Torsdag

Idag har vi varit med Emmelie hela dagen Emmelie kom vid tio sen kom killarna på lunchen och åt här sen la Bella sig och då gick jag och Emmelie och pressade i en timme :)Efter det blev det glass och bus i solen gunga och surr.Vid två gick jag in och började göra vårrullar medans Emmelie var med b vid tre åkte Emmelie och hämtade Hugo så när jag var klar med förberedelserna så gick jag och b ut i solen och solade och gungade tills Dennis kom och ca en timme senare kom Micke och Emmelie ! Bus med barnen medans jag rullade rullarna och sen blev det middag !Så sjukt gott :)Vid sex åkte Emmelie med familjen hem och Micke klippte gräset sen fick vi Danne och mamma och Kurt på besök Bella fick en dusch vid halv åtta så från tolv till halv åtta har vi varit ute förutom 1.5h HÄRLIGT !B har somnat vid nio tiden och nu blir det lite mys och film :)I morgon press igen :)Puss !

Onsdag

Sol idag igen :) vi har varit och fixat bilen från morgons sidan och sen solat hemma hos pappa ätit lunch och busat.vid halv tre kom vi hem då vi gick ut igen och har varit ute till kl fem då det blev middag och sen lite sol :)vid sex tiden åkte vi och köpte blommor till gården hittade några ska köpa mera nästa vecka då det kommer in nytt massvis var brända av solen !Sen har jag planterat och Micke och b har tittat på :)Efter b somnade for jag och kutade. och nu ser vi på film :)I morgon är det våran 4års dag men firas med vårrullar med Emmelie plus familj sen på kvällen kommer mamma och Kurt en sväng eftersom mamma har varit borta ett tag :)Nu återgå till filmen :) bus hos moffa :) jag pressade medans b sov underbart ! jag fick lite färg idag :) <3<3<3 ute blommorna ! :)på g att springa lite

Spring tur nummer två

Andra turen för i sommar härligt !jag tänkte först inte träna i dag men fick motivation och for min runda sen :) svettigt som bara den :)jag hatar att dom har breddat strandpromenaden mina benhinnor klarar inte av att springa på asfalten men sist gick det bra men idag gjorde det ont direkt får se hur det känns i morgon :)

tisdag

Samma sak idag ute hela dagen riktigt fint väder och jag och Bella skrapade ihop fem timmar ute så färg har vi fått idag :)det blev lite målning av stugan och sen fläskpannkaka till middag och lite Kvälls träning :)Nu film ganska snart blir det sängen :)

En timmes svett

Det blev en timmes gym svettigt som bara den ! jag körde rygg och triceps min vänstra axel fäste slet åt helvetet efter tredje övningen så jag gick och värmde upp igen och då klarade jag av att köra alla övningar men dom sist två på både rygg och triceps gjorde ont men jag ignorerade det ;) jäkligt bra gick det ändå och 60dips på slutet gjorde sitt nu en dusch !varför ser man inte lika stark ut hemma som på gymmet ? :) haha

Morsdag

fick en dagen efter present av hjärtat <3

Måndag

haha bad Micke göra vällingen i morse vid halv sju då Bella vaknade till annars brukar jag stiga upp då han jobbar så han ska få lite längre sömn då han börjar kl sju men idag trodde jag att det var söndag ;) för Micke kan inte somna om när han väl har stigit upp 30min innan larmet haha förlåt ;)nå väl jag och Bella vaknade klockan nio och åt frullen och busa vid tolv sov båda två mamma var trött !!sen efter ett gick vi ut och lekte gungade solade så vi har varit ute i 4.45h härligt ! :) Mickes mamma kom efter jobbet på middag och var med Bella så vi skulle få målat stugan på gården och ja Micke gjorde det medans jag fixade middag och annat gott :)sen har vi fika och busat och b har tagit ett bad :)vi har precis sett klart en film som var super bra handlade om cykelbud blev så sugen på att träna ;) haha nu blir det greys tills jag somnar i morgon mys med bästa Emmelie <3

