Nyårsveckan

Vi har åkt runt shoppat tagit det lugnt myst i värmen :) idag har Bella varit med killarna och vi har varit och shoppat jag hittade en del nytt åt mig och två par skor åt Bella! hittills tre par skor har vi hittat åt hon :) wii mamman blir glad!

nu sitter vi och väntar in det nya året om man inte somnar Bella somnade klockan sju efter oxfilé middag en promenad med hunden och bus :)

gott nytt år på er alla <3
jag gör nyårs listan då jag kommer hem igen :)




















Gott nytt år från oss






ny favorit



jag vet inte hur många jag har druckit i helgen! mums!

söndags outfit





våran stora tjej!

Bra dag

Shopping sightseeing middag ute med en trött Bella kvälls bad och bus :)
















julen

jag skulle ju blogga idag från datorn jag förde över alla jul bilder och lade ut på fb men kanske glömde blogga ;) hihi!

julen har i alla fall varit super alla i familjen verkar ha varit riktigt snälla! tack så jätte mycket <3

vi firade hemma hos oss från morgonen på julafton med Björn och Jenny mamma Kurt Anton och Viktor och vid två åkte vi till Nyborg för middag och ännu mer klappöppning :) kul tomten var inte farligt men Bella gillade inte att sitta i knät haha! hemma vid sju och läggning för Bella vid åtta efter lite Lotta på bråkmannagatan.

juldagen var vi till min farmor i morjärv för jul middag fika paket öppning och surr det var vi och brorsan syrran pappa Sofia och Sandra :) jätte kul och mysigt!

idag har vi haft lite besök av mamma och Kurt tvättat och sen har Mickes mamma varit förbi en sväng :)
nu på kvälls sidan har Elin och Carro varit förbi <3 nu lite film :)













Gym



lår och Axel pass blev det idag vid halv tio Elin hämtade mig så det blev lite surr också :) härligt jag skulle behöva åka en gång till i kväll eftersom jag inte hinner resten av veckan :/

ja. vaknad precis efter 1,30min pn med Bella härligt nu en skopa kaffe och vårrullar!

Ugnen small

något läskigt i söndags när vi gjorde mat så sprängde det yttre glaset på vår ugn ! vi hade i gång den runt en timme jag tog och rörde om maten stängde luckan och gick och pratade med Erika lite sen mitt i allt small det till och jag hör glas krossas och jag vänder mig om där står Bella en meter från ugnen i allt glas jag springer och plockar upp henne och springer ut till Micke som kommer in och vi sopade dammsög och plockade bort allt glas runt ugnen, det är ju konstigt att den går sönder nu eftersom den är två år :s men det borde ha varit spänningar i glaset men det känns ändå konstigt! tur som bara den att ingen skadad sig det var glas i hela köket hallen och även under julgranen phu tur Bella klara sig utan en skråma eftersom hon stod så nära!








Helgen

I lördags blev det present byte med kusin Emma vi väntade med att öppna dom idag sen ute mat bus och surr lite häng med Danne och Erika vid lunch och ja nått sånt jag kommer inte riktigt ihåg ;)

i söndags var det bus från morgonen Micke jobbade sen träning för mig och när jag kom hem var Emmelie med familj här för att öppna och byta julklappar kaffe bus och surr sen grillat till middag med Danne och Erika och efter det åkte Bella till Helena för att sova över och vi hade party gick ut på hotellet köa i 30min vilket var helt okej kom hem vid tre snåret :) jag hade mycket kul och formen var riktigt bra igår fast jag drog i mig mycket mera än vad jag brukar göra :)

igår var det lugn sovmorgon lite innan julen fix ute mat med Helena och Mats och sen bus med Bella sen film mys på kvällen för oss :)

trevlig helg har det varit :)



















Bella tjuv öppna lite klappar igår kväll med Micke ;)

GodJul




Begravningen

För farfar Ola var jätte fin i fredags några tårar en olustig känsla och sorg kände jag, det var min första begravning efter jag har blivit vuxen och ja den gick bra efter några timmar i Gällivare och bil tur hem och träff hos farmor så kom jag hem åt middag myste med familjen och däckade klockan nio riktigt skönt!

vila i frid Ola wall <3





Söndags gym

Det blev en 45min rygg biceps och magepass igår och träningsvärken är i hela kroppen eftersom jag rocka lös på hotellet igår kväll också ;) phu men gym passet gick i alla fall jätte bra tung och orken var super! :)




Haha haha






Håret





Som sagt himla duktigt den där Emmelie och sannas typ tre saxtag ;) nästa gång blir det kortare :) wii längtar!

