Senaste dagarnas bilder

Jag har inte haft tid att skriva har handlat allt inför resan tränat busat byggt här hemma osv lägger endast in lite bilder!





















blåtiror super snyggt ;)



Gym

Efter lunch blev det ett pass på nova bröst och biceps :) Jag fyllde även på mitt gymkort så nu har jag sex månader till att träna ;)

helt slut i kroppen är jag nu så går lite på spar energi för tillfället så jag kan säga att jag gillar mer att träna på kvällen då är jag mycket starkare, i bröst i dag var jag inte i närheten lika stark som jag brukar :/ men det gick ändå :)




Städ och fixar dag!

Morgon vid halv nio sen mys frukost morgon tv sen lunch med pappa :) medans Bella tog sin sovning så började jag städa här hemma sen när hon vaknade blev det Bellas riktigt lunch sen dammsög vi huset Bella är livrädd för dammsugaren så jag var tvungen dammsuga med Bella på höften men det gick ju också sen skurade vi både jag och Bella så nu är huset fint igen :)

Sen har vi plockat ut kläderna inför resan så nu är det bara pappans kläder kvar så är vi redo endast lite mat till Bella och produkter kvar så kan allt åka ned i väskorna :) åh så jag längtar!

Middag langning sen har Micke fixat här ute och jag och Bella har lekt fast hon har haft finnhumöret idag eftersom hon inte har fått mysa nog mycket med pappan sin hehe ;)

Nu lite tv tills micke kommer in och sen ska jag ta ett fotbad och lite film mys med hjärtat :)



mamma slutar du inte dammsuga nu så förlåter jag dig aldrig!



skur hjälp <3


provade vinterns uvdräkt


kvälls bad :)

Underbar dag!

Micke vaknade tidigt och jag sov till elva sen blev det frukost i solen lite press och vid ett åkte vi till mamma för att åka ut och bada på Nordanskär Bella tyckte det var lite för kallt i vattnet så hon doppade bara benen sen skulle hon upp vi andra doppade oss ! det var en Pippi på stranden så Bella var riktig fascinerad eftersom den kom bara några cm från oss hela tiden :) Sen åkte vi hem vid halv fyra men då somnade gumman i båten så vi åkte en sväng upp till Kalix med båten och sen till hamnen och då vaknad sötisen! sen tog jag och b ett bad och sen bjöd mamma och Kurt oss på Godmiddag och fika vid sex åkte vi hem och fixade lite hemma busade med Bella och vid halv åtta somnade b i vanlig ordning sen film och mys :)
























Lördag

Igår fixade Micke och hans mormor och morfar häcken på våran gård Bella och jag badade samt lekt lite utomhus sen vid tre åkte vi till mamma för att lämna Bella hos mamma snabb fika sen åkte vi hem för att fixa oss sen åkte vi till Emmelie och Dennis för barnfritt middag riktig god middag och en massa surr vid ett åkte vi hem :) super trevlig kväll hade vi <3
















Middag

Sticker iväg på vuxen kväll och middag hos Emmelie och Dennis :) Bella sover hos mormor så vi blir borta hela natten ;)



Ben mage

Igår kväll blev det lite mer än en timmes Ben mage pass! riktigt härligt :)


Fredag

Igår vaknade vi runt tio tiden sen blev det frukost och ute mys och bad Bella tog en vila i en timme då pressade jag!
När micke kom hem åkte vi till Nyborg för att äta middag hos kusin Emma barnen badade sen blev det middag grillat lite glass och godis till barnen :)
Vid sju åkte vi hem för att lägga Bella sen så blev det träning och film :)
















Dags att bada



klart man ska ha samma som mamma :)

Ännu mera sol

Så härligt när det är varmt ute! Bella drog på till tjugo över tio i morse sen frukost och snabbt ut och bada i poolen, bus och sen drog hon 1.15minr sovning men ja väckte hon inte kan man äta lunch efter kvart över två så jag väckte hon då ;) medans Bella sov pressade jag på här ute i kuvösen det är så varmt på våran baksida! Underbart! Sen snabb lunch och vi båda gick ner i poolen efter det ritade vi vilket Bella älskar och mitt i allt gick hon till poolen men blöja och klänning på haha och ropade mamma och pekade att jag också skulle sätta mig så vi badade tills pappa kom hem då Bella bestämde att han skulle ner i poolen ;)Mickes mamma hon hit med middag super gott tack så mycket sen plockade vi jordgubbar och åt med vaniljsås samt drack kaffe jyrade med Bella till vi la hon vid halv åtta då åkte jag till nova och sen har vi sett klart man of Steel ;) tror den hette så! nu lite Greys och sen krypa ner i sängen imorgon står bad med Emmelie och Hugo på schemat :) när inte gumman vill ha på sig någonting på huvudet får mamma ta på sig då kan man härma ;-) hihi bestämd dam!   var det någon som sa vaniljsås? mums!

