Pynta





jag måste verkligen pynta nu en tomte är framme men i alla fall granen och stjärnorna! jag måste gå igenom och se vad vi har för grejer Bella behöver en egen gran jag vet inte om jag har kvar min sen jag var liten eller inte sen lite mer grejer behövs av vad jag kommer ihåg samt nya jul gardiner till köket och höst vinter gardiner jag har hittat på jotex så jag måste bara beställa där ifrån i veckan :)

måste ta mig en tripp till Ikea och kolla in julsortimentet åh älskar julen!

Byta

Hm fick en snille blixt att kanske byta rum igen ;) jag är för kul så kanske att Bella får tillbaka sitt rum och vi vårat jag ska funderar över helgen annars ska jag måla här inne på söndag har jag tänkt haha ;)





fixade lite förra veckan i bs rum flyttade runt lite möbler!

Torsdag

då fick Bella höstlov ändå hon äR ännu krasslig så inget Dagis idag :) vi har roat oss här hemma har putsat igen i vrummet sen busat sovit i två timmar och lite sånt när micke slutade åkte vi till Nyborg för middag hos dodo go mat hade Emmelie gjort :) direkt vi hade ätit gick Bella till dörren och skulle åka hem med bilen haha go tjej vi brukar få tvinga hem hon men inte idag då skulle hon hem men lite kaffe bus och sen åkte vi hem dusch också kastade vi hon i säng Helena och Mats kom förbi på besök och nu ligger vi i sovrummet och ser film Micke har somnat och b ville komma till våran säng hoppas hon blir friskare snart <3

nu se klart iron man 3



Bella på gång på en springtur


kissa i kapp ;-)










stor tjejen <3

bättre lampor



Det är så himla mörkt i vårat vardagsrum då vi bara har en lampa har inne plus den i taket förstås :)

så jag tänkte köpa några fönsterlampor alltså såna som hänger men hur många ska jag ha?? det är fyra fönster och en dörr? två tre fyra fem?? tips på hur många och några snygga tar jag gärna emot jotex hade en hel del fina :)

Mys



usch gumman hostade upp massa slem så hon fick somna om på mig <3

Putsa putsa

Jag blev galen på våra smutsiga fönster så jag putsade inne i vardagsrummet dock blev dom flottiga då jag hade tvättat bort all glass från ena rutan först så får ta om dom i morgon sen när b hade vilat dressade jag på oss och gick ut jag tänkte att det släpper nog lite i halsen för hon med frisk luft och det verkade det ha gjort :) då fick jag putsat ute Bella kände för att rymma ned för sten trappen som tur var kom Gunnar jag Eva förbi så dom lekt med Bella medans jag putsade 9fönster :)

Sen gick vi in och lekte lite även tittat på Pippi tagit en timmes vila ätit go middag och sen busat med Micke :)

Bella vill ännu inte ha välling innan läggning idag fick hon i sig typ 50ml så då lär hon vakna vid två i natt igen och jyra på en timme innan hon somnar , hostat blev bättre när vi var ute men hittills sen hon somnade för en kvart sen har hon hostat hela tiden :( bli frisk nu hjärtat <3
vi vilade förresten tre timmar i ett igår det har aldrig någonsin hänt att hon sover så länge!

nå ska gå och se soa nu!


















en rymmare


mm gott med sås :)

Ny färg

I veckan behöver jag färga till håret! hm jag funderar på att dra något askigt över det hela ja vi får se :)



utväxten är inte att leka med!



PIPPI

jaha vad har vi gjort i helgen typ sett Pippi det ända Bella har vilja göra är se på Pippi :) gois febern försvann igår morse men hon är ännu hängig och nyser i natt har hon hostat hela natt Lill hjärtat :/ även vägrar hon äta hon somnade utan välling igår!! det händer aldrig! ännu är hon inte pigg så det blir nog inget dagis i morgon :( och dom som skulle ha disco :/ fast det blir ju flera tillfällen.

annars så åkte vi ut en sväng igår på middag hos Helena och jag och Micke solade en sväng i lördags var pappa förbi annars har vi inte gjort mycket, idag fyller Kurt år så vi ska dit på middag :)

nu vilar Bella och jag ska diska och sånt skoj! puss














En sväng om

idag tänkte jag hinna en timme på nova och köra igenom ben rumpa och magen!
Bella är piggare ingen feber på hela morgonen så det var nog en tvådagarsfeber ja vi får se men gym skulle behövas!




