Nu dags att lägga sig på spikmattan och se...

2011-10-31_21_11 (MMS)

Nu dags att lägga sig på spikmattan och se lite greys avsnitt från säsong två :) Har haft en mys kväll hemma hos mamma <3 Upp kl sjui morgon för jobb så det blir en tidigt kväll i kväll. Natti !


Jag har precis varit till Tandis och mina ...

Jag har precis varit till Tandis och mina tänder var helt ok ! Nu vänta på att mamma blir klar så jag får åka dit på middag samt lämna silver hon skulle visst ha han i några dagar :( Så jag blir ensam hemma tills på onsdag kväll, då Micke kommer hem igen :)


Julskinka mums :)

2011-10-30_17_15 (MMS)

Julskinka mums :)


The Smurfs



Igår kväll tittade vi på denna barnfilm, den är super duper söt. Dock orkade vi inte vara vaken utan somnade efter vi hade sett halva så i kväll ska vi fortsätta titta på den.
Sedan hade jag även tänkt köpa filmen åt syrran på dvd till julklapp :)

Senapsgul


299kr från Nelly

A Little Bit Of Heaven



Carro har sett denna och så jag kände mig tvungen att kolla in trailen, lite bra det ser ut att vara då.. Måste olagligt köpa hem den då jag slutar.

Från lindex


Dessa plagg är jag sugen på att beställa åt palten allt kommer från Lindex :)

4 Dagar kvar

Nu skulle det vara fyra dagar kvar tills vårat plan skulle lyfta till Thailand, men i dagsläget är jag glad att vi inte kunde resa. Det är stora översvämmningar samt oroligheter i landet som jag tror kommer påverka befolkningen mycket.
Om ett år ska vi i alla fall på en vinter semester, dock vet vi inte vilket land vi är sugen på, men det ska i alla fall vara super varmt annars stannar jag hemma :)
Sedan är jag sugen på en kort semester under nästa sommar, typ grekland eller liknande får se om Micke vill komma och bränna på fläsket med mig och barnet ;)


Så vackert !



" Shut up i'm your person "


Hår hår hår hår hår..


Knullrufs men ändå.

Jag blir fan tokig på detta med håret mitt, jag har nu suttit och kollat på bilder från när håret var långt innan jag fick min ide att klippa av det. Och jag kan inte säga om jag vill ha det långt eller kort.
Helst skall det vara supermodell fint och jag ska inte ens behöva kamma det när jag stiger upp utan endast klä på mig och sminka mig så är man på topp. Ja drömma kan man ju.
Men ärligt är jag för lat för att ha en frisyr för jag orkar aldrig stiga upp i tid för att fixa håret, lättast är att ha det i en knut. Fast mindre kul att alltid gå i samma frisyr tjugofyrastrecksju.

Så nu innan jag kastar mig och mitt starkars hår in i några mer blonderingar, förlägningar, avbränningar så ska jag kanske vara säker på vad jag vill göra, fast ärligt är man någonsin säker ?

To the baby

Igår köpte vi lite till lillen detta blev det :


Täcke och Kudde samt sängkläder rea från Jysk

BabyBjörn bärsele 3st bodys från Barnenshus


Ny shoppat

Igår slutade dagen med detta :

Tröja 99kr Lång tröja 99kr rea Leggings 99kr från H&M

129kr st från Vero moda

149kr st från Gina tricot

99kr st från Gina tricot


Taco-night

Fredag kväll och det är taco kväll !
Idag ska jag och Micke & Danne (tror jag) äta tacos till middag, jag slutar jobbet kl 20.00 och då skall middagen stå hemma på köksbordet. Sedan blir det TV-spels kväll/natt för att sedan kliva upp och jobba hela halloween helgen.
Förra halloween hade det jätte roligt med Sanna Carre och Carro, vi ( jag ) blev super duper rund under fötterna och fick ha en hemsk bakfull dag.. I år är jag gravid och ska mest mysa på snacka om livs skillnad.





