Resten av julveckan

 
Juldagen spenderade vi i min hemby Morjärv vi var på jul lunch hemma hos Farmor och Seth och hade det himla trevligt med julmat, surr, tomten, och en och en annan historia :)
Vi åkte hem vid fyra tiden och spenderade resten av kvällen hemma i soffan.
Frukost och morgonbad i diskhon, En bus Bella :)
Smaskar mat, Farmor och Farfar  <3
Propp mätta !
Hjärtat och Syrran :)
Tomten, Bella och Micke öppnar presenter :)
Bella Tomten och Syrran, Glupsk Bella ;)
<3
 
På onsdagen var det inte många knop Mamma och Kurt kom förbi på kaffe och vid fem tiden på kvällen kom vi på att blåsa till Luleå för att köpa en ny mobil telefon åt Micke så Bella fick sig sin nap i bilen shoppa lite på Ica Maxi och sedan gröt innan vi åkte hem vid halv sju tiden och gumman fick sig en till nap. En snabb visit helt enkelt.
Hemma vid halv åtta då vi bara bytte på Bella och lade hon sedan.
 
 På Torsdag åkte vi på stan och kollade lite reor och även fixade ett nytt sim till Mickes telefon att dom då klantade tills sig och gav ett sim till en Iphone 5 var ju ja sugigt ! Men jag kapade Henkas bil och sladdade runt i Kalix för att hämta ett nytt kort åt Micke.
Ja vi hade Henka på besök efter att vi hade varit på stan.
 
Vid fyra tiden packade vi ihop vara grejer och åkte till Risön på tidig nyårs middag med Mamma Kurt Anton och Viktor jag fick även agera chaffis med en manuell bil åt Viktor och haha jag fick fyra kärringstopp utanför Karlsborgs bandyplan och tvingade Viktor att ljuga att mormor hade kört han ;) haha !
Jag brukar köra automat !!
 
Sen hos Mamma kom även min moster med karl dit och vi jyrade på till tolv snåret, när vi gick och la oss vi tog en borta match och Bella sov för första natten någonsin någon annanstans en med mig - konstigt !
Jag och Micke sov på en luftmadrass och Bella med Mamma och Kurt tyvärr svek våran madrass efter ca 2h så vi sov på golvet HAHAHA ! Jag vaknade upp av att min rygg höll på att dö så jag gick och la mig i en fotölj !
 
På Fredag åkte vi hem vid lunch tid och ja vi gjorde inte så speciellt mycket jag insåg inte förens på kvällen att det var fredag så ja lite dagvild är man allt.
 
Igår var vi på middag hemma hos mormor och morfar vi tog vagnen dit och fick oss en kall och uppfriskande promenad vid åtta tiden kom Danne och Linnea hit för att se på film och ja vi surrade mest och ja tittade på en halv kass rulle.
 
Idag har vi haft besök non stop Danne kom hit med skotern på morgonen efter det kom tant Elin och vi surrade på sedan kom Pappa och Sofia förbi och när dom hade åkt så kom Mickes mamma och nu har precis Danne och Linneat kommit för att se på film och flotta lite :)
Himla trevlig dag !
 
En utslagen Bella med alla nallarna :)
I morgon är det nyår och det ska firas här hemma på Kärleksstigen :)
Mys !
 
 
 
 
 

Julafton 2012

Bellas första jul har varit riktigt bra trots att gumman har varit förkyld så har vi haft det super bra ! :)
 
Julaftonsmorgonen vaknade Bella vid tjugo i nio vi hann precis kliva upp och ge hon välling när första gästerna stog bakom dörren snabb present utdelning och lite kaffe på det sedan kom Maria Johan Emma och Mats förbi och det blev lite lek och efter det kom Björn Jenny och Helena på gröt frukost !
Mumsigt med tomtegröt och julskinka.
Första paketet öppnades i sängen :)
Bus med kusin Emma
Morbror Björn och Jenny öppnar paket med Bella :)
Stort paket ! ;)
Bella bjuder på papper åt Jenny : ) Öppnar paket med pappa
 
