Anne-Lie skulle vara duktig..

Igår när jag och Carro var på ICA såg jag att dom hade jaffa apelsiner, och jag vet att Micke älskar dessa så jag köpte en stor påse på 1,8kg ! Och vad säger då micke när jag kommer hem ??

- Anne-Lie varför har du köpt clementiner för 62kr??
- Nej men det är ju dom där apelsinerna som du tycker om..
- Nää nu skojar du dom är för små detta är clementiner..
- Men sluta nu !!!
- Hahaha du ljuger nog vet du att det är clementiner ?
Jag blev lite sur för att han anklagade mig för att ljuga,
- SLUUUUUTA det är apelsiner jag ringer Carro ska du få se att det är apelsiner, och att jag trodde att det var det också...

Efter en timme när carro ringde upp fick jag reda på att jag gjorde ett misstag och köpte clementiner i stället för apelsiner, och jag som var så säker på min sak !

Allt för den goda sakens skull så klart ;)


Städning

Nu har jag stor städat hela lägenheten, dammtorkat dammsugit och vaskat tvättat igenom hela toaletten..
Sen har jag tagit ned våra enkel täcken och bäddat dom i Mickes dyr sängkläder, kommer blir riktigt skönt att sova med duntäcken nu i någon veckan innan jag vill ha tillbaka mitt dubbeltäcke igen ! :) Det blir så varmt att sova med dubbel täcket därför böt jag..

Men micke har inte sagt någonting om att jag har städat ännu, har han inte upptäckt det blir jag arg :(


Jag är...

... vaken usch !
Nu gossip girl om jag inte lägger mig för att somna om.


Skor från skopunkten



LOVELY ! ♥

Shopping i veckan


Stickad kofta 50kr (fynd) Lindex Oversize tröja 149kr Gina tricot

Sportbh 199kr Stadium

Kofta 299kr Stadium

Bomulls leggings 99kr H&M Leggings med skinn detaljer 299kr

BH och trosor 129kr & 69kr H&M Linnen 129kr Gina tricot

Silvers långa tunga


Slickar grädde från slickepotten

Kolla tungan !

Snygging

KOLLA KOLLA HAHAHAHA

Söndag

Denna omställning av klockorna är ju jobbig, egentligen är ju klockan bara halv tolv och jag skulle ha haft bra med tid på mig, men i stället är jag en halvtimme försenad.. Haha så det kan gå
Idag ska vi äta middag hemma hos min pappa och jaana, sen vet jag inte ska nog ut med Maria en sväng & i kväll tänkte jag träna fast det beror lite på hur vädret ser ut för just nu skulle jag inte vilja gå en prommis till NOVA för det snöar riktigt mycket ute.

Men nu ska jag sminka mig klart och sen ta på mig jackan och gå ut PUSS !

Vädret för två veckor sedan


♥♥♥

I väntan på besked ; ) Nej men nu tycker jag att det har gått för länge innan vi får veta om våran nya bostad  ! Så jag blir så jävla sur hela tiden.. Förlåt mig för jag är en liten bitter fitta. ;)

Igår var jag till Finland / Happis med mamma och mormor och jag hittade en hel del, leggings skor, sport bh, linnen, tröjor m.m! Och i Torsdags fick jag underkläder av min älskling :)
Tänkte ta och visa här senare vad jag köpte..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på Spotify och tänkte föra över lite ny musik till mp3 så jag kan lyssna på sen när jag ska gå och träna, har faktisk inte tränat på hela veckan, har varken haft ork eller lust. Men nu tänkte jag ta mig i kragen?? och bege mig till NOVA :)

Jag har även varit ut och pillat på bmw som jag har fått, tur att jag tar körkort nu snart då så jag kan köra min bil ♥♥♥

Näääj nu ska jag gå och sminka mig, ps silver har adhd men annars så är det bra.. HAHA



GILLA !!

Greys anatomy maraton

Eftesom att jag missade gårdagens avsnitt så var ju självfallet tvungen att ladda ned det, och inte kunde jag sluta där inte, har nu sett två avsnitt till och ska snart titta på det tredje !
Efter middagen blir det en liten prommis med Silver och sen ska jag bege mig mot Nova och köra dubbel pass, kanske att jag plockar in ett spinning pass på TC också :)


Godmorgon - ingen shopping

Godmorgon på er alla, efter en skön natts sömn som slutade när mitt alarm ringde för tid att fara till Luleå insåg jag ganska snabbt att jag kommer att stanna hemma idag..
Ni kanske undrar varför ? - Det kommer inte vara kul att gå runt i Luleå i 5 timmar utan att ha med sig sällskap. Hade jag haft en halv månadslön att sätta sprätt på hade det inte varit något problem, men nu har jag inte det !

