Veckans to do

Måndag - Modell foto , Josse ska fota :) Tisdag - Baby kalas på familjenshus Onsdag - Babymassage Torsdag - Bvc besök, vårrullar till middag med mamma och Kurt :) Fredag - Påskmiddag hos mamma med bastu och badkar. Det är vad som är planerat hittills :)

Hjärtat


Jag födde dig raring, du kom ifrån mig och hela mitt liv ska jag älska just dig♥


I morgon blir Bella 8 veckor och på torsdag 2 månader åh tiden går så fort :)

Garderob

Bella börjar äntligen få en lite vettig garderob :)
Hennes mor är lite smått beroende att ha mycket kläder och framför allt skor så jag har haft lite dåligt samvete att hon har haft så lite i sin garderob men nu börjar den se full ut :) Allt är nytt och inget är begagnat, dock måste jag fara till Maria samt Syrran och gräva i deras avlagda kläder :):) Det lär vara några guldgruvor :)


Det är två rader med kläder på varje hylla :)


Cdon leverans

Vilka muppar posten är... Lämnar mitt paket med serier för 1000kr i brevlådan på kärleksstigen, alltså denna gata är riktigt trafikerad samt är det en hel del gålister som går förbi här. hehe visst är mitt ord gålister kul ;)
Nej men tur hade jag att ingen tog det för det var i lådan  nästan 4h. På köpmanna lämnade dom alltid mina paket bakom dörren men då visste dom alltid att jag tog det samma dag, ibland länade dom även mina Nelly paket åt mig direkt i handen när jag gick mot huset :) good times alltså alla Nelly paket :)


Bra jobbat !

Detta fick jag i alla fall.

One tree hill säsong 4,5,6 och 8 Dom andra har jag samt sista Harry potter filmen.
Föövrigt nördar jag serier när Micke är borta på två och en halv dag har jag set 17 avsnitt. =NÖRD!!!

Efterlyses

Åh jag vill vill vill och måste ha jumpsuiten i rosa / röd med stjärnor till Bella.
Jag köpte den i blå / röd i december månad men vill även ha den i rosa, men eftersom att det endast var min magkänsla som sa att jag hade en tjej i magen så köpte jag den aldrig i rosa..
Åh vad jag ångrar mig, den är så fin !
Jag har nu ringt både till kiruna och gällivare för att se om dom har den inne i butik men inte.
Så är det någon som har denna i 56 eller i någon annan storlek som vill sälja den skriv åt mig :)
Snälla :):)


Jumpsuit rosa röd från kappahl

Serie mys innan vi rullar mot risön och mi...

2012-03-30_14_46 (MMS)

Serie mys innan vi rullar mot risön och middag hos mamma :) :)


Veckans

Bella i veckan :)


Lördagsmys med jamasen hela dagen- Från Kappahl

Dreggel lapp- Dollar store, Kofta- H&M, Byxor- Cubus, Sockar- H&M

Body- Name it kids and teens, Strumpbyxor- H&M

Kofta- Lindex, Strumpbyxor- Kids and teens.

Gröna fingrar

För två veckor sedan fick jag en fin blomma av pappa, jag var ganska säker på att den inte skulle leva så länge..
Och gissa om jag hade rätt ??


Jag råkades bränna ihjäl den i vardagsrums fönstret..

Blommigt


69kr från Kalix lågprismarknad :)

Sommar kläder åt Bella

Detta är vad jag fick i H&M paketet förra veckan allt är i storlek 62-68 så lagomt till sommaren / hösten :)


Bellas rum

Förra veckan stoppade vi upp sänghimmelen i Bellas sovrum samt flyttade om lite :)
Så fort vi har målat så ska vi köpa nya möbler åt hon :)


Haha lite stökigt men men


Nytt till sommaren


Tub-toppar 50kr

Bikini 129kr och 99kr
Bandeau toppar 2 för 60kr

Allt är från H&M

Lilla katt

Älskade älskade tjej ♥



Katt onepice från Lindex 199kr

Torsdag idag och jag har ingen aning om va...

2012-03-29_10_15 (MMS)

Torsdag idag och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Gå på apoteket i alla fall och köpa salva mot mjölkskorv ja det var allt :) haha mycket händelserik dag. Nu frulle !