Första rundan

Jag hade Inte ork för gym idag ont i magen som ett tok men fick ett grymt sug efter att springa så tog på asicsen och drog min vanliga runda ! med tanke på att det var i augusti jag senast sprang och endast värmer upp 5min på gymmet blev jag chockad att jag orkade hela rundan !! grymt nöjd !måste mäta upp hur långt jag springer och se förbättringen men om tre gånger till är mitt mål en km längre osv :)Ska snart visa resultat efter 4m gym men ja det har inte riktigt gått fyra månader ;)

Ben axlar

Jag var så osugen innan jag for på gymmet men väl där hade jag ork som bara den !det blev ben med ett ben i taget mycket jobbigare och sen hårt med axlar ! Nöjd så nu flott och mys :)

Morsdag

Idag vaknade Bella halv tio skönt med en timmes extra Sovning :) Vid halv ett åkte vi till Happis för att fira Jenny " min svägerska " som fyller 20år på tisdag så fika smörgåstårta kaffe och bus med Sara och Bella ( Sara är Jennys 6åriga syster som är kär i Bella och Bella i hon ) <3sen blev det en snabbis på stan köpte en klocka åt Bella haha vad annat hennes favorit ! och mat sen åkte vi hem Micke har fixat bodan så måla till helgen och sen åt vi grillat och tårta :)Har precis landat i soffan efter Kvälls gym och nu film med hjärtat

Underbar lördag

Igår fixade vi på lite här hemma inne och ute innan lunch , sen vid ett kom Carro hit Just innan middag kom jag och carro på att vi skulle gå ut och dricka lite även Elin vilke komma så vid sex halv sju kom dom hit vi jyrade med Micke Danne Emma Elin carro och jag käkade Paj och så vid åtta började vi dricka lite och satt och surrade fram till ett Nu ska jag äta frukost och göra oss klara för att åka på kalas hos Jenny i Happis :) och ja lite shopping ;) mina älsklings tjejer <3<3<3

En timmes Kvälls träning

vid åtta åkte jag till gymmet dock var inte skorna i bilen så jag var tvungen köra hem igen och hämta dom lite surt !!Nå väl åtta började jag träna och det tog en timme att köra igenom bröst , Biceps och magen ! mindre övningar en vanligt men tyngre och mindre vila !Träningsvärk i morgon är målet ! :)

Gårdagens

Jag fotade massa mer fina bilder men ja dom försvann så klart cp telefon men en fick jag som sparades !
Kläder från Elise design lejonin
 
 
 
 
 

Kepa och floppisar

Bella bara älskar skor ( gåva av sin mor ) alltid ska hon försöka få på sig mina foppa tofflor vilka är lite stora så nu har vi köpt ett par fejk åt henne men ja snart ska mamman i huset investera i ett par riktiga också ;)
 
 
 

Nyborg

Vid tolv åkte jag och B till nyborg för att busa med Hugo först blev det lunch och sen ute bus i ca två timmar sen ett snabb mellis och Emmelie och Hugo for och handlade så jag och Micke var själv i nyborg vi drack kaffe och köpte glass från glassbilen samt sövde jag Bella.
 
Vid fem blev det godmiddag pastasås och pasta MUMS B fick även en matlåda med sig hem TACK !
Sen lite surr och bus och killarna höll på med projekt utomhus och jag och b åkte hem vid sju.
Vid åtta somnade gumman och jag och Micke och Danne kollade in projektet bygga altan så nu är den uppritad få se när vi har fixat klart lill stugan ute så börjar vi med altan projektet jag tänkte även fixa extra rummet under nästa vecka SJÄLV älskling du behöver inte hjälpa förutom att kapa golvet runt elementet för det kommer jag inte att klara av.
 