Men i morgon ska jag i alla fall följa med mamma till Finland så jag kan gå på rajjala och förhoppningsvis hittade dom sakerna som stod på min shoppinglista

Sportbh
BH plus trosa
Bomulls leggings
Kofta Rosa
Tröja svart
Jeans
Långt linne

Det var de :) Får väl se hur morgon dagen slutar !

Nu ska jag se det jag missade på TV igår när vi firade Sanna, PUSS!

Jag och syster



Mån tro vem som fixade hennes frisyr ?

Carved my name into his leather seats...



Jag gillar verkligen denna låt Carrie Underwood - Before he cheats ♥

Vårens Converse



Anne-Lie vill ha alla tre ! Synd bara att Ellos ej har någon av dessa tre färger kvar när jag har 50% på ett par skor därifrån !!  : /

Nya vecka

Hellooo, denna helg har gått fort som vanligt, när M vaknade vid åtta i morse vart jag sur och sa att jag ska då sova längre för det är ju faktiskt helg ! ;D Men tyvärr vad fel jag hade det är ju inte alls helg utan det är måndag.

Idag har jag varit med Maria en sväng och hittade en fin t-shirt som jag köpte åt Micke.
Sen har jag tvingat Micke ( lite så där snällt ) att han skulle massera mig för jag hade så himla ont i ryggen, plus att det är så skönt med massage ! ;)
Och vad gör han inte nu då ? passar upp mig och lagar middag, jag har hittat mig en super kille helt enkelt..

Nu ska jag bara komma på vad jag ska hitta på resten av eftermiddagen, tror ej att jag tränar idag utan ska lägga upp ett nytt tränings schema med många nya övningar ! Plus att jag har rätt så låg energi för tillfället så det är lika bra med en vilodag !

Nej nu ut med Silver PUSS !


Jag vill ha mina egen designade skor från NIKE




Nike shox turbo 1605kr ! Design av Anne-Lie Wall

Dessa kommer att vara perfekt att jogga i nu i vår och sommar, fast jag vet ännu inte om jag kan byta märke och sluta med mina asics.. Eller om jag kanske investerar i båda, när ekonomin tillåter det.
Föra mina gamla jogging skor är helt slut så vill inte ens prova springa med dom !


Asics 1150 ca pris 1295


Härlig söndag

Godmorgon ! Efter många om och men har jag fått vakna lite för tidigt idag, hade viljat sova ut men det gick inte när Micke vaknade för tidigt : /
Vad händer idag ? Ute i det fina vädret är i alla fall min plan, men sen då ? Grillning ? Prommis ? Skoter ? ! ;)
Ja det är bara några saker som jag är sugen på !

Nej men nu ska jag sminka mig klart och sen bege mig utåt..

Förresten ni missar väl inte Johan falk i kväll på fyran ??


Min dag i ord

Godkväll nu har jag lagt ut rätt så många bilder här på bloggen som ni kan se ! och jag känner att jag håller inne på resten av bilderna som jag vill visa tills i morgon..
Spinningen gick jätte bra idag, jag var redan uppvärmd när jag kom till TC fick skynda hemifrån och såg en bil som hade kört fast så jag hjälpte till att putta lös dom, så sprang i principen halva vägen till TC så var lagomt varm i min dunjacka när jag kom dit :)
Cyklade 55minuter tog mig ett äpple till mellis och sedan fotade jag lite pratade snabbt med pappa och sen prommade jag hem! :)

Under dagen idag har vi prommat med Silver runt stan, det gick jätte bra och han prommade hela varvet så duktig ! Sen åkte vi och hälsade på Micke morfar och mormor,
Halva kvällen har jag legat och sett på The city och nu är det ett avsnitt till som jag ska se !

I kväll blir det film mys vi ska försöka se två filmer om vi orkar..

Ha en trevlig lördag xoxo

Bilder från idag


Innan spinningen


PAPPA jobbar på bra under uppvärmningen ♥

Spinn för livet 2010


Jag på väg hem

Jag och Silver ♥

Mina älsklingar

Igår kväll åkte jag och Carro påse !