Dagboken

Jag fick just ett sug att se dagboken så den filmen får det bli i kväll :)


Onsdag



Usch vilken jävla huvudvärk jag har, jag dricker alldeles för lite vatten om dagarna och sedan är jag inte van att stiga upp kring åtta som jag och Bella har gjort idag.
Idag har vi rännt hela dagen, först var vi på babymassage vilket var riktigt roligt och jag gillade min grupp :) sen åkte vi ut till nyborg för att umgås med Maria och nu har vi till slut landat hemma, både jag och Bella är i behov av sömn men jag tänkte äta någonting först och sen vila i en timma :)
Micke är i Kiruna denna vecka så vi roar oss själva, igår var vi på ljusparty, idag babymassage på fredag blir det middag hemma hos mamma med bad och bastu och på lördag ska Elin hit och söndag ska vi kanske till Happis :) Så nästa fullspäckat :)

Nej men nu måste jag sova min skalle dödar mig, LATER !

 


Näsby mamma

Alltså seriöst jag kan faktiskt inte förstå att det finns personer i denna lilla by som får för sig att jag och mina vänner tänker på dom när vi använder oss av ordet näsby mamma.
Lite väl patetiskt att starta stora frågor kring detta ord, och att man tar åt sig för ett ordval och direkt tror att det handlar om en själv.. Ja det säger ju en hel del..

Men i alla fall eftersom att jag nästa två månader senare får veta om både blogg-inlägg och får höra om diskussioner på facebook om ordvalet näsby mamma så tänkte jag vara så trevlig och svara vad detta ord egentligen betyder.

Näsby mamma- kom till i höstas någon gång, ordet är helt valt utan mening det kunde lika gärna kunna vara pundare, flottboll, äckel, smutsig, sötnos, jyrboll.. Ja ni fattar alltså inte ens en mamma i sig.
Näsby mamma är ett ord som vi " valde " att kalla oss själva när vi känner oss mindre fräscha, ni vet när man inte har duschat på ett tag ??, håret är flottigt, är ovårdad, kan vara bakfull, har en dålig dag, alltså känner sig inte på topp.
Detta är alltså inte ens en mamma, utan ett ord för att jag är rätt så äcklig idag.

Att det mitt i allt handlar om mjukisbyxor, vart man bor i kalix, hur man mår som person, om man har ett jobb eller inte, om man är mamma eller inte.. ÄR ju helt otroligt !!
Ja inte kan jag ens förstå hur man kan få för sig att det handlar om en själv, en person som jag i fråga inte ens vet vem den är förutom att hon för flera år sedan umgicks med min sambo. Ja det är bara lustigt..


Men då vet ni vad en så kallas näsby mamma är, frågor på det ??

Puss o goo

Nu har vi just kommit till Nyborg efter at...

2012-03-28_09_40 (MMS)

Nu har vi just kommit till Nyborg efter att ha varit på babymassage, Bella gillade massagen skarpt :) Nu ska Maria göra våfflor åt oss mums:)


Då har vi precis kommit hem från ljusparty...

2012-03-27_12_58 (MMS)

Då har vi precis kommit hem från ljusparty :) en kul sak men det var då ingenting som jag köpte, sjuk dyra ljus. Annars så har Maria varit hit en sväng och vi jyrade på och kollade även in Bellas nya kläder från H&M. I morgon laddar vi upp för babymassage :) Nu godis och ett stort glas med påskmust framför One tree hill.


Klick klick


I kväll blir det hemma gjorda vårrullar ti...

2012-03-24_15_23 (MMS)

I kväll blir det hemma gjorda vårrullar till middag :) mums !


Chillar

Ikväll blir det grillat till middag, Danne och Micke ska även ta några öl och jag blir nykter ( som vanligt ) tänk att sist jag drack alkohol var den 19.05-2011 efter det var jag nykter två veckor och sen pissade jag ett plus :)
Men i alla fall så ska jag och B ta det lungt se någon bra tjejfilm och mysa på :)


Bella tittar på tv ;)

Bvc besök + Läkarkontroll

I Onsdags var vi på läkarkontroll med Bella, allt såg bra ut och nästa läkarkontroll skall vara i sommar, dock tror doktorn ej att denna blir av eftersom att du prioriterar dom nyfödda då, så kontrollen som skall vara vid 6månader kommer att skjutas upp till hösten.

Vikten tog vi på bruttan och hon väger nu 4190gram.
Om två veckor ska vi dit igen :)

Nu på Onsdag ska jag och Bella börja på babymassage det ska bli riktigt roligt, och förhoppningsvis så är gumman lugn under tiden hon får massage :) hihi

Hon har även börjat dra upp benen mot magen så vi får se när hon börjar greppa efter dom, sedan har hon börjat prata riktigt mycket på dom två senaste veckorna. Åh tiden går så fort nyss föddes hon och nu är hon redan 6veckor snart 7.. Och det märks verkligen att hon växer för varje dag som går :):)


Nyfödd liten sak.

