Korv grillning :)

2012-05-31_16_52 (MMS)

Korv grillning :)


Micke och Jocke målar klart huset :) dukti...

2012-05-31_15_55 (MMS)

Micke och Jocke målar klart huset :) duktigt !


Gumman ska få sova medans vi äter grillad ...

2012-05-31_16_53 (MMS)

Gumman ska få sova medans vi äter grillad korv Mums !


Stor tjejen våran <3

2012-05-31_14_03 (MMS)

Stor tjejen våran <3


Ute en sväng i bärselen :) Bella har fått...

2012-05-30_15_24 (MMS)

Ute en sväng i bärselen :) Bella har fått för sig att man ska ha ute tungan hela tiden ;) sötnos !


3års dag

Idag firar jag och Micke tre år ihop. Idag har vi officiellt varit ett par i tre år fast vi har dejat längre en så.
Shit vad tiden rusar iväg inte kan jag tro att det är tre år sedan som vi gick ut med att vi var tillsammans och att det har gått tre år sedan jag träffade honom : ) Ja herre gud !
Men jag är då lika kär nu som då ♥

Så vad har vi hunnit med då ?

Varit utomlands 3 gånger, Ägt 6 bilar, flyttat 4 gånger ( Micke 3 eller egentligen fyra ), köpt hus, varit på road trips, legat ?, 200 hårfärger, några bråk, flera underbara morgonar ihop och lika många kvällar, några sjukhus besök, flera roliga utekvällar, skaffat hund ♥, fängelsevistelse, fixat körkort ( jag ), bytt jobb ( båda två ), blivit på smällen ( jag ) fött en underbar dotter ( ja inte var det Micke som födde ), bildat familj ♥, planerat framtiden ihop ja och nu väntas bara giftemål och två grå håriga som sitter på verandan och håller hand ♥

Jag kärlekar dig i massor Mikael Wallerström ♥ Du är mitt allt :)


Tänk vilka kläppar ;D

På väg hem från Turkiet 2009

Någon gång år 10

Detta är kärlek ♥

I Thailand 2010
På väg hem från Turkiet 2011

Gravid 2011
Familjen 2012

Remby


Blogg.se har börjat med ett program som heter Remby där man lätt skall kunna redigera sina bilder och av vad jag har provat ( i 5 min ) så fungerar det helt okej. Så nu blir det lite roligare att blogga när man direkt här kan sätta filter på bilderna m.m

Hår

Jag har en grym utväxt som vanligt och behöver färga håret, jag har redan köpt två bruna färger som jag tänkte snöra i men efter det så är jag sugen på att slänga i några blonda slingor eller kanske göra en ombre med svart hårbotten ca 3-4cm och blonda slingor i topparna. Eller så kör jag bara på ett gäng med ljusa slingor..


Ombre & Brunt med massvis av ljusa slingor

Hade jag varit blond så hade jag inte tvekat på att göra en Dip dye med rosa och lila toner fy fan vad snyggt det är !! Eller slingat håret så det blir massvis med olika färger.. Men nu är jag ju inte blond och jag har lovat mig själv att jag inte ska bli blond igen eftersom att jag brände av håret sist jag gjorde det blont. Visst hos en frissa är det en helt annan sak men det sliter ändå extremt mycket på håret.

Dip dye & Blont hår med massvis av slingor i olika färger :)

Sen är inte mitt hår det bästa nu när jag ammar fyyy vad jag tappar hår, ärligt jag kommer vara flit i slutet av sommaren, när jag stog i duschen och stoppade balsamet så tappade jag minst 25st hårstrån !! Ja det kanske inte låter mycket men så mycket tappar jag flera gånger per dag och varje dag så mitt hår har blivit riktigt tunt.
Jag har läst detta :

" Under graviditeten upplever många kvinnor att deras hår är glansigare och tjockare än vad det normalt är. Och en del säger att deras hår aldrig varit slitnare eller mer stripigt. Båda fenomenen beror sannolikt på att man i stort sett inte tappar något hår under graviditeten. Efter förlossningen och när man ammat cirka 3-4 månader brukar många börja tappa stora mängder hår. Det är helt normalt och beror på att man nu tappar allt det hår man normalt skulle ha tappat under graviditeten. Det finns egentligen inte så mycket att göra åt detta, då det styrs av hormoner. "

S
å det är ingenting att göra åt, jag får väl klippa mig lång efter jag har slutat att amma, så nu får jag spara ut håret lite mer och sedan när håret i nacken har blivit lite längre tänkte jag klippa en rak page som jag hade förra sommaren och efter något tag kasta i en förlägning ( dock ska jag ha slutat tappa massvis med hår innan jag överväger att förlänga det ) så får vi väl se hur det blir men först färga brunt och sedan ljusa upp det lite :)


Typ som jag hade där, lång rak page som var brun ( med blekta slingor ) :)

* Alla bilder är googlade, förutom dom på mig så klart *

Till salu


FUNKY FOXY LEGGING i blå och mint grön använda en gång vardera ny pris 2st för 329kr via pieces hemsida nu 100kr st i storlek m/l

Isabella destroy jeans från Gina tricot, använda 4 gånger i storlek 29 nypris 399kr, säljes för 250kr.



