Elise design lejonin

Bilden är från google jag har precis beställt något plagg åt Bella från Elise design super fina kläder och tyger finns det leveransen skulle vara ca en månad och jag längtar redan som bara den :)

Klättrar

i helgen lärde sig Bella att klättra upp i soffan själv så det är nya nöjet vi tog bort soffbordet så hon inte slår sig lika mycket om hon faller.Idag kände jag på mig att hon var i soffan medans vi gjorde middag mycket riktigt där satte hon super nöjd och lekte med min telefon

Ny klocka

jag fyndade en klocka på fb igår och fick hem den idag efter några lager färg blir den nog super snygg !Bella älskar klockor så varje gång hon ser en klocka säger hon titta titta oj go ungen så nu är nya favvo klockan denna :)helt galet i barn böcker kan det finnas mini klockor och dom ser hon direkt duktig tjej :)500kr fick vi den för

Hund Bus

idag har silver och molly busat molly är Marias nya hund dom halv busade silver är ju inte riktigt en bus hund men dom gick väldigt bra ihop :)Vi glömde fota dom men nästa gång :)

Valborg

Dagens valborg firande har skett här på Kärleksstigen vi har haft Maria och Johan och Emma på middag grillad ytterfile och potatis med morötter majs och sallad till efterrätt blev det butterkaka och kaffe :)Bella har ätit själv idag och det har gått bra hon ratade burkmaten till lunchen så jag fick snabb laga något och då åt hon haha !Annars har b blivit förkyld IGEN suck snorig och nu mot kvällen hostig som bara den. Usch att hon aldrig får vara frisk. :( Hoppas det går över fort.Även vägrade hon natt vällingen så antar att hon börjar få ont i halsen som sist. I morgon skulle vi till Luleå en sväng men jag stannar hemma med vår Sjukis så får Micke fara jag tänkte även försöka hinna iväg på loppisen men får se om jag hinner eller inte.På lördag tänkte vi gå ut på bowlingen det ska bli riktigt kul hoppas b håller sig frisk :) Nå ska glo film nu :)Puss !

Kvälls mys

Glass och filmen baby mama :)

Dom fem första stegen

Igår hos Maria tog Bella sina fem första steg så duktig tjej <3Sen har vi inte fått henne att gå men jag har sagt länge att hon kan gå bara att hon inte törs hon har bra balans och allt och står själv på öppet golv men hon vägrar gå så tror att hon inte riktigt törs vilken vi fick se igår :)Mammas stor tjej <3

På fyllt

Äntligen lite mera i Bellas garderob :) Fast vi har endast tre plagg som är för stora alltså på till växt så det förrådet får vi börja fylla på :)

Ben och Mage

igår blev det ett ben mage pass med Elin på gymmet jag körde en ny övning för baksida lår och ja jag har problem att gå idag Haha härligt även visade Elin två rygg övningar som jag ska börja köra nu i veckan när jag ska ändra mitt schema :)Härligt det blev drygt en timmes gym :)

Operation äta själv

Nu har vi bestämt att b ska börja äta själv så får väl se hur det går plockmat kan hon ju självklart äta själv men vanligt mat alltså lunch m.m Matar vi hon med så nu tänkte vi börja få hon att äta själv typ tårta och sånt äter hon också själv med sked så hoppas att lunch och middag också ska gå bra idag till lunch var det grylligt Usch jag hatar gryll men får väl må dåligt i psyket ett litet tag Haha !

Fredagens mama

Linne - H&M , Halsband - Nelly, Harmesbyxor - Cubus.
 

Nytt i Bellas garderob

Senste veckans inköp
 
 
 
 
 
Alltså seriöst bilderna är inte ens för stora och dom blir åt fel håll !! JAG BLIR GALEN men ja vänd på huvudet..
 
T-shirt 49kr storlek 92 ( pygme liten ) Tröja 49kr storlek 92 från H&M
Brallor i typ 92 har dom sen tidigare i 80 tänkte ha dom i höst rea 50kr, Jeans hängsel shorts i 92 ( småa i storleken ) 199kr från H&M.
Pyjamas 2-pack 169kr H&M
T-shirt 99kr ? Kjol 139kr från Sagolikakläder
Klänning 169kr Mössa 39kr från Sagolikakläder
Pyjamas i 92 70kr st rea från Kids and teens.
Solbrillor 69kr från Kids and teens.
 