Sedan vid 16 tiden kom Mamma och Kurt och vi påbörjade middags lagningen efter den " goda " julmaten så gick mormor och Bella och vilade och ja vi fick väcka dom båda efter nästan en och en halv timme, då körde vi paket utdelning och vid åtta snåret avrundade vi kvällen :)
Vi hade super trevligt på vår lilla tillställning på julafton :)
Fokuserar på att öppna paket ;) haha
Busar med Kurt :)
 
Bellas nya min när hon fokuserar tungan ute ;)
Nya racer bilen :)
 
Tack för alla fina presenter som vi har fått :)
 
 
 
 

Pulka

Igår åkte Bella pulka för första gången och det tyckte hon var kul, eller ja förutom att jag lyckades tippa den så hon hamna upp och ned dumma mamma !
 
Vi har köpt en pulka från Ica maxi för 149kr jag fick höra att dom vanliga stiga pulkorna blir kalla eftersom att bakom ryggstöder är det ihåligt så snön åker upp där så vi har letat en annan modell men jag har nu börjat fundera på att siga pulkorna kanske inte tippar lika lätt som denna gjorde eftersom att den är bredare så kanske att vi får köpa en till ja vi får se :)
 
 

Något nytt

 
I förrgår var vi till Luleå en snabbsväng på kvällen för att köpa en ny telefon åt Micke och då handlade vi även på Ica maxi och där hade dom några fina plagg åt Bella och ja priserna är ju super bra :)
2-pack body för 129kr Mössa vändbar 59kr
Röd byxa med kjol rea 59kr Blå byxa med stjärnor rea 39kr
 

Missfärgade kläder

I lördags när vi kom hem från Thailand så hade vi en del tvätt och jag insåg att det är lika bra att börja tvätta på en gång så jag fyllde maskinen körde igång den och en timme senare när jag skulle hänga tvätten så insåg jag att halva maskinen hade blivit rosa !!! Jag bara skrattade jag var så övertött så jag skrattade och det bara sprutade tårar för att ja det var så komiskt ! Där stog jag med en halv vit tvätt som var rosa :(
 
Jag brukar blanda rött osv i vit tvätt eller jag har börjat med det på senaste dagar ( år ) och ja man ser ju på kläderna om det är sådanna som kan missfärga men vad jag inte tänkta på i min trötthet när jag startade maskinen var att en röd vagn gardin i bomull garanterat missfärgar och ja det gjorde den..
 
Ja som ni ser rosa !!
 
Direkt gallrade jag ut plaggen som hade klarat sig och resten kastade jag in i en lång tvätt med whitning tvättmedel och vanish ( stavning ) och 7 plagg vart bra igen efter det ( dom på bilden är dom som var mest rosa )
 
Så på söndag morgonen stoppade jag in alla dessa kläder ( förutom den rosa bodyn ) i javex ( hittade inget klorin ) men efter nästan tre timmar och en ny omgång i tvätt maskningen så blev det ingen skillnad jag googlade som ett tok och hittade något medel som hette remol så jag kastade Bella i vagnen och tog en promenad i nästan -20 grader och köpte mig tre flaskor remol
 
Hemma startade vi blekningen med remol skiten luktade som en gasfabrik typ kärnkraftverk eller liknande och vi ställde in 3 10l hinkar i garaget och lät tvätten vara i vattnen med remol medlen typ 5 kapsyler i 10l kokhett vatten sen in i maskinen igen och då hade några plagg klarat sig så samma visa gjorde jag på måndag kväll ( jag fick ej börja starta kärnkraftverket för micke på julafton ) och då lät jag det vara i i 2h och sedan in i tvättmaskningen två varv ja för kläderna luktade en del och tusan alla kläder klarade sig och blev bra , förutom Bellas randiga topp, strumpbyxor och champion tröja som ej hade tryck utan var färgade i olika kulörer dessa blev då brun blekta.
 