Trött , just nu ligger jag på soffan och t...

2011-10-22_11_29 (MMS)

Trött , just nu ligger jag på soffan och tar igen mig. Har haft en hel dag i Happis och Finland med Micke och hans bror. Har fyndat massvis åt Micke jr och åt mig själv :) bra dag! Snart lite kvalitets tid


Dagens middag

2011-10-26_16_18 (MMS)

Dagens middag


I kväll ska jag ha serie mys godis och äta...

2011-10-25_20_50 (MMS)

I kväll ska jag ha serie mys godis och äta sallad till middag. En natt till ensamme sen får jag hem min karl ;)


Dagens artikel det är lika bra att läsa nu...

2011-10-25_16_56 (MMS)

Dagens artikel det är lika bra att läsa nu för snart är jag där igen.


Äntligen

Nu är biljetterna släppta på SF i Luleå, Twilight Breaking dawn, dock vet jag ej om jag vill se denna i Luleå eller om jag vill se den i kalix. decisiondecision


Ellos paket till lillen

Så där nu har jag fått hem lite barnkläder, det blev en björndress i storlek 56 ett par byxor i storlek 50 och 4 par tossar. Jag hade 50% på ellos så fick allt jätte billigt med en julklapp inräknad kostade det inte ens 500kr.


Kvällens nöje

Ligga i sängen med palten + silver och titta på serier. Först ska jag bara gå ut med Silver, ta med soporna sen blir jag sängliggande :) Puss & Godnatt


Fatso !!

Handla mat, Handla mat.

Efter jobbet skulle jag in en snabbis och handla på ICA, bara några små saker.. Dock kan jag säga en hungrig gravid kvinna kan komma hem med vad som helst.

2 paket kakor, Sallad, Clementiner, Godis, Blåbär, 2 paket glass, Gurka, Mexicana shoppa i mix, Kola sås, Yoghurt, Hamburgarbröd, Julskinka, Vindruvor och 2 paket med vårrullar.
Inte precis vad som var planerat men jag fick lite cravings och ja julskinka vet jag inte vad jag ska med för jag kan inte ens tilllaga en sådan.

BabyBjörn

Jag har alltid sagt att jag ska ha en babybjörn bärsele, pappa hade en till syrran och den var toppen. Underlättar så att man kan ha armarna fria samt rygg ont plus en massa annat.
Just nu har dom kampanj på denna bärsele på barnenshus så den kostar endast 699kr.



Härlig vecka

Jobb sex av sju dagar, sambolös, noll motivation. Ja så känns det just nu.
Jag är ledig på Torsdag och Micke kommer hem vid tolv tiden då ska vi dressa om och köra antingen till happis eller luleå för en shopping runda. Jag vill faktiskt fara till luleå i stället så det blir nog dit.
Sedan är det bara jobb som gäller för min del, möjligtvis att jag ska på någon förfest i helgen eller så stannar jag hemma. Förra veckan hade jag magsjuka och nu har jag blivit förkyld - life is good.
I morse steg jag upp två timmar innan jag skulle börja arbeta så att jag skulle kunna ta det lungt för en gångs skull.. Ja sagt och gjort fick leta nässpray i 15minuter innan jag insåg att det säkert är på jobbet, fick till svar av Sanna att det var där. TUR det dock otur att jag fick snora ned hela lägenheten innan jag började jobba.

