Onsdag helt färdig

Usch sitter och är helt död i soffan i vardagsrummet Bella sover sedan en timme och 40min sedan och jag har fixat med tvätten ätit plockat till och ja nu ska jag kasta mig i säng.
 
Idag har vi varit till Happis gumman skötte sig galant inga sura miner en sovning på IKEA, bus två matningar hon åt himla bra och fick majskrokar som efterrätt, och ja himla underbar har hon varit :) Vi har shoppat på rajala och på IKEA och sen åkte vi hem, väl hemma snabb handlade jag på ica tog även en dosa av favvo snusen typ fem dagar kvar nu ; ) och ett gäng med matburkar.
Väl hemma blev det stress att packa upp för att sen mata Bella och till slut ta mig själv någonting i magen.
 
 
 
Efter middagen började jag fixa i Bellas rum och hon vilade sen när hon hade vaknat plingade det på dörren och det var ett gäng med killar som gick bus eller godis eftersom att jag inte hade godis som räckte åt 7 killar så körde dom bus, och vad fan gör dom ju kastar ett ruttet ägg på rutan i Bellas rum fy fan dom sylade ägget så jag trodde rutan skulle spricka, fan vad less jag blev hade kläpparna inte sprungit hade jag jävla stuckit efter dom men ja det gick ju inte när b då hade fått vara själv hemma men en del ond blev jag.
Så det var bara att klä på mig och skura bort det sura ägget från fönstret !!
 
För övrigt vem fan uppfostrar sina barn att göra sånna hyss ? ja det är skottpengar på dom !
 
Efter städningen blev det nattning av Bella och ja nu sitter jag här.
Dags för tvättning och sen sovning :)
 
BTW det går jätte bra att lägga b med flaskan inga protester alls men ja mina bröst tycker inte om att amma var 19h haha ; )
 
 

Bellas rum

En liten förändring blev det idag men det är långt i från färdigt.
 
• Trofast hyllan från IKEA fyndade jag begad för 250kr plus att jag ska få backar till den ( tänkte nog bara använda en back )
• Köpte två hyllplan till den idag.
• Ny ljusslinga från IKEA super duper söt 149kr " Stråla " Måste köpa mig några till.
• Jag har bytt till det andra tältet där inne och stoppat indian tältet i vardagsrummet.
• Kastat ut bokhyllan ja starke adolf är jag fan.
• Ny back från IKEA 39kr.
• Jag har köpt ett bord med stolar också men dessa tänkte jag måla i en fin färg innan det åker in i rummet så i helgen ska micke få måla ;)
 
• Nu väntar jag på massvis med grejer som behövs där inne men ja det har börjas fixas i alla fall : )
 
 
 
 

Dagens fynd

Idag var jag och Mamma till Happis och jag var ute efter sommar kläder åt Bella haha helt sjukt att leta shorts mm när det börjar bli vinter men jag vill ha med mig ombyten åt snutten när vi åker till Thai  visst det finns där men sist vi var så var det mest klänningar och jag gillar mera shorts och body, men ja shorts är ju lite svårare att få tag i.
H&M hade alla shortsen som jag köpte åt Bella i somras men hon kan ännu ha dom så vet ej om hon hinner växa ur dom eller inte så jag väntar lite med att köpa samma igen, kanske att jag köper ett par om det finns kvar dom var ändå billiga.
 
Men ja det blev fyra plagg som jag ska ha annars och resten är till Thai :)
 
 
 
Röda fodrade manchester byxor 129kr, Linne 59kr, Jeans 129kr Allt från Kappahl
Body 35kr, Leggings 35kr Allt från Lindex.
Shorts 30kr, Leggings 30kr, Shorts 30k rAllt  från H&M
 
 

Lära gå bil

I förra veckan hittade jag en lära gå bil på facebook.
Vi fick betala 270kr för den, den har massvis med finesser och ljud ett himla bra köp tyckte jag, man kan ha den när dom lär sig gå och sen kan den vara som typ en bobby car.
Den kommer från Fisher-price
 

Snurr snurr måndag

3 skedar mat sen blev det smörgåsrån
 
Idag har vi haft en dålig dag eller rättare sagt Bella har inte varit som vanligt.
Saknar pappa kanske ? 
Nej men hon har jobbat på matvägran allt förutom gröten, sovit dåligt och mellan det varit väldigt gnällig, vanligtvis kommer det aldrig ett gnäll från vår tjej ( himla underbar är hon ) men idag var inte allt på topp !
Ja det kommer ju sånna dagar också, så jag körde en extra sovning i vagnen och efter det så blev hon på bättre humör :)
 
Bella har ändrat sitt sov mönster helt och sover ca var trede timme så det hinner bli tre gånger på en dag och runt 25 minuter per gång himla lite faktiskt och idag är enda dagen hon har varit gnällig men då har hon i helgen sovit dåligt under dagarna så smällen kom väl idag.
 
Iallafall har hon somnat för natten vid kvart i nio och jag skulle bara ta kvällsis och gå och lägga mig men i stället fastnade jag framför datorn och läsa massa bloggar men nu känner jag att det är dags att krypa ned och se lite pp innan jag slår igen mina gröna. Sitter just nu svin oskönt i soffan :/
 
Imorgon blir det nog bad med syrran och Jaana, bad tre dagar på rad är bra för huden ( hehe eller ja bara man smörjer ) igår fick b sitt vanliga bad och just innan hon skulle sova fick hon vädras i tvrummet självklart körde hon en fet bajsning naken så det var bara att häva hon i badet. hehe
 
Hur ofta badar / duschar ni era små ?
 
 
Vi brukar göra det två gånger i veckan men nu när vi går på babysim blir det ibland mer. Alltså två gånger i veckan med att tvätta håret och sedan varje morgon innan gröten ligger b naken och vädras och sen tvättar vi hon med vatten, och ja så klart så är hon mycket smutsigt så badar vi hon men annars brukar vi rutin bada åtminstone två gånger i veckan, Jag har funderat på att öka rutinen till tre gånger och sedan vid behov så blir det fler gånger så klart.
 