Så på söndag då vi ska till finaste Jenny på kalas så ska jag köpa lite tapeter :)
 
Nå nu film sen sova !
Puss !
 
 
 
 
 

Bilar och traktorer

Så roliga leksaker bella har fått massvis med bilar nu dom senaste veckorna och dessa köpte vi igår.
 
 
 

Elise design lejonin

Åh nu har mina ( Bellas ) kläder kommit så super duper fina jag är så nöjd !!
Jag beställde för någon vecka sen från Elise design och fick kläderna två veckor innan beräknad leverans datum kläderna är egensydda och verkligen i bra kvalite !
 
Det finns super duper mycket fint och jag lär göra flera beställningar i framtiden
 
Länk till hemsidan KLICKAHÄR
 
Har man frågor eller funderingar som jag hade är det bara att maila man får svar nästan direkt ! :)
 
( tråkigt bara att mina telefon halv dog ännu mera när jag tappade den medans jag fotade bella i dagens outfit så ja nu sparas inte alla bilder jag fotar måste hitta en ny och det är NU ! )
 
 
 
 
Alltså vad är problemet när bilderna blir åt fel håll ?? Det har varit så i flera veckor oavsett om jag förminskar dom hamnar dom åt fel håll och bilderna är precis lika stora som dom alltid har varit när jag fotar !! AGRESIV snart alltså det började i samma veva som dom fixade så bilderna vänder sig rätt i appen till android ! Någon annan som har samma problem ? Det är endast vissa bilder som blir åt fel håll..
 
 
 
 
 

Lite nytt i hemmet

Shoppade lite igår :)
 
 
 
 

Operation i Umeå

Eftersom att Bella blev sövd kallas det visst operation fast ja dom skar ju i hon så det är väl en operation..
 
Men i alla fall vi har varit till Umeå för att göra en koloskopi för att utesluta och kolla om det finns några flera polyper i tarmen, ni som känner mig mm har läst om detta tidigare.
 
Men i alla fall i måndags fick b börja med flytande föda så hon fick leva på välling hela dagen tänkte ge yoghurt men eftersom att hon inte blir mätt så länge tänkte jag att välling är lika bra. Runt åtta snåret somnade hon för natten..
 
Klockan fem på morgonen ringde alamret alltså på tisdag, B fick 300ml välling och sedan satt vi oss i bilen och började åka runt luleå somnade b om och sov i ca en timme.
Även jag drog en sovning då micke körde hela vägen ;)
 
Klockan nio var vi inne på sjukhuset på barnavdelning 2 ( så förbannat stort sjukhus alltså )
Vi skrev in oss b fick elma kräm och plåster på händerna och fötterna för kommande nålar och sen fick vi vårt rum.
Halv elva träffade vi en sköterska som kolla blodtryck och pratade om förra polypen samt skrev in oss i datorn och pratade om kommande ingrepp.
Vid elva fick vi gå igenom halva sjukhuset och gå och prata med narkosläkarna inför sövningen på onsdag allt lät ok och det var inga funderingar där inte..
 
Klockan halv tolv var det dags att börja med laxabon ( tarm sköljning rengörning typ laxermedel ) Bella fick en droppnål på vänster fot samt lämna blod till prover sen dags för att få sond ( en slang igenom näsan som går ned i magsäcken för att kunna få i sig laxabonet )
 
Sonden fick dom ned Bella fick självklart grina eftersom att ja det är väl inte en så rolig sak att få ned när den var nere och hon var uppkopplad till droppet ( på foten ) så drog lill damen ut sonden så  samma sak igenom kämpa ned sonden och nu lät hon den sitta.
 