Jeans

Jahapp jeansen som jag köpte från Gina tricot med slitningarna har nu blivit på tok för stora.
Samma gäller med Jeansen från Cubus, Båda är tvättade en gång och sitter inte alls bra fast dom är tvättade.. Så jag tänkte nu ta och sälja dom iaf dom från Gina tricot samt några andra byxor.
Vete tusan om någon här är intresserad annars lägger jag ut dom på någon köp och sälj på facebook.

Nej men mindre sexigt är det att ha jeans som hänger bakom röven, detta gör ju bara att man ser större ut en vad man är..


Alltså dom är sjukt snygga men jag klarar inte av hänget så för köpa mig ett par nya i 28 eller kanske lika gärna köper 27 och väntar tills jag tar mig i dom.. På dessa är det 29 jag köpte dom för att 28 var så tight i midjan, kanske att jag ska mäta och se om jag har gått ned någonting det är ju ändå nästan två månader sedan jag mätte mig.

På bilderna är byxorna även ny tvättade och då ska dom ju sitta riktigt tight vilket dom inte riktigt gör :)

Något från veckan som gick

Ja inte orkar jag sminka mig och klä mig " normalt " ofta så när man väl gör det så lovar jag att bli lite bättre på att fota :)


Linne- Gina tricot, Jeans- H&M.

Linne- Gina tricot, Jeans - Cubus.

Linne- Vero moda, Jeans- Gina tricot.


Nike

Av min pappa har Bella fått en super fin Nike sommar dress Tack så jätte mycket förhoppningsvis var den inte allt för dyr :)

Jag kan tycka att märkeskläder åt mindre barn är lite överskattat, Vi har själv köpt en puma dress för 190kr plus att jag hade 50kr i rabatt så det blev 140kr och sedan har jag varit sugen på en Nike jacka dock finns dom inte i småa storlekar så först tills hösten kommer hon kunna ha en, så då är det en sådan kort tid hon hinner ha jackan och då tycker jag inte att det är värt det :) För kläder för flera hundra kronor som dom kan ha i någon vecka ja det är överskattat :)


Utslagen stjärna nu dags för middag :)

2012-05-29_16_40 (MMS)

Utslagen stjärna nu dags för middag :)


New


Väska 150kr gjord av någon som Elins mormor känner

Sport bh 99kr? Trosa 49kr från H&M

Bh 129kr Trosa 49kr från H&M

Färg

I lördags låg jag ute i solen i 3.5h samt var jag en 20 minutare i solariumet på morgonen, och vilken färg jag fick. Super härligt jag är så less på att vara blek som ett spöke :(


Äh det syntes inte så mycket på dessa bilder den med mörkrosa linne är från fredagen iaf :) Men utan smink syntes det som bara den ;)

Morgon mys med familjen - Micke som är på ...

2012-05-29_12_16 (MMS)

Morgon mys med familjen - Micke som är på jobbet och kommer hem i morgon kväll :)


Mamma och Bella tittar på svenska Hollywoo...

2012-05-28_19_49 (MMS)

Mamma och Bella tittar på svenska Hollywood fruar :)


Fixar inbjudningarna till Bellas dop :)

2012-05-28_16_58 (MMS)

Fixar inbjudningarna till Bellas dop :)


Morsdags firande

Igår firade vi morsdag hemma hos mamma i risön, Vi åt grillat och även tårta och hade det super trevligt.
Vi rullade hem vid tio tiden då jag och Micke la oss i sängen och tittade på Soa.
Nu ska vi iväg till Mickes mamma och fira morsdag och sen blir det en tidig kväll :)

Idag är det min första morsdag :) Wii så kul ♥


Sommar <3

2012-05-25_16_26 (MMS)

Sommar <3


Gud vilken fin dag vi har haft i dag , Mic...

2012-05-26_14_50 (MMS)

Gud vilken fin dag vi har haft i dag , Micke har målat huset jag och Bella dag Silver har varit ute i fyra timmar Bella har varit så lugn och bara lekt i babysittern och sen sovit två gånger :) Just nu väntar jag på fika hemma hos mamma. Vi har precis tryckt grillat till middag :)


Grillat hemma hos mamma i risön :)

2012-05-26_18_01 (MMS)

Grillat hemma hos mamma i risön :)


Snuttan i för jamas och mössa får sitta i ...

2012-05-26_13_08 (MMS)

Snuttan i för jamas och mössa får sitta i babysittern och leka medans mamma solar :D


Dags att steka på baksidan :)

2012-05-26_12_42 (MMS)

Dags att steka på baksidan :)


-3kg

Ja nu är det 2kg kvar så ligger jag på 60 sträcket och nöjer mig för ett tag, jag har inte gjort någonting för att gå ned. Sen jag skrev inlägget i bloggen så har jag varit på ett tio tal promenader och gjort mag träning en gång ätit godis och flott varje dag :)
Fyy vad jag är lat, igår skulle jag ut och springa och var taggad som tusan dock kom allting i vägen så det blev ingen springtur, fast tidigare på dagen så var jag på en kortare prommis så jag satt inte bara på häcken..
Fast jag är rätt nöjd att jag inte behöver göra några större ansträngningar för att gå ned i vikt.