 
Känner att mina bröst inte har fått tömma sig så bra idag, jag har i förrgår slutat amma under dagen så ammar bara fyra gånger på morgonen och en gång innan läggdags ( byter bröst medans hon äter innan läggdags  )  nu för tiden, men känner att ena inte blev riktigt tömt så får fixa det nu så det inte blir någon mjölkstockning eller så.
Det har faktiskt gått riktigt bra att sluta amma på så här lång tid ( under ca 12h på dagen och 8h på natten ) men tror det är för att jag låter de gå tre till fyra dagar innan jag slutar med nästa mål så kroppen får vänja sig det är endast tre gånger jag har tryckt ut lite mjölk för att brösten inte ska vara så spända och då har jag ändå tagit bort en hel del mål.. TYP få se 11st ;)
 
Imorgon ska jag sluta amma Bella innan läggdags och hon ska få välling i stället tidigare tänkte jag att detta skulle vara det sista målet jag tar bort men eftersom att jag ammar fyra gånger på morgonen så tar jag bort det sist, men i morgon har jag i alla fall tänkt sluta på natten så det blir många timmar utan att amma så vi får se hur det går. Men ja det är nära nu !!
 
Sen får vi se om hon står sig lite längre en 8h under natten eftersom att hon då får gröt och välling innan hon somnar, om inte får hon då välling där mitt i natten men ja det är ett senare bekymmer nu ska vi sluta kvälls amma och bara morgon amma : )
 
Nä nu kastar jag in handduken Natti puss
 
 
 

Barnrum

Lite nya saker Bella har fått på senaste.
Tältet är ett tre pack ena är ej med på bild för 270kr från JALA
Blåkorg från IKEA 39kr
Kulbana fråk IKEA 99kr
Stapeltorn från IKEA typ 19kr ?
 
 
På onsdag ska jag och mamma till Ikea igen så jag kan köpa grejer till gummans rum så vi kan kasta ut den stora bokhyllan och börja fixa där ! :) Ska bli så kul att få börja inreda ordentligt.

Hjulskydd till vagnen

Super bra när det är blött och äckligt ute.
 
 
 
 

Helgen som gick

 
Förra veckan var jag sjuk snorig hostig och allmänt hängig.
På Torsdag bad jag mamma komma och vara lite med Bella så jag fick ta det lungt, och samtidigt skulle hon ge mig en behandling mot förkylningen.
 
Jag fick dricka the och äta piller ( haha såg ut som droger men det var mot förkylning ) och sedan stoppade hon permanenta akupunkturnålar i mitt högra öra ( 5 nålar mot dom problemen jag hade ) samt gjorde hon ansiktsmassage med en stark luktande salva och hör och häpnar inom tre timmar hade jag fått min röst tillbaka ( på morgonen kunde jag knappt prata ) och snoret hade slutat rinna och jag kände mig pigg och kry ! Ja vilken grej :)
Jag rekomenderar verkligen att prova hennes behandling om ni håller på att bli sjuk eller är lite förkyld eller ja om ni har ont någonstans super bra grejer ! :)
Ni kan nå hon på 070 36 00 317 Helenas lugna rum
 
Hon har precis utbildat sig till att kunna ge nada akupunktur ( i örat ) och har även års erfarenhet av massage, yoga, zonterapi , energimassage m.m och har bland dom bästa prisera här i kalix ! Ett litet tips bara ;)
 
Förra gången jag hade permanenta nålar ( när jag hade bihåleinflamation )
 
Men jag blev i alla fall överlycklig att slippa vara förkyld för jag mådde ju pyton.
Så på fredag blev det aw med jobbet och på Lördagen så fixade vi lite här hemma var och handlade solade och på kvällen åkte vi ut till Nyborg för att umgås med Emmelie Dennis och Hugo ja barnen var super trötta men det var kul ändå så det måste vi göra om ! : )
Bella på praktikt med tant Elin medans mamma och pappa handlade.
 
 
Igår bakade jag lite från morgonen sedan var Helena och Mats förbi på kaffe och sen på dagen åkte vi till Risön för att fira Kurt som fyllde år, Micke Kurt och Viktor åkte skrillor i viken ( TOK ) efter middagen åkte vi hem och hade söndagsmys.
 
 
Haha på tal om att ställa om klockorna tror ni vi missade det eller vad ??
På natten vaknade b och fick vatten vid tre tiden och nästa gång hon vaknade så var den just över två jag tänkte att jag är så sömning så jag såg fel och där vid fyra så fick jag hon inte att somna om utan då insåg jag att hon var hungrig så jag fuskade lite och ammade hon, sen vaknade hon halv åtta och både jag och Micke sa att det var för tidigt så jag låg med hon i sängen i en timme och försökte få hon att somna om men utan att lyckas så jag gav med mig och tänkte att då får hon väl vara lite tjurig under dagen då..
 
Men så fel jad hade efter att jag hade läst fb så insåg jag att klockorna var omställde så hon hade inte alls blivit hungrig en timme för tidigt eller vaknat en timme för tidigt haha !
Så mitt i allt var det inget problem alls :)
 
 

aw med Tallink Silja

Igår satt jag och kollade instagram och fick se att det vankades aw med jobbet så efter en snabb fundering kom jag på att det ska jag ju fara på !
Så vi körde på dom vanliga kvälls rutinerna Bella fick gröt och sen tisse och sen somnade hon och jag klädde på mig och for ( jag hade redan sminkat mig färdigt så det vara bara kläderna som fattades )
 
Så från 20.00 till 01.30 var jag borta !! LÄNGE ;)
Iallafall hade jag super skoj på staben med alla kollegor och vi surrade på och jyrade i massor jag var nykter eftersom att jag ännu ammar men hade ändå jätte kul ! Skönt att kunna vara borta och veta att Bella sover så jag missade inte speciellt mycket med henne : )
 
Vi fick även gratis inträde på STORA fast det var 27års åldersgräns så var vi välkomna jag funderade på att fara men eftersom att vi inte tog oss i väg från staben förens efter klockan ett så kände jag att det är lika att fara hem och sova eftersom att snutt skulle vakna om ca fyra timmar och vilja äta ! :)
 
Haha kände mig svin bakis i morse så jag tog sovmorgon och sedan serverade älsklingen tomtegröt mums !
Synd att jag är i Thai när julfesten vankas.. Men ja nä det kommer inga fler gånger så detta var nog sista festen för min del med gänget usch så tråkigt jag gillar alla på det bygget så mycket så kommer vara svin tråkigt när dörrarna stängs för alltid  : / Ja fast det är ännu ett tag kvar :)
 
 
 
 
 

Ensamhemma

Haha snygg min ;)
 
Just nu är det första gången som jag har varit helt ensamhemma i detta hus, eller ja Silver är också hemma !
Shit alltså vi har bott här sen den 29.01.2012 så ja det är en lång tid..
 
Micke har ju varit med gumman hemma medans jag har varit borta och som mest i tre timmar men han har aldrig fått iden att fara här i från utan ja det har ju som heller inte gått när jag ammar.
 