Min energi är som bortblåst just nu, jag skulle behöva dricka femton redbull men det får vänta tills palten har tänkt kika ut ! Åh gud så gott med bull♥
Annars så rullar allt på är i grav vecka 27 nu så det är inte speciellt länge kvar, samt ska jag och Josse fota mig här snart. Dock har hon planerat att vi ska göra det flera gånger så flodhästen får klä av sig många gånger alltså.. Ja vi får se om det endast blir en fotografering i alla fall;)

Har ett gäng med bilder hemma som jag kan lägga ut i kväll.
Puss

Gina tricot

Här sitter jag glad och lycklig och tänker skicka iväg ett fett paket från Gina, jo vad händer ?
Vi uppdaterar våran hemsida för tillfället vänligen återkom lite senare.. NÄR HALVA beställningen var klar.. Nu är jag tjurig :'(


Barnkläder

Just nu har jag ett paket på Ica med barnkläder från ellos, eftersom att jag jobbar till elva så måste Micke gå och hämta ut det åt mig.. Jag vill ju pilla lite på dom då jag slutar !
Visar bilder på vad jag har fått i morgon.♥


Måndag. Just nu lagar jag lunch och ska se...

2011-10-24_13_07 (MMS)

Måndag. Just nu lagar jag lunch och ska sedan fortsätta mitt greys maraton i sängen. Jobbar från tre till elva idag , härligt att få träffa alla på jobbet igen har varit hemma i nästan en hel vecka:( Later !


Usch dom smakade illa i alla fall min plåt...

2011-10-23_15_37 (MMS)

Usch dom smakade illa i alla fall min plåt som blev albino, kanske plåt två är godare:) nej förresten den brände jag precis.. Kanske dags att sluta göra annat. Förresten har jag varit på kalas hos Carolina idag super trevligt hade vi och Carros fika var riktigt gott :) Nu vakta plåt nr 3 !


Min karl är helt upp i varv att vi ska gör...

2011-10-23_15_05 (MMS)

Min karl är helt upp i varv att vi ska göra pepparkakor. Helt ärligt har aldrig sett han så här, precis som ett barn på julafton :) måste rädda upp situationen han har noll koll på vad han gör!


Piercing


Nygjord och väldigt svullen

Något år

& Tada

Utan

Jag har valt att ta ut min Piercing i tungan känns som en halvt onödig sak att ha, säkert kommer jag stoppa in den då och då ( om hålet ej växer igen ) Men just nu vill jag inte ha den alls.




Nu är det jul igen

 
Eller i alla fall så har jag och Micke ( läs mickes mamma ) gjort pepparkaksdeg. Svin god är den om ni inte ser min tjuvning.
Så i morgon skall vi göra lite pepparkakor samt äta upp en hel del med pepparkaksdeg ! För den är riktigt riktigt god.


Den it-kunniga

I våran familj är det jag som kan ( är bättre ) på detta med telefonen datorer osv.
Så just nu sitter jag och uppdaterar Mickes telefon, problemet är att jag ej kommer ihåg hans namn till gmailen, han vet inte heller eftersom att det var jag som gjorde den.. Lätt nöt att knäcka-NOT så vad gör jag ? Jo ett nytt konto och denna gång skriver jag upp adressen..


Uppdatering pågår.

Micke är på väg att vila.


Lördags redo :) Och i kväll blir det snabb...

2011-10-22_11_29 (MMS)

Lördags redo :) Och i kväll blir det snabb mys med tjejerna, längtar!


Vintern är här , nästan i alla fall noll g...

2011-10-18_10_01 (MMS)

Vintern är här , nästan i alla fall noll gradigt fram till tio på morgonen och det sägs att det ska snöa idag:) Jag har precis rensat ut sommar jackorna och städat lite i laggen nu funderar vi på vad vi ska underhålla oss med resten av dagen ? :)


Vacker dag :)

2011-10-21_09_53 (MMS)

Vacker dag :)


Jag och palten sitter i vårat stökiga hem ...