 

Mammas älskling <3


Dom senaste

Tröja- H&M, Strumpbyxo-r Lundmyr.
Tröja -H&M, Hängsel shorts- H&M, Strumpbyxor -Lundmyr.
Mindre glad tjej haha
Body- Ica Maxi, Leggings- Lindex.
Body -H&M, Hängsel shorts -H&M, Strumpbyxor- Lundmyr.
 
HAHA mest samma outfit den senaste tiden.. :)
 

Underbara tjej

vad skulle vi göra utan dig vårat egna lyckopiller <3

Fredag

På morgonen blev det en snabbis på stan och sen träning. efter duschen så började vi förbereda dagens middag potatisgratäng gillad kyckling och sallad super gott :)Medans pappa fixade grillen blev det Bus ute så härligt med fint väder :)Sen kom Emmelie och Dennis på middag Hugo var hos farmor ;( saknar min pojke. <3Efter middagen åkte jag och Emmelie på stan och köpte godis 2.5kg gott ! och sen kollade vi in kids and teens där Bella fick en till Kalle ( hennes gosse djur som hon alltid har när hon sover så nu har hon två plus en bebis ) Vid sju for dom hem och vi har ätit godis och sen har jag målat vår andra stol som vi ska ha i hallen så i morgon ska jag måla dynan igen så är den klar att ha i hallen :):)Får se vad en Kul vi hittar på i morgon jag vill lite halft på fyndmarknaden i Luleå men tror inte det blir ;) ja vi får se !nu greys sen sängen :)

Rygg Axlar Triceps

Idag vid lunch tid for jag och Danne på gymmet det blev en timmes träning och jag körde igenom ryggen axlarna och sist triceps mot slutet var min ork slut så jag Skippade en övning :)Nu är det ett ben mage pass som fattas denna vecka så får se om det blir i morgon jag tänkte även börja springa nu när det är varmare ute får se om jag gör det i morgon på morgon :)

-

Jag skulle blogga från datorn men av någon andning tyckte inte mitt Internet att jag skulle få göra det..Jag har i alla fall några nya plagg att visa och annat kul !Får fixa det i morgon.

Prommis

I stället för att låta damen sova inne så gick vi ut på en prommis i fin vädret ! galet vilken skillnad mot för igår då jag frös ihjäl när jag Sövde hon !

Oh Happy

Idag gick vi runt på kärleksstigen med Bella trehjuling mycket kul tyckte hon :) vi var väl ute i trettio min och gick gasade och så !Kenny har varit förbi så hundarna har fått busa av sig lite och han och Micke stack precis till Luleå och Bella ligger och ska vila :)jag hade tänkt ta mig till nova under dagen idag men Micke hade mycket på agenda så det får väl bli när han kommer hem igen förhoppningsvis är det inte lika mycket folk som i måndags ! köket har blivit helt klart nu så fint ! ska visa bilder sen ;)Puss !

Onsdag

Inväntar att Bella ska vakna så vi kan gasa till Nyborg för middag och bus !Dom senaste dagarna har Bella varit riktigt svår sövde men det är väl en period ! Annars brukar hon somna inom fem min nu kan det ta en halv timme för ja det är ju mycket roligare att busa än att sova.Igår var vi på middag hos Maria och Johan super god middag Mums ! vi åkte hem vid läggdags sen blev det film kväll med Danne :)I morse hängde både Maria och Emmelie på låset Maria kom in en snabbis och Emmelie stannade tills Hugo skulle hämtas jag har bakat butterkaka så en sån smäller vi i kväll Mums ! Nu ska jag spela lite WF Puss !

Planer

Idag ska jag till läkaren vid tre tiden och sen var planen att äta i Nyborg men vi skjuter på det tills i morgon i stället.Bella sover just nu så när hon vaknar tänkte jag åka en sväng på staden och köpa hundmat och lite annat kul :)Annars så blev jag sugen på att fara på mässan i helgen i Luleå så ska kolla om Emmelie med familj hänger på säkert finns det en massa fynd ! Och ja vi gillar ju att handla hahaNå väl tänkte måla stolen som jag köpte till hallen för 4månader sen jag har inte riktigt fått tummen ur..Later ! Morgon välling :)

Bröst och Biceps

Igår kväll var jag på gymmet och körde bröst och Biceps grymt mycket folk var det fast klockan var efter åtta men jag behövde ändå inte vänta på någon grej så det tog ca 40minuter :)Till veckan har jag tänkt ändra mina pass så jag inte köra samma muskelgrupp som tidigare ihop så får se om det fungerar eller om jag går tillbaka till som jag brukar köra :)