( kläderna låg i vatten hela tiden sedan dom blev missfärgade annars fungerar det ej att bleka )
 
 
Ja ni ser helt galet hur effektivt det var, men ja dock luktar kläderna starkt medel så vi har tvättat dom några varv men Bellas kläder tänkter jag inte låta hon ha ifall att hon får något reaktion av något slag men jag och Micke kan nu vara glada att kläderna blev fina igen :)
 
Så vid missfärgade kläder köp remol kostar typ 39kr finns tex på ICA och färg affärer.
 
NOTE - jag har nu fixat mig en till tvättkorg för röda rosa och gula kläder aldrig mer ska jag vara med om detta !
 
 

Jag dog lite

599kr från Costume.se åh kärlek på hög nivå !

Vända dygnet efter resan och sjukdommar

Till Thailand sov bella två vanliga naps egentligen borde hon ha tagit tre men ja det var för mycket intressant att titta på. Planet gick 15.30 från Luleå två timmar försenat och Bella ville inte sova föra natten så vi fick hon att somna 4h för sent runt halv elva tiden och vi landade klockan två så det blev inte så mycket att sova.
Klockan var åtta på morgonen då thai tid och Bella tog en kort sovning på bussen och sedan under dagen körde hon sina vanliga naps och somnade vid 20.00 thai tid för natten och sov hela natten igenom utan vatten paus eller välling brukar av och till ge vatten en gång men annars välling vid 05-08 och gumman sov till 09.00 och väckte oss med att krypa upp mot sängbordet och vicka omkull grejerna där :)
Duktig tjej !
Så efter det har hon gått på thai tid sovit och det som vanligt i sverige ! Och under nästan hela resan har hon sovit utan välling mitt i natten typ 9dagar och ja då när hon har varit sjuk alla dagar förutom två så har hon även prickat in en natt att somna kl 05.30 jisses vad trött jag och Micke var den dagen :/
 
Men att vända dygnet när vi har kommit hem..
 
Bella fick feber kvällen innan vi skulle resa hem alltså på fredag vid 15.00 och bussen till planet gick 02.00 lördag morgon, Bella fick igen 40 gradig feber och vi fasade för flygresan eftersom att hon redan var jätte snorig och nu feber igen men den gick super !
Planet gick kl 06.00 thai tid alltså 00.00 svensk och Bella sov lite på flygplatsen innan avgång och sov nästan hela flygresan igenom hon vaknade lite då och då och var vaken totalt två timmar under flygturen hon sov tjugo min till en timme vaknade åt lite drack lite och somnade om så även jag sov mycket !
Himla skönt hon har varit hur duktig som helst på planen :)
Sen landade vi klockan 11.30 svensk tid alltsåa 17.30 thaitid och Bella höll igång till klockan 17.00 svensk tid då gick vi alla och la oss, innan vilade hon i våran famn och ja var ganska däckat men tro fan det hennes feber var 40.5 där ett tag hon sov med ett matstopp fram till 09.00 på söndag morgonen och tog sedan sina nap som vanligt och ja febern var borta men tro det hon hade ju sovit 17timmar helt galet :)
 
På söndagen tog hon en nap vid sju och efter en timme insåg vi att hon lär ha somnat för natten och mycket riktigt så vi körde i hon en natt välling sovandes vid tio tiden och skutten sov i 14 timmar till 09.00 på Julafton :)
Ja med en välling mitt i natten.
 
På julafton samma sak då somnade hon vid 17.00 och efter en timme sa jag att nej nu måste vi väcka hon, hon kan ej somna för natten vid 17.00 så vi väckte hon och hon var vaken två timmar innan hon somnade klockan 20.00 och har sovit till 08.00 idag.
 