Armar axlar





det blev en timmes kvälls träning då jag körde igenom axlarna och armarna! Bra pass :)
Nästa gång jag kör biceps och axlar måste jag öka på hantlarna det går nästan för lätt jag är så dålig på att öka på friavikter men ökar alltid i maskinerna ;) jag tar ju alltid hantlarna på rutin fast minst två kilo till borde jag klara i vissa övninga så längtar tills på lördag då bröst och biceps står på tur så får jag öka öka :)


Älskar min nya bikini!





Love it! synd bara att man inte har ett par feta silikonbröst ;) hängrattar kom med jobbet att amma i 9 månader ajja först får jag förlösa några eventuell blivande syskon och sen kan jag lägga mig under kniven innan dess blir det nog bara slöseri med pengar ;)

Onsdag

Morgon runt nio tiden morgon mys och bus fix inför att leka utomhus :) när pappa och morbror åkte till jobbet efter lunch gick vi ut och busade en timme sen sov Bella ovanligt länge en hel timme så jag låg och stekte :)

Sen lunch och mera ute lek Bella roade sig själv så jag passade på att tvätta av alla ute grejer poolen cyklarna och ute gruppen sen kom mormor Helena så då lekte hon och Bella och jag passade på att måla det sista varvet runt knutarna plus fönsterna medans jag hade barnvakt jag tänkte göra det när micke hade slutat men nu hann jag ficka det innan :) vi började måla läs micke gjorde det för typ två tre veckor sen men efter det fixade vi inte det sista varvet så idag var jag en duktig flickvän och fixade det så Micke slipper göra det . även runt garaget målade jag så det behövs ett varv till med penseln!

Sen gick mamma med Bella på stan så jag målade det sista och gick in och började göra spagetti Carbonara mums! efter middagen gasade vi till Nyborg för att träffa pappa Sofia och farmor och farfar Seth som även kom förbi Bella hade så kul så vi åkte hem vid halv åtta!! fast hon hade sovit en gång och jag hann duscha hon hemma men sen blev det bums i sängen :)

Vi har haft en super dag <3

Vi har börjat se nya stålmannen fast Micke blev trött så vi får se klart den i morgon men det är riktigt bra! rekommenderas verklige :)
nu några avsnitt Greys och om jag orkar ska jag gå igenom dom sista bilderna som jag ska framkalla jag höll på till tolv igår kväll men orkade inte gå igenom dom 3870 bilderna jag har fotat med telefone i år fast jag gick ju igenom alla från kameran så det var runt 8000 bilder får fixa det sista i kväll eller i morgon :)

puss!




























Thailand !

 
OMG vi såg just som jag skrev en skit film men den utspelade sig i Bangkok i Thailand och så sugen både jag och Micke blev att åka dit nu nu nyss ! Fast vi har ju redan bestämt oss att åka tre veckor i Mars alt februari men det känns som att jag vill boka nu så jag har något att se fram emot, fast jag ska inte klaga om 14dagar prick landar vi i Bulgarien för två veckors semester <3 Men efter det så lär vi boka rätt fort i alla fall om jag känner min sambo bra ja vilket jag gör ;)
 
ÅH jag saknar det verkligen Thailand är så UNDERBART !
 
Någon som är sugen på att hänga på ?
 
 

Kondition

En timmes gräsklippning med tungt och långt gräs = svettigt delux i bikinin fast klockan var sex ! Äntligen lite värme :)Sen blev det trettio minuter löpning ännu svettigare jag kan säga att en dusch var rätt så underbart :) Good Workout today jag är hel nöjd!