För er som inte har provat så har jag ett tips Reebok Easytone fy vilka skor man känner riktigt hur det tar på baksida vader och lår när man promenerar mot för andra skor som man endast känner i framsida lår. Dock trimmar inte promenader min häck någonting så jag behöver springa lite och kanske göra några utfall för att få tillbaka min tighta häck ;) Springa behöver jag för psykets skull jag är inte mig själv om jag inte får flåsa ihjäl mig ( nästan springa tills jag spyr ) åh det är en sådan härlig känsla♥ :) hihi

Nej men två kilo på en månda borde inte vara några problem :)

Här var jag ännu smal i ansiktet och gravid i vecka 20 :) Jag tror jag vägde runt 64kg här.


Störande


Alltså denna produktbild från H&M säger mig ungefär - Hej ät mitt kön ! JA inte har jag någonsin sett någon sitta på det sättet om dom inte var ute efter något sexuellt.

Jag har även läst att många stör sig på att modellerna är riktigt bruna, och det kan jag inte fatta att man inte gillar det ska ju " visa " tema sommar så klart dom ska vara bruna : )

Vad nu då min dotter har sugit på napp i f...

2012-05-24_20_52 (MMS)

Vad nu då min dotter har sugit på napp i femton minuter och igår åt hon från flaska någon som har börjat bli stor och ej längre är lika intresserad av mamma :( jag skulle bara prova stoppa in nappen när jag bytte blöja för jag hittade den i hennes säng och jag trodde då aldrig att hon skulle fortsätta att suga så här länge :)


Bugaboo bee classic - Utvärdering


Jag har nu haft min Bee i några veckor och har fått förfrågningar på en utvärdering så här kommer den :)

Jag totalt älskar denna vagn, den är lätt att parera, tar ingen plats och är super snygg.
Smidig som få är den när man är och shoppar ( dom flesta butikerna är definitivt inte anpassade för barnvagnar ) den väger knappt någonting vilket gör att den är lätt att putta framför sig ( vissa kallar det att skuta luft när man har en bee ) dämpningen är super.
Dock är vagnen klurig att få över trottoarkanter när man inte kan hänga sig på styret som man annars gör utan denna vagn måste man som lyfta för annars vickar den i sidled,  Samt är det ingen vagn jag skulle kunna motionera med eftersom att jag alltid går i högt tempo och förväntar mig att jag ska kunna gå i gropar och lätt ta mig över kanter m.m.

Så denna vagn kommer jag mest att ha ja inne som sov vagn eftersom att gumman sover i vagnen på dagarna, samt på stan när man shoppar, att resa med ( den blir super smidig ihop fälld ) till och från stranden.
Dock ej till längre prommisar ( alltså för träningens skull )

Den går bra på asfalt samt på gräs så är det inga problem, jag har ej provat vagnen i snö eller på sand.

Det jag saknar på vagnen är en handbroms, hehe jag har blivit bortskämd med Teutonian när den har handbroms men det är verkligen ett plus om det skulle finnas.
Och jag har provat massvis med vagnar och det jag har märkt att jag aldrig vill ha en vagn som har fasta fram hjul, med hjul så är svängbara / går även att låsa så är vagnen hundra gånger lättare att parera och putta.  Så på min kravlista svängbart framhjul och gärna handbroms Annars så är jag hel såld på denna vagn så jag rekomenderar den till alla : )


Är och hälsar på hos tant Elin :)

2012-05-24_13_31 (MMS)

Är och hälsar på hos tant Elin :)


Dags för en prommis :)

2012-05-24_12_54 (MMS)

Dags för en prommis :)


Detta har vi gjort på den senaste tiden


Myst med Moster Meya, Gjort hand och fot avtryck.

Åkt och Shoppat i Luleå, Varit på prommis med Tant Elin och Carro samt Emma.

Chillat med Pappa, Chillat själv i sängen.

Möblerat om i sovrummet, Fått riktigt vår.

Börjat nöta bort håret, Tvättat och Skrapat huset- Målning till helgen.

Myst utomhus i Been, Fått sol energi.

Varit riktigt söt, Hängt upp foto-väggen.

Sett en svävare, Varit på promenader.

Flaskträning

Jag och Micke fick för oss att prova ge Bella lite vatten i nappflaskan endast för att man  " visst " ska ge lite under sommaren ifall att hon börjar bli uttorkad..
Sedan fick jag för mig att HANDpumpa ut lite mjölk så jag fick ut 20ml som Micke då fick mata gumman med..
Man såg att hon var förvånad eftersom att det var mamma mjölk som pappa gav men hon klunkade i sig 12ml och efter det så ville hon ej ha flaskan nå mera utan då fick hon bröst :)
Så hon har i alla fall börjat ta lite flaska men jag är inte sugen på att mata i flaska så att hon inte börjar rata bröstet mitt i allt :)

Någon annan som vet om man ska eller inte ska ge extra vatten under sommaren fast man hel ammar ?
Ja alltså om dom börjar bli uttorkade.
Kommentera gärna :)


Åhh åka flygplan


Att flyga till Thailand kommer inte vara några problem :)

Presenter åt Bella

Det här med barn är bra man får alltid en massa presenter :)
Tack så mycket ♥


Av B´s morfar

Av B´s morfar och Sofia

Av Carro

Av B´s mormor

+ En body av Emma som jag visade i förra inlägget.

