gym Ben pass jätte bra prestation (y) sen har jag även kilat ned på gallerian och införskaffat mig ett nytt nagellack i färgen ljus grön " min mor har tagit mitt andra ljusgröna " Och även så fixade jag Marias present.. För i dag är det hennes 25års dag så av Mig och M fick hon 500kr att spendera på Frtiz Olssons! En kvälls prommis hann jag även med under många om och men, och så klart en snabb fika hemma hos Maria.

Och nu sitter jag och skall dricka en stor kopp te och se på lite serier ! :)
Och jag har även fått nys om en lägenhet måste bolla tankarna med M nu när han ringer.
Ha en trevlig kväll alla nära och kära PUSS!


Rosig efter prommisen ;)

Fröken guldlock


Där var jag guldlock look A like :) Super snyggt ju !

A poem by E. E. Cummings

i carry your heart with me (i carry it in
my heart) i am never without it (anywhere
i go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)
                                  i fear
no fate (for you are my fate, my sweet) i want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart)


3 Dagar ledigt

Nu har jag varit träningsfri i tre dagar "vilodagar lör/sön" , och jag vet ej vad jag ska träna i kväll.. Spinningen kan jag ej boka in mig på för då kommer jag säkert inte få gå, så den får jag väl skrota. Torson kör jag inte om det inte blir spinning innan, men det står ju även ett ben pass på gymmet !
Plus att förra veckan var safe vecka och nu i veckan skall jag köra tungt / explosivt lägre reps mer vikter :)

Jag får ta och bestämma mig efter middagen hemma hos mor i kväll !

- Fast det är ju klart jag ska ju på lång prommis med Elin också



Balen 2009

Jag och Carro :)

Irritation

Jag känner denna känsla som jag inte alls tycker om. Nej jag hatar att irritera mig på någonting eller någon. Och just nu är det någon, en eftersträvare ! Detta är egentligen skit kul att någon har mig som en förebild, men att gå in i rollen till 100% gör mig bara illa till mods.. HAHA


- Jag låter orden säga sitt

I love the time and in between
The calm inside me
In this space where I can breathe
I believe there is a distance I have wandered to touch upon the years
Reaching out and reaching in
Holding out 
Holding in

I believe this is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

Oh 
The quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Oh 
Mother don't you see I've got to live my life the way I feel is right for me
Say it's not right for you but it's right for me

I believe this is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

En bild

Yes i kväll ska jag iaf fota en bild ! VILKET mål ;)

Puss och snosss jag har lite ont i ♥att mitt, när jag var tvungen att fara från M : / Du och jag


Puss !


Och godnatt nu ska jag se Mamma Mia och sedan sova ! :) Bild från valborg i år

Heey världen

Seg på att uppdater jag vet, men jag har haft det rätt så körigt dom två senaste dagarna :) Men nu har jag funnit mig líte ro att besöka datorn.. Vad har hänt på senaste då? Jag har besökt Farmor♥, kör bil, handlat, gjort en massa ärenden, varit på af, tränat, kört pass med Elin, m.m
Och nu snart tänkte jag ta mig en prommis till Nova och sedan avsluta denna fredag med tacos och lite pop corn och någon bra film :) Underbart!

I morgon blir det puss kalas ♥

En ny kjol


199kr ( REA ) från bubbelroom.se Jag fick denna av Micke, tack babe !

Den lilla jadegröna

Från H&M nog är den bra allt fin, men tyvärr så tog den slut i storlek redan första dagen som denna kollektion kom ut på nätet :)



Förresten är jag lite små sugen på dessa heels ;)


499kr H&M

Nike


Linne 179kr Team Sportia NY

Just do it capri 449kr Team Sportia

I lav Nike´s träningskläder ♥

psst

senare ska jag visa lite bilder på mina träningskläder, inte att missa ;) grr

Dagens smärta !

Good damn vilken träningsvärk jag har i mina ben. Hela rumpan = ont, ovanför & under knäna ( på baksidan ) = Grymt ont. Inte nog med det, vad ska jag göra nu då? Plåga igenom mig själv och elin på ett spinning medel 45 :) Allt för den goda saken förstås ;)
Men träningsvärken gör ju att jag är mer levande, för nog tusan vet jag om när jag gör den minsta sido förflyttningen.

Jag måste bli bättre på att stretcha efter gymmet :)


Halka

Idag är det riktigt halt ute, på vägen till Nova halkade jag ett x antal gånger och inte nog med det på vägen hem halkade jag då lika många gånger, men som tur var så vart det ingen vurpa ÄNNU ! Jag brukar ju ha den största turen att alltid halka så illa att jag får grymt stora blåmärken och en "stukad" fot.. Men i år tänker jag försöka hålla mig på den rätta sidan av halkan, Alltså med båda fötterna stadigt på jorden :)


Fast det som suger riktigt är att jag har lätt (för lätt) att få blåmärken, så på somrarna vill jag knappt visa mig barbent eftersom att jag alltid lyckas på något höger eller vänster slå i mina ben så dessa blåa fula märken kommer upp. 