Yes nedför backen ( vägen ) här utanför, och nej vi var ej spec fulla jag hade druckit 2 småa vinglas och carro två drinkar  ! Men vi hade inget bättre för oss så vi tog på oss påsar och gick ut och åkte ! ;)



HAHAHAHA Kolla hur tjocka mina lår ser ut !

Favvosar


I måndags köpte jag en halv påse med dessa supergoda godisar, och i dag köpte jag 4,5hg till ! ;)

Veckans middagar


Pasta & räk sallad med ägg ! :)

Hamburgare med fricso bröd sallad och pommes

Enchiladas med marinerat kött och ost !

Spinn för livet 2010

Nu ska jag skynda iväg till TC och cykla i en timme, vi får se om det kommer att bli mer en så ! ;)
Och fick just veta att min kära far ska cykla efter mig, så måste stanna kvar ett tag och se hur det går samt fota alla som deltar, så tar med mig kameran ! ;)

PUSS !

Cykel

I veckan när jag var till mamma berättade hon åt mig att hon ska få en rosa cykel, och jag är riktigt säker på att det är min önske cykel som hon ska få ! OCH detta är inte alls snällt, för jag har viljat ha denna cykel i ett år men köpte den aldrig förra sommaren ! Men får hon den nu då tänker jag faktisk sno den av hon och aldrig ge tillbaka den ;)

Crescent Love park


Denna fast i rosa ca pris 5395:-


Dagens första...

... Träningspass !
Gick väl så där, körde mycket mindre övningar en vad jag brukar.. Men tog lite mer i vikt och körde explosivt i stället..

Har laddat efter med whey 50/50 och snart ska jag ta mig ett mellis innan middagen som blir senare i eftermiddag :)

Har även fått i uppgift att trän på takt och gå på många pass, så nu ska det bli mer grupp träning och mindre gym så jag någon gång kan börja instruera på allvar ! :) Håller tummarna

Nej nu ska jag planera helgens middag och sen ska vi och handla ! :)
Har även just startat tre tvätt masikner håller på att bädda rent i sängen " gör detta en gång i veckan " och sen blir det dammsugning av laggen samt dammtorkning av toaletten och grov rengöring, ska visa micke hur duktig jag är på att städa avloppen ;)


Nu har jag planerat

Hur min morgon dag ska se ut, blir träning gånger två som ni ser nedan, och sen så har jag tvätt tid och tänkte även hinna läsa lite cosmo, och sen blir det mys middag för mig och Micke ! :)

Jag har massor med bilder som jag tänkte lägga ut här men tar och gör det i morgon i stället..

Nu sitter micke och samtalar med Silver kanske är dags för mig att slita mig från datorn och umgås med han lite !
I kväll ska vi se på Troja på 6an 21.00 och bara mysa ♥♥

Puss och goo


Morgondagens träning

Planerar morgondagen pass

Gym 1 ca 11.00
Gym 2 ca 18.00


TOPPEN ! :) Längtar redan tok mycket ♥♥

Gårdagens


Klänning - Vila
Stumpbyxor - H&M
Sjal- H&M

Veckans tränings kläder

I tisdags när jag var på gymmet hade jag på mig detta ! :)


Torsdag

Dagens...

Känsla : EXTREM träningsvärk i låren, igår kunde jag knappt ta mig fram idag är jag stel !
Humör : Bra
Måsten : Laga middag tills Micke kommer hem
Träning : Gymmet senare i dag, och sen blir det något pass på TC också.
Musik : Har ej hört någon låt ännu, isf min ringsingnal funhouse- pink
Längtan : Till ett besked, förhoppningsvis ett bra ett !:)
Kläder : Ska klä på mig efter att jag har sett en film ;)

Hejsan, nu är klockan snart två och jag hade tänkt hinna se en film innan jag börjar med denna dag, inser just nu att detta kommer jag inte alls hinna med, fast ska nog vara en litet tidoptimist och visst se filmen :)
Jag har många tankar och funderingar idéer och saker jag vill uppnå och detta känns riktigt riktigt bra !
Nu ska jag mysa ned mig under täcket med silver i famnen och sedan lägga mig på spikmattan och se filmen Amelia jag har höga förväntningar på denna film och hoppas att den är bra

PUSS !

Har ni...

6378bd71cf8ac9ee480d327013d6e7d9.png

Kolla varifrån!

Har ni sett den nya helosan tuben 25ml 7kr ;)


Tre månader...