Fredag kväll

Micke kom hem med pizza och kebab tallrik super gott :) Bella fick mer feber och skulle bara vara i famnen ett bad och en dusch för oss sen lade vi hon vid halv åtta fart hon vaknade hela tiden så hon fick komma i vardagsrummet vid nio och mysa och se film då var febern 40,5 :-( hela natten har hon vaknat och haft hög feber hoppas den går bort nu!!

morgon vid nio frukost och titt på Pippi och sen kom Danne förbi en sväng nu sover Bella på mig och jag ligger här :) tror Micke har gjort lunch fast jag får vänta tills damen vaknar :)


mys igår



pita mums!

mmm




tittar på Pippi :)





kvälls mys!





Fredag morgon

uppstigning vid halv nio en timme senare satt Empan vid köksbordet! frukost surr och hon hade med sig fredags godis åt Bellan :) gott!
sen lunch med tenny och på stan en sväng sen fick b vila då hon vaknade var hon febrig så får se vad för sjuka hon åker på nu. medans hon sov tittade jag på Greys så bra! och nu vilar hon igen hon orkade bara en timme innan hon ville sova! Lill hjärtat <3





godis jummy


och vart är tant Elin??!

Torsdag

B på dagis jag tränade åkte hem åt lunch med bothnia bygg grabbarna och tittade serier sen hämtning b hade somnat direkt på dagis igen super bra! :)

sen åkte vi hem Madde och tindra kom förbi lite lek mellis och sen kom Emmelie och Hugo :) Bella blev nöjd hon har inte träffat sin dodo på länge <3 lite pussar mellan dom och titt på teletubbis dom satt helt knäpptysta och still i 30minuter? ! seriöst vad är det med den filmen och barn??

sen middag och lite fix i bs rum jag fick för mig att ändra igen ;) kastade ut lite grejer på köp och sälj också!
sen film och flott :)



b ville inte hem från dagis så hon fick fortsätta leka ;)


ny jackan <3


mellis


tubbis men barnen ;)


mumsmums av morbror <3


mys och bus!


sova med pappa är bäst <3 i natt ville hon komma till våran säng gois!

Febern har intagit bygget





38.8grader efter bs vila :/ damen önskar pizza (pita) till middag! självklart ska hon få det :)

Dom senaste dagarna

När skrev jag sist!?

jag vet inte i alla fall Bella är på dagis just nu ska hämta om trettio minuter!

i måndags hade vi Elin Emmelie mamma och mormor på besök ! trevligt med massa besök :)

i tisdags kom jag inte ihåg vad vi gjorde hahah Bella var på dagis i alla fall!
igår var b på dagis jag tränade tittade serier och donade lite innan hämtning sen åkte vi till Hanna och Ludde på ett års kalas! kul :) Sen hämtade vi ut Bellas nya jacka kom hem åt middag och hälsade på hos Mickes Farmor och farfar :)

sen kvälls soa och inte så mycket mera :)

idag är b på dagis sen ska Emmelie och Hugo komma förbi och jag hade behövt städa fast skjuter nog på det tills i morgon ;) jag är för lat! haha















Innan elva



HADE jag lämnat på dagis tränat duschat sminkat mig! jisses inte vanligt att jag hinner så mycket från morgonen!

bröst biceps



Det blev gym direkt jag lämnade Bella 45min bröst och biceps pass! jag har nu ont i hela överkroppen får se om jag kan lyfta armarna i morgon ;)

Åka pulka på dagis



Det gick bra idag igen lämningen var inga problem sen hade dom åkt pulka och lekt sovningen gick bra även idag somnade hon i famnen på fröken igen jag hämtad henne vid ett och allt hade gått bara bra :) i morgon är det samma tid nio till ett att vara på dagis :)

Gym



En timmes rygg axlar triceps pass blev det i morse! jag åkte direkt jag hade lämnat b på dagis lite ovant att träna nio på morgonen men skönt då behöver jag inte åka sent på kvällen i morgon blir det gym igen efter jag har lämnat av b på dagis :)

Ny favorit serie

Jag såg reklamen i veckan till Trophy Wife och jag ladda ned alla fyra avsnitt som har kommit och ja den blev helt klart en ny favorit ca tjugominuter är avsnitten så jag såg alla som hade kommit :) men nu ska jag sova upp på dagis i morgon!