Stor tjej :)



Nytt från Lindex


Body 89kr, Mössa 60kr, Solglasögon 60kr

Ny badad tjej

Igår innan vi åkte till Luleå fick Bella bada, Hon gillar det massor så vi skulle kunna ha henne i vattnet hela dagen :)
Fast vilka barn gillar inte att bada ??


♥♥♥

Dagens


Klänning-Kappahl, Body- H&M, Leggings- Lindex.

-

Det blev inget möte för mig, jag kunde inte pumpa ut någon mjölk åt Bella så då valde jag att stanna hemma. Jag får veta sen vad som har sagts.. Annars blir det en lugn myskväll :) Later !

På väg hem från Luleå har varit och köpt e...

2012-03-22_15_38 (MMS)

På väg hem från Luleå har varit och köpt ett köksbord samt handlat en massa bra saker på Thai affären i södrahamnen el norrahamnen:) Nu hem och laga middag och sen på möte med ledningen för Tallink Silja.. Ska även ha Bella med Micke när jag är borta så måste ladda ut lite mat åt hon :) hehe Later !


Dåligt mycket dåligt av Tallink Silja

Imorse kom beskedet om att Tallink Silja skall stänga kontoret i Kalix och flytta hela kontoret till Stockholm..
Detta betyder att jag och alla mina vänner samt kollegor blir utan jobb innan året är slut, detta suger helt ärligt men alla vi kan ändå inte säga att vi är förvånade detta har varit på tapeten under många års tid och först nu verkar ledningen ha tagit det avgörande beslutet att flytta.

Det dåliga med allt detta är hur ledningen har valt att informera oss som jobbar, dom som sitter på jobbet nästan dagligen och dom som till exempel jag som är föräldra ledig, utomlands, evt tjänstledig som har fått informationen via mail. Detta stör mig sjukt mycket att ett sådan stort företag med flera hundratals anställda både på land och till sjös väljer att skriva ett ynkligt mail att vi nu skall meddela att stängningen blir av under 2012-2013.. Och att man väljer att maila samtidigt som allas datorer uppdateras så att större delen av personalen inte ens kan läsa sin mail är helt otroligt... Och inte nog med det att pressen vet om innan personalen att kontoret stänger ned och att vi får om vi vill flytta med och fortsätta våra jobb i Stockholm..

Att det skall vara mer lönsamt tror jag knappast på, jag kan förstå att våra högre chefer vill ha allt på ett och samma ställe under samma kommun för att kunna ha koll och träffa sin personal oftare det är helt förstårligt.
Men alla kunder som kontaktar oss dagligen och vill prata med speciella personer som dom har haft kontakt med under dom senaste åren det kommer bli mycket svårt.
Att personer som jobbar via våran grupp-avdelning som har haft kontakt med en och samma person i ibland över tio år nu ska få ha sin kontakt med en rookie som knappast kan boka/ serva / förstå på samma sätt som kundens gamla säljare är helt otroligt. Och vad kan det bli 5% av personalen i Kalix som kommer med till Stockholm, för ärligt ja ni erbjuder oss jobb om vi flyttar 100 mil hemifrån...

Kalix är en liten stad men väldigt få jobb erbjudanden nu ska det bli mer än 75personer som behöver nytt jobb från åldern 18år-55år det kommer vara lätt att fixa eller hur ?
Mer lönsamt för företaget kommer det att vara om dom får billigare arbetskraft än vad vi i Kalix är.. Detta är faktiskt inte svårt att få det vet vi sen tidigare...

Men det är helt okej att informera oss på det sättet som är gjort, även helt okej att komma två dagar senare och svara på eventuella frågor som vi har. TUMMEN UPP PÅ DEN !!

Nej men det blir mer lönsamt att utbilda ny personal samt skaffa nya kundkontakter för vad jag vet så är det vi som får företaget att gå framåt.



Jag har precis avnjutit kropps massage ans...

2012-03-21_16_54 (MMS)

Jag har precis avnjutit kropps massage ansikts massage och koppning hemma hos mamma. Shit vilken grej koppningen var ska skriva mer om det sen :) Nu hem och äta middag :)


Just nu färgas det hår på kärleksstigen :)

2012-03-20_19_27 (MMS)

Just nu färgas det hår på kärleksstigen :)


Har varit en sväng till solen idag :) Rikt...

2012-03-20_15_30 (MMS)

Har varit en sväng till solen idag :) Riktigt skönt !