Solig dag :)

Bella och jag slog upp ögonen tio i tio riktigt skönt! Sen frukost i vanlig ordning vid ett tiden gick vi ut och lekte sen kom Hanna och Ludde så då gick vi in för surr och kaffe m.m sen blev det att slänga ihop någon middag vilket blev pannkaka ;) mums! Vid halv fem kom farmor Helena för att vara med Bella medans vi klippte gräset efter det lite mer fika ett bad för Bella och sen bus halv åtta kastade vi hon i sängen sen blev det träning dusch och nu ser vi en film som suger apa så jag bloggar i stället! haha svettig mama svettig mama x2

Kalas måndag

Igår vaknade vi runt nio frukost och lite barnis tills pappa kom hem på lunchen, sen blev det bus lite plock här hemma två pn för Bella vilket under :) snabb middag och sen åkte vi till Nyborg för att kalas hos Emmelie :) go fika kaffe och surr barn kärlek Sen hämta firma bilen och åka hem Bella stupade kl sju i sängen och jag körde till nova sen en snabb dusch och nyaste Wallander med hjärtat :) pappa körde bakom oss till Nyborg och tankade mammas bil lyx ;)

Barn kärlek <3

och ja vad ska man säga ;) haha Bella försökte verkligen hålla om sin pojkvän fast Hugo inte ville ;)

Träning

Det blev ett rygg axlar triceps pass idag! mycket folk när jag åkte ca trettio minuter innan jag annars brukar träna men det började bli mindre folk mot slutet :)Hårt och snabbt pass blev det.

Söndag shopping dag

Igår kom Micke på att vi skulle åka till Luleå så vi åkte runt elva det blev lite shopping ett gäng bikinis till mig och grejer åt Bella samt annat behövligt :) Bella är så söt hon har lärt sig shoppa som mamma när hon hittar något hon vill ha tar hon det och stoppar ned det i korgen och ja vi säger ju inte nej precis ;)lagomt till middags tid kom vi hem då vi svängde förbi Mickes mamma för att äta middag, sen lite kaffe och hem oceh lägga Bella :)På kvällen blev det lite film mys i vanlig ordning :) tokis <3 lunch i bilen dubbla blöjor är grejer ;) haha

Lördag

i Lördags hade vi Björn och Jenny på hel dags besök Björn och Micke polerade våran bil och vi lekte med Bella fast Bella har slutat gilla Jenny och slår henne oj oj vet inte alls hur jag ska få hon att sluta! ?Sen bakade jag morotskaka och Dennis och Hugo kom på lekstund :-) fika och kaffe och sen gjorde JAG middagen fläskfilé i ugn pressad potatis och sallad riktigt smarrigt :)På kvällen var Helena med Bella medans vi åkte till Nyborg för att umgås lite på Marias grannes 40års fest sen hem och se lite tv och surra medans jag stupade i sängen vid halv två!

Lördags träning

Jag har inte hunnit blogga i helgen.I lördags efter frukosten trampade jag iväg till nova för att träna bröst och biceps det blev sex övningar på vardera grupp träningen gick bra fast jag glömde min musik hemma jag tränar alltid med Mp3n så blev lite sur först när jag hade glömt den men det fungerade ändå :-)Ikväll ska jag köra rygg och triceps och axlar jag är sjukt taggad!

Sommar ?

Jag vet att alla gnäller på vädret men det är mitt i sommaren och det skulle behövas vinter åkpåse i vagnen! värme tack! tur vi åker utomlands i två veckor så man får sig lite färg

Fredag äntligen helg

Morgon redan vid åtta oj så tidigt sen lite mys med pappa som var hemma på lunch sen tog vi en powernap till tolv och lite lunch och sen gick vi ut och skulle underhåll micke när han tvättade bilen men i stället tog Bella tillfället i akt nu när hon kan gå och gick över till Camilla och Leon som var ute och lekte så några timmars surr kaffe och bus blev det mitt i allt var klockan halv sex så vi kastade i Bella middag och vi åt fredags middag Ala gröt haha haha sen bus med damen och läggning halv åtta sen har vi fixat lite i Bellas rum stoppat in en byrå som jag ska måla i helgen och lite sånt, nu dags för att plocka in jordgubbarna och sen lite film och fredags mys :) något är minst sagt fel ;) nu så :)