Lukt av godis

Mitt nya lack från dollar store luktar godis! jag kommer sniffa på fingrarna hela tiden!




Sova själv på dagis



Bella var lite ledsen vid lämning men det gick över fort sen hade allt gått bra Bella hade ätit bra och gått och sova med dom andra barnen hon hade somnat i lindas famn och sov efter tio min hallo duktig tjej! <3 Sen hade hon bara sovit en snabbis fast det fungerade bra just vid ett hämtade jag henne så hon fick leka lite efter sovningen :) i morgon ska hon få vara nio till ett om hon är lika glad när hon vaknar och om hon somnar annars kommer jag tidigare så det har gått super dom tyckte till och med att hon kunde vara till två idag ;) men jag lovade att hämta hon när hon vaknade så det kunde jag inte bryta;) hihi!

så duktig tjej hon vilar nu igen eftersom hon bara tog en kortis på dagis :)

<3



Och denna tvätten...



jag förstår inte hur vi lyckas ;) halva är kvar att vika in!

Smart tjej!



igår fixade Bella igen de liten överraskning ;)


hihi hon är för kul att gömma grejerna under filten

Bilderna



myser <3


lagar fredags middag med pappa :)




gott



mot Luleå!





God mat!


badtunna time





Bella vägrade sova om hon inte fick ha skor på sig så vi gav med oss ;-)


älskling <3

Helgen

jaha tredje gången jag försöker skriva detta inlägg! struntar i bilderna.

fredag Jenny kom hit vid klockan två vi åt lunch och provade skor lekte vid fyra kom Björn och Micke hem då blev det att laga middag leka i snön för Bella efter klockan sex åkte Björn och Jenny hem och vi tittade på film :)

klockan nio på lördag vaknade jag och vi åkte till Luleå för lite shopping visar sen vad vi köpte och åt på MacDonalds så gott!! sen åkte vi hem vid fyra gav Bella middag och sen åkte hon till farmor Helena och sov över och vi åkte till Nyborg för att äta grillat bada badtunna och surra på vid tolv kom vi hem och gick och lade oss :)

i söndags sov jag vill tio Micke vaknade åtta!! haha och sen åkte vi till Haparanda med Maria och Johan och Emma för att köpa nya skor åt Emma, vi köpte lite godis och en katt som jamar åt Bella :)

sen åkte vi hem stannade hos Helena och åt middag och åkte hem vid fem tiden jag fixade med att märka alla vinter kläder och mössor som Bella har och plockade fram ett par större stövlar åt Bella hennes fötter har växt som bara den hon har 23-24 på skor nu och i början av augusti var det 21 !! :)



lägger in bilderna sen då det inte verkar fungera :/

Mys

Bella sover över på dagis somnade på tio minuter så jag ligger och ser nyaste hart of dixie och flottar :)




Appen

har inte fungerat på hela helgen! så håll tillgodo!

På g i badtunnan




Första snön

Trög mamma som inte fattade varför Bella ville gå runt efter vi hade kommit till frissan hon gick ju aldrig själv i snö förra året! trögis. men pappa fattade vinken så dom har varit ute och fixat grillen och gått runt i snön :) <3










Ho Hey

Vi tog oss en prommis till basement ( under pistol hot) för att träffa Emmelie och Sanna;-) trevligt och lite härligt faktiskt att gå i årets första snö;-) hihi!
Lite kaffe och surr sen hem och lägga Bella! Emmelie blev fin i vanlig ordning när bästa Sanna fixar håret :)










Snö och eld



Mysigt! dock blev shoppinglistan mycket längre...

nu lite frukost sen titta på Greys :)

Bankomat liga i Kalix

Nu härjar det visst en liga igen i stan som manipulerar bankomater!