Och nu samma sak hon somnade 18.00 och efter en timme sa jag att nu är det bara att väcka hon så hon får jamas och ny blöja men nej idag var hon inte på humör hon bara grät och grät och grät så jag bytte snabbt på hon medans Micke fixade vällingen och sen la vi hon igen fast det är för tidigt att somna kl 18.00 så lät vi hon eftersom att hon var helt förstörd öppnade inte ögonen och bara grät : /
 
Så ja hon har då lite jetlag men ja hon sover ju ändå länge så vi får väl se när hon inte somnar för natten när hon egentligen brukar ta en nap.
 
Hon är ännu förkyld med rinnig näsa som ja hon har haft sen den 10 så det är ett tag nu !
Herre hur hon har varit sjuk länge först en veckas magsjuka och sen två friska dagar och på söndag kväll fick hon feber till onsdag och på tisdag rinnig och täpt näsa och från fredagen kom hostan på posten och höll i sig till torsdag och ja rinnande näsan och täppan håller ännu i sig och ja vad händer dagen efter hostan går bort på fredagen så får hon denna feber igen ! USCH hemskt att hon är så sjuk men ja det går ju inte att göra så mycket bara vila och låta det gå över.
 
Hennes feber har legat på 40grader i två dagar och sen 38.9 i två dagar och sedan försvunnit och andra omgången var det 41grader på fredagen och under lördagen ( flygdagen ) upp till 40.5 även hemma och sen på söndagen var det nere i 35.1 grader igen.
 
Så nu när hon blir frisk ska vi inte beblanda oss med någon som är sjuk eller fökyld på ett tag Bellas immunförsvar är ju inte alls bra :/ Och ja det är synd om hon när hon är sjuk så ofta :( Mammas go hjärta <3
 
 

New Ink

 
I Thailand gjorde jag två tatueringar första bilden är höger arm på baksidan och den andra är vänster arm på insidan sjukt nöjd över båda är jag :) Det tog 1h för den stora texten och 30minuter för den lilla i svenska kronor kostade dom ca 750kr tillsammans :)
 
Jag har inte hunnit fota några vettiga bilder så tog dessa från min Instagram.
 

Dan före Dan eller ??

 
alltså okej ärligt det känns inte som julafton i morgon fast då har jag ju bott i ett annat land 12h här i från med 6h tidsskillnad också i två veckor, det kan ju bero på det ! Nå väl vi lever i alla fall vågen kom inte, tur det ! Tänkte egentligen inte skriva så mycket ligger i sängen och försöker bli trött tänkte köra en fet uppdatering om resan typ om två dagar eller ja när jag har tid Bella är sjuk igen ! Fick en fet förkylning för 13dagar sedan !.. Och ja det är ju julafton i morgon så det är lite körigt ;) Tjejen har då vänt dygnet super sov 17timmar i natt och har vaknat vid nio och Somnade för natten vid sju :) duktig tjej ! Nå väl jag lever natti !

Promenad !

Vi var på en -14 gradig 30mins prommis idag himla härligt : )
Fast ja 30+ är också härligt : )
 
 
 

Here we go !

Fick en smart ide att rulla in maten och sedan stoppa den i en plast påse förhoppningsvis går dom ej sönder ! :)
 
 
Självklart ska Bella till Thailand, när vi började utesluta resan helt så började hon mitt i allt äta bra och slutade att diarrea vilken grej : )
Så igår vid tre tiden blev magen mer normal igen och idag har hon behållt allt mat och ätit bra och sedan har hon gjort sina tre vanliga bajsningar och den sista var precis som dom brukar vara :)
Såå skönt !
 
Så ja enligt bvc ska det inte vara några problem att åka ur hälsans synpunkt så vi är glada ! :)
Ett mindre problem var ju att ingenting var packat och ja packa medans B har varit vaken har inte precis varit något allternativ så vi har nu packat klart 22.30 och ska nu duscha och sedan krypa ned bredvid våran sovandes prinsessa, min pappa kör oss i morgon och ja vi åker om 12h !
 