Vi gick in i rummet vårt och fick lugna ned Bella och kvart i ett startade dom laxabon lösningen hon skulle få i sig 900ml under 4h och efter ca 2h brukar bajskalaset börja.
Bella somnade och efter 1h40min sket hon första gången då fick vi göra ett bajsprov och sen gick vi och lekte, men vi kom tillbaka fort eftersom att hon körde en nummer 2 igen över allti igenom allt på micke ja inte trevligt.
Så i 2h 30min var det byte av blöjor och kläder för oss hela tiden vi hade på skyddförkläde men ungefär var 20min bajsade hon ut ca 2dl vatten plus att skit hon hade i tarmen.. Lukten kan jag säga var så äcklig...
 
Vid halv fem kopplade dom bort laxabon lösningen och då hade hon kvar droppen i fotten sonden var även kvar..
Vid 19.00 tyckte dom inte att tarmen såg nog ren ut så då fick hon mera laxabon 2dl 1dl åt gången och även då blev det mer bajskalas klockan 20.15 fick hon sista lösningen och då krävde vi att sonden skulle ut eftersom att hon behövde sova plus att hon skulle opereras kl 08.00
 
Klockan 20.50 drog dom ut sonden och då hade bella varit utan mat sen 05.00 och endast druckit 20ml vatten under den tiden ( plus droppet som hon hade ) hon fick även vara utan droppet från 20.00 tills hon somnade.
Vi la hon klockan nio och efter tio min kom det en till full blöja med vatten och skit.
Klockan 21.30somnade hon för natten och klockan 22.00 fick hon droppet igen ikopplat till lillfoten.
 
Vid fem vaknade hon så då fick vi söva hon med oss i 90s sängen som vi delade på och klockan sju vaknade jag och började ställa i ordning för operation klockan 07.30 väckte vi Bella för dusch innan op och då kopplade dom ur droppet.
 
Klockan 08.20 befann vi oss på operation nummer 3 och fick vänta i 20 minuter tills operations rummet var klart Bella fick lugnande vid åtta och var hög / full och bara skrattade hela tiden samt pratade som ett riktigt fylla alla skrattade åt hon eftersom dom flesta brukar bli trött och hon blev glad <3
 
Klockan 08.50 befann vi oss i operations rummet där bella fick ikopplat dropp på foten samt berättade dom vad dom skulle göra hon låg bara att sa titta titta på klockan och dom blev cockade att hon ville ligga på op bordet oftast brukar dom vilja komma i famnen, hon sövdes kl 08.57 och då fick jag och Micke lämna rummet..
 
Undet tiden hon var sövd åt vi frukost och plockade lite i rummet tills dom ringde och sa att hon var på uppvaket kl 10.10 vi sprang dom 10minen det tar att gå dit och sedan träffade vi go tjeje som sov så sött.
Eftersom att bara en förälder får vara inne i uppvak rummet så stog en av oss utanför och turades om att vara med hon efter 25minuter vaknade hon och drack direkt 250ml välling plus 100ml vatten ( hon hade ju inte ätit på ett och ett halvt dygn ) eftersom att hon var så pigg så fick vi direkt gå till avdelningen med henne..
 
Vi väntade i rummet i ca en timme så kom doktorn och berättade om koloskopin och då fick vi veta att dom hade hittat en till polyp och hade skurit bort den och brännt såret och den är inskickad till labb och vi får vänta på svar i tre veckor om den hade cell förändringar eller inte.. Då blir det återbesök i Luleå.
 
Allt annat hade sett bra ut och eftersom att bella hade kissat och ätit och inte var hängig fick vi åka hem på en gång :) SÅ SKÖNT !
 