Torsdag

Igår hade vi Emma och Nova över för lite tjej bus :) Efter lunch så kom Bellas mormor förbi och myste med hjärtat sen blev det middag och försök att hålla igång Bella tills hennes kvälls besök som skulle komma vid halv sju och då kom Jenny med hennes syskon Bella hade pratat om Jenny hela dagen så det passade super bra att hon hade planerat att komma :)en timmes bus och sen kastade vi damen i sängen, sen Bella har börjat gå hela tiden i stället för att krya ( sen i helgen) så vägrar hon sova mitt på dagen så hon sover bara 40min på hela dagen så mot kvällen är hon riktigt trött fast som idag har man inte ens märkt det ;-)Ja våran stor tjej har börjat gå på heltid och skippat krypandet i söndag gick hon mycket på kvällen och på måndag började hon gå hela dagen så sött <3Jenny har aldrig fått se Bella gå och hon har verkligen viljat det så vi har hållt det hemligt så hon skulle få sig en överraskning ;) hihi

Grattis vännen

Idag fyller min äldsta vän år inte den som är äldst men den som har hängt vid min sida längst tid <3Bästa Elin och gudmor till Bella :)

Ben och Mage

En timmes gym jag pressade ben och mage härligt! Svettigt och tungt blev det och jag är redan öm i kroppen så får se hur jag kan gå i morgon haha! Nästa vecka ska jag öka lite mer i vikterna då jag har kört på samma några pass nu:)

Tisdag och Onsdag

Igår vaknade vi runt nio sen blev det morgon mys efter Bellas sovning så åkte vi på stan och fyndade ett par skor åt Bella, sen åkte vi hem och busade och även Mia och Ebba kom på besök lite fika och surr sen blev det middag här hemma med brorsan :)På kvällen plockade vi in jordgubbarna från landet och det blev nästan sex liter så det var bara att rensa och äta till kvälls gotta :) Idag vaknade vi vid nio igen åt frukost och gasade ut till Nyborg för att leka hos Emmelie och Hugo även Maria och Emma kom dit lite fika bus sen somnade dom två mindre och när Bella vaknade åkte vi och åt lunch hos Maria och Emma sen en snabbis på stan och ut till byn igen och lagade God middag, Emma och Bella lekte och hade Cat fight haha så kul dom tjurade ihop över samma lek saker och slogs lite haha vi var tvungen hålla oss för skratt men det såg riktigt roligt ut haha båda var övertrötta så därför dom var oense för första gången ;)Middag och sen hem och busa bada Bella och sen blev det gym och lite film nu lite serier :) barnen tittar på Anki och pytte ;) godis mums!

Söndag och Måndag

Igår städade vi här hemma sen tonade Micke bilen efter det blev det ute bus då Bella fick för sig att bada i poolen med klänning och blöjan på sig sötis! :)Sen blev det middag och lite bus med mormor och efter middagen åkte vi till farmor Helena och fikade lite :) I morse var det fullt upp Maria och Emma kom förbi barnen busade sen åkte vi och kollade in lite reor på stan och sen åkte vi hem för att lägga Bella :)Micke slutade tidigare på jobbet så det blev tidigt middag sen mys en dusch för Bella och sen har vi tittat på film när Bella hade somnat nu har jag precis slagit igång lite Greys så ska nöta litegran sen sova :) ny bikinin <3 Bella blev frisk förklarad idag det var inget i hennes polyp en sån lycka tokfis!

Ny grill

Bella älskar sin nya grill av kusin Emma idag skulle hon ha med den in i sovrummet och i sängen när hon somnade för natten men där satte jag stopp ;)

Lördags mys!

Vi började med frukost jag tog lite sovmorgon sen åkte vi till kusin Emma i Nyborg jag och Maria kollade in en loppis två fynd gjorde jag :)Sen åkte vi mot hemmet för att lägga Bella direkt hon vaknade åkte vi till gammelgården för middag och bus! Bella och Elin lekte i massor ;) Elin har inrett sin lekstuga så Bella har lekt i massor där :) God middag och surr sen hem och lägga Bella gym och sen mys med hjärtat <3 fruktsallad efter gymmet bra gjort älskling <3

Armar axlar

Ikväll blev det tjugofem minuter att köra igenom biceps triceps och sen matade jag sex övningar axlar! så härligt med kvälls gym då är jag alltid som starkast :)

Det gick fort

Nya fälgar dom kom på en dag från Stockholm bussgods det är grejer det :)