Men just nu är mormor ( min mamma ) ute och promenerar med Bella ja jisses vilken skillnad att inte ha hon hemma sovandes som hon annars brukar vara :)
 
Jag sa åt Micke i förra veckan att nu när Bella endast ammar lite under dagen så har han ju faktiskt möjlighet att fara och hälsa på folk med hon om han vill, och ja för han är det ju tryggheten att jag är med och kan hoppa in i fall att Bella vill det för han tar ju hand om hon lika mycket som jag gör men då har han aldrig varit själv någon annanstans.
 
 
Än så länge har b varit två dagar utan att amma något mellan 10.00-18.00 så om två tre dagar kan jag säga att jag helt har slutat amma på dagen och då kan jag känna mig mer trygg att tex vara borta den tiden, inte för att jag skulle få för mig att sticka i väg i åtta timmar men ja jag kan om jag vill.
Det är inte så mycket jag ammar nu för tiden utan jag försöker göra det fyra gånger ( två på vardera bröst ) mellan 05.30-10.30 och sen blir det 1-2gånger mellan 18.00-20.00 och sen en gång på vardera bröst vid läggdags
Nu i helgen ska vi plocka bort amningen mellan middagen och natt matningen så ja då kommer det endast vara morgon och kväll.
 
Jag försöker få in fyra amningar på morgonen eftersom att min kropp ännu inte har fattat att jag inte ammar något under natten men ja det kommer väl, innan jag somnar trycker jag ut lite så dom inte är så hårda direkt jag går och lägger mig men ja det går FRAMÅT nu :)
 
Så inom två veckor tror jag då att jag har slutat helt att amma mitt mål är om 3 veckor så ska jag inte amma alls, men vi tar det i lungt tempo och ja det går bra det är nog morgon amningen som min kropp kommer tycka minst om att sluta med eftersom att det är då jag ammar mest, men ja vad jag märker inför natten så är Bella inte speciellt hungrig men äter för att få snutta lite så tror det kommer gå bra att sedan ge henne lite välling :)
 
 
Ja men åter till att jag är ensam shit känns lite kusligt ändå, Jag måste vänja mig lite mer att vara själv hemma och inte bara att jag åker bort, för ja någon gång ska hon ju få sova borta, fast tror inte det blir i år men ja någon gång i alla fall. 
Nej men Twilight blir det ju på ca tre veckor och sen i slutet på nästa månad blir det nog julbord så vi måste träna Bella ( sen när jag slutar att amma helt ) att somna med mormor eftersom att hon ska då få vara med henne här hemma :)
 
Haha inte bara Bella som måste vänja sig utan även jag ♥
 

Tisdag

Sliten tjej, Goo ungen morgon busar i sängen.
 
 
Skön morgon
 
Vi har vaknat kl 09.30 och direkt gick jag och letade upp någon bra barnfilm så vi slog i gång trassel både jag och B är lika intresserade av tvn.
Sen när Bella blev less att ligga kvar i sängen så steg vi upp och fixade lite här hemma.
Jag är så förbaskat snorig så hälften vore nog fy har ärligt snytit upp en hel toa rulle redan ! :/
Så jag har redan nu ställt in morgondagens mamma träff ingen ide att fara och smitta ned alla dom andra.
 
Pappa skulle komma hit med lite saker som jag behövde från ica orkar inte ta ut bilen ur garaget utan vill bara ligga inne och mysa idag.
Usch synd att man ska känna så när vädret är så himla bra ! Underbara början på vintern.
 
Jag har hunnit in på säsong fem av PP  nu så snart är jag ikapp med avsnitten som släpps nu så efter det kan vi börja se solsidan ja jag vet vi är efter men vi har för många serier att följa så jag har inte alls prioriterat solsidan.
 
Nu ska jag ta en kanna kaffe later !
 
 

t


Lära gå hjälm

Jag och Mickes mamma har sytt en lära gå hjälm skyddshjälm ja kalla det vad ni vill åt Bella.
Jag har då tänkt ha en sådan på henne för att skydda hennes lill skalle lite extra.
 
 
Någonting jag har funderat på att nästan alla barn har en sådan hjälm men jag tror aldrig att jag har sett någon lägga ut en bild på sitt barn med hjälmen på, jag tycker det är bra att det finns skyddsgrejer självklart lär sig barnen efter olyckor att si och så kan man inte göra men för att skydda dom lite extra tycker jag att det är helt okej att dra på dom en skumgummi hjälm eller dylik !
 
Helst av allt skulle jag vilja linda in Bella i en dunkudde men ja det går ju inte :)
 
Hjälmen var i alla fall lätt att sy och jag och Helena gjorde halva var super tack för hjälpen :)
 
 
 
 

Kläder åt Bella

Halsskydd Reima 109kr Tossor Reima 239kr från Team Sportia
Junpsuit 199kr från Tex ( i Finland )

New in from Gina tricot


23 Oct 2012

Gud vilken fin morgon det har varit !
 
 
 

måndag

 
Jaha pappa fri vecka igen även kallat måndag. Idag har vi tillbringat den största delen av dagen i sovrummet eftersom att jag har blivit förkyld IGEN seriöst immunförsvar från helvetet ? Ja i alla fall har vi legat och halv sovit av och till till efter kl tolv sen steg vi upp och busade, vid fem tiden blåste vi ut till Nyborg för att äta middag och smitta ned pappa Sofia och syrran hehe Vi åt godmiddag och surrade på syrran läste upp en bok för oss som hon i morgon skall läsa för dom andra på dagis ! SUPER duktig är hon inte ens fem år och läser intill ur en bok ( eller ja rättare sagt läser från minnet ) smart syrran <3 Vi har kommit hem för 40min sen och b sover redan för natten min stor tjej <3 Jag har precis gjort dom vanliga föräldrasysslorna plockat till i huset efter lill huliganerna ( B och Silver ) och ska nu borsta tänderna och sedan krypa ned bredvid Bella och se lite serier. Hoppas jag blir frisk snart det är så förbannat tråkigt att vara sjuk ! Förresten inte för att skryta men tand nummer sju kom igår ;) hejbara hur många tänder hon har gotrollet !:) Puss och godnatt

Lära gå vagn

Vi sitter och kollar runt efter lära gå vagnar bobbycars och lite annat smått och gott som Bella behöver, dock den rosa vagnen som jag har viljat ha åt Bella är ju ingen lära gå vagn den har inte ett ställbart handtag så den får vi köpa när hon kan gå och så får hon ha den som lek vagn i stället så nu får jag söka efter en ny lära gå vagn ! : )


Söndag

 
Hoho tiden går så fort har ärligt ingen aning om vad som hat hänt i veckan men ja den gick förbi..
 