Vi ringde efter sköterskorna som kom och tog ur nålarna ur fötterna ( hon fick en till under operationen ) och sen packade vi ihop oss.
Klockan ett rullade vi ut på ean och tog ett mat stopp i piteå på thai restaurangen bella åt korv och pommes och vi thai mat <3
Sen lite snabb shopping och sen styrde vi hemmåt vi har i risön vid sex tiden och hämtade silver sen åkte vi hem och packade upp :) Bella sov två timmar i bilen på väg hem <3
 
Hon har varit hur duktig som helst och jag kan inte förstå hur hon klarade av sonden i näsan i så många timmar och hela tiden fast hon sprutade ut hur mycket vatten och skit som helst över allt så har hon aldrig gnällt <3
 
Det är skönt att veta att alla polyper är borta så nu väntar vi bara på provsvaret !
Skönt att slippa oroa sig att det ska vara någon mer i blöjan som sist.
Men ja allt har gått bra <3<3<3
 
( Bilder kommer i lite oordning )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma igen

Vi fick åka hem idag eftersom att Bella operation blev så tidig är dock helt slut så skriver mer i morgon !

Nyborg

Vid lunch åkte vi till pappa för en kyckling sallad ute i solen samt bus med Bella :) Bella kröp runt på gården prommade med Sofia och rymde till grannen.Vid tre åkte vi till Morins och jag gick och Sövde Bella sen blev det ute bus för barnen medans papporna listade inne lite Mellis och inne bus :)vid halv sex åt vi grillat så gott !Och runt sju åkte vi hem nu har vi landat i soffan och ska se film ! annars så är det 25.5 i sovrummet Bella svettades ihjäl i jamas så naken fis är hon herre gud nu är sommaren här ! <3Imorgon ska vi till mamma på middag :) frull i tv rummet. lunch ute med Sofia :) soligt <3

Ben axlar

vid halv elva blev det prom till nova 40min ben där jag körde varje press övning i maskin med ena benet åt gången så det skulle ta extra mycket sen 20min axlar med en ny övning :)Nöjd gick jag hem igen svettig som tusan och efter det en härligt dusch !I morgon måste jag få in två pass men räknar med ett ;)

Äntligen färg

Usch naglarna har sett så hemska ut men nu är det fint igen :)

Nya kläder till Bella

One piece 199kr från sporthuset
Klänning 49kr från H&M

Hon bara älskar att vara ute !

Igår rymde hon ut när altandörren var öppen skyndade sig i jamasen och krypte till gungan och ropade mamma pappa !
 
Så fort hon ser gungan igenom fönstret titta mamma pappa titta ! Då är det bara att skynda ut och gunga :)
 
Tidigare i veckan var vi på en liten cykel tur med hennes trehjuling och nu när jag för tummen ur ska jag köpa en ny hoj åt mig och även en cyckelsadel åt Bella men hjälm har vi införskaffat i alla fall :)
 
 
 
 

Happis och Nyborg

Igår åkte vii till Happis, vi mötte upp brorsan Jenny och Sara på Ikea för shopping och lunch sedan kollade vi in alla affärer och fyndade en hel del. Bella och Sara blev bästisar Sara vill bära Bella hela tiden samt åka i våran bil i baksätet satt dom och skrattade och busade <3 go barn.
 
Jag och Jenny åkte även till skopunkten där det fanns en massa fint men jag köpte mig inte ett enda par skor, nog för att plånboken låg i bilen men i  alla fall ;)
Hemma vid middagstid då vi fixade på här hemma och mamma och kurt kom på besök, Bella har pratat non stop om momo och momo har varit i falun och jag sa att det är bara att komma direkt du kommer hem och det gjorde hon efter att mamma och kurt for så la vi Bella och även i sängen låg och och sa momo momo momo och även när hon har vaknat till under natten har det varit momo nästa helg får hon sova över där eftesom att vi har tok mycket planerat denna helg :)
 
 
 
 
 
 
I morse vaknade vi kl nio och klockan tio befann vi oss på campingen för bus och fika med Emmelie och Hugo, Maria och Emma, Sandra och Melissa och Madde och Tindra vi busade på och Maria och Bella gick i en hand hur länge som helst duktig tjej samt lekte i flisen och krattade super kul <3
Efter buset åkte vi upp på 11ans där vi smockade en mjukglass och sedan hämtade Micke oss så Bella fick ta sin nap.
 