Godnatt

Upp himla tidigt i morgon för att rulla mot begravningen i Gällivare! en notering som jag helt kommer glömma är blommorna som står på köksbordet det lär vara kvar när jag kommer hem i morgon kväll igen ;)







Filur



Det kom upp en liten tjej i mammas och pappas säng som hon allt säger <3 gois!

<3




Bröst Triceps Vad mage

Andra gången jag körde dagens upplägg och jag lade till en extra bröst övning :) annars fungerar upplägget bra:-) hoppas på att vaderna inte är lika döda som förra veckan :/ jobbigare värk får man leta efter! känner att jag måste fota lite resultat bilder nu när jag har börjat komma igång igen:) det är ju ett tag sen jag fotade sist!



sexig i Mickes kläder mens monster som inte klarar tighta kläder :D

morgon trött mamma på gång till dagis och sen gym!

Efter några år...

jag köpte denna bok 2010 samtidigt som jag läste twilight har för mig att det var 2010 eftersom jag inte var gravid ;) logiskt tänkande! och började aldrig läsa den nu när jag har kommit in i en läs fas igen så dammade jag av den från hyllan och insåg att detta är jo boken till filmen the host som vi såg i sen sommaren /höstas! filmen var super bra så nu hugger jag in i denna om jag inte varvar igenom twilight igen <3

älskar böcker filmer och serier ! tur jag inte är ensammen utan har barn Karl och hund annars hade jag varit en eremit. !



Tisdagen

Dagis vid nio en sur fru var jag idag haha mitt morgon humör alltså! men efter gymmet blev det bra förlåt hjärtat! jag skyller på mensen!

sen hem duscha skriva klart julkorten som ska lämnas i morgon :) efter det körde jag till basement och jyrade med Sanna och Emmelie! när Emmelie var fin i håret kom vi på att Emmelie skulle klippa min lugg det slutade med att efter 1.20h så hade hon klippt igenom hela mitt hår! riktigt bra blev det ;) jag själv kanske sabbade lite i luggen haha sen lockade hon och fixade :)
super bra för att aldrig ha klippt! lite fick vi allt skratta åt allt :) Sanna har nog fixat sig en lärling ;)

sen hämta hem Bella äta middag och gasat ut till Emmelie Dennis och Hugo för eftermiddags kaffe och surr :)

nu lite twilight samtidigt som jag bränner ut 128filmer eller ja fyra åt gången !
puss!







jag tar och fixar en efter bild då håret är rakt! nästa gång ska Sanna få färga och ja Emmelie får klippa håret kortare typ page:) men det blir väl på en månad.. om jag orkar vänta;)

Tisdags träning

efter lämningen på dagis åkte jag vidare mot nova för ett lår & axlar pass :) benen gick bra får se hur ont det blir i morgon idag är första dagen mina vader inte gör ont sen i lördags! underbart :)

passet gick bra och jag lastade på lite mer än förra veckan :)



saker jag roar mig med





duschar och fönar min Talking ginger! sjunger julsånger med talking Tom ja två helt normala grejer!

Shopping

Idag åkte vi till Luleå det blev dom sista klapparna shopping lite åt Bella INGET åt mig och lunch på MacDonalds mums! vi hittade mycket och det var riktigt lite med folk :) Sen tog jag och b en nap i bilen på väg hem riktigt skönt ! och sen har vi mest fixat på här hemma tvätta sorterat papper likt duschat ja sånt där vardagligt!

Micke är och solar och sen blir det Harry potter eller twilight hm jag vill se båda <3

på tal om film Greys avslutningen <3 underbar jag håller tummarna för min snygging! och soa var helt stört vet inte hur länge jag kommer älta det!
jag är sugen på att se hobbit så kanske att man går på bio i veckan ja vi får se!

i morgon Dagis i vanlig ordning gym för mig och sen tänkte jag roa mig med att slå in klapparna och kanske starta datorn och blogga där i från :)

förresten någon som har tips på någon ny sex bok i klass med femtio nyanser? jag har läst ut dom igen och överväger att läsa om dom :) så sex bok med en vrickad kärlekshistoria mottages!

puss!








lördag & söndag

i lördags blev det lite shopping i lilla Kalix en kofta till begravningen nu på fredag inhandlades och ja mat! sen hem fixa och trixa busa börja tillaga middagen som vi åt med Maria Johan och Emma samt farmor Helena :) jag stod för grillningen ;) hihi sen lite efterrät barnen myste på och tog lite lördags godis och såg Karlsson :) Sen när Bella somnade åkte jag och tränade och sen avrundade vi kvällen med film och sex i vanlig ordning ;) haha!