2011-10-20_17_31 (MMS)

Jag och palten sitter i vårat stökiga hem (tack igen Silver) och väntar på att Micke skall koppla klart det nya tv-spelet så vi har någonting att göra på nätterna. Palten gillar att träna kick-boxning al a kines i min mage si så där halv nätterna. Annars har jag fått gudomliga värkar i ländryggen och min massör är ej tillgänglig:( Usch så negativ jag låter men är leds att vara inne har varit inne i 3 dagar nu.. Nu ska jag Internet shoppa för det gör mig lycklig :) Hejdå


Still sick

Usch vill inte vara sjuk, vill kunna göra saker och inte bara gå ut och pissa & bajsa med hunden och sedan vara inne. Tur att jag har massvis med filmer att se annars skulle jag bli tokig.


Lockigt hår



Jag gillar den nya stilen Blair har i GG med lätt lockligt hår. Detta är sjukt snyggt !


Gossip girl


Jag har just tittat på det senaste avsnittet av gossip girl och det var lika bra som vanligt.


The och bullar :)

2011-10-17_17_15 (MMS)

The och bullar :)


Oops jag tappade ut silvers godisar men du...

2011-10-17_15_35 (MMS)

Oops jag tappade ut silvers godisar men duktig som han är så tog han inte en enda utan väntade tills jag skulle ge han :)


-


Vi konstaterar

När jag och Elin var och tränade förra veckan så konstaterade vi att bakifrån och framifrån ser jag inte speciellt gravid ut. Nej men från sidan är det verkligen någonting som har hänt..


Här var jag endel tight !

Bullmamma ?

Vi körde i alla fall lite på bandet / crosstrainern samt lite ben och armar.
Helt ok pass, måste även hinna träna någon dag denna vecka, efteråt blir man så lycklig ♥ 

Vecka 25

Idag gick vi in i vecka 25+1 = 26.
Jag har varit till bm i morse och hjärtjudet är 158slag/min, allt såg bra ut och magen växer som den ska :)
Hon trodde även att detta var mitt andra barn eftersom att jag är så mogen i graviditeten, hihi liten miss att jag redan hade ett men var lite kul att höra :) Sedan har jag visst mycket med magmuskler därför är det svårare att få tag i barnet, minus för bm men plus för mig under och efter graviditeten hey vältränad ;)
Barnet sparkar på varje dag vissa gånger går det inte att somna för att h*n lever sitt egna lilla liv.
Lite jag längtar är 15veckor +/- så är h*n här :)



Vecka 24 framifrån.

Vecka 24


Vecka 25

Palten växer :)


Rätt så snyggt när man sitter att man inte ser sitt kön ;)

Micke har förövrigt sagt
- Alltså du kan ju inte se dina fötter eller hur ?
- Neej det gör jag inte...
- Okej förstog det för magen är större än dina bröst nu.

Jag undar vad han menar med detta ?! ♥





Boven, Silver stökar allt till det här hem...

2011-10-17_10_50 (MMS)

Boven, Silver stökar allt till det här hemma. Vi har ny städat och så här ser det ut efter en dag ojoj.


Idag kommer det bli en fin dag. Redan nu ...

2011-10-17_09_27 (MMS)

Idag kommer det bli en fin dag. Redan nu är det strålande sol och varmt ute :) Dock har jag ändå på mig vinter jackan det är lika bra att börja i tid. Later!


Har just slutat jobbet och kom hem till de...

2011-10-16_22_16 (MMS)

Har just slutat jobbet och kom hem till dessa söta pojkar, nu mysa i morgon besök hos barnmorskan :)


LOVE


Söndag morgon

Idag började vi morgonen perfekt, Micke steg upp vid åtta och jag sov till halv tio.
Sedan var det morgonlyx med skagen/ägg/räk toast med en stor kopp the :) Helt underbart !
Nu sitter jag och för över alla bilder från kameran + telefonen, Sedan blir det jobb från två till tio, hade varit skönt att vara ledig fast det tar jag igen nästa helg då jag har en tredagars ledighet att se fram emot.


Lördagsmys!

Nu blir det film och lite frukt plus ett glas med julmust :)
Trevlig kväll alla.


Pizza time !

2011-10-15_13_58 (MMS)

Pizza time !