Måndag morgon

Idag gjorde Bella morgon halv nio medans Micke steg upp med henne och gjorde frulle så sov jag en timme till så skönt tack älskling Usch fastnade i en film igår kväll så somnade inte fören vid halv två ! Just nu tar gumman en pn och jag ligger i soffan dricker kaffe och ser 16 and pregnet.Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag jag måste förbi på sagolikakläder och kids and teens och gym senare i kväll :)Jag tror även dagens andra vila för bli i vagnen för Bella , jag är sugen på en promenad :) morgon mys söt gumman igår <3

Lördag

Fullt ös idag ! Vi gjorde morgon 08.20 som alltid ( Bella väckarklockan wall wallerström ) Sedan for pappa och fixade sin firma bil och mamma och Bella tog frukost sen fick b ett bad och efter badet var hon dö trött 1.30h efter att hon hade vaknat så bums i säng med lilldamen och efter ca 40mins sovning vaknade hon lagomt i tid till att Tant Elin kom förbi på besök. Så vi har surrat busat med Bella och surrat druckit tee snackat en massa skit och surrat lite till, lagomt till Bellas andra sovning vid ett kom mormor på besök och stannade tills vid fyra tiden då hon avlöste morinarna. Så även med mamma och elin vart det en massa surr ( elin var kvar till vid tre tiden ) och sen vart det surr och jyr med vår andra familj så ja det har varit fullt upp hela dagen, Bella stor vägrade sin tredje sovning vid fem tiden så hon har varit vaken från 14.00-20.00 och var dödstrött från klockan 17.00 men det gick bra inga sura miner fast ögonen nästan snurrade i huvudet på hon :/ Mammas tjej <3 Jag kockade ihop dagens middag helt själv ( förutom att empan skar paprikan ) så det blev grekisk pyttipanna super duper gott och glass på det :) Pappa micke kom hem vid halv sex tiden så han hann inte umgås länge med vår andra familj innan dom åkte hem runt sju snåret :) Nu blir det film och flott i vanlig ordning, i morgon ska vi fara till luleå en sväng så måste planera vilken tid vi ska gasa iväg :) Sen ska jag hinna med bröst och biceps på nova också tror jag tar det från morgonen. Nå väl nu umgås med stor hjärtat <3 PUSS !

Lite mera nytt

Här kommer lite mer saker vi har köpt i veckan åt B !
 
 
Strumpbyxor 30kr Dollarstore, Vita strumpbyxor present av kusin Emma. Sockar 3par för 50kr Dollarstore
Strumpbyxor 30kr dollarstore
Vindoverall av kusin Emma : )
 
 
 

Helt amaziiing

Jag älskar H&Ms samarbete med eska deras nappflaskor är alltid super duper fina och ja det verkar inte vara så många som har upptäckt dom så man är lite halvt ensam om dom ! Titta dessa nya till samlingen !
50 rikstaler styck ! Dom är mer lysande blixsten sabbade lite !
 
 
 

Rygg Triceps

Igår klockan åtta på kvällen blev det en timmes gym klapppåaxelnfredagsnöje ! Det gick super duper bra och faktiskt så är träningsvärken inte ens grym fast jag plågade Triceps till max !
Sen blev det hem och flotta så man bygger lite muskler ;)






Snygg min tjah jag har ätit bajs ! HAHA

Torsdagens

Body- H&M, Kjol - Sagolikakläder, Leggings - Lindex

Nya leksaker

 
Igår kom mitt paket från lekmer där jag hade beställt en elefant som sprutar ut bollar samt ett par skor åt mamma sedan var jag och Emmelie på stan under dagen och då gjorde jag två fynd på återvinningen : )
 
Bolldrake 279kr rea från lekmer.se
Snurr leksak 10kr från återvinningen är en IKEA sak
Micki dockvagn 100kr från återvinningen
 
 
 
 

Nya kläder till Bella

Detta fick Bella från H&M :)
 
 
Ursöt handväska 69kr
Klänningar i storlek 92 49kr st
Hahah wtf ? varför blir bilden liggande när den är rätt roterad på datorn ? HAHA
Men i alla fall Klänningar i storlek 92, 99kr st
Body i storlek 92 89kr, Tröja i storlek 92 40kr
Pyjamas i storlek 92 ( stor i storleken ) 100kr
Grön t-shirt i storlek 86 49kr, Tshirt i 96 ( lite i storlek ) 99kr
 
Alltså vete tusan varför vissa bider blev åt fel håll ?? HAHA så kul men ja ni får vända på huvudet !
 