Nya kläder åt Bella

Detta är vad vi har köpt på senaste :)


Puma dress 190kr från Stadium outlet

Nalle phu set 99kr, Leggings med kjol 79kr, Leggings med korta ben 40kr från H&M

Shorts 99kr, Jeans shorts 149kr från H&M

Kläder från Name it köpt på rea

Kläder från Name it köpt på rea

Kläder från Name it köpt på rea

Bella och Nallen softar :)

2012-05-23_14_16 (MMS)

Bella och Nallen softar :)


Mamma och mormor packar bilen och Bella so...

2012-05-22_15_06 (MMS)

Mamma och mormor packar bilen och Bella softar:)


Ganska skönt att sova när vi är och shoppa...

2012-05-22_14_19 (MMS)

Ganska skönt att sova när vi är och shoppar :)


Lunch på Ikea :)

2012-05-22_13_48 (MMS)

Lunch på Ikea :)


Ny bäddat <3<3<3

2012-05-21_20_01 (MMS)

Ny bäddat <3<3<3


Matning, mys, Cosmo, sol åh vilken härlig ...

2012-05-21_11_58 (MMS)

Matning, mys, Cosmo, sol åh vilken härlig morgon snart dags för brunch en dusch och en solskens prommis med vagnen ! Mamma ledighet äger <3


Middag och Massage

Ikväll bjöd vi in hos på middag hos min mamma ( som vanligt då ) ;) Och hon gjorde chili con carne.. Dock glömde hon att jag inte kan äta stark mat så jag fick avstå :/ och jag som hade varit sugen på denna rätt hur länge som helst men med två vitlöksklyftor och massvis med chili så vet jag att min dotters mage skulle göra jätte ont så jag fick lax.

Efter middagen och fika så fick jag även massage åh gud min rygg är inte att leka med och inte blir den bättre av att man bär på snuttat men det är det helt klart värt ♥ Mamma får helt enkelt bara massera oftare :D

Nä nu ska vi äta lite popcorne och se på film.

Baby jacka i storlek 56

Jag är ute efter en sommar jacka åt Bella, vi har nu i storlek 62 från Name it och sedan i 68 från H&M den från H&M kommer hon kunna ha till slutet av sommaren och den från Name it brukar vi ha nu men den är egentligen för stor så jag måste hitta någon i storlek 56 så hon kan ha den i sommar dock är det dåligt på internet, Name it har men alla andra sidor är det ganska kört på så jag får försöka leta vidare, är det någon som har något tips ??


Denna jacka googlade jag upp och den ska visst ha funnits på Lindex under förra året..

Graviditets magar

Alltså shit jag sitter och kollar runt lite på internet och hamnade på massvis med graviditets bloggar och min mage var ju något liten i jämförelse.. Det var först runt vecka 25 som min mage riktigt började synas och först i vecka 30 som den växte mycket för varje vecka..
Fast jag gick upp som en gris under graviditeten så var det först i vecka 34 som ansiktet började bli tjockt och ja jag med :) Så ärligt ska jag nog säga att jag hade det bra som inte blev så stor, eller stor blev jag ju men inte blev så stor direkt :)
Åh men nog saknar jag magen kan jag säga, jag längtar lite tills nästa barn så jag får glassa runt med magen :)
Förhoppningsvis så är den lika hård och fin som under graviditeten med Bella :) Fast det sägs att med andra barnet så blir magen mycket större och ja man blir mer större :)

Kanske att vi måste jobba på med ett syskon åt Bella, om inte annat kan vi ju öva ;D Haha !

Nu till alla vecko bilder, jag har ju bara klippt en film och aldrig stoppat ut dom vecka för vecka så här kommer det alltså 41 magbilder :)


Vecka 0 & 3

Vecka 4 & 5

Vecka 6 & 7

Vecka 8 & 9

Vecka 10 & 11

Vecka 12 & 13

Vecka 14 & 15

Vecka 16 & 17

Vecka 18 & 19

Vecka 20 & 21

Vecka 22 & 23

Vecka 24 & 25

Vecka 26 & 27

Vecka 28 & 29

Vecka 30 & 31

Vecka 32 & 33

Vecka 34 & 35

Vecka 36 & 37

Vecka 38 & 39

Vecka 40 & 41

Vecka 42 (41+0) BF dag :)


Dags för ett kvälls bad :)

2012-05-19_20_25 (MMS)

Dags för ett kvälls bad :)


Ica maxi gillade vi mer :)

2012-05-18_15_45 (MMS)

Ica maxi gillade vi mer :)


Åh nej på biltema igen :(

2012-05-18_12_52 (MMS)

Åh nej på biltema igen :(


Nu har vi en rosa bugaboo bee :)

2012-05-18_11_50 (MMS)

Nu har vi en rosa bugaboo bee :)


Fika på stan med Jaana och syrran :)

2012-05-17_15_14 (MMS)

Fika på stan med Jaana och syrran :)


Varför vara vaken när man kan sova ? :)

2012-05-17_15_32 (MMS)

Varför vara vaken när man kan sova ? :)


Jävla piss väder idag. Kan det inte vara s...

2012-05-17_10_47 (MMS)

Jävla piss väder idag. Kan det inte vara sol alltid ? :)


Idag har vi haft tant Elin på besök samt h...