Härlig lördag är ute tvättar bilarna och s...

2011-10-15_11_14 (MMS)

Härlig lördag är ute tvättar bilarna och ska sätta på vinterskorna :)


Come As You Are


Gnomeo & Juliet, Definitely maybe

Sjukt söt barnfilm har den med svenskt tal, såg endast 30 minuter igår men är hel såld :)


Definitely maybe är en bra kärleksfilm / komedi helt klart värd att se.


1 Månad kvar


Lite mer en 30dagar är det kvar till man får se denna film med egna ögon :)

Inspirations kollage


Hade jag ej varit gravid hade jag köpt allt detta på en gång :)

Läs detta högt

Ice bank mice elf


Fredag

Äntligen fredag gud så skönt :) Här är dagens låt


Morgon pissen klockan är tio och det är ba...

2011-10-14_10_01 (MMS)

Morgon pissen klockan är tio och det är bara en plus ute. I morgon ska vi stoppa på vinterskorna På bilarna :) Idag jobbar jag tolv till åtta, jag har börjat bli förkyld men ska peppra mig själv med frukt och te.


Fint höstväder :)

2011-10-13_11_58 (MMS)

Fint höstväder :)


Body Butter Duo från The Body Shop

Denna är verkligen en favorit i mitt badrumsskåp, luktar gudomlig och är verkligen bra för huden.
Ca 190kr från The body shop.


Oj oj blev en lång sovmorgon.. Jag hade tä...

2011-09-24_14_01 (MMS)

Oj oj blev en lång sovmorgon.. Jag hade tänkt stiga upp lite tidigare och kikat på serier m.m men jag sov i stället. Nu dags att fixa sig jobb tolv till åtta :)


Björn overall

Dessa två är hur lika som helst, samma pris bara att ena är lite lite sötare, så jag ska beställa den från Ellos.


199kr st, Första är från H&M andra från Ellos

- Off to work !

2011-10-10_11_16 (MMS)

- Off to work !


Limp smörgås med varm oboy:)

2011-10-10_10_39 (MMS)

Limp smörgås med varm oboy:)


Shit happens when you party naked . Hihi m...

2011-10-09_19_57 (MMS)

Shit happens when you party naked . Hihi mitt linne är lite för kort ;)


Nu har det börja säljas julmust mums!

2011-10-09_13_36 (MMS)

Nu har det börja säljas julmust mums!


Idag har jag fått sova ut ordentligt. Mick...

2011-10-05_10_48 (MMS)

Idag har jag fått sova ut ordentligt. Micke har tvätta och fixat och jag har fått sova :) nu ska jag komma på vad som händer i dag och sen äta lite mat. Puss!


Tikei smink



I veckan fick jag mitt smink från Tikei, jag är helt såld produkterna är lätta att arbeta in och sitter hela dagen lång.
När man gör som jag och sitter framför datorn i åtta timmar per dag vill man ha produkter som håller och det gör verkligen dessa, ska bli kul sen att kunna gå ut och festa utan att ha ett flottigt ansikte efter någon timme.
Det jag köpte var:

Mineral Foundation: Denna arbetar man lätt in i hela ansiktet och den lämnar inga ränder alls, I början är den svårt att få ut ur förpakningen pågrund av att den är så kompakt pressad,  nu när jag har haft den i nästan en vecka får man ut pudret hur lätt som helst.

Mineral Finishing Veils: Denna tar jag efter foundationen för att matta ned. Produkten finns i matt och lyster och jag valde den matta. Produkten är ljus men det blir ingen färg alls av den utan när den väl är i ansiktet så blir den transparent.

Mineral Rouge i färgen Adore & Horizon: Ett rouge som håller hela dagen lång och inte blir för kakig. Lätt att applicera och ger diskret med färg samt inga kanter.

Proverna på ögonskuggorna fick jag med men dom har jag inte testat ännu.