Just nu går alla mina tankar i barnrum för vi / jag har börjat att fundera på alla saker som behövs och hur vi ska inreda där.. Snutt börjar bli så pass stor så hon snart kan leka där inne åh ja det är rätt mycket som jag vill ha :)
Inspo bilder från google
 
 
Annars så har helgen sprungit förbi i fredags var vi i happis och lite shopping blev det innan vi åkte hem på kvällen kikade vi på film med danne.
På Ikea
 
Igår jyrade vi på här hemma jag och Helena sydde en lära gå hjälm åt Bella sedan bytte micke skor på bilen storstädning av huset och sen blev det middagsbjudning och filmkväll :)
Bellas nya lära gå hjälm
 
Idag händer det inte så mycket bus med Bella och så vi får väl se dagen är ung !
 

Natt amning dag fyra

Igår åt Bella gröt klockan 20.00 och efter det ammade jag hon tio minuter klockan 20.30 gick jag ut ur sovrummet och B somnade som vanligt efter sju minuter utan protester.
 
Vi gick och la oss vid halv tolv och Bella började gny lite i sömnen vid 00.00 sedan somnade jag och vaknade inte förens Bella ville ha vatten kl 01.20 sedan somnade vi om och Bella gnydde igen vid 03.40 men inget vattens behövdes eftersom att hon aldrig vaknade till liv nästan gång vaknade hon kl 06.20 och då fick hon amma.
 
Helt sjuk hur bra hon har sovit i natt vatten en gång och mat efter 9.5h riktigt duktig är hon !
Jag tror inte det är långt bort tills vi ej behöver ge hon vatten och hon sover i ett tills hon blir hungrig, då får det gå någon dag innan vi plockar bort något annat amningsmål :)
 
Skriver sen en resume av alla andra dagar eftersom att det går så bra nu så tror jag inte att det vänder peppar peppar så skriver sen när snokki har sovit en hel natt :)
 
 

Natt amning dag tre

I natt körde vi tredje natten med vatten :
 
Bella fick gröt klockan halv nio och efter det garnbusade vi här hemma, Bella började vara trött redan vid halv nio ( fast hon hade bara varit vaken i en timme ) så vi gick in i sovrummet klockan kvart i nio och då ammade hon i tjugo minuter och sedan gick jag ut. Bella låg vaken i 10minuter innan hon somnade inget grin eller så klockan var 21.15.
 
Bella vaknade vid tio över elva och då fick hon inte vatten och det gick bra sedan vaknade hon igen vid halv tolv ( eftersom att vi la oss i sängen ) hon fick vatten tre gånger innan hon kunde somna om då var hon lite ledsen men det var ingen fara.
Sedan somnade hon om och vaknad vid två tiden samma här  var hon tvungen att få mera vatten för att kunna somna om.  Hon vaknade sedan klockan fyra och fick lite vatten och sen klockan 05.40 vaknade hon och då ammade jag henne.
 
I natt har det varit den " jobbigaste " natten men inte alls jobbigt jag tycker det går super lätt peppar peppar förhoppningsvis fortsätter det så här lätt.
 
 
I natt var mina bröst inte lika spända men då tryckte jag ut lite innan vi somnade men dom verkar ha börjat vänja sig med att vara utan att nattamma.
 
Igår såg vi på film med Danne medans gumman låg och sov hihi ja som jag skrev tidigare det är lite ovant men skönt :)
 
Våran duktiga tjej !♥

Natt amning dag två

I torsdags så körde vi natt nummer två med vatten och det gick jätte bra.
 
Klockan åtta åt hon gröt och halv nio la vi oss i sängen då ammade hon 7min på vardera bröst och släppte sen och var mätt.
 
Jag lät hon ligga kvar i stor sängen och sa godnatt ( hon var vaken när jag gick ut ) jag hann in och säga godnatt en gång innan somnade helt utan protest ! Det tog sju minuter för hon att somna.
 
 
Hon somnade kl nio och vaknade sedan vid elva och ville ha tisse då fick hon somna utan vatten och det gick,
jag la mig i sängen vid kl halv tolv och Bella vaknade till vid tolv och fick vatten och somnade om på en gång samma klockan 02.20 03.00 och 03.40 sedan vaknade hon vid 05.20 och då fick hon amma.
 
Inga protester alls och inget grin så hon är super duktig :)
 
Men gud vad ovant att jag kan vara i huset på kvällen haha jag har dom senaste två månaderna gått och lagt mig klockan åtta på kvällen och innan det mellan nio och elva.
Men vilken skillnad att kunna ligga och se på tv i vardagsrummet och gumman sussar sött i sovrummet :)
 
 

Natt amning dag ett

Okej jag kunde inte håll mig när man har bestämt sig för att sluta är det ju ingen ide att skjuta upp det en vecka till för ja då blir det aldrig av.
 
Ångesten klumpen i magen och illamåendet jag hade i går kväll när jag visste att B skulle få sova i egen säng på natten samt vara utan att amma var fan inte att leka med jag var kall svettig det bara rann mjölk och ja jag hade panik.. Så där bra känslor till att sluta amma eller hur ? haha
 
Men i alla fall B fick gröt kl 19.00 och åt nästan en deciliter klockan halv åtta la vi oss i sängen och b ammade på båda brösten ca tio minuter var sen somnade hon och släppte taget kl 20.00 jag lyfte över hon i spjälsängen och hon sov i tjugo minuter efter det ville hon upp och snutta igen, jag körde på fem minuters metoden men hon somnade aldrig om, gav vatten och gick ut kl nio gav jag hon välling ( då hade hon legat i 40 min och protesterat av och till ) och hon åt 50ml då visste jag att mätt är hon i alla fall så jag körde på och gick in sa godnatt och gick ut, haha men när jag insåg att hon kanske tyckte det var lite för ljust ( hade lämnat tvn på så jag skulle se hon ) så jag slog av den och hon somnade direkt..
 
Det tog två timmar innan hon somnade om men efter ca 3 vattensvängar så sov hon men vaknade till då jag kom in i sovrummet igen. Då la jag mig bara i sängen och tjurade usch hemskt att hon var ledsen men jag visste att snart somnar hon ( hörde det på grinet ) och det gjorde hon !
 
Lyckan jag kände när jag hade klarat av protesten skriket och grinet var super men jag kände på mig att något var fel haha jag lös med telefonen i sängen och upptäcker att hon sover ja inte på rätt sätt !
 
 
Någon som har varit lite arg ?
 