Efter sovningen blev det lite gugning och sen åkte vi till nyborg och busade med Emma Bella har gått med en hand med Maria och hur många steg som helst själv utomhus i gräset, haha vi tog inte med några skor åt B så hon körde ute lek i vita stumpbyxor rosa tröja och sockar ! Mitt hjärta dog när hon kröp runt på gräset utan överdragsbyxor men det gick super efter ett tag haha jag får vänja mig med smuts även äta sand ur sandlådan är en hitt haha men sandlådan var i alla fall super skoj och barnen hade så roligt !
 
Till middag blev det en favvo som vi inte har ätit på två år grillad lax med potatissallad och vitlöksbröd och aioli mums så förbaskatt gott ( hemma gjort allt så klart ) Sen glass och kaffe några Cider för mig och Maria och hemgång vid sju snåret.
 
Nu har b sovit sen en timme tillbaka och vi ska se på film :)
Super trevliga dagar det måste vi göra om  ! <3
 

IKEA & ÖB

Fick hem en massa fina saker igår <3
 
 
 
 
 
( klockan är från fb köp och sälj )

Ny klänning

Igår fick jag resten på H&M paketet glömde dock fota två par skor så dom kommer senare..
 
99kr som hittat
 
 
 
 

Presenter

 
Tröja och Mössan av Emmelie Dennis och Hugo, Klänningen av momo

Fynd

Förra veckan fyndade vi på fb köp och sälj lite leksaker till B
 
75kr för bobby car och släp och 75kr för bilgaraget ! Bella är nöjd !

Go tjejer

en bild från idag orkar inte skriva nå mera är as trött och klockan är bara tolv så får ! ska visa allt fint jag har köpt idag så i morgon blogg från datorn nu sova

Sitter i soffan

I dag när jag fixade här hemma hittade jag damen i soffan med tv kontrollen i högst hugg :)

Tuta och kör

Kusin Emma har varit på bus idag så kul att se dom härja :)Vi byggde ihop Bellas bobby Cars så det blev ett tåg , Emma latade sig och lät Bella köra hela tiden ;) haha

Bus tjej


Min älsklings

Emmelie om jag skulle kunna ta din smärta så skulle jag göra det <3

Självporträtt

Så fort man vänder kameran mot Bella så åker tungan ut när man fotar hon riktigt busig tjej :)

Fan

min telefon håller verkligen på att ge upp ! när man ska skriva får man backa ur inlägget flera gånger innan. texten syns samma när man ska ringa så dags att leta efter en ny fast tror bestämt att det blir en galaxy s4 för jag har varit super nöjd med min s2a någon som har något tips på en bra lur ? :)

Kusiner <3

I morgon blir det bus med kusin Emma både jag och Bella längtar ( ja fast hon sover ju ) hehe men man blir så glad när dom busar eftersom att dom är helt tokiga ihop helt klart vänner för livet

En vecka kvar

Usch om en vecka blir det Umeå men riktigt skönt att få det bort gjort ! och allt kommer självklart gå bra :) <3<3mitt allt <3

Fixa och trixa

I morse vaknade vi vid nio och runt halv elva for vi och fixade bilen så den går igenom besiktningen i morgon :) Medans pappa och Micke höll på med bilen så gick jag på prommis och Sövde Bella härligt när det börjar bli sommar <3Sen blev det fläskpannkaka till lunch riktigt gott och vid tre åkte vi hem igen :)Annars har vi inte gjort så mycket busat med Bella i vanlig ordning och sen har jag Kvälls tränat när jag kom hem hade b redan somnat så ska gossa extra med hon i kväll :) myser i min gamla dockvagn morfar och Bella <3promenad i byn

Brösten

Ikväll blev det ett bröst och mage pass ! bröstet gick super hade något med ork och det är alltid kul :)magen var däremot tung men jag försökte mangla lite rutor i alla fall ;)röd och slut !