2012-05-16_18_17 (MMS)

Idag har vi haft tant Elin på besök samt har jag och Bella varit på en prommis det blev 1.15h riktigt härligt i strålande sol :) Nu sover snuttan igen och jag ska ägna mig åt lite Internet shopping ;)


Bella sover och Mamma tittar på Bridget Jo...

2012-05-15_19_49 (MMS)

Bella sover och Mamma tittar på Bridget Jones dagbok :)


Bella tar sig en nap i sin nya bee :)

2012-05-14_13_27 (MMS)

Bella tar sig en nap i sin nya bee :)


Förkylning

I måndags vaknade jag upp med halsont och insåg att jag kommer att bli sjuk, mindre roligt eftersom att Micke var i Kiruna och jobbade och skulle komma hem först på Torsdag, samt att jag visste att gumman skulle få sin första spruta och då brukar dom oftast få feber och bli lite kinkigare..
Bella blev kinkigare på Måndag och Tisdag och grinade helt utan andledning och på Tisdag fick jag feber täppt näsa och halsont plus hosta.. Så på Tisdag kväll var jag helt slutkörd :/
På Onsdag när jag vaknade fick jag veta att Micke skulle komma hem redan då eftersom att dom hade någon utbildning snacka om Lycka för att vara sjuk och ha ett barn som skriker av och till i flera timmar tar verkligen på krafterna och särskillt när man är ensam.

Micke kom hem på onsdag och gissa vem som blir sjuk då jo snuttan blir förkyld näsan börjar rinna på hon och hon hostar lite av och till på Torsdag och Fredag har det brytit ut ordentlig då har hon varje natt varit super täppt i näsan samt hostar hon av och till hela tiden.. Och det har även hållt i sig i helgen, lite dåligt samvete får jag eftersom att jag har smittat hon men man kan ju inte göra någonting, som tur är så är hon inte det minsta tjurig för det utan hon är ju bara täppt med lite hosta :)
Och ja så klart så får ju Micke samma förkylning igår så hela bunten är sjuka :/

Jag hade i alla fall hört att barn som ammar inte kan bli sjuka men detta är alltså en myt, jag googlade ( som vanligt då ) och läste att barn som har blivit ammade löper mindre riskt att bli sjuka under det första året. Så dom blir alltså inte sjuka lika lätt men dom kan bli det..
Ja så nu får vi hoppas att förkylningen släpper snart jag har endast rinnande näsa och att Bella slipper vara så täppt det känns hemskt när man hör att det täpper igen, vi suger ur snoret med en snorsug samt droppar jag lite mjölk än så länge så är hon inte riktigt i behov av näsdroppar fast vi har sådanna hemma för säkerhetsskull samt koksalt :)


Sjuk myser med moster Meya :)

Mjölkskorv

Ja denna skorv har jag inte alls varit så noga med att behandla bort.
Jag började väl för nästan två månader sedan med Borago men jag blev less efter fyra dagar eftersom att den luktar så förbannat illa och hela huset och hela Bella luktade denna äckliga doft. Så vi slutade att använda den..
Sen har jag av och till använt olja tills Bella vaknade en natt och kunden inte somna utan låg bara och vickade på huvudet från sida till sida tills jag insåg att det var oljan som irriterade hon , USCH stackars tjej var helt röd i huvudet så jag låg och blåset i hårbotten och kammade lätt med handen och då kunde hon somna. Efter det har jag inte haft olja över natten men självklart fungerade den bra samt när man kammade bort skorven men snuttan ska ju inte behöva lida av den.

Innan jag började behandla skorven så hade hon endast lite i pannan men efter två dagar med Boragon fick hon mer skorv och när jag slutade behandla hade hon halva huvudet med skorv dock torra flisor så lite av och till har jag stoppat Borago och låtit den verka över natten för att sen tvätta bort den dagen där på.
Så i förr går fick jag nog och tänkte intensiv behandla så på med massvis med Borago som är riktigt svår att stoppa på när Bella har hår, och sedan på med en mössa så det får bli riktigt varmt där under och efter det har jag skrapat riktigt ordentligt med en kam och samma sak gjorde jag igår och nu när vi har badat hon ser man att nästan allt är borta bara en lite fläck som jag hade missat att stoppa salvan på är kvar så den får jag gnugga bort i morgon.

Så äntligen  ! :)


Innan första behandlingen.


Första gången med olja


Röd efter oljan ( samt för att skorven är borta )

Förra veckan innan jag stoppade salva en dag :)

Snygging !

I förrgår

Ett tjockt lager ;)

Jag har ingen efter bild men får fota när allt är borta :)

Bugaboo bee classic

I helgen har jag köpt en till vagn åt gumman det blev en Bugaboo bee classic från 2010.
Denna vagn finns i classic modell och i plus modell, classicen har större sufflett och andra hjul samt ryggstödet går ej att förlänga annars är vagnarna praktiskt taget likadana.. Jag gillar den classica mer eftersom att suffletten är mycket längre :)
Vagnen har tre lägen på ryggstödet fullt liggläge mellan och fullt sitt läge, samt kan man dra ut fot dynan i tre längder så den växer med barnet, Vagnen är även vändbar.

Jag ska även köpa till en rosa sufflett och en svart eller rosa åkpåse :)
Så jag har tänkt ha två vagnar åt hon både Spiriten och Bee : )


Dom tre lägena på Suffletten.