Haha så jag vände på hon och hon somnade direkt dock la hon sig på mage igen och Bella har aldrig någonsin sovit på magen hon sover i spjälsängen på dagarna och har aldrig någonsin vänt sig ens och ja nej jag klarade inte av att ha hon i egen säng sovandes på magen i fall att någonting skulle hända ( läs hon inte får luft )
 
Jag har tidigare sagt att när hon ska i egen säng så ska vi ha andningslarm och detta står jag fast vid för att jag själv ska kunna sova tryggt på natten så ska vi ha ett larm under madrassen ! :)
 
Så jag plockade upp hon i vår säng vägrade ge tisse gav vatten och efter 7minuter kl 23.00 somnade hon för natten utan tissen men bredvid mig ! Jag var nöjd ! :)
 
Dock har jag själv vaknat vid ett ( då hon alltid brukar äta ) och väntat på att hon ska vakna och ha sig en snutt redan nu var brösten stenhårda ( brukar ju mata tre gångertill  innan tolv ) och sen fick hon vatten då hon vaknade två ordentliga sug och sen somnade hon om..
 
 
Men inte jag nej nej jag klarade inte av att somna om så när b vaknade kl tre igen fick hon vatten och somnade om direkt efter ett sug och jag fortsatt att vara vaken brösten höll på att dö när jag inte hade ammat på 7h och sedan vaknade bella vid fyra tiden och fick lite vatten och somnade om trettio minuter senare och ( 7h 40min ) sen hon fick välling vaknade hon igen och då av hunger jag tänkte göra en flaska välling men kände att nu kan hon få amma i stället ( så att jag inte skulle dö helt )
Så från kvart över fyra har hon ammat tre gånger innan vi har stigit upp vid halv elva tiden dock låg jag vaken från ett till halv fem så jag är lite sliten idag, B har inte protesterat alls i natt och det känns bra !
 
Jag hade tänkt ge hon välling en gång under natten ( om hon visade att det var hunger hon vaknade av ) och sedan börja morgon amma från 06.00-10.00 men eftersom att det blev för stort glapp mellan amningarna kände jag att det är lika bra att hon får vid kvar över fyra så att mina bröst inte helt skulle sprängas för ja dom fattade då ingenting om vad vi höll på med :)
 
Nå men ska köra samma här framöver är hon hungrig vid fyra redan så får hon amma annars ska jag försöka hålla mig till kl 0600 men det är ju lite beroende på hur spända dom är och så.
Sen får vi se hur lång tid detta tar jag var förvånad att det fungerade så här bra, men egen säng får vi ta när vi har köpt oss ett larm ! :)
 
Återkommer med hur det fungerar i natt när Micke också är hemma :)
Later
 

Amning

När man tänker på det så känns det lite fel igår ammade jag två gånger under dagen från  11.00-20.00 ammade kl 10.30-15.20-19.00 och sen ammade jag b tills sömns och sen har hon ätit tre gånger fram till kl 01.00 och sen varannan timma. Men alltså nu ammar jag två-tre gånger under dagen ( alltså då vi ej ligger i sängen för att sova ) och ja i sängen ammar jag från 5-9gånger det känns ju ja lite fel..
För om b skulle sova hela natten igenom så skulle jag amma typ två gånger plus två-tre gånger under dagen och ja inte vet jag men helst skulle jag ju sova natten igenom b vaknar ju och äter för att få närhet utan det är ju som inte att äta utan det är ju snutt behovet hon har.
 
Så jag tror att nu när hon har ätit så här bra i en veckas tid till så ska vi börja ta bort natt matningen att Micke får sova med hon på natten ( alltså under nästa helg ) och ge hon vatten och jag sover i ett annat rum och  sen måste ju min kropp få vänja sig med att få bort alla dom målen och sen börja ta bort resten för nu på dag tid så kan hon få mellis då jag ammar jag ammar bara för min skull så mina bröst inte dör helt och hållet.
 
Ja så det är väl på gång att sluta nu vill bara att b ska få vänja sig också och inte bara mitt i allt tvinga hon att sluta helt och hållet för det blir ju uppåt tio gånger hon ammar per dag när hon äter så mycket på natten.Och då vill jag inte bara tvinga hon att vara utan..
 
Men en fundering jag har... Ni vet när man har slutat helt och varit utan i någon dag vart försvinner den sista mjölken ?? Man måste ju pumpa lite då och då så man inte får mjölkstockning men inte kan man ju få ut allt så vart försvinner den egentligen ??haha jag har tänkt på det där ofta någon som har ett svar ? :)
Första gången b käkade tisse :) ♥
 
Usch lite ångest att sluta ändå !! :/
 
 

Onsdag

 
Idag är jag trött vet inte om det beror på att Bella hade magknip mellan ett och två i natt ? Eller om ja det är för att jag är allmänt trött, Tror mer på magknipet.
 
Idag gjorde vi morgon vid tio tiden och jag blev så glad då jag tittade ut ännu snö ( jag gillar det ännu ) och strålande sol, jag kikade på instagram och insåg att alla hade redan varit på en fin morgonprommis i det härliga vädret och jag ställde in mig på att prommis skulle det bli om ca två timmar ( då b hade sov tid igen ) en prommis blev det och härligt var det med isigmark och knaset under däcken på vagnen dock var det ingen sol nå mera men ja det var ändå härligt !
 
 
När vi kom hem fick b sova ute i ja ca tio minuter innan hon vaknade och efter det kommer mamma hit för att vara med Bella medans jag fick flytta alla bilder till den externa hårddisken.
 
 
Nu gör vi inte så mycket b leker i bollhavet ( draken ) och vi poppar nrj måste låna hem lite ny musik här i helgen har inte fixat det på flera månader ( läs 6 ) nå men nu ska jag kika in på gina och göra beställningen som jag skippade igår ( ibland får man unna sig själv )
 
Later !

Aktivitetsbord

Äntligen har vi köpt ett aktivitetsbord åt Bella, det blev ett fisher price som jag fyndade för 100kr riktigt billigt :)
Den har ljud och massa roliga grejer att pilla på Bella tycker det är kul att leka med.
 
 
 

GE MIG !

Vete tusan om jag kan ens ha den största storleken men helt klart värt att prova, självklart är den slut i internetbutiken så får väl kolla i butik om den finns. Kommer från Gina tricot

Första snön

Wiho äntligen lite snö. Fast egentligen hatar jag snön för den är kall och blöt men ja idag älskar jag den.
Till  och  med   Micke undrade vad felet var ( det hördes på hanst röst ) när jag ivrigt pratade om hur jag gillade snön.
 