Jag har köpt klänningar och vissa tröjor i 92 eftersom att på tjej avdelningen 68-86 så var det mest korta klänningar och jag vill ha långa till Bella dom passar bra i längden men bredden kommer ju att vara stor fast ja det är ju 80 nu också eftersom hon är lång och smal :)
 
 
 
 
 
 

Inte det lättaste

Ni vet känslan när man ska fota något nytt man har köpt när man har barn ??
 
Ja det är inte alltid det lättaste i vår familj har vi två som älskar att bli fotad mamma och Bella.. Så idag när jag fotade Bellas nya kläder gick det till så här :
 
- Heyy mama titta bollarna är i samma färg super fint eller hur mama titta !!
Ja men då tar jag vääl bort dom när du inte tittar SUCK mama är tråkiiig
Men om jag tar alla kläder i stället då kanske hon tittar ??
 
Haha så rolig är goo ungen <3
 
 
 
 
 

Hushylla barnrum

Igår när jag var och tränade limmade Bella och Micke fönstrerna till Bellas hushylla det har tagit ett tag innan vi har idas limma dit dom men glad blev jag när jag kom hem den blev såå fin ! :)
 
 
 
 
 

Nytt till mig

Nu har mitt lilla H&M paket kommit karl var överlycklig eller så inte ;)
Men en massa fint blev det ett par skor var för småa så dom byter jag storleken på.
 
Detta köpte jag till mig själv.
Leggings som lyser i mörkret wooho 149kr
Halsband 99kr
Skor 99kr
Klänning 199kr
Klänning med urringad rygg 250kr
Bas tröjor 99kr st
Sport bh 149kr
Linnen med lite lägre rygg 99kr st
 
 

Helgens outfits

Jag ska väl göra ett nytt försök då
 
 
 
Tunika från Cubus och Leggings från H&M
 
Tröja från Lindex och Leggings från Lindex
 

Kalas

Igår kväll var vi på middag hos kusin Emma och Maria vi åt pannkaka så gott och efteråt åt vi lite fika :)idag började vi morgonen med att äta frukost hos famo Helena som fyller 50år stort grattis ! Bella hade köpt en liten present åt henne samt målat en teckning :)vi har precis landat hemma och Bella har sovit sen en kvart tillbaka så jag har roat mig med att starta en tvätt och plockat till lite här hemma tänkte dammsuga huset och skura ! Ikväll får det bli dom gympass eller om jag tar det under dagen får se när jag hinner. Micke håller på lite i köket så ska se om han behöver hjälp :)

Axlar & Ben

Idag tog jag mig iväg på gymmet magsjuke nojjan är borta ;) haha !
 
Jag körde ca en timme och fick ihop axlar mage och herre gud så slut och svettig jag blev jag brukar inte svettast särskillt mycket när jag tränar endast då jag kör spinning eller springer inte ens fast jag tar i så jag håller på att spricka så svettas jag ja det har väl att göra med min ämnesomsättning att jag inte blir speciellt svettig av mig men idag då jäklar.
 
Axlar ca 15minuter då körde jag
Axelpress med hantlar 7kg
Axelpress ovanför huvudet med hantlar 7kg
Axeldrag i cabel cross 2 olika övningar 4an
Axelpress i maskin 18kg ? vete tusan vad tredje vikten heter
Axelpress ovanför huvud med hantlar 5kg ( då 6kg var borta )
 
Mina vanliga hantlar var spårlöst borta så fick ta 2kg lättare vikter på sista övningen hatar när vikterna är borta och man inte ids stoppa tillbaka dom !!
 
Sen blev det ben jag sträckte mig under uppvärmningen men tänkte att jag provar ändå och det gick bra,
 
Benböj och Utfall i Smitten 35kg och 20kg
Benpress i maskin liggande( ökade fem vågade inte tio eftersom att sträckningen var halft olidlig nästa gång blir det tio till ) 80kg
Insida lår i maskin 7an ( vete fan vikten på den vågar inte köra tugn då ljumskarna pajjar direkt )
Utsida lår i maskin 12an vet ej kg på den
Baksida liggande i maskin 36kg
Sittande framsida 36kg
Sittande baksida 36kg
Och sen som avslut djupa benböj med 25kg  vanliga benböj där jag pulserar så långt ned jag kommer !
 