Nytt till sommaren

Nu har jag varit "dum" jag råkades klicka iväg ett paket med sommar kläder åt mig och gumman, ja Micke fick ett par byxor också.. Men varför har det blivit roligare att köpa barnkläder än att köpa kläder åt mig ?
Men ialla fall så blev det massa fint som vi kan ha på oss :)

Dock tog kavajen som jag ville ha slut, jag hade den i shopping bagen och allt men hade inte gått vidare till kassan, jaja sådant som händer :)

Jag dog lite då jag fick syn på denna bikini :)

Prommisen som inte blev av

Nähä jag proppade ned Bella i vagnen, och när jag ska dra över suffletten så går fästet av på mitten..
Så suffletten är lös på ena sidan.. INTE OKEJ
Vi har ju vetat att detta fäste har varit trasigt så vi har beställt ett nytt på barnenshus för två veckor sedan, och igår ringde dom och sa att det hade kommit.. Tur det, får nu går det inte att gå på prommisar..
Jag chansade att suffletten skulle sitta fast i tyget så jag gick ut en sväng hann 500 meter så började Bella gallskrika så jag insåg att det inte var någon ide med en prommis..
Så nu måste vi verkligen till Luleå, helst i går..


Jag har precis städat hela huset. Svettigt...

2012-03-17_11_39 (MMS)

Jag har precis städat hela huset. Svettigt ! Extra jobbig blir det när Bella sitter i bärselen :)Men nu är det i Alla fall rent och fint.


Fredags mys när det är som bäst ! Nu sakna...

2012-03-16_21_28 (MMS)

Fredags mys när det är som bäst ! Nu saknas bara Micke. <3


Likhet

Tidigare har alla sagt att Bella är lik Micke, fast hon har fått min näsa, händer och fötter.
Nu på senaste har Bella börjat bli mer lik mig :) Jag säger att det är för att hon har börjat få en dubbelhaka :)hihi
Eller vad tycker ni ??



Bella för  ca två veckor sen, mer lik pappa ??

Bella igår och idag mer lik mamma ??

Om ni nu har glömt hur vi ser ut så är det så här ;)

♥♥

Nya tofflor

I veckan fick jag besök av pappa och Sofia och Sandra då hade dom med sig en blomma och ett par ull-tofflor.
Tack så mycket :)
Dock vet jag inte hur dom tänkte att jag ska kunna ta hand om en blomma för jag dödar dom alltid, fast hittills har den överlevt i alla fall. DUKTIGT !


Hormonprickar & Värmeutslag

Eftersom att Bella ligger ofta hud mot hud mot mig och Micke så har hon fått massvis med värmeutslag ( prickar ) i ansiktet samt på bröstkorgen ( under hakan ) Detta ser riktigt hemskt ut och när hennes hud tar mot min så blir hon illröd.
Lydia på bvc sa att detta är inget problem utan dom flesta bebisarna får dessa hormonprickar samt värmeutslagen, men men jag tycker det ser ut att göra så ont.
Bella mår inte dåligt av det eller så men det ser ungefär ut som att man har bränt hon i solen.. : /
Så nu försöker jag ha en filt emellan oss eller likande för att det inte ska bli direkt hud kontakt.

Har någon nått tips på salva som fungerar bra ??
Jag smorde med bepanthen och hon blev bara torr utav den..


Bella har just legat mot min hud..

Prickikorv..  ♥

Bella nyss :)

Veckans Bella


Klänning- Lindex, Body- Lindex, Strumpbyxor- H&M.

Body- Name it Kids and teens, Byxor- H&M, spyfläck gratis ;)

Body- H&M, Byxor- Ellos, Sockar- H&M.

Mössa- H&M, Jacka- Cubus, Byxor- Kids and teens, Sockar- H&M.

Nya byxor från pieces


Dom blåa 2st för 320kr
Dom kopparfärgade med dragkedja baktill 299kr

Nytt från Name it

Detta är vad jag beställde till Bella :)


Kort ärmade bodys i storlek 50

Lite blandat i storlek 56.

Blandade kläder i storlek 62.

Allt var tre för 119kr eller två för 119kr så det blev billigt, hemsidan hittar ni här (länk)

Bvc besök 5 veckor

Igår var vi till bvc allt såg bra ut och Bella följer sin kurva som hon ska.
Jag kollade även när nästa Babymassag är och hon trodde det skulle börja en ny grupp den 28.03 så den tänkte jag anmäla mig till, är det någon annan som ska på den ??
Samt undrade hon om jag vill komma på babykalaset som är den 03.04.2012, men vet ej om jag ids fara själv på denna så ska se om jag får med mig någon annan som ska dit :) Någon som är sugen ?
Annars så fick jag liberos startpaket och jisses vad saker det var i denna, blöjor, tvättservetter, ansiktservetter, olja,bindor och sedan en massvis med informations blad / böcker som faktiskt var intressanta.

Nu till veckan ska vi på läkarbesök med Bella där doktorn ska se så allting är okej med hon, sen blir det bvc besök om två eller tre veckor..