Ja men i alla fall jag och B gick ut och provsatt den nya snön, B blev helt facinerad ursäkta stavning ? när hon såg att det snöade tidigare idag, så jag kastade på hon vinter munderingen och gick ut och busade lite, himla skoj tyckte jag :)
 
 
Lite bus haha kast med litet barn ser det ut som ;)

Gröt och annan mat

Alltså less jag blir vi använder till 99% sempers barnmat har haft en nestlé burk och typ en hipp när sempers var slut men i alla fall B har alltid ätit endast havregröten och jag hade inte tänkt ge hon fruktgröt ja för ca en månad sedan provade jag i en veckas tid att ge frukt på gröten men efter ett tag slutade jag och körde bara med vanlig gröt igen. Hon har blivit super på att äta gröt och nu när vår 6månaders tog slut så var det dags att gå upp på 8månaders gröten men den enda jag hittar är med frukt i och ja annars fanns det nestlés fullkornsgröt 8månader. ( var på ica näsbyn ) så vi tog fruktgröten men ni tror inte snutt vägrar att äta den då hon tog inte ens tio skedar sen var det stopp och ja man såg att hon inte alls gillade det, så jag fixade barnvakt av Kurt i en kvart så jag fick åka och köpa nestlés fullkornsgröt i stället.
Ja jag vet inte hur dom tänker men alla barn äter ju inte fruktgröt och ja alla föräldrar vill inte ge fruktgröt jag har haft samma problem med 6månaders gröten från sempers att endast coop av fyra affärer säljer den här i kalix så nu får jag åka runt och leta om det finns någon affär som säljer sempers havregröten från 8 månader någon som vet ??
 
Sen har vi gått upp till 8 månaders burkar Bella brukar äta sin favvo 5-6 månader men nu i veckan köpte vi 8 månader men det fungerade inte alls för snuttan utan bitarna är så förbannat stora igår satt hon i halsen så vi var tvungen att vända hon upp och ned och klappa ut det och samma idag så jag köpte 6 månaders burkar vi får köra på dom ett tag till :)
bild google
 
Edit har precis gett b fullkornsgröten och hon verkar gilla den så får se hur dom andra matningarna går om vi kanske byter märke på gröten :) Ja vi får se !
 
 

En kvälls låt

 

Helgen

 
Igår hade vi middags bjudning med danne vi åt grekisk pyttipanna super gott !
Efter middagen blev det surr lite tv titt och sen tog vi alla tre pensionärer och avslutade kvällen runt nio tiden.
B fick somna själv eftersom hon bara låg och busade i sängen så efter kvälls gröten läsning och lite tisse lämnade vi hon i sängen och hon somnade efter tio minuter jag hann gå in och säga godnatt fyra gånger ( gick tajtare en vanligt ) och ja hon somnade hehe dock sov hon i väggen hon hade flyttat upp sig en halvmeter tror hon protesterade lite ;) SÖTNOSEN !
 
Protest ??
 
Idag har vi varit till Happis och hämtat barnvagnen och köpt lite nödvändigheter läs sköljmedel på öob.
Sedan har vi varit på middag hos min mormor och morfar och pappa Micke har farit ut på födelsedags fest med grabbarna så jag och snutt är själv nu, B somnade vid kvart över nio fast hon har hunnit med två matningar på det och ja nu verkar hon ha somnat helt för natten så mat vid ett tiden igen då :)
Jag har hunnit se nyaste gossip girl och 90210 jätte bra avsnitt skönt att få träffa sina " vänner " igen dock har jag väntat hela veckan på One tree hill och innan jag kom på att det har slutat #suger!!
Nå ka se ett avsnitt PP nu och sen sova :)
 
Night then
Bella redo för middag hos gammel mormor och moffa :)

Kan själv

Stor tjejen våran ♥

Teutonia mistral s

Idag har vi köpt en till barnvagn denna har vi tänkt ha med till Thailand då jag tror att bugaboon kommer att gå sönder under flygresan ja jag vill inte chansa..
Så idag investerade vi i en till Teutonia vagn.
 
Denna är smidig när den har svängbara framhjul samt kan man flytta handtaget över sittdelen och på så sätt köra med dom större hjulen framåt i tex snö och skog. Vi köpte vagnen begagnad och fick ett toppen pris, vi fick med en liggkorg som jag tänkte sälja iväg ( någon intresserad )?? och sedan två regnskydd fotsack.
Vagnenstyg är vändbart så den kan vara helsvart ( allt förutom sufletten ) eller helt blommig eller fiftififti.
Jag är super nöjd tack älsklingen för vagnen :)
Denna vagns sittdel är bredare en till spiriten annars hade jag tänkt flytta emellan så jag slipper ta lös åkpåsen när den sitter så bra i spiriten men ja nu får jag ta lös den om jag ska ut med ny vagnen, eller ja använda min teutonia åkpåse :) Men jag är nöjd och det blir en bra vagn att ha med i thailand ifall b somnar så har den fullt liggläge samt skyddar sufletten när den är så djup :)
 
 
 
 

Babysim

Som jag trodde hjärtat älskade babysimmet och jag är nöjd att vi började med den kursen :)
Vi badade i ca 30minuter fast snuttan egentligen skulle sova så var det inga sura miner, när vi kom hem från badhuset så hade ju pappa kommit hem så inte ville hjärtat somna utan hon ville ju vara vaken och umgås med oss så under hela dagen vart det endast två vilningar på totalt 40min och hon var inte ens tjurig det märks att när hon sover till runt elva så behöver hon inte så lika mycket under dagen. Men ja runt två timmar vill jag alltid att hon ska få sova..
 
Åter till simmet det var olika övningar man fick göra och leka och busa och både jag och b tyckte det var roligt, men jisses vad jobbigt det är att stå i vattnet med benen i nittio grader hey muskler hihi man blir tränad efter denna utbildning ;)
Jag längtar tills på torsdag då nästa träff är.
 
Pernillas mamma var med så hon fotade åt oss tack så jätte mycket ♥
 
 

Mat och ammning

 
I veckan har Bella ätit bra 5 andra mål på ca 8h plus att hon då har ammat tre-fyra gånger och sen ammat sig till sömns och ja hon äter ju 5-6gånger per natt också.
Idag har hon ammat 09.30 sen ätit mat 4gånger plus att det har blivit tre ammningar nu snart ska hon få gröt och sen ska vi gå och lägga oss.
 