Båda vagnarna ♥

Nu är det dags att fixa bort näsbymamman f...

2012-05-13_10_12 (MMS)

Nu är det dags att fixa bort näsbymamman för den helg och göra sig lite anständig !


Sötnosen !

2012-05-02_16_45 (MMS)

Sötnosen !


Planerar en foto vägg :)

2012-05-11_13_40 (MMS)

Planerar en foto vägg :)


Frukost framför tvn med barnprogram :) Fre...

2012-05-11_09_54 (MMS)

Frukost framför tvn med barnprogram :) Fredags mys !


Rätt nöjd med dagens prestation

För att inte kunna något i photoshop förutom att beskära en bild och göra den svart vit så är jag nöjd med det jag har gjort hittills! :)




Före bilderna är alltså dom gråa och efter bilderna dom med vit bakgrund.
Plus att jag har gjort några till men ids inte lägga ut alla nu.. Bilderna som är tagna på pläden var riktigt svåra att få till och jag är inte riktigt nöjd med den jag har lagt ut men jag orkar inte prioritera datorn något mer idag utan ska umgås med familjen i stället :)

Puss o goo




Tur vi inte går ned i vikt i alla fall ;)

2012-05-10_14_11 (MMS)

Tur vi inte går ned i vikt i alla fall ;)


Jag ligger efter.. Snacka om att inte ta s...

2012-05-10_13_45 (MMS)

Jag ligger efter.. Snacka om att inte ta sig tid att läsa cosmo. Haha


Nytt


T-shirt 50kr, Sockar 40kr från H&M

Bakom mina solglasögon


Äntligen har dessa brillor kommit i rosa, vi har dom i svart sedan tidigare. Och jag funderar på att köpa dom i turkost också.
50kr från Lindex

Jeans Jeans Jeans


Inte så fläskig iaf ;) haha

Jag har gett upp att mina höfter kommer gå ihop nå mera så jag får nöja mig med storlek 29 i jeans som det är på dessa, jag pressade mig i mina vanliga 27or förra veckan och jag fick även in mig i mina tightaste jeans  dock var det inte alls skönt att ha ett sådan tryck på höfterna hela tiden.. Jag tror ialla fall inte att jag kommer gå ihop något mer över höfterna så det är dags att börja fylla en ny jeans garderob.
Tjockis jeansen som jag köpte på Cubus för tre veckor sedan sitter faktiskt inte alls bra dom är riktigt stora och går ut sig på en gång, kanske jag skulle ha lyssnat på Micke och tagit en storlek mindre så hade jag kunnat använda dom utan att dom hänger. Ja så dom blir det väl att kassera snart eller efter jag har investerat i några till par jeans.

Nej men jag måste ha kvar alla jeansen som jag har sedan tidigare för man vet ju aldrig  :) Haha håller hoppet uppe :)



Isabella destroy jeans


399kr från Gina tricot
Jag hoppas att dom kommer göra dessa jeans i mörk blå också för dom sitter super bra på mig och är snygga.

Snuttan tittar på tv :)

2012-05-09_14_18 (MMS)

Snuttan tittar på tv :)


3 Månaders kontroll


Igår var jag på tre månaders kontroll med gumman.
Hon växer så det knakar och börjar bli en riktigt stor tjej.

Hon har börjat vända sig från mage till rygg, hon håller upp huvudet utan problem, skrattar och pratar i massor ( mest med Micke ) hon ler åt alla okända som hon träffar, hon sover bättre och bättre på nätterna, har börjat äta lite mer varierande mot för förut, följer blicken med allt som hon ser, tittar på tvn och datorn så fort hon får chansen, hon använder ännu storlek 50 på vissa plagg och annars är det 56 som hon har, hon greppar efter saker och för dom mot munnen, hon har börjat sova själv på dagarna - tidigare fick man hålla i hon / att hon låg på en under dag tid för att hon skulle sova hon vaknade direkt man lade ned hon men nu sover hon i vagnen själv i minst 40 minuter varje gång det är sov tid. Tidigare vaknade hon alltid om man hade varit på en prommis och kom in med vagnen nu kan hon fortsätta att dundra på i en timme. Så skönt !! Man behöver bara söva hon i ens armar och sen kan man lägga ned hon i vagnen och rulla lite ifall att hon vaknar till och efter det så somnar hon :) Ja sen är det en massa små saker som hon gör hela tiden våran underbara tjej ♥

Hon väger nu 5335 gram
Och är 59 centimeter lång
Huvud måttet är 39.5 centimeter

I lördags blev hon tre månader så detta var måtten osv på tre månader +2 dagar.
Nästa besök fick jag själv välja och jag tyckte att vi kunde ta ett om en månad igen så att det inte blir spruta varje gång vi åker dit.

Ialla fall så fick Bella sina två första sprutor igår, jag hade fasat för detta eftersom att jag var med Maria och Emma på den första sprutan och det var hemskt. Emma fick tårar i ögonen och skrek.. Usch så sedan jag har fött så har jag fasat för tre månaders kontrollen.