-


När jag ser Rihanna tänker jag direkt på Josse, för Josse har lika långt hår och i samma färg ! :)

Havrepaj med jordgubbar



Havrepaj med jordgubbar ca 10 bitar

Pajdeg:

5dl Havregryn

2dl Vetemjöl

1dl Socker

250gram Smör


Fyllning:

500gram Jordgubbar

0.5-1dl Socker


1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Tina jordgubbar ( om dom är frysta ) o lägg dom i en skål & strö över sockret. Rör ihop & låt stå i kylen & dra till sig medan du gör pajdegen

3. Blandra ihop det rumsvarma smöret med havregynen, vetemjölet & sockret. "Nyp" ihop degen till en smulig massa.

4. Häll jordgubbarna i en pajform och smula sen över degen så den ligger som ett täcke.

5. Låt grädda i ugnen i ca 20-30 min. TIPS: för att pajen ska få en fin färg kan man låta den stå högst upp i ugnen några minuter

6. Servera gärna med vaniljsås eller glass.





Lördags middag


Färska hamburgare med crisscuts sallad och bea, MUMS!

Living room



Tavla 129kr EM, Kuddar 299kr respektvie 129kr EM.

Philadelphia bullar i långpanna


Philadelhiabullar i långpanna, 48 stycken

 Bulldeg:

150 gram smör

5 dl mjölk

1 paket jäst

1 ägg + till pensling

1 dl socker

½ tsk salt

10-11 dl vetemjöl

 
Fyllning:

150 gram smör

2 msk vaniljsocker

3 dl florsocker

100 gram philadelphiaost

 Smält smör i en kastrull, häll sedan i mjölken och låt det hela bli fingervarmt. Lös upp jästen i degvätskan. Tillsätt ägg, socker och salt. Ha i vetemjölet lite i taget och arbeta in den i degen, knåda en stund. Degen blir ganska lös, nästan som en smet. Det ska vara så. Låt degen jäsa i 30 minuter. Platta sedan ut degen i en svart smord långpanna. Använd lite mjöl på handflatan och degen är väldigt kletig. Gör 48 hål (6x8) och fördela fyllningen i hålen (drygt 1 tesked i varje hål). Jäs 15 minuter igen. Pensla med ägg, strö över pärlsocker och grädda sedan 15-20 minuter i 200 grader. Skär den avsvalnade plåtbullen i 48 bitar.


if a lay here if i just lay here would you lie with me and just forget the world


Kofta- H&M, Linne - JC, Leggings H&M samt Monki, Poncho -Gina tricot, Skärp- Hansens.

Nytt


I veckan var jag in på den lokala sminkaffären och köpte lite.
Färg till ögonbryna, En ny Eye-liner ( helt underbart bra ) Nagellack och ögonremover.

Nu ska jag och palten och Micke och silver...

2011-10-07_19_44 (MMS)

Nu ska jag och palten och Micke och silver se på film och mysa:) Nog börjar magen synas allt mer, dock har jag nästan alltid en kofta på så man ser det inte lika lätt som när jag har tighta kläder på mig ;) Ha en trevlig fredag alla.


Matkoma efter Kina lunchen :)

2011-10-07_13_17 (MMS)

Matkoma efter Kina lunchen :)


Seger Nisse



I morgon eller idag skall jag köpa dessa mössor åt mig och Micke.
Vi måste ju passa ihop när vi ska ha likadana jackor ;)
Dock är dom mer skrikiga i färgerna än på bilderna :)


Jag ser det snöar !


Bild från NSD

Helt ärligt dags att stoppa på vinter fälgarna på en gång.
Herre gud så det snöar i Kiruna, snart lovar jag att det är här i Kalix också.
Så vinterfälgar på, samt kanske jag borde lägga ut bilen på Blocket snart, ingen som vill köpa min pärla ?


Godmorgon, idag är jag riktigt riktigt trö...

2011-10-07_08_12 (MMS)

Godmorgon, idag är jag riktigt riktigt trött får se om jag överlever dagen.