0-3e01efff68b64dbbd88f8f2889a87934.png

Kolla varifrån!

Tre månader cosmo tidningar har jag att läsa ! Att man aldrig ska ha tid att ta det lugnt och läsa min favvo tidning. Halva februari har jag kvar och hela mars och i dag kom april tidningen i brevlådan :) Fast det är härligt när jag väl tar mig tid att läsa läser jag ut en tidning på noll tid ! Då är det kul att ha många på lager :) xoxo


Jag har...

611f20cf8566955bec22d3137ce1349b.png

Kolla varifrån!

Jag har tur , när jag är hemma själv så är det jag som får slicka skålarna ;) jag vet att pappa är sugen för dessa är hans favvo smetar :) LATER!


Marängtårta

Nu ska jag laga en god marängtårta till min mor i födelsedags present ! ;)
Har även fotat tidigare när jag gjorde denna så lägger in receptet med bilder senare under dagen !


Dagens gym

Axlar mage och ben var upplägget, axlar gick toppen samma med magen, nästa mag pass som jag kör ska jag lägga in några nya övningar i.
Och till mina kära ben, körde ett medel pass 4x10 och det gick toppen ! på benspark och i sittand bencurl så körde jag bara ena benet åt gången ! Det är lite kul att se hur mycket svagare man är när man endast kör med ett ben, jag tar över 60% mer vikt när jag kör med båda benen :)

Efter gymmet blev det solning på suntan och sen tog jag en lång dusch med peeling rakning och återfuktning !

Härlig måbra dag kan jag säga :)

Dagens gym

Axlar mage och ben var upplägget, axlar gick toppen samma med magen, nästa mag pass som jag kör ska jag lägga in några nya övningar i.
Och till mina kära ben, körde ett medel pass 4x10 och det gick toppen ! på benspark och i sittand bencurl så körde jag bara ena benet åt gången ! Det är lite kul att se hur mycket svagare man är när man endast kör med ett ben, jag tar över 60% mer vikt när jag kör med båda benen :)

Efter gymmet blev det solning på suntan och sen tog jag en lång dusch med peeling rakning och återfuktning !

Härlig måbra dag kan jag säga :)

5km kvälls prommis med bra sällskap

Istället för nova träning, som skulle ta lite för lång tid & med mina låga energi så tog jag mig en kvälls prommis !
Prommade med Carro och pratade hela tiden, vi fick ihop 5km och det känns skönt, -15,6 visar termometern utanför våran lägenhet och detta har gett mig en härligt rosig färg i ansiktet :)

Nu blir det film mys med ett iskallt glas fun light och massor med pussar ♥


Jag för 5 minuter sedan !

Tips till morgondagens middag, räk & pasta sallad med ägg och juice till :) Jag längtar redan !

NOVA NÄSTA

BEN BEN BEN BEN OCH ÅTER BEN !

Nu taggar jag !

Våffffeeeel time

Dagens middag bestog av våfflor med sylt och grädde och jag åt även med socker ;)
Mycket gott kan jag lova !
Jag älskar vårat nya järn från OBH nordica ! thanks mickes farmor och farfar
som gav det till oss i julklapp :)

M redo att äta ;)

MUMS!


Nya jeans åt M


Efter en överfull påse från Hanzens så hittade M sig ett par nya jeans !
Skit snygga som jag själv tror att jag kommer att tjuva av honom ;)


1595kr om jag inte minns helt fel


Nytt i min garderob


Uringat linne i en snygg vårfärg ! 99kr kommer från Chili


Nagelfil 10kr


Söndagsmys

Nu tänker jag tvinga Micke att se på Harry potter med mig och sen så blir det att somna riktigt tidigt ! :)
I veckan har jag inte kört mitt ben mage och axlar pass, så ska börja morgondagen med det! Har ju ändå hunnit köra ben på spinningen två gånger denna vecka samt när jag var och åkte bräda ! :) Så ingen skamm här inte, eller i ärlighetens namn har jag lite dåligt samvete & vill fara till nova och köra mitt pass. Men ska hålla mig och ta det i morgon ändå.. jag ska jag ska jag ska hålla mig..

Denna dag har beståt av en sväng till nyborg och hälsa på familjen wall och sen har vi varit och kollat efter någon ny bostad :) Så vi får se hur det går, jag har inspiration och inrednings idéer så det sjunger om det i mitt huvud som tur är har jag och Micke liknande smak så vi behöver inte kompromissa speciellt mycket !