Jag råkades

Igår hos Elin skulle vi klippa min lugg men vi hann inte så jag började med det kl 23.20 men det blev bra jag tog bara kökssaxen och kapade av den och nöjd är jag :) lång luggen den växer som ogräs !

Kul dag

Morgon träning och sen en snabb dusch efter det åkte vi till pappa och åt våfflor till lunch mycket gott Bella åt nästan en hel våffla och en korv skiva och sen blev det surr och bus.sen gasade vi hem för att lägga Bella och sedan åka vidare till gammelgården för middag med Elin och Fredrik super god mat ! ( duktigt Elin ) även efterträtten vi åkte hem vid åtta och Bella har precis somnat för natten :)Nu blir det film med mats och sen en tidigt kväll såg på greys till 01.45 igår så var lite trött i morse :)

Träning <3

Vid lunch blev det ett rygg och axel pass körde rygg och axlar igen och denna gång gick det super så kanske kör på det tillsammans ändå. Det blev ca en timmes träning och redan är jag öm i ryggen ! Härligt.Jag hann köra ut bilen ur garaget så ringde Micke och sa att Bella ställde sig upp och titta på han och gick till han ! jag sprang in och då gick hon igen <3Hon har inte gått något på två veckor så självklart gör hon det då mamm far ;)får se vad jag tränar i morgon benen behöver få sig en omgång :)

Fredag

Kanske jag skulle för flytta min häck till datorn och blogga där i från men det orkar jag inte !Nå väl fredag idag vi har haft famo Helena på besök vid lunch och efter det var på synkoll som vanligt lite skäll för att jag använder samma linser 2- 2.5månader när man max ska ha dom i 30dagar ;) fast mina ögon ser fantastiska ut så det fungerar ännu ;) och ja annars gick det bra samma styrka som vanligt blind ( -5.50 ) haha Vid middagstid kom mamma och Kurt på middag vi åt grillat i vanlig ordning Micke hade lyckats perfekt igen och sen har mamma och jag varit och skummat runt och sen kaffe och fika. Bella har somnat vid halv tio för natten ( hon napade vid sex ) så antar att hon sover till nio tio i morgon och efter det ska vi till byn och hälsa på pappa och syrran :)På kvällen ska vi till Elin och Fredrik på middag !Jag är så sugen på att åka och träna nu men ja då är jag inte hemma fören elva och det kändes lite väl sent ;) men kanske ändå haha !

Sova på pappa är bäst

go tjejen

Mums

Igår blev det tjorv med middagen hos Morins så vi sadlade om och gillade här hemma med Kenny riktigt Jävla munknull gott var det och glassen som vi skulle ha till efterträtt orkade vi inte ens :)Nu inväntar jag att barnen ska vakna ( Micke Bella och silver sover ) så ska vi åka till Morins och jag ska laga biff med bambuskott åh är så hungrig så hoppas dom vaknar snart !

gym

Usch motivationen har varit noll i veckan men jag tog mig iväg ändå i morse och det gick riktigt riktigt bra jag körde Biceps och triceps och när jag väl hade gjort första övningen så kom all motivation tillbaka :)

Ute

Micke fick i uppgift att fixa Bellas gunga idag ( tack bs farfar för gungan ) Så han fixade ihop den sen har vi åkt lite cykel ute och silver har busat med helix :)

Försöker

Hitta lite motivation igen att åka och träna vid fyra var jag rå sugen men känslan försvann ! Får se om jag åker en sväng när b har somnat eller inte ingen ide att fara om man är otaggad då går allt bara dåligt.inte för att man hittar motivation på golvet men försöka kan man ju ! Haha

15 månader

Igår blev Bella 15månader så stor tjej <3Mammas guld <3Återkommer med en uppdatering från datorn här i veckan har mest blivit mobil blogg på senaste