Lite nervös är jag för flyget med gumman men tror hon kommer klara det galant och ja självklart den där jävla tsunamin som har hemsökt mina drömmar varje jävla natt sedan vi bokade resan och inte gör det något bättre av att vi bor 25m från stranden.. Men jaja vi överlever väl har redan bestämt mig för att fråga om närmsta utgång mot bakgatan om vi måste springa samt har jag tänkt ha en väska med mat och vatten blöjor färdig packat så det bara är att greppa ! Alltså är fan super nojjig :/ Men det blir nog bra.... NOT ! Jaja..
 
Ho kan vara dags att gå och raka upp gammel kroppen för ja bikini säsongen kommer tidigt iår och ja det lär ju fotas några bilder så man kan ju låssas att man är tight ! :)
 
Förresten vad säger ni om tio kilo övervikt ?! Himla bra grej att ha eller hur ??  :  )
Jag packar som en gud ! :) Nå väl det är ju bara 120kr per kg så ingen fara :) Hoppas vi klarar oss utan att betala.
Nå väl får väl se om jag data nördar där nere vi har gratis internet och Maria och Johan har ju tagit med sig sin dator så kan väl hända att jag kapar den någon gång ;)
 
Om inte annat hörs på två veckor !
PUSS !
 
Eller ja om inte våg fan kommer !!!..
 
 
 
 

Dansa och Sväng nallen

Detta kan Bella : )
 
 
Jag sa åt Micke att kan han inte sluta byta låt hela tiden också var det Bella som gjorde det ;)
Haha så hon kan starta den själv :) Smart tjej !
 
Även har hon ju gungat till musik sen ja vad är det 8 månader ? eller var hon till och med yngre ? Ja men nu gör hon det alltid i alla fall och till denna Nallen är det extra kul :)
 
 
 
Tror klippen fick någon halv kass kvalla men ja ni ser ju i alla fall :)
 
Duktig tjej ! ♥

Julen är här på Kärleksstigen :)

Så nu har vi pyntat klart för i år vi tänkte ha någon utebelysning men har inte kollat efter någon så får helt enkelt köpa en tills nästa jul.
Sedan skulle vi behöva ett gäng med tomtar men ja det kan man köpa sen någon gång : )
Min mamma har gett Bella en glaslampa med tomtar på som min mormors bror har gjort sam en ljusstake till köksfönstret Mamma har en likadan och mormor och moster också som dom har haft i herrans många år typ tjugo och jag ville ha mammas men hon gav den inte åt mig så då fick jag en egen ; )
Nå men dom är i alla fall super fina :)
Sedan ska jag fixa ett till ljus till staken eftersom att mamma klantade sig och hävde sönder det men dom får visst inte säljas i sverige något mer så får åka till finland och köpa ett eller rättare sagt mamma får göra det :) Sedan har Bella också fått en tomte av gammel mormor :) Tack så mycket !
 
Förresten kastade jag upp gardinerna i sovrummet och i extrarummet så mamma lär bli tokig för ja man ska visst stryka gardiner ! hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du ska inte tro det blir sommar..

Ja då är vi i dilemmat om vi kan åka eller inte kan åka till Thailand.
Bella är ännu sjuk och ja vi ska åka på fredag, så vi har pratat med sjukhuset osv och vi skulle vänta tills i morgon innan vi bestämmer oss.
Hon har spytt i söndags mellan 04.00-07.30 5 gånger och efter det har hon haft diarré och bajsat runt tio blöjor per dag, direkt hon har ätit har hon bajsat ( oftast brukar hon bajsa två gånger när hon äter av sina tre gånger per dag ) men största delen av blöjorna har bara varit vattning sörja. Men ja det har börjat ta ihop sig och vid tre tiden var det sista gången hon bajsade idag och då var det mer som när dom var små och ammade gul senaps korning bajs och halv lös.
 