Nå ska gå och läsa lite i Cosmo nu och sen lägga mig i sängen ♥

Nuså

Nu är dagens måsten klar, ska börja sminka mig och klä på mig nu då! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag, kanske en sväng till Happis ? Ja jag vet inte.. Ska ringa alla som har ringt mig nu under morgonen också ! :)

Skriver senare

PUSS OCH GOO

- Jag är helt jävla slut i skallen

Efter all skit som blev nyss när folk var på besök ! Ärligt adhd ahdh adhd adhd adhd adhd är så kul : )) JIPPIII TOPPPEN TUMMEN UPPP !

Jag orkar inget mer för kvällen får skjuta upp allting till i morgon i stället


Pulk åkningen...

0-35c6cc6746a214aa51670fb795fd8d08.png

Kolla varifrån!

Pulk åkningen gick bra :) Vädret var på topp jag njuter nu när våren börjar visa sig allt mer :)


Till pulkbacken

Meya ringde precis och frågade om jag skulle komma med till pulkbacken och åka !
Klart man inte tackar nej i detta fina väder ! :) Ska ta med mig Silver också så han inte behöver vara ensamen
För micke ska och tattuera sig, någonting som jag har funderat på att göra riktigt länge, för nu har jag haft min tattuering i 1 år och 4 dagar ;) lite lång tid utan att ha gjort en till :)
Visar M´s nya senare



Leopard örhängen



Ett par nya snygga örhängen kommer från Fritz olsson 99kr är av märket PUSS

En ny topp


Uringad fram och bak kommer från Only 129kr

Twilight Eclipse

Trailern är här och den är jätte bra !
Gud vad jag längtar tills den tredje filmen i Twilight sagan kommer :)

http://video.se.msn.com/watch/video/har-ar-nya-twilight-trailern/apd2q7t3?from=sharepermalink

Kolla denna länk för att se en bra trailer på msn hemsidan ! :)


Härlig dag...

0-30954889d4b9ffcb990a65f0cee76084.png

Kolla varifrån!

Härlig dag är det verkligen ;) Carro hälsar


Ut och åka

Snowboard ! Gud vad kul :) Men det är ju garanterat något mycke folk i farten men det spelar ingen roll bara jag får åka ett åk så är det lugnt ;)

LYCKA


I kåbdalis 2006


Jag och Linn


Jag lite fjortis hahaha


Dagens citat

Jag - Hör här,  " Morgonmys, jag är helt för det. Men nu är det tredje dagen av fyra som jag kommer sent till jobbet eftersom att hon klänger sig fast som ett gips runt mig när jag ska kliva upp. Å andra sidan finns det ingen finare doft än när jag sticker in näsan i den sängvarma vinkeln mellan hennes haka och hals. Och det är totalt värt all banning från chefen. " Skrivet i Cosmopolitan " pojkvännens kärleksdagbok från februari 2010 "

Jag - Nu vet jag varför du alltid gör så på mig !

Micke - Vaddå?? När jag gör så här ( han sticker in näsan och luktar på min hals )
Tycker inte du att det är mysigt ??!

Jag - Jo det gör jag..

Micke - Eller vaddå ska jag sticka in näsan mellan skinkorna på dig och lukta där i stället ?

Jag - Hahaha du är ju störd !

I dance around this empty house

Just nu sitter jag och lyssnar på förfest spellistan på Minradio och funderar på vad denna dag ska bestå av.
Egentligen skulle jag med Micke till läkaren i sunderbyn idag, men vi båda insåg att Silver inte skulle kunna vara själv så jag fick stanna hemma :)

Kanske att jag skulle ta och bränna ut dom nya filmerna som jag har laddat ned, och sen måla mina naglar

PUSS !

Ny tränad och nu serie tittande

Hade ett bra och kul pass med Carro ! Efter min bästa övertalningsförmåga så kom Carro med mig på Nova, dagens pass blev om planerad när vi hade bara en timme på oss så körde mitt rygg och triceps pass plockade bort två övningar på rygg och en på triceps ! Men har ändå en härligt slut känsla i kroppen !

Nu blir det Grey´s anatomy på femman och lite chili ostbågar och light läsk !

Ha en bra kväll alla ♥


Och jag har mig en tränings kompis

För på fredag kommer Carro med på Body pump och nu ska hon med på Nova med mig ! ;)

YES !