gör som jag har gjort i flera år kolla igenom bankomaten innan du använder den jag gör det varje gång utomland i Sverige nykter full stressad eller inte det känns så mycket säkrare :)

jag kollar alltid så inget är löst dit stoppat på kort läsaren sen samma knappsatsen om det är löst brukar känna runt om sedel växlaren och snabb känna på någon list ifall det är något som ser knasigt ut ;-) det var någon tidning / reklam för ja minst 5 år sedan som gick ut med detta och det fastnade :) bra sak som alla kanske skulle ta till sig :)


Funderar lite



Hur tänkte dom där? ser alla mini pitten? haha

<3




barnis massage och mys



när mamman har ont i ryggen åker massage dynan fram Bella ville sitta i famnen och mysa och se på barnis ja inte tackar man nej! <3

Axlar mage

Träffade Elin på dagis då jag lämnade Bella så vi bestämde oss att åka och träna Elin skulle dit så jag hängde på :) axlar mage körde jag och det gick bra fast jag är ännu lite snorig :)








Godmorgon

vi vaknade precis då larmet ringde :) trött idag också men efter en kanna kaffe blir man nog pigg!

nu frulle och sen gasa iväg mot dagis :)


tog till och med på mig ett litet lager smink idag men håret är flottigt man kan inte alltid få allt ;)

Halva veckan

dÅ har halva veckan gått.

i måndags gjorde vi inte så mycket vad jag kommer ihåg myste var små krassliga sov i två timmar titta på tv Lekte och hade det allmänt mys :)

igår var b på dagis från morgonen hon var inte alls sugen på dagis så hon hade frågat efter mig flera gånger men allt hade ändå gått bra :) Sen hem och sova Emmelie kom på besök och sen lekte vi tills pappa M kom hem snabb middag sen åkte Bella och Micke på mission medans jag städade lite fixade mig och var ut på hotellet på träff :)
sen hem se lite serier och, somnade efter ett jisses!

morgon efter larmet ringde i morse varken jag eller b ville stiga upp gäsp! iväg på dagis allt gick bra där idag <3 inte speciellt mammig hade hon varit och ville inte hem utan gärna stanna och leka :)

hem och sova sen kom mamma på besök några timmar sen middag bädda rent i sängen och nu badar Bella :)
sen film och mys efter Bella har somnat :)
























-

jag orkar inte somna seriöst hur kan man inte orka somna? klockan är tolv morgon garanterat kl sju i morgon bara för att fullmåne ute garanterat därför jag inte somnar super intressant att lära bloggar och driva runt... borde verkligen somna så jag kan vara en trevlig underbara världens bästa mamma i morgon och flickvän sambo älskling älskarinna! blåabär nu tvingar jag mig själv att somna kommer inte orka stiga upp inför dagis annars! puss!




En två rätters och surr

Super trevligt med ett tjugo tal damer på hotellet surr två rätters för mig och ja surr! och bebis mys jag ska erkänna att det rasslade till i äggstockarna hihi!

tre timmar fick vi ihop tillsammans skoj! längtar redan till nästan gång och nu när vi är friskare ska jag och Bella besöka Therese så det får rassla ännu lite mera :) hihi

nåväl sminket är bort tvättat och Tv:n är på så nu lite mys resten av familjen sover redan :)






gör mig redo

att träffa några gammal kollegor! usch så skönt med en dusch och lite smink!

Micke åkte iväg med Bella efter maten han tyckte jag kunde få egen tid att fixa mig och så himla sött faktiskt <3 fast nu har dom varit borta nog länge saknar dom hihi




Mys

Bella och jag vaknade halv åtta hon ville komma i mammas säng och mysa! åh riktigt härligt när jag sa nu måste vi stiga upp nej mamma mera <3 Älskling

svin kallt ute måste beställa kläder nu åt Bella!