i går började jag morgonen med sovmorgon :) skönt frukost ut och åka pulka jag vickade även ut Bella ur pulkan igen så snart törs hon inte åka pulka med mig! åkte och träffade min Elin <3 kom hem kastade i mig en smörgås och åkte med carre och Carro till Petronella för tjejmys / kalas! super underbart kul var det :) jag kan inte förstå hur nära vänner vi alla kunde bli <3 och fast man inte träffas så ofta är ingenting förändrat <3

Sen middag bus en sväng när i solariumet kaffe hos Helena och avslutningsvis film :)
















lätt att fånga på bild nja ;)






vila i frid

min älskade vän om jag skulle kunna ta bort lite smärta för dig så skulle jag göra allt jag kan :,( usch det har varit en riktigt tråkig och tung dag idag!

jag finns här för dig i vårt och torrt du är den starkaste personen jag känner och ser alltid det positiva i allting tiden läker inte alla sår men dom gör det mer lätta att leva med <3 jag älskar dig!






Kvälls gym

Igår kväll blev det ett rygg mage biceps pass! jag ska ge detta pass en gång till sen lägger jag nog in en till rygg övning ;) hihi promenad hem från gymmet var härligt fast det kunde komma våldtäktsmän :/ tur Elin pratade med mig ett tag <3




Fredag

Morgon fem i sju då jag startade kaffe snabb sminkade mig och klädde på mig för att åka och se min lilla systers Lucia på dagis :) hemma just efter åtta då jag skottade gården gick in för att äta frukost och sen skotta klart det sista :) Sen kom Micke och Bella ut så vi lekte ett tag och gick in igen :) pn för mig och Bella en snabb lunch sen på stan och leta vantar men får nog beställa då ingen butik har inne just nu :/

sen hem bygga pepparkakshuset och äta grillat till middag mums mums! kvälls bus bad för Bella och sen film och en massa serier för mig <3


morgon kaffe haha i Bellas mugg!!


















Pepparkakshus

Micke fick en idé att vi skulle göra pepparkakshus så ja det gjorde vi och det blev bra ena huset det lilla gjorde han på fri hand jag orkade dekorera lite sen gav jag upp ;)






En liten Lucia bild




Luciatåg

Idag på dagis har Bella haft Lucia mellan jag lämnade hon fram till två har jag hunnit med att träna färga håret dammsuga och skurat och slagit in julklapparna vi köpte i helgen :) flitig mamma!

vi hade med oss på dagis Elin jag Micke Björn min mamma och pappa samt syrran :) Lilla familjen ;-) mormor och Jenny skulle också komma men dom fick förhinder :) dom var så så duktiga och sjöng och var så söta <3 Bella var inte sugen på kläder eller nått så hennes vovve fick lite glitter ;) en liten dans gjorde hon annars var hon tyst! åh så mysigt det var! jag har massa bilder på kameran som jag får visa senare!!

efter Lucia åkte vi hem gjorde middag tittade på Pippi och henka har precis varit förbi Bella badar nu sen ska hon i säng hon är trött av alla aktiviteter idag :) det blir nog en tidigt kväll för mig med jag har sovit så lite i natt :/












Gym

Efter lämningen så åkte jag till nova och körde mitt nya bröst triceps vad och mage pass! super snabbt pass men med bättre fokus! jag gillar verkligen mitt nya schema :)




Onsdag

Igår blev det lite jobb koll på morgonen sen hem och ta det lugnt sen åkte jag och hämtade Sandra från halkbanan sen hämtade hem Bella från Dagis :-) handling innan middagen som vi åkte ut till Nyborg till Maria och Emma för att leka och äta middag dricka kaffe fika och kusinerna badade :-) hem vid sju då vi sen såg lite film och jag avslutade kvällen med näsan i boken :)












Ny färgad

Efter lämning och gym blev det att färga till min ombre som har blekt så förbannat :-)







Vackert




Mys dag

Det är som härligt när Bella får lång helg <3 igår tog vi sovmorgon segade på och åt mys frukost tittade på Karlsson lekte i Bellas rum tog en liten vila åt två luncher och sen promenerade vi till mormor och morfar :) jag packade Bella som en sill i vagnen så hon höll på att somna sittande! kaffe fika och surr hos mormor när morfar sen vid fyra gick vi hem :) gröt till middag enkelt och gott och sen blev det bus jag fixade några af papper och sen hade vi Dannen som Bella kallar han på besök lite kvälls film för oss vuxna och sen läste jag ut andra femtio nyanser boken :) härlig dag! <3






lika glada i alla fall ;) hihi






Helgen

I lördags åkte jag och Micke till Haparanda för julshopping vi kom hem med en hel del julklappa vi har ännu inte slagit in dom och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi köpte haha!!
Björn mötte upp oss på stan så Micke överlevde min runt springninig på .galleria haha! sen pizza middag och åka hem för att hämta Bella i risön :) kvälls mys till halv tio innan b somnade då hon hade tagit en lång och sen eftermiddagsvila! ;)

i söndags blev det träning Micke jobbade så vi bytte av varandra här hemma bus och lek med Bella go middag revbensspjäll och pasta sallad mums! film mys på kvällen :)