Kolosokopi

Om två veckor ska vi till Umeå med Bella och göra en undersökning av hennes tarm för att se så hon inte har mera polyper vi ska sova över i två nätter vad som är inplanerat.På måndag ska hon börja med flytande föda ( hemma ) och på tisdag ska vi till Umeå och ge flytande laxabon alltså typ lavemang så tarmen töms och efter det får hon endast dricka klara drycker typ saft Och onsdag är det koloskopin som står på schemat jag ska följa med in i op salen när hon sövs och ska försöka halv tvinga dom att få vara med hela tiden när dom kollar tarmen. Och om dom hittar mer vill dom röntga hon på torsdagen.Usch lite små nervöst men det kommer gå fint är bara orolig när hon ska halv fasta på tisdagen då hon kommer få dropp men annars känns allt lugnt.det dåliga är att endast en förälder får vara med på natten så kul att välja vem som inte får sova med hon , fast dom sa att dom inte kan tvinga ut en om vi delar samma säng haha så jag har löst det ;)Nå skönt att det gick fort att få en tid så vi får se hur det ser ut i lill magen Mammas hjärta <3

Måndag

så där lagomt fyndiga rubriker ...Nå väl vi gjorde morgon halv nio men hängde i sovrummet och kikade på film till tio efter det lite bus och sen tog b en nap.Vid ett kom Jenny hit så hon har busat med Bella och sen blev det surr och kaffe och en snabbis på stan.Vid halv fem åkte vi till Nyborg för fika och kaffe barnen lekte som vanligt och vi vuxna pratade på :)Idag är det prick tre månader tills vi åker till Bulgarien det går något fort :) Och vi alla längtar !Nu sover b för natten så strax en film , i morgon börjar pappa Micke jobba igen fast i Kalix inte i Kiruna där han har varit i 3år av våra 4år ihop så skönt att ha han på hemmaplan igen :)<3 inviger ny tröjan av Emmelie :) en del gott <3 Mums ! och isen har börjat gå i Kalix underbart snart sommar :)

Lördag

I morse var jag och Maria på loppisen på ishallen galet mycket folk och tyvärr alla fina möbler var redan tingade vi kom dit 10.20 och det var fullt med bilar haha ! Inga fynd gjorde vi men snart öppnar alla loppisar så då ska vi Fynda :) vadå folk ??efter loppisen åkte vi till babas bilar och fixade dodge ;) sen Bus med kusin Emma och fixa. och en sov prommis för Bella. Nu har vi precis kommit till mamma för middag och medans mamma är och går med Bella och Micke och Kurt jyrar så ska jag ta ett bad :)

Fredag

Idag har vi haft Mia och ebba på besök det blev fika för oss onyttiga och kaffe för Mia ;) En timmes surr så trevligt ! :)Efter Bellas nap åkte vi och handlade kött och föräldrar och gillade hos kusin Emma super gott :):) middagen blev kl sex eftersom att jag och Marre var tvungen att glida cab lite åh saknar våran bmw lite ;) sen efter middagen härjade kusinerna hur mycket som helst utgången är inställd för i morgon när Dennis har blivit sjuk så vi får ta det en annan helg :) så får se vad vi hittar på i stället loppis står i alla Elli på schemat och träning :)Nu sängen puss ! Maria käkade ratten då hon körde HAHA !

Work out

Igår blev det ett rygg axel pass på gymmet jag körde tre nya övningar på ryggen som var super bra :)Men dock passar inte rygg och axlar så bra ihop för mig så får lägga upp det på något annat sätt nästa vecka jag blir för slut i axlarna när jag har kört ryggen så får komma på en ny lösning :)I kväll klockan halv nio blev det bröst mage 40min bröst med fyra nya övningar och en kvart mage eftersom klockan hann blev så mycket så jag körde inte allt som jag brukar när jag kör mage men det tog ändå :)Hoppas på döds värk i bröstet i morgon ;)nu lite efter gym käk sen sova :)

RSS 2.0