Visst kan man ha typ någon sjukdom eller cancer eller vad det är när man lätt får blåmärken ?  & som även håller i sig i veckor.. Varför jag undrar om just det är att jag såg på snobben när jag var liten..  En tjej i detta barnprogram lätt fick blåmärken och hon hade cancer tror jag att det var. Så varje gång jag får ett blåmärke tänker jag på snobben ;)

Spinning pass

Jag ska strax sätta mig och göra ett spinning pass som jag sedan tänker köra igenom med Elin i morgon, och på Torsdag kväll ha för vänner. Det blir efter kl 20.00 så mina träningsglada vänner skriv en kommentar om ni vill komma och vem du är så ses vi då ;) Kommer med mera bestämd tid i morgon ! :)


Bild google.se

Jag i November förra året, körde igenom ett ny gjort pass.

Just hem kommen

För ca 1 minut sedan. Jag har precis landat hemma, har varit på farsdags middag hemma hos pappa och co. Vi åt mumsig middag kött och pottigratäng, och efter det blev det fika. Det är alltid lika kul att fara och hälsa på sina päron, eftersom att jag inte bor hemma nå mera så uppskattar jag deras sällskap till max då jag är där. Nog för att jag oftast äter mig för mätt " som i dag " och känner mig i stället super trött och seg! Men tack i alla fall för en trevlig efter middag :)


Min älskade pappi i Thailand Januari 2009 ♥

Back


Denna kväll var det andra gången i mitt liv som jag gick ut på krogen i jeans, och det var nog den sista kan jag tänka mig. Och förresten var det denna kväll som jag träffade M för " andra " gången ;)

Eye



3 Veckor

Yes suckers om 3 veckor ska jag ha sex i våran säng ; ) Nej men om tre veckor är min gubbe hemma, overkligt nära! Fybubblan detta med " distans " förhållanden är ju svin jobbiga. För vi har ett förhållande på distans kan man då säga. Jag kan inte riktigt förstå hur människor kan klara av att leva på distans, en vecka Okey det godtar jag. Men dom här som gör det typ säg ett år ? Hur lyckas ni ? Gör ni som jag gör och tänker bort det i största grad och sedan försöker underhålla er så gott det går under dagarna ? Jag förstår då inte hur man kan vilja vara utan sin ♥=vän länge!
Och nu ska jag inte umgås med min kille på en vecka, för länge tycker jag så jag kompenserar det med att fara både Lördag & Söndag nästa helg, och så pratar vi ju ca en timme i telefon varje dag så jag överlever nog. Jag ska skryta lite på mig själv och säga att jag är faktiskt ruggit stark som klarar av detta, fast jag har heller aldrig tvivlat på min förmåga att klara mig igenom saker och ting som jag har framför mig. Ärligt JAA det är jobbigt men ännu ä r l i g a r e tiden går så förbannat fort så jag hinner ju knappt blinka.. Det är många som har sagt och säger till mig att när jag och Micke har klarat av denna prövning så klarar vi av allting tillsammans. Kloka ord kan jag säga, och jag tror på dom till fullo. Jag skulle gå igenom eld och vatten för dig min älskling och jag vet att du skulle göra samma sak för mig ! I LAV U


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET ?

 Läppar eller ögon: Ögon
 Kramar eller pussar: Kramar
 Kortare eller längre: Längre än mig
 Yngre eller äldre: Äldre
 Romantisk eller spontan: Spontan
 Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
 Tatueringar eller piercingar: Tatueringar, grr 
  Känslig eller inte: Mitt i mellan
 Ragg eller förhållande: Förhållande
 Bråkstake eller tveksam: Bråkstake


IDEAL ?

Jag kan ha riktigt skeva ideal på min kropp, jag kan ha en röst som säger ditt och datt i mitt huvud. Jag kan ibland känna mig så oerhört överviktigt på mina 58kg, och när jag vägde som minst i våras 50-52kg var jag bara tjockare. Jag är egentligen oerhört nöjd över min kropp för jag vet att jag kan tämja den precis hur jag vill och det tar bara någon få vecka för att få bra resultat ! Jag kan vara ohälsosamt dålig med mina mat vanor och även överhälsosamt noga i vad jag sätter i mig. Nu är jag i denna period då jag kan äta utan dåligt samvete och slipper höra i mitt huvud alla olika röster. Min kropp är mitt tempel som jag måste ta hand om på det bästa sättet jag bara kan !



Shopping LYCKA

JAA ! H&M har fått in massa nytt i sin webb shop detta är lycka för mig, och gud vad massa fina kläder dom har!
Dags att lägga på lite mera saker på mitt packet som kommer om två / tre veckor ! Men måste förstås fråga chefen först, för Micke har som gett mig köpstopp, så måste ha helt klart med han att jag får handla. Ja för annars får jag ju dåligt samvete! MEN GUD vad mycket fint :)

Bild från H&M vår 2009

Fredag Fredag

Skön känsla är det i dag, jo för idag är det Fredag =) Jag har hittills hunnit med en massa kul, körlektion, gym, 90210 och nu funderar jag på att byta om och promma till Näsbyn. Och sen ska jag ju klippa mig också :)
Och inte lite jag längtar tills i morgon för då får jag umgås med Älsklingen jag saknar dig så det gör ont.