Fredag

Well Bella sov galet länge till nästan halv elva innan jag väckte hon ;) hon älskar att sova haha! Sen morgon mys frukost samtidigt som jag bakade mockarutor Bella älskar då mamma bakar då hon får slicka skålen hihisen kom kusin Emma på besök bus fika och ute bus med bil körning och promenad tillsammans <3Medans Bella vilade runt två så kom Jenny och Nadja förbi mera fika och surr. vid fyra var micke hemma så då tryckte vi pizza till middag ;) och sen åkte vi till Micker farfar på kalas där även farmor och Emma med familj var :-)Efter b somnade har jag plockat lite och tänkte dammsuga i morgon bitti för att sen ha en till fullspäckad dag :) KUL ! busis <3

Loppis fynd

ca 300kr för allt! riktigt nöjd :)

Torsdag igen ;)

haha dag vild kanske? igår var det i alla fall torsdagVi gjorde inte så mycket från morgonen myste lekte tittade på lite barnis och sånt efter lunch åkte vi runt på loppisar med mamma och slutligen körde hem hon.Väl hemma fick Bella sin eftermiddags sovning sen stod det grillad kyckling sallad vitlöksbröd på schemat med bs farmor efter God middagen klippte vi gräset vi hann precis in igen då Bella blev super trött så läggning innan sju oj oj så tidigt! jag vill helst ha hon vaken till åtta tiden så hon hinner umgås med pappa micke efter jobbet också och inte bara äta och i säng, men är hon trött så är hon. :)Sen gym och film i vanli ordning :)

35min gym

igår kväll klippte vi gräset en timme så en timmes kondis fick jag ihop sen gasade jag till nova och pressade bröst och biceps :)trettiofem minuter snabb och effekti träning blev det!

Torsdagen

Vi vaknade runt nio fixade lite här hemma tog en lur i 1.30min skönt! sen lunch och mot Nyborg för bus hos Hugo. ! lite fyrhjuling körning nästa på shopping listan och sen hem och äta middag mysa med pappan i familjen och inte så mycket mer :)Imorgon kommer nog Jenny och då blir det loppis omgångar hoppas på en massa fynd :) älskar sandlådan <3 Tokis <3

Klurar

Eftersom att pappan och tenny ( Dennis) säger att man inte renoverar inne på sommaren så får jag allt vänta med tapeter till Bellas rum lite till! men fixa alla grejer och hänga upp på väggarna kan jag i alla fall roa mig med åh jag har så många idéer så dags att ta tag i dom! och jag måste göra en sandlåda åt henne nu nu nyss micke får fixa virket så får vi gräva ner den när hon får sin lekstuga :) också bara ha den på marken nu :)Men som sagt inne Bella fick sin säng som ska vara som soffa idag vet ej om den ska stå exakt där jag ställde den det tål att funderas på! jag måste i alla fall mot IKEA och köpa lite grejer kanske i helgen. ? :)

Dagens bilder

Missade bilderna så klart ;)nya telefonen är inte likadan som den andra haha knappar på fel ställen....

09/07

Tisdag idag vi vaknade fem minuter innan alarmet ringde och gjorde oss i ordning för vaccin frulle nenne kaffe smink och sen gasade vi till Bvc :)Sprutorna gick bra och Bella grinade bara snabbt sen gick det över sen hem och vila.Vid halv tre kom Madde och tindra förbi på bus kul det var länge sen sist :)Sen middag och fix med ny musik till Mp3n vi har haft tvåhundra låtar men mest skit så nu har vi bra musik när vi klipper gräset och jag tränar.annars kvälls bad för Bella nenne och sängdags vid halv åtta och kvälls träning och film mys nu lite serie terapi sen sängen :)

Work out

Det blev ett femtiofem minuters rygg axlar triceps pass härligt liten vila och snabba set! Känner mig redan öm i ryggen så får se hur det känns i morgon :)

Måndag 08/07

Sovmorgon till HALV ELVA det måste bero på att b var vaken här mitt i natten..
Iallafall efter fix så åkte vi till Hanna och Ludde i brekka och surrade åt en jäkla massa kakor och så, riktigt trevligt !
Runt tre gasade vi hem eftersom b inte hade sovit någonting då la jag hon i säng direkt vi kom hem och sen gick jag ut och tvättade upp ny bilen ! Så en timme höll jag på och jag var precis klar med allt förutom att torka av dörrsidorna invändigt så vakande lill damen : ) Riktigt bra planerat ;)
 
Sen gick vi ut och torkade dörrarna och gick in för att göra middag Micke var borta på jobb till runt sex så direkt efter att vi hade ätit gasade vi och hämtade min nya telefon och sen när vi kom hem var pappan i huset hemma.
Lite bus och jag fixade lite med ny telefonen och sen somnade b halv åtta, Eter det har vi kikat på en rulle och Micke och Bella ligger och sover så jag passar på att blogga lite, Tänkte nöta ett avsnitt greys eller två och sen lägga mig..
 