Efter det tackade jag för mig och gick :)
Nästa gång ska jag öka mer på varje benövning körde samma på varje maskin 36kg men tror minsann att jag kan ta ned det ett snäpp möjligtvis sittande baksida får ligga kvar på 36kg för den är riktigt tuff mot slutet :)
 
Nåväl kör alltid 3x10 när jag kör ! :)
Bra att skriva ned vikten eftersom att jag inte skriver någon personlig träningsdagbok så får bloggen vara min dubbel kollning !
 
Nu film och mys med hjärtat då lill hjärtat sover <3
 

Nya skor

I söndags tog jag mig tid och internet shoppade lite typ så där för hela mamma penningen men ja det blev 36st saker ;) Idag har jag fått ett paket som innehöll Bellas vårskor, självklart kommer jag köpa flera till par åt hon haha !
 
149kr 99kr 149kr Skorna är från skopunkten.
 
Och det märks att Bella är min dotter när jag prövade skorna på hon satt hon helt lugnt och bara tittade på fötterna och sen ville hon gå in dom :) STOLT !
Så Maria det är inte bara Emma som har " ärvt " min sko gen ;)
 
 

Så där ja

Nu har jag fixat lite på bloggen men ska fixa in bilder på headen men sitter via datorn som inte har photoshop så fick göra lilla paint bilden hoppas på att slippa magsjuka i natt så då kan jag lägga in headen och fixa till den i morgon :)
Så nästan klart :)
 
 

Fixar på lite här hemma

Emmelie blev magsjuk igår så jag går och väntar på att det blir min tur.Så jag vågar mig inte ut ur huset haha ! Så jag fixar här hemma hänger upp gardiner tavlor och började ändra om i Bellas rum ! Är sjukt sugen på godis så måste skicka ut Micke och köpa två kilo åt mig hehe för jag kanske blir magsjuk och måste spy när jag är ute haha !Usch har inte tränat på två veckor eller endast ett pass det suger en och en halv vecka sjuk och igår kväll laddade jag upp med morgon gym men har känslan att jag blir magsjuk så ställde in Usch låt mig bli sjuk eller slippa det för jag vill verkligen träna !Nu återgår jag till fin liret i huset !

Söndag Måndag

Igår var vi på ettårs kalas hos Tindra Bella fick äta choklad fika av Emmelie Usch gillar inte grylliga barn haha så använde ett gäng våtservetter så Bella inte var så grisig !efter kalaset kom Mickes farmor och farfar på besök och sen brorsan och Jenny efter middagen promenerade vi till Mickes mormor och morfar på dagens andra kalas där Mickes mormor fyllde år vi gick hem vid sju då Bella skulle läggas vid åtta :)På kvällen kom Danne förbi ! På dagens andra kalas.Idag har jag städat lite här hemma och sen vid lunch kom ebba och Mia på kaffe och surr så trevligt att ses ! :)Sen kom kusin Emma och Maria förbi en sväng , Micke och Dennis for på mission medans jag lagade middag ( mormors hemliga recept ) och sen blev det middag och snabb kaffe och sen tog Bella en sen vila så hon har precis somnat för natten ( en timme senare en vanligt ) Mats och Helena har även varit förbi på en snabb fika :)Nu inväntar vi Danne för film kväll, i morgon blir det att fara till Hanna och Ludde och hälsa på :)kvälls nap på mamma <3

Äntligen gardiner och lampor

 
I kväll fixade vi in lite gardiner i köket och även lampor så nu ser det mer färdigt ut så nöjd ! :)

Bella 14 månader

Så där ja då är dottern verkligen en stor tjej !
Vikt mm vet jag inte men tror hon väger just över nio kilo om ens det :)
Annars så har hon varit sjuk dom senaste veckorna så hon hann vara frisk i nästan en vecka så blev hon hostig och snorig i onsdags igen tråkigt men denna gång matvägrar hon inte vilket är jätte skönt.
 
Hon har börjat prata tok mycket nu hon blablabla och sen säger hon något ord man förstår och sen fortsätter hon,
Ja massvis med ord kan hon säga rent så klart kommer man inte ihåg alla men ja det är minst ett tjugotal som hon säger riktigt rent och sedan några som blir fel typ Maria = Mia Maaia .
 
Hon sover från 20.00- 07.00-08.00 utan mat vissa nätter kan hon äta tidigare men ungefär 12h i ett sover hon.
Maten ser ut som alltid, 10.00 250ml välling, Lunch 13.00 Nästan en hel burk plus lite frukt, 15.00 en till två youhurt bägare, 17.00 middag ibland nästan en " jätte stor " matburk eller en vanlig stor burk ( ja det varierar ) 19.00 2dl gröt, 20.00 250ml välling.
 