Träning :)

Gårdagens träning var toppen ! Gymmet gick bra och jag ökade i vissa övningar på bröst !
Sen spinning var super kul, Erika hade ett bra upplägg av passet och jag tog ut mig ordentligt på dom sista låtarna, I stället för att öka motståndet 3 gånger dubblade jag det, riktigt härlig känsla hade jag på prommisen hem från Nova / TC

Och jag skulle få mig en plats på spinn för livet också, så då har jag något riktigt roligt att se fram emot !
20 Mars är den för er som är sugen på att dra i hop ett lag, kan nog finnas några platser kvar ännu :)
Spinna för en bra sak är ju aldrig fel, man får skänka valfritt belopp till barncancer fonden !

Idag tänkte jag ta mitt pass vid sju åtta tiden, man vad påminnde micke mig om då, att han har ju frigång då, så jag får ta gymmet direkt efter middagen när det är som mest med folk ! Men det ska ju fungera bara jag får pressa benen magen och axlarna lite extra idag så blir jag glad :):)



Undra vad jag ska ha på mig för träningskläder i kväll ?
Säkert blir det någonting från Nike ;)

Fixat !

Äntligen har jag fixat så vi kan sitta trådlöst med datorn ! Jag fick lite hjälp av Maria som berättade hur man skulle göra och nu fungerar det :)
Gud så skönt, har varit lite jobbigt att behöva sitta på golvet framför tvbänken nu när råttis har kommit. jag har ju inte viljat ha dator kabeln på golvet heller !

Åh vad glad jag är, måste ringa och skryta lite åt Micke också ! :)


Lägenhets inspiration

Jag behöver åka en sväng till mitt älskade ikea, kanske att vi tar det till helgen så att även Micke får komma med ( om han då vill det de vill säga )
Det behövs lite nya saker till lägenheten och jag vet inte riktigt vad jag är ute efter, men nya gardiner vaser bilder handdukar filtar är i alla fall några saker som jag är sugen på :)

Får se vad man hittar på min favvo affär


Veckans träning

Måndag- Vila
Tisdag- Gym bröst / biceps 19.00,  Spinning 20.00
Onsdag- Gym Ben / Mage / Axlar
Torsdag- Gym Rygg / Triceps, Torso 20.00
Fredag- Ev pass
Lördag- Vila
Söndag- Ev Spinning / pump

Veckans tränings schema


Bild från better bodies

08.00 Jag är vaken

Herregud vad irriterad jag blev i morse när Micke alarm ringde, så jag kunde inget annat göra en att stiga upp..
I all hast letade jag ett papper i pärmen men hittade det inte blev svin arg och kastade skiten åt sidan, vad ser jag efter att jag har gått på toan och tvättat ansiktet då? Jo att pappret var precis där jag letade. Kanske ingen stor ide att onda upp mig ändå ?? Men bara kanske

Micke är på jobbet och jag är allvarligt lite pigg, Silver är lite små tokig och har även hittat sig en ny favvo plats i hallen på mattorna " har stoppat tillbaka dom nu / tog bort dom när han kom hem till oss så det inte skulle hända någon olycka "

Vad har denna dag att erbjuda då ?
- Frukost / Lunch
Riskok till M lunch
Rastning & matning av Silver
- Tvätt tid 14.00-18.00
Gym träning och ev pass på TC
Städning här hemma
- Avbokning av läkartid

Och nu ska jag titta på nyaste Gossip girl


Shopping

Gud vilket sug jag har att handla, men ska tusan hålla mig..
Synd bara att jag har en överfull garderob men inga kläder att ha på mig !
Sånt gör mig så irriterad !


En snygg tunika från H&M som har varit slut i storlek sen den kom in !
 Och tro mig jag vill ha denna

Helg

Detta har varit en skön helg, fredagen bestod av en lugn hemma kväll med Micke, film chips och light läsk :)
Igår var vi runt och träffade lite folk, tog över alla bilderna från mammas dator och sen var vi och åt våfflor på våffel cafet ! :)  Fint väder var det också börjar verkligen kännas som att våren är på väg, bästa skoter tiden är det nu också synd bara att jag inte har någon skoter att gasa med !