Imorgon ska vi på bvc och ge bella 1½  års sprutan samt Hepatit A spruta / b sprutan får hon redan i sitt vanliga vaccinsprogram hon får samma spruta 1½ års spruta som hon fick innan Thailand och nu får hon den en månad tidigare eftersom vi åker till bulgarien dagen efter hennes 1och ett halvt års dag :)
Får se hur hon reagerar på sprutorna denna gång lite grin när dom ger dom räknar jag med men annars brukar hon bli lite hängig efteråt så får se om vi hittar på någonting under dagen eller inte det beror ju på Bellas form :)
 
Jag skulle med Emmelie till sjukan men dock hade jag helt glömt bort bellas vaccin så hon fick med sig fia i stället annars hade jag försökt flytta tiden men nu behövdes det inte :) Hoppas allt går bra gumman<3<3<3
 
Sen på kvällen ska jag iallafall till töre och hämta en säng som jag ska köpa via fb jag hann inte alls idag då inte micke var hemma så får åka i morgon i stället :)
 
Nå nu serier NATTI !
Mammas skor passar perfekt att gå med tokis <3
Nya fälgar och toning sen är den perfekt ;)
Jag kan säga att det är något ovant att köra utan toning fram haha alla ser ju vad man gör ;) haha
Och jag ska leta fram några fälgar oftast är det jag som hittar fälgar till våra bilar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag natt & Söndag

 
Så där vid fyra som jag skrev tidigare så åkte b till mormor och mamman stannade hemma för att partaja lite.
Vad gjorde jag ? Solade duschade lyssnade på musik och fixade mig sen kom carro vid halv sju och då åkte vi till nya thai restaurangen här i stan och tog en middag för två, mycket gott och billigt !
Sen gick vi och köpte ingredienser till att göra tårta så när vi kom hem gjorde vi en marängtårta med grädde och jordgubbar SÅÅÅ gott !
 
Sen blev det lite cider för att vara exakt 3½ cider lite ragg runt stan efter Elin kom vid nio och Emmelie kom på en timmes surr mellan tio och elva, runt ett körde elin mig till mamma då jag slaggade i gäst rummet : )
 
Ungefär så där oseriös man kan vara på bild ;) haha
 
Söndag morgon så sov jag till tio och låg i sängen till elva och roade micke som körde bil mot kalix.
Sen blev det frukost och ut i solen hos mamma, Mamma och Bella höll på att vattna blommorna bada i poolen och sånt kul.
Sen när bella napade så passade jag och mamma på att pressa i en timme.
Sen åt vi lunch vattnade mer blommor och runt tre åkte vi hem :)
Jag kastade b i sängen och förberedde middagen tills micke kom hem det blev överkokt och klibbig spagetti med köttfärssås MUMS !
 
Jag spanade in ny kärran och kopplade in barnstolen och åkte på en provkörning sen film kväll.
Usch bella har rammalt ur sängen i natt stackars tjejen våran jag tvättade ansiktet och skulle precis lägga sig då jag hörde smällen, det var ingen fara hon blev mest rädd och fick i märke i pannan så där lagomt till bvc besöket i morgon HAHA direkt vi hade tröstat hon så ville hon ha nenne så självklart fick hon välling och sen somnade hon om. USCH inte kul när hon faller <3 Men det gick ju bra :)
Bellas första sommar jobb trädgårdsmästare :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny elektronik

 
Idag kom min lur ÄNTLIGEN kan jag säga nu stänger den av sig så fort jag skrollar på fb läsar sms för fort så ja det var väntat, dock dog den när jag var hos hanna så fick inte igång den fören jag var hemma och satte den i laddaren fast den var full laddad !! Och vad får jag då smset att den nya ligger på ica och väntar och självklart hade jag hunnit lägga bella så jag fick fint vänta tills vi hade ätit middag och sånt innan jag fick hämta den nya :D
 
Jag har hunnit fixa allt behövligt fb, instagram, blogg appen, blogloving ( behöver den inte precis för INGEN BLOGGAR JU ) och lite spel och självklart ny musik och alla kontakter så im good  to goo.
 