Hon gillar inte vanlig mat så hon äter ännu burkar hon gillar Emmelies korvstroganoff och ibland går spagetti och köttfärsås ner men oftast inte, hon kan äta makaroner och ris men inte med något annat så vanlig mat blir hon inte mätt på om hon äter en stor portion vanlig mat så blir hon hungrig direkt så då får man proppa frukt haha
 
Annars då hon skrattar och busar hela tiden klättrar överallt och står mot väggar ? hur ställer man sig mot en vägg ? hon är jätte stadig när hon går men efter vi har släppt hon så hon har fått ta något steg 2-3st så vägrar hon direkt man släpper hon så sätter hon sig ned tror hon är lite feg att våga gå över öppet golv så vi får träna lite på att hon ska våga : )
 
Kärleken är Hugo och Dennis på senaste tiden vete tusan varför hon blir förälskad i sonen och pappa haha !
Favvo är Pappa Micke och jag ;) önsketänkande annars är Jenny ännu på topp Emmelie ja Dennis så klart Mig är hon less. haha
 
Hon har storlek 80 på kläder och vi har börjat använda 86 dom passar i benen när hon är så lång men midjan är stor eftersom att hon är så smal som mamma och pappa då.
Storlek 20-21 har hon på skor och vårskorna ska jag köpa i storlek 21.
 
Bella sover tre gånger per dag ca 1h, 40min 30min och har börjat få svårt att sova inne om vi har besök så då får man gå ut med hon och då somnar hon på tre minuter.
På natten sover hon mellan pappa och mamma mest nära pappa för det är såå mysigt <3
 
Favvo leksakerna är allt som låter men pianon och att rita är såå kul hon gillar att titta på tv och klättra på alla bilar som hon har :)
Med hugo och kusin Emma kan hon tokbusa men med massa barn och nya blir hon mera tillbakadragen och kollar in läget.
 
Bella börjar först på dagis till hösten så hon och jag blir hemma några månader till MYS !
 
 
Vi har fått brevet från sjukan att förhoppningsvis innan sommaren ska vi till Umeå sjukhus och göra en koloskopi av tjocktarmen alltså ska hon sövas och dom ska kolla tarmen med en kamera för att försäkra att det inte finns mera polyper i hennes tarm <3 Usch nojade som fan i natt om detta men ja det är inga mer peppar peppar <3<3<3
 
 
 
 

Ugglor

Förra veckan hittade jag jätte söta grejer på Interflora det fanns så mycket fint så jag kunde köpa hela butiken !

Skylt 149kr Stor uggla 89kr Liten uggla 59kr ( tror jag priserna var haha )

Grattis brorsan

Bella trycker ut Micke i sängen ligga nära pappa är bäst <3
 
 
Igår var vi på middag hos Mickes mamma och sen åkte vi till Nyborg och hälsade på kusin Emma och lekte lite kusinerna hade likadana jamasar så sött !
Idag har vi varit till Happis först var vi in på Ikea och köpte några grejer till köket och sen var vi till Brosan och Jenny och firade att brorsan blir hela ett år äldre gamling ! Vi kikade in deras nya lya som var super fin och ja svin svår att hitta till ;) haha
 
Sen gasade vi hem och åt lite middag efter middagen får jag och min svingers Emmelie och solade och när vi kom hem till oss så var Maria och Johan och Emma på besök på då Hugo och Dennis så klart vi fikade bulla ( knytkalas ) och drack lite kaffe. Bella har sovit sen en timme tillbaka och jag har laddat upp lite bilder på FB och nu blir det film och det vanliga flottet !
 
Kan inte fatta att det är fredag idag men ja det är det, i morgon blir det middag med Morinarna vete tusan vad vi ska äta men det löser sig säkert ! Förra veckan åt vi med varandra varje dag från sönda till söndag och denna vecka är det väl en gång känns konstigt att inte äta ihop haha ( våran lilla familj ) men ja i morgon blir det.
 
På söndag ska jag och Emmelie på kalas hos tindra och sen ska vi väl hitta på något roligt !
Nå nu film tack och godnatt ! :)
Idag invigde jag min nya jacka från costume.se så fin !
 