Vikt 4060
Längd 54cm
Huvud mått 37.2cm

Stor börja våran tjej bli :)♥


Det gick som det gick

Bella sov hela natten fast med mat pauser, dock sov jag knappt en blund, vete tusan varför jag inte kunde somna tror att det berode på att jag hade ställt mig in på att vara vaken hela natten lång. ?
Ja från fyra tiden ville iallafall inte Bella ligga själv utan vaknade så fort jag lade ned hon i sängen så från fyra tiden har hon sovit på mig fast med en filt emellan oss två :) Hon har så mycket värme utslag så jag vill inte riktigt ha direkt hudkontakt med hon så att det blir värre.. : /
Men nu är vi i alla fall pigga och glada det blev att sova fram til tio tiden och efter det har jag vädrat alla sängkläder och bäddat rent samt bytt gardiner i sovrummet, nu tänkte jag föra över alla bilder till den externa hårddisken och sen ska jag dammtorka huset så att jag under helgen ( förhoppningsvis ) skall få händerna fria till att dammsuga och vaska.

Sen hade jag även tänkt duscha Silver och mig samt bada Bella.
Trevlig fredag !


Hittills sover hon i alla fall så här fort...

2012-03-15_22_27 (MMS)

Hittills sover hon i alla fall så här fort brukar hon inte somna, kanske att hon sover hela natten och endast vaknar för att äta : ) synd bara att jag inte är trött så jag kan somna : / Jag har provat att linda in hon i en extra filt och det funkade bra ska prova på dagen i morgon också och se om hon sover själv när hon är inlindad, det ska ge mer trygghet så det är ju bra :)


Nu har jag och Bella och Silver precis lan...

2012-03-15_17_01 (MMS)

Nu har jag och Bella och Silver precis landat hemma efter en hel kväll på kalas hos mormor (min mamma) kul har det varit :) Men tror ni inte Bella har sovit hela tiden ? Endast har hon vaknat för att äta och sen har hon fortsatt att sova. Så får se om det blir någon sömn i natt alls. Hoppas hon är en duktig tjej och sover ändå :):) nu lite One tree Hill har börjat så från första säsongen igen :) puss o goo


Drive by

Idag känner jag mig så här ( låten ) :)

Idag fyller min mamma år så grattis till dig, lite senare ska vi på kalas och äta smörgåstårta samt fika.
Innan dess ska vi på bvc för mätning och vägning. Får se vad som sägs.
Igår kom mitt och Bellas paket så nu har vi lite nya kläder att ha på oss, dock köpte jag mycket i större storlekar åt Bella eftersom att hon har så mycket i 56.. Fast hon använder ännu mycket i 44 och annars i  storlek 50, men snart tror jag att hon växer ur dom.

Nu dags att byta blöja och sen ska vi se veckans one tree hill.
Bara 3dagar kvar så är Micke hemma igen, usch tråkigt att vara själv..



Känns ju så där att middagen började brinna..

2012-03-14_16_16 (MMS)

Känns ju så där att middagen började brinna..


Lite slaskigt och förbannat halt ute men e...

2012-03-14_13_15 (MMS)

Lite slaskigt och förbannat halt ute men en timme fick vi ihop i alla fall :)


Klarvaken, varför ska man sova när man kan...

2012-03-14_13_33 (MMS)

Klarvaken, varför ska man sova när man kan vara vaken ?? Hihi


Morgon mys när det är som bäst :) Bella ha...

2012-03-14_ (MMS)

Morgon mys när det är som bäst :) Bella har sovit på mig från kl halv nio till kl elva, då väckte jag hon. Skönt med sov morgon, idag hade jag tänkt gå på en prommis dock är vägarna slaskiga så det lär bli dubbelt så jobbigt att putta vagnen. Nu lite frulle.


Amning

Som jag brukar skriva så sitter Bella mest fast i mina bröst, hon äter ofta och bara korta stunder. En dag fick jag för mig att skriva upp alla gånger som hon åt och så här ser en vanlig dag ut:

01.48-01.52
04.10-04.16
04.20-04.24
07.25-07.28
07.50-07.55
08.23-08.29
09.34-09.39
09.49-09.52
11.21-11.28
11.30-11.39
12.02-12.03
13.00-13.05
13.19-13.22
14.01-14.09
14.34-14.36
15.11-15.16
16.06-16.10
16.34-16.59
17.42-17.52
17.57-18.05
18.41-18.43
19.48-19.52
19.54-20.13
20.32-20.46
21.07-21.18
21.45-21.55
01.33-01.39

Som ni ser blir det några gånger per dag :)

Hjärtat :)

2012-03-11_17_22 (MMS)

Hjärtat :)


Nu har Bella fått upp sin hissgardin i sit...