Men

Det var inte så hemskt som jag hade förberett mig på, Gumman var super duper duktigt och grät utan tårar och grät precis som när hon är hungrig, så det var smärt fritt och fort fick jag henne lugn efter sprutan så det kändes riktigt bra :) Så nästa spruta behöver jag inte oroa mig lika mycket för.. Fast då är hon fem månader och förstår mycket mer så ja jag kanske måste oroa mig lite i alla fall. Hihi



Sov tid nummer två och båda barnen har som...

2012-05-08_17_04 (MMS)

Sov tid nummer två och båda barnen har somnat :)


Akupunktur nålar mot förkylningen :)

2012-05-08_16_02 (MMS)

Akupunktur nålar mot förkylningen :)


Våran dotter är inte så lite något mera :)

2012-05-08_15_02 (MMS)

Våran dotter är inte så lite något mera :)


Foton

I söndags fotade jag och Micke lite här hemma och vi fick faktiskt till en massa fina bilder. Dock har jag inte lagt in dom i photoshop och ändra något men det får jag ta mig tid att gör då Micke är hemma igen.
Här är i alla fall ett urplock av bilderna :)


Det är en fin dag idag, isen har gått och ...

2012-05-08_14_06 (MMS)

Det är en fin dag idag, isen har gått och det är strålande sol våran gård är helt snö fri ja man märker att sommaren är på väg nu :) Eftersom att jag har blivit förkyld så vill jag inte gå ut och anstränga mig så snuttan får sova inne i vagnen i stället. Sen en sak som är mindre kul när det är sol ute är att man ser hur dammig det är här hemma bara jag blir bättre snart så ska jag stor städa fy jag mår dåligt då det är smutsigt !


Två sjuklingar :/

2012-05-07_20_44 (MMS)

Två sjuklingar :/


Gumman sover innan Bvc besöket. Allt gick ...

2012-05-07_10_55 (MMS)

Gumman sover innan Bvc besöket. Allt gick bra och sprutan var inte lika farlig som jag hade förberett mig på. Efter besöket tog vi 45min prommis samt ett apoteks stopp för att köpa panodil ifa hon blir sjuk.. Gumman sover ännu inne i vagnen och när hon vaknar byter vi om och åker i väg till jobbet en sväng :)


Med en tår i hjärtat

Usch så tråkigt det känns att mitt jobb skall flytta, alla underbara kollegor och vänner som jag har där kommer jag inte träffa varje dag något mera.
När jag gick på mamma ledigt så var jag garanterad att få komma tillbaka på jobbet på samma plats i listan som tidigare och som att ingenting hade ändrats oavsett om jag skulle vara hemma i ett och ett halvt år. Då kändes allt bra att gå på mamma ledigt och veta att jag vilken dag som helst kan komma tillbaka och jobba.
Tyvärr så tyckte ju inte dom i stockholm att kontoret skulle vara kvar i kalix nå mera och jag som hade tänkt börja jobba igen i september månad insåg nu att det är ingen ide för min avdelning flyttas som jag har förstått det efter sommaren så då kan jag inte börja där i september. Det hade varit bättre om min avdelning skulle vara den som flyttade sist så jag kan fara på Silja och jobba några veckor och få umgås med allt underbart folk och som få säga hejdå på riktigt.. För inte trodde jag att min sista dag skulle vara på min födelsedag- hög gravid så jag knappt orkade mig igenom den dagen. Nepp men det var det, eftersom att jag hade tänkt hel amma hela sommaren så finns det nog ingen möjlighet för mig att åka in och dra av några extra timmar fast jag ska aldrig säga aldrig det kan ju fungera om snuttan börjar äta mer sällan och event lite tillmatning så kan jag ju kanske fara och dra av några timmar. Ja vi får se ännu är det ett tag kvar tills slutet på Juni början på Juli och Augusti så jag får se om jag kanske känner för några extra timmar för pengar är ju alltid helt okej att ha :)

Vänner för livet har jag fått via mitt jobb och jag älskar varje dag där alla man känner och för att arbetet är så rätt för mig ! Det har varit helt underbart att få jobba på Silja och jag kan säga att det kommer bli svårt att hitta ett jobb som jag kommer att trivas med lika mycket som jag trivdes / trivs på Silja i kalix :)

I lav u all ♥


Jag första sommaren på Silja
Denna sommare skulle bli min tredje :)

Bella 3 månader

Igår var det Bellas tre månaders dag. Tiden springer iväg snart är hon fjorton och hatar oss :/

Nej men sjukt stor har snuttan blivit, vi har inte varit på bvc på en månad så jag vet inte alls vad hon väger, över fem i alla fall :) Dock ska vi på bvc i morgon och jag längtar inte nej fy i morgon ska snuttan få sina första sprutor och jag vet att hon kommer gråta och det kommer göra ont i mitt hjärta.
Micke ska även till Kiruna i natt så min mamma har lovat att följa med på bvc förhoppningsvis slipper gumman feber nu när jag ska vara själv :)

Förra veckan vände sig gumman för första gången från mage till rygg dock hatar hon att ligga på mage så vi har hon oftast på ryggen. Man märker att det är inte långt kvar tills gumman vänder sig från rygg till magen så nu måste vi vara super noga att inte lämna hon på " farliga " ställen så hon inte ramlar ned.