 

Axlar & Mage

Igår drog jag och Danne på gymmet jag körde axlar och Mage och nästa magpass kan jag öka rejält härligt ! Vilken skillnad från första gången jag var på gymmet och körde på ca 20kg i magpressen och nu var 36kg en enkel match så nästa gång blir det att lägga på två jack till ned så kul !

Även axlarna har jag blivit mycket starkare i KUUL jag stylar för micke hela tiden att jag har fetare axlar en honom haha ; )
Älskar resultat av träningen fast jag fick vila förra veckan då jag var sjuk men tänkte ta mig iväg i morgon bitt och köra hm favvo bröst biceps fast egentligen borde jag pina ryggen mer en bröstet fast bröst är så kul :) Ja imorgon när jag kommer in på gymmet så lär jag känna vad jag är sugen på ! :)

Rensat för fullt

Idag har jag rensat i Bellas garderob så nu är den i behov av påfyllning ;) Måste surfa runt efter några stor tjejs kläder åt henne :) det ärtomt i garderoben nu ;)

Baka baka liten kaka rulla rulla liten bulla

idag har jag bakat vaniljfyllda bullar ( Dennis beställde förra veckan och har gnällt redan dess haha ) Dom blev riktigt goda så jag och Micke har Mumsat nu på kvällen :)

Skoter dag

Idag har jag och Bella varit ensamma pappa Micke är och hämtar en bil så vi har haft tjej dag :)
Vid tio åkte vi mot nyborg för att åka ut med skoter Bella skulle sova i bilen men det tog ett tag så jag fick köra till Ryssbält innan hon somnade hahah jyris.
Sen åkte jag till Maria och fikade och surrade lite medans Bella sov i bilen och när hon vaknade åkte vi till slussen där pappa hämtade upp oss med skotern.
 
Det gick jätte bra att åka vi satt syrran jag pappa och Bella på skotern och ca 50m var Bella rädd och sen gick det över, vi stannade mitt på isen utanför nordanskär där det blåste på tok för mycket så Bella fick ha dubbla hjälmhuvor så hon inte skulle frysa och Meya började kalla hon för Ninja Bella ! HAHA
 
Efter ett lite tag for vi mot land och grillade korv och gjorde klämsmörgåsar och sen åkte jag och B hem pappa skjutsade tillbaka oss till slussen vi var ute i två och en halv timme och det var riktigt kul :)
 
Väl hemma blev det mellis och en dusch Bella badade samtidigt som jag duschade sen tog vi en powernap och vid fyra kom brorsan och Jenny hit ( dom var även med på isen ) och vi käkade pizza och mamma kom även och åt.
Efter fikat stressade Björn och Jenny hem och mamma for vid sju tiden..
 
Bella har sovit sen åtta så nu ska jag trycka en liter glass MUMS och se serier och invänta min älskling som kommer hem vid elva tiden :)
 
Imorgon ska vi busa med Emmelie i vanlig ordning jag har tänkt mig att vi ska kolla efter en massa fynd samt har jag kommit på brorsan födelsedags present som vi måste fara och inhandla :)
Trött tjej efter en ute dag <3
 
 
 
 

Sjösala

Jag bara måste ha den här !



Söndag

Idag har vi varit till Maria och Johan och fikat och kusinerna har busat :)sen har vi bara varit hemma Emmelie och Dennis kom med söndagsmiddagen dom lagade maten hos oss och Micke och Dennis bakade medans jag gick och sövde Bella i vagnen ( hon har blivit svår sövd inne när vi har främmande ) sen har vi ätit middag Kenny och Helena har varit förbi och nyss bokade vi inrikes flyget till när vi åker till Bulgarien :)Nu ska vi titta på film och flotta sen ska jag nöta lite serier tror att det blir en Happis sväng i morgon :)Puss !

Lördags party

igår var jag och Emmelie på födelsedags fest hos Elin vi åt middag och jyrade och klockan tolv kom Dennis och hämtade oss :)Trevlig kväll med lite skoter körning armbrytning och träning haha ! Brum brum Och vinnaren är Emmelie !! Party redo eller så inte ! ;)Mums !