Så vi får helt enkelt vänta tills i morgon och se..
Hon äter ju inte heller bra så ja det är svårt att bestämma om vi ska eller inte ska just nu vet jag faktiskt inte :/ svin tråkigt eftersom att vi har sett fram emot denna resa i 9.5månader men ja Bellas hälsa går ju faktiskt först och är hon inte bättre så stannar vi hemma : ) Jag drar inte med ett barn på en 12h flygresa till 30-40gradig värme om hon är halft urtorkad med diarré och äter dåligt nej det gör jag faktiskt inte, så får tjuv kolla lite på en back up plan om det blir att vi måste ställe in :( Men ja vi ser ju är ännu hoppfulla !
 
Vi halft som halft packar och har det mesta färdigt till att bara kasta ned i väskorna men det får vänta tills i morgon då vi vet hur vi ska göra :) Men jag kan säga att Micke är galen tar typ inte med sig någonting hehe min och Bellas klädhög är ja rätt så stor men ja då har ju jag något problem med att inte kunna ha samma kläder flera dagar i rad och så jag får väl skylla mig själv ;)
Är något nyfiken på om allt ens kommer gå ned i våra väskor för ja det är en hel del saker och ja Bella får ju inte ha någon egen väska så det kan bli lite lite tight !  hehe
 
Nå men får återkomma hur det blir, vi har husvakt om vi åker mamma ska bo här medans vi är borta och ta hand om Silver och ja hon får närmare till jobbet så det känns bra att hon ändå får stanna hemma i sin trygga miljö :)
 
Nå men ska titta på dom sista grejerna som vi kan tänka oss att behöva ha med och ja sen får vi vänta tills i morgon innan vi vet någonting :) Hoppas gumman blir frisk och slipper vara sjuk oavsett om vi ska åka eller inte det är inte kul att se sitt barn sjukt : /
Lite av produkterna hit ska sminket plattisen smycken och lite annat smått som man måste ha.
Mat saker behövs två flaskor till sen är dom ok.
Mat och blöjor haha tre fulla Coop påsar och två paket blöjor ( vid diarré behövs något fler blöjor kan jag lova haha )
Till vänster mina och Bellas kläder till Höger Mickes lilla kläd hög ! HAHAHA
Hit ska det bara fem-sex par skor åt mig och ja annars är det nog allt ja mina reskläder också det vill säga..
 
Ja så en hel del ska man ha plus vagnen och bärselen handväska skötväska ett ton med solglasögon ( typ 5 ) också måste jag köpa ett gäng i Thai ! Ja jag är helt galen på att packa fast tror faktiskt att varje sak jag har haft med mig har jag använt :)
Men jag har alltid 13-18kg tung väska på utresan oavsett om jag är borta en helg eller två veckor ;) !
 
 
 
 
 
 

Bella 10 månader

Idag Bella och Jag stor tjej som är 10 månader :)
Glad tjej när vi fotade julkort hon hade egentligen feber och magsjuka men var lika glad för det !
 
 
Idag är det Bellas 10 månaders dag !
Så där ja två månader kvar tills hon är ett år !! STRESS !
Jag kan som vanligt inte förtstå att hon är så här stor hon kommer alltid vara min lill tjej 2755gram tung och 47cm lång kokt i 41 hela veckor : ) Åh hjärtat
 
Ialla fall ska man gå på en tio månaders kontroll men eftersom att vår plan är att sticka till Thailand på frredag så blir det ingen kontroll förens runt elva månader.
Så ingen vikt eller läng på tio månader dock har vi ju detta på nio så det blir ju ändå ett två månaders hopp :)
 
Tjejen har blivit jätte duktig på att prata igår sa hon Ursäkta ( jag säger alltid ursäkta när jag inte hör vad någon säger ) hon kan säga Nej Nej, Pappa, Mamma, Tack Tack, Hej, Ursäkta.
 
Hon kan hasa och har nu mer och mer börjat trycka upp sig på knän och armar så snart kanske hon kryper.
Hon går bra om man håller hon i händerna och hennes favvo ställe är i gåstolen där kutar hon som ett tok fram.
Hon sover från ca 20.00-09.00 med en mat paus mellan 05.00-07.30.
Hon äter 7gånger på ett dygn.
 