2012-03-11_17_21 (MMS)

Nu har Bella fått upp sin hissgardin i sitt rum :) Fint blev det !


Dags att göra sig redo för middag i Nyborg...

2012-03-10_16_16 (MMS)

Dags att göra sig redo för middag i Nyborg. På med sminket och kläderna :)


Morgon mys, Bella sover och jag ligger här...

2012-03-10_09_59 (MMS)

Morgon mys, Bella sover och jag ligger här bredvid och tittar på henne :) Micke är på mission men borde komma hem snart. Usch på måndag åker han och blir borta en hel vecka, mindre kul ! :( Får se vad vi ska hitta på idag det är i alla fall super fint väder ute :)


Bella är också med på fin middagen ;) Ja j...

2012-03-09_17_31 (MMS)

Bella är också med på fin middagen ;) Ja jag vet att man inte ska ha babysittern på bordet..


Gillad oxfile till Fredags middag mums :)

2012-03-09_17_19 (MMS)

Gillad oxfile till Fredags middag mums :)


Thailands resa

I vinter åker vi iväg på en 14dagars sol semester till Thailand :) Åh jag längtar redan som ett tok och tror vi kommer att ha super trevligt, vi blir en hel del personer som ska åka just nu är vi 11-13personer som har tänkt åka. Några har redan bokat där ibland vi och Marias familj :) Åh så kul och skönt att ha någonting att se fram emot :)

Vi ska bo på Horizon Beach Resort 4-stjärnigt hotell som ligger 50meter från stranden och mitt i patong, så nära till shopping havet och matställerna :)



Bilderna är från Apollo


Dagens låt


Vilka fynd

Jag har precis beställt tre par byxor åt mig och 13 plagg åt Bella för endast 1200kr !!
Fatta billigt :)


Bland annat dessa byxor köpte jag :)

Bellas rum

Nu har vi hängt upp lite tavlor i Bellas rum :) Samt bytt gardiner osv.
Här inne tänkte jag att vi ska stoppa vit panel och sedan tapetsera halva väggen i någon ljusrosa färg och ha ett neutralt golv :)


Nytt i vardagsrummet

Som jag har skrivit så hämtade vi soffan igår och bra blev det i vardagsrummet :)
På måndag ska Micke börja jobba 7dagar i Kiruna och sedan vara ledig 7 dagar så då hade vi tänkt börja renovera här hemma :) Eller jag hade tänkt det ;) haha Så nu är det verkligen dags att börja leta efter tapeter och golv.

I alla fall så ser soffan och bordet ut så här : Och kommer från möbelhuset i Luleå


I bordet ingick sittpuffarna och sedan köpte vi till tre stycken nackstöd till soffan :)


Bellas kläder

Nu tänkte jag börja med en ny kategori Bellas outfit ;) Haha hon brukar hinna ha några olika plagg per dag så när jag hinner fota så tänkte jag lägga ut dom :) Är alltid kul att få lite tips på vad som hon ska ha på sig :)
Så då kör vi !


Body- H&M, Byxor-Kappahl, Sockar- H&M.

Kofta- Kappahl, Body med kort ärm ( syns ej )- Kappahl, Byxor- Kids and teens, Sockar H&M.

Hood tröja- Cubus, Kortärmad body- Kappahl, Byxor- Kappahl, Sockar- H&M.

Body- Åhlens, Strumpbyxor- Lindex.

Nytt till Bella


8848 mössor 20kr rea på Intersport

Rosa body 50kr rea från Lindex
Vita kort ärmade bodysar 60kr från Kappahl
Vita strumpbyxor 80kr från Lindex
Rosa byxor 60kr från Kappahl

Gråa och rosa strumpbyxor tvåpack 60kr från H&M
Korallfärgde strumpbyxor 30kr från H&M
Dreggel-lappar H&M Dom hade missat att skicka med lapparna i vårat startpaket som vi köpte när Bella föddes så jag påpekade detta på H&M och då sa hon att det är bara att gå och hämta från något annat sett :) Super bra service ju :)

New

I helgen var vi till Luleå och detta köpte jag :)

Sport-bh 149kr från H&M
Ammningslinne 149kr från Lindex
Strumpbyxor 40kr rea från Lindex, dessa har jag redan man dom är för korta i benen så tog en större storlek.

Usch vad man handlar tråkiga saker nu för tiden.. Men snart så ska jag börja handla vår och sommar kläder :):)

Ny frisyr

I tisdags klippte jag mig och nöjd blev jag.. förutom att luggen blev för rak och kort, jag hade viljat ha en lång lugg som gick ihop med resten av håret :) Som tur är så växer mitt hår och speciellt luggen som ogräs så på 1-2 månader så är den lång igen. Luggen passar om man sätter upp håret i en låg snodd, annars kommer jag nog ha den i en klämma :)

Före bilder


Efter bilder


Och med luggen.