Jag har börjat fundera på det här med att sluta amma om jag ska sluta innan eller efter thailand och ja det är inget jag kan bestämma förens hon har ätit bra under dagen en lång tid så ja om hon forsätter att äta så här bra på dagen i två veckors tid till så får vi se om vi ska börja sluta eller inte.
Madde har precis börjat sluta så vi hade ett litet samtal om det nyss men B har senast idag vägrat mellis och i stället ammat och somnat medans hon åt så jag känner inte att jag kan börja sluta ännu så ja vi får se om matningen fortsätter så här bra så kan vi börja fundera och planera på att sluta amma :)
 
Men ja jag är som lite osäker om jag ska sluta innan thai eller inte eftersom att det kan vara bra att ha amningen kvar iaf hon matvägrar när vi är borta. Ja vi får helt enkelt se hur det blir :)
 

Tatuering

 
Jag är så förbaskat sugen på att tatuera mig, men jag vet inte är det bra att göra det när man ammar ??
Jag har så många olika motiv jag vill göra.. Sedan har jag tänkt göra en i Thailand denna gång ja om ammar och det inte är någon fara vill säga ?
Åh blir tokig när jag ser massa snygga tatueringar men ja det kostar ju en del att tatuera sig så får flirta med chefen lite ;) hihi
 
 

Längtar

Oho i morgon ska vi köpa en till vagn, iih jag längtar ;) I stället för att köpa skor så köper jag vagnar ! Haha Micke tycker att jag ska sälja en av våra andra två men jag klarar inte riktigt av det så nej jag ska ha tre stycken ;) Tur vi bor i hus så dom får plats :)

Sim

Imorgon ska vi på babysim det ska bli riktigt kul. Förra veckan var vi sjuk så då blev det inget och nu i veckan är vi laddade. Det blir förstå gången b badar i badhuset så får se hur hon gillar det. Tänkte packa allt klart idag men har inte tagit mig tid för det så får fixa det i morgon i stället.

Mindre kul för mig som inte har en enda Bikini överdel som passar mina mjölkbröst nä så sportbh here We go ;) nå ska bli kul att bada vi får se om Micke hinner komma för vill ha han med tror b skulle uppskatta det :) även behöver jag en fotograf så annars får någon annan mamma ställa upp ;)

Återkommer med hur det var :)

Onsdag

Oh idag har vi gjort mycket just nu går min hjärna på högvarv för att bearbeta allt.

Vi började morgonen med sovmorgon till halv elva ( tre dagar på rad till och med LYX ) efter frullen så kom Maria Sanna och Maria på besök vi käka bulla och surrade på. När dom for så tränade jag och Bella på att gå och krypa och busade på sen tog vi en prommis i regnet ja Bella sov och jag blev blöt.

Vid sextiden kom Elin på besök och var här i tre timmar trevligt att ha tant e på besök och ja vi hade en hel del att prata om :) brorsan var även förbi en sväng.
Nu ligger jag och väntar på att b ska somna och sen ska jag se serier och somna i tid :)

I regnet

Idag blev det en 40mins prommis i regnet jag hade högt tempo så mina ben känns helt färdiga just nu. Efter prommisen så körde jag lite mage här hemma super härligt ! Dags att ligga i om mitt mål ska gå igenom ;)

Mat

 
idag har Bella ätit jätte duktigt alla måltider har det bara varit att skopa in maten :) Hoppas att det vänder nu vi ska försöka ge hon fem andra mål om dagen och amma resten.idag har jag ammat tre gånger villket är lite men ja hon har ju varit duktiga på att äta fast i för sig ammade jag hon 40min mellan middagen och nästa mål så därför blev det mindre. Under dagen menar jag från 12.00 -20.00 där emellan har hon ätit fyra gånger och ammat tre och sovit tre gånger :) Vi får se om hon äter bra i morgon också :) Sen på något tag har jag tänkte prova ge vatten under natten för att få hon att sluta snutta , jag prövade detta för någon dag sedan och hon somnade om dock vaknade hon tre gånger under en timme och jag var lite trött för att orka ge flaskan igen, måste göra det när Micke också är hemma och hjälper samt när man är beredd på att inte få sova för nog är det lättare att slänga från bröstet och hon får snutta och jag kan somna om ;)

Måndag

Idag har vi inte gjort så mycket mest myst på tittat på tv och busat. Bella tog sovmorgon till halv elva jag klagar inte och efter det var planen att åka till Emmelie och Hugo men vi sköt på det tills i morgon i stället.

Ikväll har vi haft besök av mamma och Kurt vi har tryckt lite bulla och surrat på men b tyckte dom var för länge ( 21.15 ) så direkt dom för gick vi in i sovrummet och ja tjurig blev hon tur jag hade gjort allt färdigt för natten så det var bara att kasta oss direkt i sängen :) Nu käkar gotrollet och jag ska se serier åh saknar Micke som bara den och från och med nu ska han börja jobba borta till på torsdag :( Men skönt att ha han hemma tre och en halv dag iallafall <3


Natti Puss !

Tand nr sex

I torsdags fick Bella sin sjätte tand ja vi får hoppas att det lugnar sig lite nu jag tycker dom kommer lite väl tätt fast i för sig hon verkar inte alls ha ont så då kan hon lika få alla för mitt i allt börjar dom göra ont och då blir det ju lite jobbigare ;)

Twilight breaking dawn part 2

Åh nu är det nära jag längtar ♥ När filmen kommer tänkte jag gå på natt bio och om Bella ännu äter så ofta som hon gör på nätterna så får Micke roa hon i två timmar där på natten för jag ska se Twilight direkt den kommer :)
 
 
 
 

Solkläder

Någon som vet hur länge solkläder skyddar ?
Vi hade tänkt köpa ett par nya åt Bella att ha i Thailand men nu har jag fått syrrans som är 4år vet någon om man ännu kan använda dessa eller om dom inte skyddar något mera ?
Det känns som säkrare att köpa nya men är det inget fel på dom så kan man ju ha med dom som extra för ja två uppsättningar kan ju vara bra att ha :)
 
 
Syrran första gången i Thailand :)
 
 

Det är bra med mindre syskon

I veckan har jag gått igenom syrrans garderob och hennes ytterkläder och jag tog en del :
 
 
 
 

Missoni Lindex

Denna klänning fick Bella av sin mormor :) Jätte fin kommer hon att vara i den. Tack så mycket !

Igelkott fynd

80kr

Ljuslyktor

 
29kr st från Ica maxi
 
Idag förändrade vi lite i sovrummet vi hängde upp några tavlor och en tavellist super tjusigt blev det ! :)
Före bilden är från i somras men den fungerar ändå dock har vi ej haft stolen där utan kistan :)

Barn stol

Nu har vi målat om stolen som jag fyndade på en loppis i somras fin blev den :)
 
Färgen är köpt på Jula
 
 
 
 

Böcker

Jag vill att Bella ska ha en stor bokhylla med massvis med barnböcker så när jag hittar lite billigare begade böcker så slår jag till i veckan var vi och fyndade böcker för fyrahundrakronor på fynids här i Kalix.
 