Nå väl telefonen sony v samma som micke har var snor billig 1150kr med abonomenag på halebop och jag skulle ändå byta abonemang så det satt fint, jag tänkte ta samsung galaxy s4 men ja den var bara 3250kr dyrare så jag struntade i det, först skulle micke betala min telefon för att han är gullig men jag betalade själv när det blev så billigt ;) DUKTIGT TJEJ !
 
 
 
 

Bellas nya kärra

Pappa Micke kom hem med en present av farfar i Västerås nu när han kom hem med våran bil en ny mini cooper elbil rättnöjd tjej Tack så mycket !

Lördag

Morgon vid tio :)Sen blev det mys i soffan innan jag smorde in Bella i solskydd och vi gick ut och lekte från halv tolv till halv ett Bella hann bada och busa i massor sen en timmes nap medans jag solade och rensade lite ogräs samt innan det tvättade jag upp poolen :)Sen lunch och sen har vi varit ute och busar mamma och Kurt kom klockan fyra och hämtade Bella för en borta natt :)Jag skulle egentligen dit och äta och sen åka hem och jyra med Elin och carro men jag och carro styr middag i stället ikväll när vi har jyrat klart kör Elin mig till mamma så slipper jag sova helt själv hemma ;)Haha typ andra gången jag är helt själv hemma så nu ska jag göra hyss ;) Haha !Nå ska dricka upp kaffet och sen hoppa in i duschen snart kommer carro :) mamma titta tutut söt tjej <3

Fredag

Vid nio vaknade jag och Bella vid lunch kom pappa Micke hem en timme innan han for till Västerås :)Sen har vi varit på en timmes prommis med brorsan och Jenny :)Runt tre åkte vi till pappa i Nyborg för att äta middag och sånt Bella och syrran har lekt hela tiden vi åt grillat Paj och surrade :)Bella tog sin andra nap i vagnen så det blev en till prommis :)Vid sju körde brorsan hem oss och då stod Elin och Bella bakom dörren så lite lek med Bella och sen har vi surrat för ett tag sen åkte dom så strax ska jag slå i gång en tjej film och äta godis :)Får se om det blir utgång i morgon eller inte någon som är sugen ? :) Bella 1år 5månader idag <3<3<3

Älskar dessa teer

Från Willys så fruktansvärt goda :)

Torsdag

Bella slog upp ögonen kl nio direkt frukost eftersom jag skulle vara utan att äta till kl ett sen kom pappan på lunch och vi jyrade lite b tog en nap sen kom mamma förbi så fick hon vara med Bella medans jag var och mätte mig :)Sen blev det lunch för mig och Bella ville också ha Panpizza sen råkade vi ta en nap på 1.30h haha skönt ! :)När vi slog upp ögonen var Micke hemma och lagade middag :)Annars har vi stoppat in bilstolen i Helenas bil när jag skulle köra Micke till flyget i morgon fast ja det kändes lite onödigt vi fick lossa sätet och allt så det tog väl 30-40min sen går jag in och ringer till brorsan som säger att Kurt kan köra ;) Haha att dom inte sa det lite tidigare så ut och plocka ur stolen igen ! ;)Mycket onödigt !Men snart har vi en bil igen :)Jag är sugen på Kvälls träning så kanske åker en sväng ;)

Kropps analys

 
Då har jag varit och gjort kropps analysen på Nova gym, Jätte kul att se och jag är nöjd av mina resultat.
Som ni ser ovan hur det ser ut jag kan skriva lite om dom sakerna man tittar på :)
 
Vikt 61.6kg
Fett massa 18kg
Muskel massa 41.4kg Akta stark tjej ;)
TBW % är vätskehalten 49.7% där ska man ligga vid 50 så det är bra
Metabolic age ( åldern den tror jag är ) 24år två år äldre ;) Detta tittar man ju på så att inte värdena ligger åt h-vete så man hamnar på typ 50 och är 22 så det var helt godkänt jag ligger i min åldersgrupp :)
Ideal kropps vikt 63.6 så lite plus på vågen.
 
Sen kollar man så fett massan ligger mellan 11.6-21.4 ( på mig ) och där var jag 18 :) så helt ok.
 