Morgon mys i ny soffan :)

2012-03-08_11_14 (MMS)

Morgon mys i ny soffan :)


Nu har vi hämtat soffan och bra blev det :)

2012-03-07_20_01 (MMS)

Nu har vi hämtat soffan och bra blev det :)


Igår firade vi Bellas en månads dag med at...

Igår firade vi Bellas en månads dag med att vara ute på en timmes prommis , sen duschade vi och fixade till oss och åkte iväg till mitt jobb för att hälsa på alla där :) :) Sen så ändrade vi om i tv rummet inför i morgon då vi ska hämta ny soffan och bordet :) Snyggt kommer det att bli, nu är det bara att fixa golv och tapeter samt öppna upp en del av väggen så är vi nöjda :) Idag ska vi vara med Elin , jag ska klippa mig och hon ska vara barnvakt sen ska vi ut på prommis :) Puss !


Äntligen

I morgon blir det att klippa sig så man slipper känna sig som en näsbymamma ;)
Dock har jag inte valt vad jag vill ha för frisyr ?? Lätt fixat ska det vara men ändå snyggt.
Ja vi får se vad det blir.. kanske snaggat :)

Har någon nått tips på någon snygg frilla ?? Länka med en bild.


Kortare ska det bli iallafall.

Ganska härligt ute :)

2012-03-05_10_44 (MMS)

Ganska härligt ute :)


Bella gillar att åka bil :) Nu är vi på vä...

2012-03-04_14_49 (MMS)

Bella gillar att åka bil :) Nu är vi på väg hem från Luleå, vi har gjort massvis med fynd och det blev även en ny soffa med soffbord sitt puffar och nackstöd allt det får vi på onsdag :) När vi kommer hem blir det äta käka flott pizza mums!


Nu åker vi till Luleå för att köpa en soff...

2012-03-04_11_33 (MMS)

Nu åker vi till Luleå för att köpa en soffa samt lite kläder åt Bella. Förhoppningsvis har dom något fint åt mig på H & M också :)


Lördag

Idag började jag morgonen med att baka 100st småfrallor :) Efter frukosten så klädde vi på Bella ocg begav oss till stan för att kolla in kalix vinterdagar.. Som vanligt är det samma saker som alla år.
Men två fynd gjorde jag, på Inter sports rea hade dom märkt mössorna fel så jag oc Maria köpte 4st 8848 mössor till tjejerna för endast 80kr!! Fatta billigt hehe men direkt vi hade köpt dom så märkte dom om priserna så det blev från 20kr och inte 20kr st :)

Just nu väntar jag på att Micke ska laga middagen åt oss och sen blir det mys kväll- tror jag i alla fall :)

PUSS !

Mellan mål efter 1,5h prommisen. Skönt har...

2012-03-02_13_59 (MMS)

Mellan mål efter 1,5h prommisen. Skönt har precis duschat sen blir det att bada Bella :)


Oh Happy ! Snön har rasat från taket.. Tur...

2012-03-02_13_06 (MMS)

Oh Happy ! Snön har rasat från taket.. Tur att Micke slutar snart :) Som belöning får han tre dyr öl som jag köpte åt han på bolaget idag :)


Finare och bättre var det att gå efter kär...

2012-03-02_13_02 (MMS)

Finare och bättre var det att gå efter kärleksstigen :)


Fint väder efter strand promenaden. Dock b...

2012-03-02_12_01 (MMS)

Fint väder efter strand promenaden. Dock blåser det motvind och är glashalt ute. Annars är allt perfekt.. Om jag inte skulle behöva putta vagnen som att någon håller emot på andra sidan. Tur fan jag har en handbroms utan den hade jag ramlat några gånger. I varje backe har jag bara glidit efter vagnen haha livsfarlig ! :)


Fredag ! Nog för att vi har fredag hela ve...

2012-02-29_10_58 (MMS)

Fredag ! Nog för att vi har fredag hela veckan :D jaha vad ska vi hitta på idag ? Prommis i solen , dock har solen försvunnit vilken jävla skit !.. Bada Bella och duscha mamma =ett måste. Baka bröd men då måste Micke vara hemma - måste ha någon som är med tjorven. Bädda rent i sängen, Äta ute gillad kyckling till middag mums. Ja men först byta Bellas bajsblöja. Later !