Kanske att jag skulle ringa Micke nu Puss och goo

Nu ska jag till Luleå

Med marre och mats :) Hörs senare !

Tatuering

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra för andra tatuering, men jag har inte helt kommit på vad det ska bli. Eller jag ska inte ljuga det har jag nästan helt gjort ! Frågan är nu vem jag ska låta göra den och när jag ska ta och göra den :) Men det ska bli innan årsskiftet !

My lovely nr one


Forever angel


You were born on judgement day
But you don't care and go your own way
Your living your life and you made your own laws
Fellowship forever, your freeing your souls


Riding with the brothers
Through the wind and the rain
You're proud of your color
And can feel no pain

Forever angel
Keep on riding
And fight for your rights
Forever angel
Roaring thunder
Through endless nights

Sometimes it seems that you're dancing with the devil
And you recognize that the price for freedom is high
The brotherhood in your life is your highest call
Your the chosen ones, all for one and for all


Renovering här hemma



Äntligen har jag tagit mig tid att fixa ena hyllan ovanför sängen.. Det var ett uppdrag jag fick av Micke här tidigare! 2st Svarta ramar från IKEA 79kr st. Bilder från IKEA ( sedan tidigare ) Galej ljushållare 22cm 39kr respektive 17cm 29kr.

Helgen bilder ( dom få jag tog )


Bella ( uteliggaren )

Jag och Goo Bella♥

Vacker tass ;)

Bella & Emanuel

Sug leken ;) mer bilder kommer upp på Facebook under dagarna

Körektion nr 1

Eller okey jag har haft några innan med pappa och idag har vi kört igen :)  Och jag har även hunnit tömma mitt rum hemma hos mamma, nu är det endast förrådet kvar och sen har jag inga saker som är mina hemma hos mina päron. Nu sitter jag och väntar på att min kyckling skall tinas så jag kan göra mig kyckling med stark smak och soja nudlar MUMS! Sedan tänker jag ta min cykel och bege mig mot Nova

PUSS!

Avkopplande ansiktsmask

Efter helgens fetsligheter och divärse påfrestningar så som sol kyla och vind har jag nu tagit och smetat in mitt ansikte med en avkopplande ansiktsmaks med honug i ! Nu ska jag ta teori boken i handen och plugga så är allt på topp :)


Jag har förövrigt haft 3st teori böcker i denna lägenhet den senaste veckan, inte så att budskapet kan bli mer tydligt ! = KÖRKORT NÄSTA

Idag har jag köpt presenter

Jo två till Micke för att han är gullig , och en present till pappa när det är farsdag nu på Söndag..
Vad har ni andra planerat att ge eran pappa förresten ? Själv kan jag inte säga vad jag har köpt för han läser min blogg :)

Nu har jag bara kvar att hitta en bra födelsedags present :) Och ja sen alla julklappar måste jag ju börja planera.


Sömn problem

Gud vad fruktansvärt less jag är på att inte kunna somna om nätterna.. Det är ju lika bra att jag tar ett natt jobb så slipper jag ligga hemma frustrerad över att John B aldrig kommer ! Nej detta är inte alls roligt, att vara så under stimulerad att när jag har varit vaken i över 13timmar inte alls känner mig det minsta trött, och vad resulterar detta i då? Jo att jag ligger under ett varmt täcke och vänder och vrider på mig i två timmar innan jag har ro att somna. Nu är jag less, detta har på gått i en månads tid och jag tänker tusan inte ha några mer sömn problem ! I morgon ska jag vakna kl 09.00 oavsett om jag somnar 06.00 eller 02.00 För nu är det ett krig inom mig mot mig själv, och jag ska ta mig tusan vinna denna fight

GODNATT

Första november tjugohundranio

Goddag vad har ni hittat på idag då? Och här kan jag garantera att det inte är en person som kommer att svara på frågan i kommentar fältet.. Men för er som har som ursäkt att ni inte vet vart det är så är det i det högra hörnet högst upp på detta inlägg märkt med tyck till :) Nu jävlar vet ni det iaf..

Idag har jag stigt upp vid kl 11.00 pigg för att ha varit ut igår, och sedan har jag endast varit i Happis hela dagen lång.. Inte så speciellt intressant för er

Och helt ärligt, hur många miffon är det inte som är ut på Hotellet egentligen? alla bara puttas skriker och tränger sig, igår var det för mycket folk ute helt enkelt, så jag och Elin gick hem tidigt redan vid halv två och hotellet var ju ändå öppet till tre. Nej men nu orkar jag inte gå ut nå mer på ett tag, det är för onödigt att slösa pengar för att fara ut och ha så kallat kul när det enda man får vara med om är en boxningsmatch med alla som tycker att dom förtjänar att ha 3M för sig själv.. Sådant gör mig pissoff och vad händer då ? Jo jag blir bara arg och less..

Ikväll ska jag däremot mysa ned mig under min IKEA filt och se på Djävulen bär prada på TV4 :)


RSS 2.0