Amnings-Bh

Jag har suttit och funderat på detta med amnings-bh och jag tycker att dom "vanliga" är svin fula så har tänkt ha en helt vanlig bh.
Men nu hittade jag en sida men jätte snygga underkläder ( amnings-bhar ) för ca 500kr.



449kr kommer från glammom.se

Ny gräddade phillabullar i långpanna. Mums!

2011-10-05_12_05 (MMS)

Ny gräddade phillabullar i långpanna. Mums!


Städning pågår :)

2011-10-05_11_52 (MMS)

Städning pågår :)


Gubben ute

2011-10-05_10_49 (MMS)

Gubben ute


På morgon piss med Silver, hemma jäser bul...

2011-10-05_10_49 (MMS)

På morgon piss med Silver, hemma jäser bulldegen förfullt. Sen blir det nyaste 90210 och frulle :) jag funderar på om jag ska ta en prommis innan jobbet det är sjukt fint väder ute.


I kväll har jag umgåtts med Elin först på....

2011-10-04_21_21 (MMS)

I kväll har jag umgåtts med Elin först på.en lång prommis och sen har vi suttit hemma hos mig och pratat:) Nu ska jag äta kvällsis och titta på film, i morgon blir det städning av laggen samt bullbakning:)


Tisdag ledig dag

Gud så skönt att få sova ut, jag har vaknat vid elva tiden pigg som bara den.
Hittills har jag solat, pissat med silver x2, färgat håret.
Nu ska jag se om det finns några nya filmer som jag kan ladda ned och se på denna regninga dag.
Mitt smink har föresten kommit snabb leverans beställde i söndags och fick det idag TUMMEN UPP !

Annars så var det planerat att promma med Elin idag men när det är kasst väder så skippar vi nog det, jag får se om vi skulle och gymma eller vad vi nu pratade om.
Imorgon får jag också sovmorgon jobbar från tre till elva så jag och Micke komma nog komma in igenom lägenhetsdörren samtidigt, Han slutar nio i Piteå.

Till helgen har jag planer på att äta lite kräftor, jag har inte ätit några alls i år så nu är det faktiskt dags !
Sedan var det den där Luleå svängen som jag också funderade på.

Idag är det kanelbullensdag tur att vi har ett gäng med bullar i frysen så jag kan äta några stycken, sen kanske ( om jag ids ) tänkte jag göra några phillabullar men det återstår att se.

Later





Jag sitter och väljer film tills i kväll o...

2011-10-03_20_17 (MMS)

Jag sitter och väljer film tills i kväll och får massage av våran ny investerade massagestol ! Tyvärr får jag sova själv i natt för Micke är och jobbar borta tills på onsdag: /


EuropaMöbler

Dagens fynd




Todays and another day


Mössa- Åhlens, Jacka- H&M, Stickad tröja -H&M, Röda byxor - Vila, Skor- Skopunkten samt Dinsko har ett par likadana.

Halsduk- Gina tricot, Stickad tröja - H&M, Leggings -H&M, Till detta ett par MC-stövlar.

H&M

Lite nytt från H&M ett par byxor och en jacka skickade jag tillbaka.


Vecka 22 & Vecka 23

Igår trillade vi in i Vecka 24 jag kan säga att tiden går fort riktigt fort snart är det jul och sen är det bebis♥ Mamma håller på att sticka en pippi mössa åt hennes barnbarn sedan har jag gjort en beställning på några stickade sockar också.
Iallafall vecka tjugofyra jag har börjat bli riktigt riktigt trött på dom senaste veckorna min energi inte riktigt räckt till fast jag får flera timmars sömn varje natt är jag ändå helt slut. Förr gick jag på massvis med energidrycker men dessa tar jag så klart inte nu. Vinter halvåret blir jag alltid mer trött ni som bor i norr vet ju att snart är det lika mörkt dag som natt vilket alla tappar energin ifrån.
För några år sedan fick jag all min vinter enerig från att träna massvis med gruppträning så jag funderar på att gå på något pass då och då bara för att " bli piggare " fast jag är för trött för att ens orka mig dit.