Hon blir av och till rädd för " okända " ja alla som inte är mamma eller pappa, hon älskar att bada och så fort hon hamnar i vatten så plaskar hon som ett tok.
Hon sover mellan mamma och pappa i sängen, vars annars liksom ?? Har fundering på att låta hon sova i spjälsängen men ja vi får se.
Hon sover tre-fyra gånger under sina 12 vakna timmmar och oftast runt 50minuter.
Älskar att åka bil och vagn !
Älskar att dansa till musik så fort en bra låt med lite svängig rytm är igång så börjar hon gunga  TOKSÖTT :)
 
Fick sin första magsjuka för 4dagar sedan och är ännu sjuk.
Har inte varit förkyld på den senaste månden ( vad jag minns ) plus poäng till oss men ja då har vi ju magsjuka...
 
Favvo maten är Spagetti och köttfärssås och Lasagnette, Pastastjärnor med köttfärs och Pasta med Skinka alla 8 månaders burkar från sempers, Favvo frukten är Katrinplommon pure, Mango och Banan pure, samt sempers fruktbägare Hallon och Äpple och Svartvinbär och Äpple, sedan Majskrokar i massor samt smörgåsrån, hon dricker endast vatten och ja smoothie ( men det är ju frukt ) och sedan fullkornsvälling till natten Nestle 12 månaders samt Nestle 8månaders fullkornsgröt är en höjdare ! : )
 
Bella somnar själv på dagen och samma sak på natten då kör vi på fem minutersmetoden och ja den har funkat jätte bra sedan hon var ca 4 månader :) Jag är nöjd med denna metod !
 
Annnars så har hon ännu 68/74 i kläder han rensat det mesta i 62 nu men finns någon body kvar samt har jag tagit fram någon bralla i 80 samt en body i 80 och ja dom är lite stora så dom är mer som mys kläder :)
Men ja det är så olika från vilket märke man har men mycket i 74 är ännu stort Bella är så långsmal så Name it är dom kläderna som passar bäst samt H&M.
 
Skor vet jag inte eftersom att hon inte går ännu.
 
Hon är alltid go och glad våran tjej ett surt humör kan endast komma fram då hon är hungrig eller trött eller ja sjuk så klart men annars har vi en himla underbar dotter !
Mamma och Pappa älskar dig mest Bella <3
 
 
 
 
 

Sjukstugan

Helt sjukt hur pigg B kan vara fast hon har magsjuka och 39graders feber !
 
 
I söndags vaknade vi av att Bella kräktes klockan var runt fyra tiden och jag började direkt säga att jaha nu är det magsjuka och ja det var det mellan fyra och sju kräktes hon fem gånger och efter det började hon bajsa löst ca 10 blöjor per dag :/ våran stackars tjej !
På söndag började Micke känna sig dålig så han fick stanna hemma från jobbet och på måndagen gick jag runt och trodde att jag hade klarat mig tjii jag fick efter att jag hade stort städat huset så var det dags för mig att kräkas !
Fy fan säger jag bara hatar att spy som tur var behövde jag bara spy två gånger men har varit dålig tills i morse, börjar nu känna mig piggare men har sovit hela tiden snuttan har sovit så man har haft någon form av energi att underhålla hon.
På måndag natt hade B något halv skrik kalas säkert febern som gick ur kroppen hon hade 39grader och igår och idag har hon varit pigg och glad bara att hon ännu är dålig i magen och vill typ inte äta någonting :/
 
Micke är ännu jätte dålig så hoppas att han blir kryare snart och ja jag och Bella också.
Ska snart gå och lägga mig så man orkar med morgondagen..
 
 

Babysims avslutning

I torsdags hade vi avslutning på babysimmet !
Vi har varit med 6 av 8 gånger och jag tycker det har varit roligt och ja Bella likaså hon älskar att bada så det har inte gått någon nöd på henne !
Ialla fall har vi fått lära oss en del olika grejer dock tycker jag att man hade kunnat variera lite mera och inte köra samma sak flera gånger på rad.
Vi tänker nog fortsätta med del två på simmet och det blir i början på nästa år vad jag forstod.
 