Maybelline one by one volum express mascara

Denna mascara köpte jag förra veckan och den är super bra kostar 145kr.
Ögonfransarna blir riktigt svarta och klumpar inte ihop samt blir dom långa och fina.


Där syns det lite hur fransarna blir



Att använda napp

På sjukhuset skulle vi inte börja med napp till Bella eftersom att hon var dålig på att suga tag i bröstet.
Efter att vi kom hem så har vi inte heller börjat med napp åt hon, hon har inte haft något större sug behov utöver när hon äter så jag hade tänkt vänta med att ge napp tills hon är större eller inte alls.
Innan jag födde trodde jag att hon skulle börja med napp på en gång, men jag insåg snabbt att det är lättare att aldrig börja.. Dock har hon nu på senaste dagarna börjat suga på fingrarna ( inte som när hon vill äta utan mer att hon vill stimulera sug behovet ) Så vi har tänkt börja med napp.. Bättre att suga på napp än på fingrarna :)

Vi provade förra veckan att ge napp men hon spottade bara ut den och köglades stavning?? Så vi struntade i det.
Idag provade jag igen och hon hade inne den i 20sek, haha
Så vi kollade lite på bvc och hon tipsade med en mindre napp från apoteket, vi har massvis med olika märken och storlekar men har nu köpt en mini/mini napp åt henne också storleken är från 0-2månader, dom andra brukar vara 0-6månader.
Hon på apoteket tipsade om att prova massa olika nappar så kan hon till slut vilja ha dom, så vi får väl se just nu suger hon bara snabbt och spottar ut sen : /
Och vi vill ju hellre att hon suger på napp än på fingrarna, det är lättare sedan att sluta med napp en att sluta suga på tex tummen. Helst hade jag varit utan napp men men hon är ju ändå riktigt söt med den i munnen♥
Så bara hon suger tag ordentligt så är jag nöjd :)

Några tips ??


Bella med en stor napp 0-6månader :)



En månads kontroll på bvc

Allt såg bra ut med lill tjejen hon växer och äter riktigt riktigt bra :)
Vi vägde mätte och kollade så att hon fäster blicken och det gör hon riktigt bra, oh var lite nervös för att hon inte skulle fästa blicken hos bvc men det gjorde hon utan problem :) :)
Nästa besök blir om två veckor.

Vikt : 3605gram fatta hon har gått upp  315gram på en vecka :)
Huvudmått : 36,3cm
Längd : 51cm




Haha snygg min Bella gör ;)

Prommis och Vikt

Igår gick vi på en 30 minutes promenad och sedan gick vi runt på stan i två timmar.
Usch vilken dålig kondis man har, men som tur var så bygger man upp den fort igen :)
Vi får se om vi tar oss en promenad i dag igen dock är det ingen sol ute.. Men det är i alla fall bara sju minus..

Nu har jag gått ned 14kg sedan förlossningen, och jag har kvar 13.5 om jag ska väga som jag gjorde förra året i Februari.
När jag vägde in mig på mvc så vägde jag 58kg och innan jag blev gravid så vägde jag 54kg.
Sedan med lite snabb räkning så gick jag alltså upp totalt 27.5kg när jag var gravid ( 23.5kg säger bm eftersom att det var min inskrivnings vikt ) och jag ligger just nu på 67.5kg..
Så framåt går det, om jag inte skulle lata mig så mycket så skulle jag ganska snabbt vara nere på min normala vikt, men mitt mål är när jag har slutat amma så ska jag väga som förut eller mellan 54-58kg i alla fall :)
Normalt är att man inom ett år efter förlossningen har gått ned till sin normala vikt, men jag tror faktiskt att jag kommer att göra det mycket tidigare :)

Mina magmuskler har i alla fall börjat komma tillbaka, så några sit-ups i veckan så kanske jag får tillbaka min bräda snart;) HAHA

Alltså fatta att jag vägde 81.5kg. SHIT !!


Sista dagen med kulan :) Nog saknar man lite att vara gravid och ha Bella innanför magen♥

Inte gravid alls :)

Första turen med vagnen

En månads kontroll

Idag ska vi på en månads kontroll med Bella, fatta att på Måndag är gumman redan en månad.. ojoj inte kan jag tro att det är en månad sedan som vi var på bb och jag tryckte ut henne mellan mina ben ;D haha
Ja snart tar hon väl körkort och säger att hon hatar mig..
Vi får se vad som sägs idag om allt ser okej ut och att hon " är " som man ska vara.
Återkommer senare.



Favorit plats

I fönstret i vardagsrummet är silvers nya favorit plats ♥


Pippitröja

Denna köpte jag för ca en månad sedan, otur som jag hade så hann den ta slut i svart innan jag hann gå och köpa den :) 125kr på rea


RSS 2.0