För två veckor sedan så var jag till MVC och fick lyssna på hjärtljudet gud vad kul det var, Palten hade 156 slag/min. Om två veckor skall vi börja mäta magen hos MVC också.


Här kommer bilderna från Vecka 22 & 23

Vecka 22

Vecka 23

Alltså sjukt fult att fota snett framifrån hahaha

Coloring

Nu är det dags att färga håret det var två månader sedan sist så det behöver verkligen fixas till.
Får se hur resultatet blir mörkare än mitt solblekta hår iallafall.


Kanske ett rosa fluff ?

Just nu är det blektbrunt med "blonda" slingor och utväxt.

Silver är nöjd med den nya,mattan :)

2011-10-03_17_10 (MMS)

Silver är nöjd med den nya,mattan :)


Saker till palten

Jag tänkte nu till helgen ta med mig Elin och åka till Luleå och spendera upp ja alla pengar som finns, hehe nä men köpa lite till palten jag vet att Elin är mer exalterad att shoppa åt barnet än vad jag är hon kommer inte alls bli less ;)

Jag har redan en spjälsäng men jag är sugen på en sådan här i stället :


Stokke sleepi en säng som växer med barnet så att säga länk till hemsida



Textil



När jag slutar ( 16.00 ) så tänkte jag gasa iväg till EM och titta på lite nya prydnader.
Kudden här ovanför skulle passa perfekt hemma hos oss samt några turkosa och lila så får se vad jag hittar.


Dunjacka



Denna i svart skall jag beställa en åt mig och en åt Micke, sedan är jag sugen på en i lila också fast den färgen tror jag att jag behöver prova.
Får se om Micke kommer att gilla sin "present" eller inte ;)
999kr från Stadium

Plus två grader. Fy vad varmt och skönt de...

2011-10-03_07_13 (MMS)

Plus två grader. Fy vad varmt och skönt det är ute. Jag fick börja morgonen med att leta fram mina mössor, och nu sitter jag och äter varm oboy och mackor till frukost jag är trött som fan så får se hur jag överlever dagen:)


Nytt smink

Jag har precis beställt lite nytt smink, nu under vinter halvåret samt under graviditetsen så är mitt ansikte så trött blekt och glåmmigt ( stavning ) så jag måste få lite nytt och fräscht som piggar upp.
Jag ska prova sminket från Tikei hemsidan hittar ni här  billigt och vad jag har hört bra mineralsmink, tips kolla på paketen dom har dom är riktigt prisvärda.
Utvärdering kommer när jag får hem sminket.


Lördags mys, jag har precis tittat på film...

Lördags mys, jag har precis tittat på filmen livsverket och i stort sätt gråtit mig igenom filmen, den är super sorlig och super bra. I morgon blir det jobb i vanlig ordning :) Natti


Telefon bilder

Jag ser att bilderna från telefonen blir lite suddiga / kantiga när jag laddar upp dom här.
Det kan bero på att jag skickar mms direkt när jag har fotat bilden och inte går via galleriet, för vissa bilder är helt ok.
Iallafall så är kameran på min nya telefon super bra, min förra telefon har lika många megapixlar samt effekter men fotar inte i närheten av lika bra bilder.
Ska visa några bilder från dom olika telefonerna när jag har hunnit föra in dom i datorn.
Shit har massvis med bilder att visa från kameran också, måste verkligen ta mig tid för detta med bloggandet :)
Men inte i kväll för i kväll ska vi på middag hos mamma och kurt, jag orkade inte laga mat så bjöd fint in mig till dom.

Later !

Vardagsrum

Vårat nästa vardagsrum skall innehålla detta :





RSS 2.0