Igår kväll umgick jag med Carro drack vin och jyrade på, tog tillfället i akt nu när hon är ledig, det slutade vid ett tiden hemma hos oss när Carro gick hem till sig och jag och Micke somnade ! :)

Idag har vi hunnit varit till Maria och Johan och ätit pizza till lunch och sedan varit till byn och kollat på deras lagg och även hälsat på kenny ! :)

Detta var väl allt ;)


Silver är rätt söt ändå

Power nap

Ska ta mig en liten tuppis på 30 minuter ungefär så jag orkar med kvällens bravader..
Inte för att jag vet vad planen är men Carro skickade just en bild på ett x antal flaskor med alkohol haltig dryck i ;)

PUSS !

jag har...

59d6c27e7940eecbed7b6f704a619f69.png

Kolla varifrån!

jag har tråkigt och ligger på golvet hemma och väntar på att micke ska komma hem, när blev jag en sådan här tant som har tråkigt när jag är ensammen? Fast egentligen är jag ju inte det utan Silver ligger här bredvid min vapen dragare som tyvärr har en dålig dag och har kräkt upp sin frukost. Lill gubben min


Fredags träning

Jag har sendrag i hela vänstra benet ! : / Riktigt jävla oskönt..

Sitter och väntar på att Micke ska ringa så vi kan fara och träna, om han då hinner komma med..
Har precis tömt mp3n som det har varit mickes låtar på och fyllt den med superbra träningsmusik i stället:) GILLA

Jag är taggad att träna where are u ? !


En bra träningslåt, det fungerade inte att göra ett youtube klipp !

http://www.youtube.com/watch?v=VW9wlPtDc50

Nya skor från Nelly



Under under bara skor från Nelly grymt högklack så jag kommer upp i Mickes nivå,
och sedan var ju inte priset att klaga på 399kr :)
Bra att ha till dom är partyfeets för dom blir lite stora i hälen på mina tunna fötter.

Jag ska även ta och beställa ett par i svart omgående !

Jag är döende


Äntligen vet dom vad felet är, och jag har inget allvarligt problem, endast att min kropp håller på att rensa ut ett virus, vilket i sin tur har gjort att mina lymfkörtlar i ljumskarna har svällt upp.

För när jag vaknade i söndags hade min vänstra  höft domnat bort och ljumsken gjorde riktigt ont
 ( inte som jag alltid har när jag anstränger mina ben utan på ett annat sätt )
Så efter en special tid idag " gårdagens utlåtande var ju inte speciellt seriöst "  så fick dom ta 5ml blod av mig och sedan kollade en svensk doktor på mig som sa att detta endast var ett virus som har svällt upp mina lymfkörtlar i ljumskarna :)
Toppen bra äntligen vågar jag träna ! :)

Och ang träningen har inte tränat på 2veckor 2dagar tror ni jag har haft abstinens, först tog vi hem hunden som jag inte kunde lämna själv första veckan, och sen gick jag och blev förkyld vilket gjorde att jag inte kunde träna.
Och när jag då skulle träna i helgen fick jag detta problem..
Men äntligen klar tecken och hunden klarar sig själv = Gissa vart jag ska i kväll ?? Tänk på den du ;)

Anne-Lie är lycklig

Nu har jag inte haft tid

Att skriva blogg här, så Maria ringde och klagade på mig..

I måndags var det bara att vara med Micke och inte så mycket mer med det..
Igår kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde, såg i alla fall luftslottet som sprängdes men gammel gubben micke somnade ju halv tio så jag fick ligga själv i två timmar och se på filmen, men riktigt bra var den :)

Idag har jag varit förbi en sväng till Maria och sen har jag varit till läkaren, jag trodde att jag hade ljumskbråck men kvinnan ( ryssen med obegriplig svenska ) sa att jag har fått denna inflamation pga att jag rakar mig, ÄRLIGT tror jag inte på henne för fem öre så jag bokade en ny tid så till veckan får jag en svensk läkare som förhoppningsvis ger mig en vettig diagnos ! :)

Nu ska vi till Mickes morfar och hälsa på på sjukhuset, Micke har frigång till klockan 21.00 så då ska vi hitta på någonting kul !

Men skriver i kväll för har fått mina skor och har även varit på stan och handlat kläder åt både mig och micke:)

Och kanske en bild så ni inte glömmer mig ! ;)


Maria är du nöjd ??




Varsågooood !!

Lunch time

Nu ska jag ned på stan med M och äta lunch, har ännu inte bestämt oss vad det blir, men säkert något gott ! :)
Jag hoppas att mina skor kommer idag ! hoppashoppas

Ska
ta på mig jackan nu, PUSS !

RSS 2.0