I natt sov även snuttan super bra hon somnade 23.05 åt kl 03.55 och 07.25 08.30 och 09.20 sen vaknade vi för dagen. Bella brukar oftast sova tre timmar tills första matningen och sen äter hon varannan timme fram tills kl sju då hon äter en gång i timmen men i natt sov hon riktigt bra. Så vi får se om detta håller i sig eller inte :)

Kanske det är dags för mig att boka in efterkontrollen haha har inte gjort det ännu och den brukar man göra runt 6-8 veckor efter förlossningen ;)


Mammas älskling ♥

Jag tänker på figuren ;)

2012-05-05_19_14 (MMS)

Jag tänker på figuren ;)


I dag är vårat hjärtas tre månaders dag <3...

20120208124021 (MMS)

I dag är vårat hjärtas tre månaders dag <3<3<3


Nu pyser vi iväg till Happis och Finland e...

2012-05-05_11_34 (MMS)

Nu pyser vi iväg till Happis och Finland en sväng :)


Sommar sallad mums !

2012-05-04_17_26 (MMS)

Sommar sallad mums !


I behov av nya hår och hud produkter

Åh det svider nu har mitt Balsam tagit slut ( 6 månader efter shampoot ) så nu är det dags att köpa nytt shampoo och balsam. Sedan i samma veva är min dagkräm från Kanebo nästan slut och min primer från smashbox samt behöver jag nya kuddar till min ögonfransböjare från shiseido så dyra saker måste jag spendera mina pengar på men det är det helt klart värt !
Ja just det min mineral foundation från Tikei är också snart slut.
Att allt ska ta slut samtidigt förstår jag inte :) haha



Åh vad skönt med rent bäddat :)

2012-05-03_22_05 (MMS)

Åh vad skönt med rent bäddat :)


Utslagen stjärna :)

2012-05-03_15_37 (MMS)

Utslagen stjärna :)


Gossiga kinder :):)

2012-05-02_18_27 (MMS)

Gossiga kinder :):)


Vi har det bra fast vi är i Piteå ;)

2012-05-02_16_22 (MMS)

Vi har det bra fast vi är i Piteå ;)


Äntligen

Maria hittade en tjej på facebook som sålde jumpsuiten som jag ville ha åt Bella så jag har nu köpt den för 100kr och i storlek 68 :) Så glad !

Vår klädd

Eftersom att Bella är varm av sig ( svettas om hon sover med täcke, svettas igenom kläderna när man håller i hon m.m ) så kan hon inte ha på sig sina björndressar nå mer. Dessa har vi använt under vintern och hon har aldrig varit kall efter att man har varit ute, dock får vi börja pensionera dessa eftersom att hon blir för varm i dom.
Så för någea veckor sedan började vi använda jumpsuiterna som utedress och igår hade vi bara en jacka. Dock tänker vi bara ha jacka på hon när det är varmt ute ( alltså under dagen ) men snart så kan hon bara ha jacka på sig dygnet runt.. I vagnen använder jag ännu en jumpsuit och sedan ligger hon på en filt fotsacken och skinnet samt täcket på hon har vi slutat med för nästan en månad sedan :)


Bella har tre jackor som hon kan ha nu fast jag är lite sugen på att köpa en nike eller adidas åt hon också men vi får se.


Vårkläder

Kanske någon av dessa två ?

Ny musik

Denna låt är super bra :)


Valborg 2012

Igår firade vi valborg på hemma plan, Danne Kenny  och Björn kom hit på middag.
Vi åt grillat och satt och surrade Danne åkte hem vid nio tiden och då gick vi och titta på film :)

Tidigare på dagen var min mamma och Kurt hit på lite fika och vid fyra tiden gick jag och Micke och tittade på majbrasan här på kärleksstigen :) Dock somnade gumman direkt vi klev ut igenom dörren så vi får vänta tills nästa år innan hon ser en bras :) Men en helt okej kväll hade vi :)

Shit vilken skillnad ändå från förra året då man drack och gick ut på krogen och nu hellre sitter hemma med familjen ;) Ja mycket kan ändras på ett år.


På väg hem från majbrasan

Familjen innan middagen :)

Uppdukat för middag.

Bella fest fin ♥



Valborg 11 Jag och Carre :)

Valborg 11

Nytt från mormor

Min mamma har varit i Umeå i helgen och då köpt lite kläder åt Bella, dock lyckades hos köpa ett likadant set som vi köpte från H&M i förra veckan och i samma storlek så den tänkte vi byta.
Detta fick Bella i alla fall, tack så mycket :)


Sommar hatt och klänning från H&M


Och denna dress som hon redan har :)

Gummans kläder

Detta har Bella haft på sig på senaste tiden, dock har jag blivit dålig på att fota varje dag ;)


Klänning- Gks, Body- Kappahl, Strumpbyxor- Lindex.

Body- Lindex, Strumpbyxor- Kids and teens.

Body- Lindex, Klänning- Cubus, Strumpbyxor- Lindex.

Velourdress- Cubus, Body- Name it newborn.

Body- H&M, Byxor- Name it newborn, Sockar- H&M.

Body- Kappahl, Byxor- Gks, Sockar- H&M.


Body- Lindex, Byxor- Lindex, Sockar- H&M.

Body- Ö&B, Byxor- Lindex, Sockar- H&M.


Ett skumbad

Åh så mysigt det är att bada, Bella älskar verkligen det :)♥


Familjen Wall Wallerström


Jag älskar er ♥

RSS 2.0