Bellas bokhylla :)
 
 
 
 

Vardagsrummet före och efter bilder

Äntligen här kommer bilderna på vardagsrummet ! :)
 
Före :
 
Efter :
 
 
Super nöjda är vi ! :)
Vi har kvar att lista runt fönstret på stor väggen hänga upp tavlor ( när vi vet hur vi vill ha dom ) hitta ett runt brickbord att ha till vänster om soffan och hitta någon smidig bokhylla till mina böcker och till våra filmer.
 
Micke har varit super duktig och brorsan som även hjälpte till och självklart har svärmor gjort ett super jobb med tapeterna !
 
 
 
 
 
 
 

Bella 8 månader

Idag blir våran go gumman 8 månader gammal !
Åh så stor hon har blivit hela 20cm längre en när hon föddes jisses alltså vad tiden går fort.
 
Idag var vi på bvc besök och Bella utvecklas bra hon hade börjat plana ut på sin kurva men det var ingenting eftersom att alla kurvorna följdes åt så vi behövde inte oroa oss. ( Både läng och vikt planade ut tillsammans )
 
Om en månad ska vi dit igen och ge hon en extra spruta eftersom att vi åker till Thailand månaden efter så hon får en spruta mot rödahund och något mer så att hon inte blir sjukis när vi är borta :)
Så får se om hon har börjat stiga ordentligt på kurvan under denna månads tid jag har tänkt att tvinga hon att äta super mycket så hon går upp ett kilo ;) Drömma kan man ju hehe
Men skönt med en extra koll i samband med sprutan som vi ska ta :)
 
Bella väger på 8 månaders dagen 7250gram
Och är 67cm lång
Huvudet mäter 44.5cm :)
 
Vår stor tjej♥

Saffransbulla

Idag har vi bakat saffransbulla igår misslyckades jag totalt med kanelbullar eftersom att jästen inte funkade så jag körde på ett säkert kort idag och gjorde saffransbullar det blev ju endast 97st jisses det var riktigt riktigt jobbigt men gott :)

Välling och sov vanor

Bella har börjat få välling i stället för kvälls gröten men hon dricker inte mycket i en veckas tid har det varit 30ml och dom andra tre gångerna just runt 50ml.
Efter ca 30ml så sten vägrar hon och inte vill ha något mer ( antar att hon känner sig mätt ja hon ammar ju annars tok mycket ännu ) Vi har provat både Sempers och Nestlés välling och Nestlés gillar hon inte alls.
Samma med ersättning det dricker hon inte alls typ 10ml och sen är det bra..
 
Ja hon verkar då inte alls vilja sluta amma haha just nu ger vi henne tre mål om dagen, lunch middag och kvälls välling mellis ibland men oftast inte och alla andra gånger ammar jag hon samt på natten nu för tiden äter hon varannan timme på natten så det är ju som svårt när hon inte dricker mycket välling eller äter mycket gröt så hon håller sig mättare längre.
 
Just nu när hon är sjuk så är hon svårare att mata med annan mat men annars också så är hon inte något större matvrak utan max en halv liten barnmatsburk men oftast mindre än så hehe ja så hon är som lite svår med maten ;)
 
Någon som har något tips på att få hon att äta bättre ? Det spelar ingen större roll om hon får frukt eller mat utan allt går lika trögt ned.
 
Sen hade jag tänkt börja ha hon i egen säng på nätterna nu efter att hennes sjuka har slutat samt så är hon ännu inne i separationsperioden och då vet jag att det inte alls är någon ide att försöka få hon att sova i egen säng så vi får se kanske om en vecka eller så kan vi börja träna hon på att sova i egen säng under natten fast hon ammas tvåhundragånger.
På dagen sover hon i egen säng och somnar själv då kör vi fem minuters metoden så får se om vi börjar med den på natten också och låter hon äta ordentligt och sen låter hon somna själv eller att hon får somna ätandes och sen flyttar man över hon, just nu ammar jag hon runt en timme innan hon somnar för natten vid nio halv tio tiden.
 
Ja i morgon blir Bella 8 månader vår stor tjej :)
 

Dryging

Stor tjejen står upp helt själv i soffan :)

Nytt hotellrum

I helgen ändrade vi våran Thailandsresa vi bokade om vårat deluxrum till ett familjerum ( lägenhet ) rummet är mycket större har kokmöjligheter och micro. Eftersom att apollo har sänkt priserna på resorna så var detta rum billigare än vad det rummet vi nu hade ( rummet vi har bytt till är egentligen dyrare kostar ca 4000kr mera ) men nu när dom har börjat rea resorna så fick vi tillbaka pengar för att få ett bättre rum. Ja vi klagar inte :)
 
Åh det börjar närma sig avfärd just över två månader kvar, jag längtar !
Fast ja jag oroar mig ännu för tsunamin i nästan två månaders tid drömde jag mardrömmar om denna jävla våg och ja allt annat man måste oroa sig för när man för första gången ska resa med barn men gud det ska bli så skönt att komma till värmen och få shoppa massa skrot och äta gudomligt god mat ♥ LÄNGTAR !
 
Nu ska vi bara övertala Dennis så att Emmelie och Hugo och Dennis kommer med ;) hihi
Bilderna är googlade.
 
 
 

måndag och tisdag

Igår var det planerat att vi skulle åka till Nyborg och umgås med Madde och Tindra men eftersom att planeringen inte alltid blir som man tänkt sig så fick vi ställa in. Vid tre tiden promenerade vi till Jaana och syster Meya som har flyttat in på gatan här ovanför. Vi gick igenom Meyas baby kläder och surrade på efter två timmar så var det sov tid så vi gick hem. Super trevligt hade vi ! I natt har Bella haft någon grin attack med feber och hosta samt rinnande näsa så antagligen en till förkylning. Bella har legat vaken från halv tre till halv sex. Hon har sovit tio min vaknat och skrikit om och om igen. Tur att hon var så trött i morse så hon sov till elva annars hade jag nog varit helt färdig idag.. Hon fick i alla fall panodil och efter det kunde hon somna om :) får se om det är en förkylning eller tänderna som spökar så får se om vi kan fara på babysimen på torsdag vi får ta det som det kommer så idag blir det en mys dag hemma :) Nä nu ska jag hänga upp tvätten :)

RSS 2.0