Söndags träning

hm inläggen har inte kommit upp!

i söndags blev det morgon gym med Elin rygg och triceps pass sen prommis hem i -20 vid fyra gick jag tillbaka till gymmet för att köra ett teknikpass med kurre samt få ett nytt trängsschema! härligt det blev ett annat upplägg på muskelgrupperna och mindre övningar så då är det bara att lasta på extra mycket ;)




Work out



morgon gym nytt nya lår Axel pass känner mig redan helt mör! sen skottning av gården trots att Micke skottade halv sju var den redan igen snöad ! nu mys och ta det lugnt :)

godmorgon



två halvpigga tjejer @-}--

Fredag

jäkla blogg som strular.

hoppas det fungera nu.

i fredags vaknade vi vid åtta åt mys frukost och tog det lugn sen lite bus lunch och vila för b efter det kom Mia och Therese med bebis förbi super trevlig att ses! Bella var blyg men så fort dom åkte så gick hon stolt och visade var - bebis sitta dära hihi och pratade mest om bebisen som var förbi <3 gois!

sen åkte vi på middag hos Emmelie och Dennis eller rättare sagt hos Emmelies mamma super god mat! mums! kaffe två tok busiga barn, när Bella lade sig nedanför soffan och började bädda ner sig då började vi fixa oss hemåt!

väl hemma kom Danne förbi vi såg på jackass och surrade :) trevligt sen chaufför där mitt i natten åt mamma och Kurt och självklart blev jag pigg så somnade vid två men tog ut det med sovmorgon igår ;)

















Klipp

Micke klippte luggen på Bella i veckan det blev super! hon ser extra vuxen ut <3







film och mys



en hel dag i Haparanda! puh Bella var hos mormor och tog två villor så halv tio fick vi hon i säng alldeles för sent!
nu se lite mer film orkar verkligen Inte ta tag i allt vi har köpt idag!


en hel bil full plus en vagn åt Emmelie;-)

Åh det snöar








Vila i frid

Min farfar gick bort förra helgen och fast jag inte kände han väl så var det ändå en sorg :/ jag är super glad att jag hann träffa han i mitt vuxna liv och samtidigt lite ledsen att han hann bli flyttat när vi var till Sunderbyn för att träffa honom.

cancer suger som många säger jag har en mor som har haft cancer många i släkten med bröst cancer hjärtproblem och allt vad det heter samt en dotter som just efter sin ett års dag fick godartade polyper i tjocktarmen samt att farfar gick bort i skelett cancer, fy sånt suger! men självklart ska man vara glad för all tid man har här i världen och ta hand om varandra extra mycket!

den 20onde vankas det begravning en eller annan tår lär väl gå åt denna dagen och jag som aldrig gråter för känslors skull!





söt farfar!

Work out

Igår blev det kvälls gym axlar och armar! så där sjukt mycket folk var det men det gick att trängas ändå armarna är sega idag precis som det ska vara!

efter lämningen idag blev det ben och mage benen blev något halvdant pass men vaderna fick sig en rejäl omgång, magen lär jag känna av i morgon då det endast var statisk och situps som gällde!




Ett varv till



+ plus pannlampan!

Helgen

I fredags gjorde vi vad? hm hade Madde och tindra på besök från tolv och efter några timmars bus bytte vi av och fick moster meya på kvälls häng det blev kött och pommes till middag och båda barnen åt som bara den och sen blev det bus bad för Bella och när Bella hade somnat så fick meya bada sen film för oss vuxna :-)

i lördags hade vi mys morgon sen gym för mamma Micke och Bella var ute och skottade snö och åkte pulka :) kul!
sen myste vi på och Helena kom på besök och middag efter middagen åkte Bella till Helena för övernattning och jag och Micke åkte vid sju till Elin och Fredrik för lite dricka och en massa spel! super kul :)

i går vaknade vi runt tio frukost och lite fix sen gick vi på skyltsöndag och mötte upp Bella och Helena! en timme på stan sen promenerade vi hem Bella somnade i vagnen så hon sov ute i en timme lite kaffe och fika och efteråt åkte vi till Helena för köttsoppe middag och bus när kusin Emma var där :)
en tidigt kväll för Bella sen film för oss.

trevlig helg har det varit <3


besiktade bilen i fredags













vi bakade lite lussekatter i lördags mums!









RSS 2.0