Design

jag har tänkt ändra den förbannade designen på bloggen för den är ju så amazing men det fungerar inte från datorn såg att det hade varit någon bugg så får väl göra det om ett år igen ;)

Veckans

I onsdags var vi till Madde och Tindra och hälsade på det var jag Emmelie Bella Frida och Greta vi fikade och pratade på.sen kolla vi in lite affären och gick hem.Vid fem tiden åkte vi till Nyborg och tryckte i oss köttsoppa som fia hade lagat åt oss " barn " :) super gott !Igår tapetserade vi klart i köket sen kom Emmelie och Dennis och Hugo på middag även Maria Johan och Emma var förbi ! Trevligt :) vi fikade och sen blev det lite målning och en tidig kväll :)Idag har vi inte gjort så mycket varit en snabbis på stan med Emmelie och letat kläder till morgondagens fest och sen har vi ätit oxfile till middag och ja fikat ;) Sen har jag stor städat toaletterna och Micke har målat.jag har precis landat i soffan så nu blir det flott och film i morgon ska vi lista i köket och på kvällen ska jag och Emmelie på lite party ;) får väl gå genom garderoben tio gånger fast jag redan har bestämt vad jag ska ha på mig ! förövrigt är vi feta jag har bakat bullar i veckan runt 60st plus morotskaka ( i tisdags ) och det är 11kakor kvar och 21bullar herre gud vad vi fikar ! Haha får se om jag far och tränar i morgon är ännu lite snorig så har inte viljat orkat fara då jag ärlite sjuk fast känns bättre nu så ett litet pass skulle sitta fint ;) hård träning till veckan igen ! ;) Nu film Puss ! färgade förresten utväxten igår så jag slipper ha en blöja på skallen i morgon ;) haha !

Trött !

fy jag fick Bella förkylning i lördags är så less på att vara täpt i näsan halsont ( vilket gick över igår ) men näsan är super täpt och orken just nu ligger på noll ! så denna vecka lär det inte bli någon träning alls : ( Men kanske jag blir frisk i natt ;)Det jag inte fattar är hur gumman har klarat av detta jag har sluppit febern men annars känt mig dålig och hon har kämpat på i en vecka ( mat vägran i fyra dagar ) och ja hon är ännu täpt när snorig ja vilken stark tjej ! svag mamma ligger pall direkt !nå väl idag har vi tryckt god middag i Nyborg ( köttsoppa ) igår lika så men då blev det korvstroganof i morgon vete tusan om vi äter här ? ja för vi har fått en vana att äta ihop med Morinarna så hittills sen i söndags har vi middagsdejta ! och till helgen är det planerat oxfile Mums !nä nu ska jag dö i soffan med handen i chips påsen ( som varje kväll då ) natti ! man kan undra varför det inte går att vända bilderna på blogg appen men ja det tog ju endast två år för den att komma så man ska väl inte klaga !

Resultat efter två månader

 
Så där knåpade ihop några bilder igår på morgonen så jag kan ha lite resultat bilder detta är efter två månader sedan jag började träna igen.
 
 
Detta är efter  21 pass på gymmet
Ben 7 pass
Mage / Axlar 6 pass ( 4 axlar )
Bröst / Biceps 6 pass
Rygg  / Triceps 4 pass
 
( Vissa gånger har jag kört ben mage axlar därför blir antalet ojämt men det är hur många gånger jag har kört vardera muskelgrupp sedan är det totalt 21 gånger jag har stämplat in på Nova oftast kör jag Ben ensam och dessa andra ihop Bröst och Rygg kör jag alltid med Biceps och Triceps.
 
Till bilderna :)
 
Efter
Ryggen var inte så lätt att fota så fick ingen riktigt bra bild :)
Men kul att se att det går framåt ! :)
 
 
 
 
 
 

Ny frisyr

Ja men visst det är väl tre fyra veckor sedan jag klippte mig men här kommer en bild eller tre .
 
 
 
 
 
 
 

Renovering av köket

Jag har inte visat någon bild på köket på någon vecka så här kommer det några.
Micke ska tapetsera dom två sista väggarna i morgon sen är det täcksidor på några skåp kvar och golv och taklister men det är tänkt att det ska bli klart i denna vecka :) Vi har haft två veckor vila från köket då vi har jyrat på med annat !
 
Så tjusigt ! Jag visar före och efter bild när det är klart :)
 
 
 
 

Bok rea

Jag köpte dessa böcker åt Bella på Coops 50% på rea priset så 120kr för alla tre !
Som hittat.
 
 
 
 

Schampoo och Balsam

Förra veckan köpte jag Carwalks Schampoo och Balsam på rusta jag brukar annars ha tigi och har funderat på att byta till redken men tänkte testa detta om det fungerar för mitt hår jag har haft ett i detta märkte för blond hår när jag var blondin och det fungerade super ! :) 169kr st från Rusta.
 
 
 
 
 

RSS 2.0