Jag är super nöjd och är intresserad av att se hur mycket vikt i muskler jag kommer gå upp, det hade varit kul att se när jag började träna tills nu men då gjorde jag ingen sån här :)
 
( Detta är vad som visades åt mig i alla fall och kul att ha lite koll :)
 
 
 

Hallen

Jag vet inte om jag har visat det runda bordet som vi kapade av för någon månad sen ? jag har i alla fall varit ute efter ett halvmånbord jätte länge sen köpte jag ett runt och kapade det i stället smidigt och snyggt blev det :)Sen har jag köpt två pinnstolar till det och målat ena svart :)Det blev super tjusigt i hallen :)Åh jag är glad nu när det är mörkare ute så jag kan ha tänt våra underbara tavlor på Bella utan lamporna blir dom inte lika fina ! :)

Onsdag

SovMorin till tio över tio då prinsessan slog upp ögonen , sen frukost och vid tolv kom bs mormor på besök så då for jag på nova , hem och duscha sen prommis och sen fixa middag och då kom bs farmor som var med Bella medans vi klippte gräset :)Sen har jag hunnit klippa Micke beställa en ny mobiltelefon och vi har precis sett klart en film himla effektiv dag idag :)Nu ett avsnitt greys sen däcka !

Gym och kondition

I dag blev det 1.30h gym ben axlar mage fick sig en omgång :)Jag bokade även in muskel fett vägning i morgon kl ett så mamma ska vara med Bella medans jag kollar det om inte annat får Bella komma med ska bli kul att se volymen :)Sen kom jag hem och b var trött så jag och mamma gick en prommis med henne i en timme det kändes i benen kan jag lova ;) dock somnade Bella precis när vi kom hem på gården så hon var vaken hela prommisen jyr tjej :)I kväll har vi klippt gräset våran gård är rätt stor i alla fall det vi klipper så 1.30 h har vi kämpat på med varsin klippare så jag erkänner att det var skönt att landa i soffan och se en film :)

Safe haven

Igår såg vi safe haven åh gud vilken bra film jag satt på nålar av och till verkligen en tjejfilm i min smak :)
Rekomenderas skarpt till alla :)
 
 
-

Tisdag

Idag har pappa micke köpt en bil till familjen så på söndag har vi bil igen ;) SKÖNT !
Möjligtvis får mamma sig en bil också ? ;) hihi
 
Sen i dag i alla fall har vi inte gjort så mycket vaknat runt nio sen tog b en nap vid elva och runt halv två kom Hanna och Ludde på besök, lite rassel i äggstockarna får jag fast han inte är en bebis nå mer : )
En massa surr blev det så kul :)
 
Sen har vi inte gjort så mycket ätit våfflor till middag super gott Bella älskar det, sen har vi haft gudfadern kenny på besök och inte så mycket mer, Vi har precis lagt Bella och ska väl slå igång en film snart idag blir det tjejfilm igen ;) <3
 
Får se vad vi roar oss med i morgon någon som vill hitta på något ?? :)
 
 
 
 

Nenne

 
 
Igår var goo tjejen helt underbar :)
Hon sov till halv sex en nap och sen busade vi och vid sju hade jag badade vi hon och sen tänkte vi leka tills hon blev trött fast jag skulle bara ställ i ordningen vällingen på bänken så det var bara att kasta i pullvret sen gick vi in och lekte i vardagsrummet direkt kröp tjejen till köket och satta sig och pekade mot köksbänken mamma nenne mamma nenne mamma lälle ( vi brukar säga lälle åt hon )
sen pekade hon mamma lälle och pekade mot flaskan och med andra armen mot sovrummet :)
Söt söt söt så det blev inget bus utan vi gjorde så klart nennen åt henne <3
 
 

Barn tapet

Åh nu är jag i träsket och letar för fullt ! Jag har kollat lite av och till efter tapeter till Bellas nya rum och nu har jag hittat några favoriter :)
Jenny la ut tidigare idag på instagram om någon ville köpa lite tapet från en super fin pip studio rulle jag hade aldrig sett dom tapeterna och blev jätte kär i den hon la ut, men den är så lik den vi ska ha i extra rummet så jag får endast pyssla ihop något med den meter som jag kanske får köpa av Jenny ;)
 
Här är mina favoriter just nu, någon som har tips på någon annan snygg barn tapet ?
 
Och detta är tapeten Jenny har, åh är ändå super sugen på den i Bs rum, men som sagt ska köpa en liknande i blått till extra rummet så det kommer kännas så samma :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0