I torsdag dök vi på simmet och Bella gjorde inga sura miner mot detta så hon får nog dyka lite mer när vi är i Thai :)
Fick dyket på film så lägger upp det här nedan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julbord

 
Igår var vi i Luleå hela dagen och julshoppade samt Thailands shoppade !
När vi kom hem var det bara att stressa på med sminket kläderna och sedan bege oss till Hotell Valhall där vi åt julbord med Mickes jobb !
God mat nja eftersom att jag inte är så stort fan av julmat så kan jag inte påstå det, jag åt två skinkskivor lite lönnebergakorv någon lammtjofräs och efterrätt ! Nästa gång jag går på julbordet så ska jag bara ta en skål med tomtegröt !! :)
 
Hela kvällen satt vi och jyrade, Jag Micke Jocke och Madde himla trevlig hade vi och avslutade kvällen vid elva tiden. Då gick vi en snabbis förbi Danne och sen knatade vi hemåt för att låta mamma åka hem och sova :)
 
Hehe vi / jag fick i mig två cider och en grogg på tada 3h fan vad vek man är så typ blev full på det ! Haha Micke och co tyckte det var kul dom drack en grogg på ja snabbt och jag satt en timme ;) hihi !
Lätt påverkad !
 
Nå väl hade i alla fall riktigt trevlig :)
Himla mycket party nu på senaste tid ! haha tur det inte blir något mer förens min och Elins vinkväll på annandag jul :)
 
 
 
 
 

Ergobaby bärsele Galaxy grey

Så där ja då har jag fått min nya bärsele, jag köpte en ergobaby bärsele denna kan man bära med på ryggen på höften och på magen ! Från nyfödd till ca 4-5år.
Jag tog även paketet med ett spädbarnsinlägg för att ja det lär ju komma ett syskon någon gång.
 
Jag är inte nöjd med vår andra sele från babybjörn eftersom att all Bellas vikt kommer på axlarna så man får en hållning som en kråka och ja det gör ont att bära bara efter någon sekund.
Hade man vetat bättre när man köpte en sele förra året höggravid och noob så hade jag självklart direkt köpt en ergonomsik bärsele som i stället lägger all tyng på höfterna.
 
Jag har burit runt på Bella i denna idag och är super nöjd det känns knappt att man har ca 8kg bärandes så ja det kommer underlätta en del !
 
Många tycker jag är knäpp som köper en sele när hon är 10 månader men ja när hon även kan gå så kommer man ju måste bära runt på hon då hon blir trött och då är det lätt att kunna kasta upp hon på höften i selen när man tex är och shoppar och inte har vagn.
 
Selen har även en sov luva så när hon somnar så hänger inte skallen, det enda minuset är väl att barnet inte går att ha framåt när man bär på magen fast då kan man ju i stället ha hon på höften !
Bra köp tycker jag : )
 
Selen kostade med spädbarnsinlägget 1200kr från Barnenshus !
 
Varning näsbymamma fräsh ( stavning ) är jag idag ;)
 
 
 
 
 
 

Nya kläder till Bella

Onepiece 199kr från Kappahl
Rånarluva 320kr Reima från Team sportia
Halkstrumpbyxor 30kr st från Dollar store ( tänkte köpa på kids and teens i veckan också sa Madde att dom har exakt samma för mindre en halva priset i luleå )
Kortärmade bodys & en lång 3för 2 på Kappahl typ 120kr totalt
Dreggellappar 39kr st från Kappahl
Vintermössa 30kr från Dollar store
Björnf** mössa lurvmössa 99kr från H&M

Stor stickad kofta

Kofta 299kr från H&M, Topp med nitar 169kr från Vila Chili.

Dansa och Svänga

Vi har köpt den dansande nallen från Fischer price åt Bella och den är himla kul !
Massvis med roliga sånger och danssteg :)
399kr på erbjudande på Toys r Us

RSS 2.0