Vackert





yey vad fint ute och jag har orkat vara vaken en timme längre idag jag sov tolv timmar i natt och sen vaken tre och sen en timmes till sömn! Bella sov tretton timmar i natt så båda var utvilade halv tio i morse nu sova dagis nio i morgon jisses så tidigt när jag är sjuk! peppar peppar att jag är bättre i morgon annars ska jag sova tills Bella ska hämtas kl halv tolv! nu sova bloggar mer i morgon <3


prinsessan sover så sött <3

Pippihus

Vi hittade ett fynd igår på köp och sälj :)





200kr för allt Bella är super nöjd :)

-



Nu går jag och lägger mig så jag blir frisk! känner mig som jag ser ut... underbar!

helgen

Igår tog jag sovmorgon till tio var vaken en timme och gick och sov igen ni vet sova en frisk? dock funkade det inge vidare.. vid två åkte vi till Maria och Johan för att fika äta middag och busa Bella var på finnhumör så det var mest tjurigheter hela tiden gott grillat till middag fast jag inte kände smaken så var det gott ;)
sen hem och se film med Micke och danne :)

idag morgon vid åtta sen frulle och bus Helena och Mats kom på besök Micke har bakat sen en två timmars vila för mig och Bella från halv två till halv fyra sen studs ur säng och på middag hos Helena kaffe och fika sen plockade vi upp mamma och åkte hem . vände i dörren för att köpa ett Pippihus åt Bella och sen hem igen :)

nu ligger jag och lyssnar när b ska sova mormor och Kurt är ännu här så hon vägrade sova själv och bara skrek så jag ligger i vår säng och hon i sin Bella - Maja Maja baja Maja pappa mamma så får se om hon somnar snart <3

känner att halsen min domnar bort så i morgon är jag nog utan röst ;/
puss!











går dagens film <3








pratade med Emmelie när jag gick från stan det bröt just vid huset fick ett antal sms om ring ring du blir väl inte våldtagen! söt <3



nya Pippihuset ett fynd!

det ser skönt ut

myser med pappa <3

men i själva verket kanske det är lite jobbigare för Micke ;) hihi



Försäkerhetsskull

ja ni vet i fall att det blir ensamt att sova.... synd bara att mamma har ett falköga och upptäckte detta!



Bestämma själv

jag tog upp Sko punkten på telefone sa åt Bella vilka vill du ha också klickade hon på tre olika skor :) söta tjej! den klick den åh den så nu måste jag allt köpa dom åt hon <3 gois!



Om Bella själv får välja

Vad gör vi då?

Dåligt skrivande eftersom vi ännu är sjuk Bella är bara snorig men jag är död hoho ska inte gnälla men hatar att vara sjuk i morgon ska Micke passa upp mig hela dagen! <3

i alla fall lullar på här hemma leker plockar ser tv myser på kvällarna Elin är förbi för att hon älskar oss så mycket :*) <3 Sen inte så mycket mer Emmelie och Dennis var precis förbi en sväng om :) om Dennis skulle sluta jobb snart så vi kan ses hela tiden <3 :) alltså jag och Dennis vad trodde ni? hehe hehe måste planera in en liten familje middag snarast!

I morgon står inte mycket på agendan bli upp passad bara :)
puss!






















stått och kikat på kotten i tio minuter idag söt kotten <3

sjuka

både jag och b är sjuk idag jag började känna i halsen igår efter jag hade solat :-( så slänger in några bilder!













Bella blev ledsen idag när jag sålde hennes grävare vi ringde pappa och han och Björn fick dåligt samvete och köpte nya grejer åt hon ;-) hihi nya tofflor en tvättmaskin och en nattlampa av morbror :-)


älskade underbara du <3



jag kommer aldrig älska någon lika mycket som jag älskar dig min underbara dotter <3

MÅNDAG

morgon ovanligt tidigt för damen redan vid sju men vi myste på ett tag i sovrummet :-) sen har det blivit tv titt frukost stor städning av huset dammsuga vaska och dammtorka toaletterna är kvar att städa till puh kanske i morgon :-)
sen har vi inte gjort så mycket Bella vilade en timme och jag slappade sen har vi busat i vanlig ordning ätit korvstroganoff till middag super gott! härjat med Micke och ja damen ville inte sova för kvällen kvart över åtta somnade hon och ville ha välling sen sju försökte vi få henne i säng när man är sjuk får man visst själv bestämma tiderna då man ska sovafast man är övertrött ;-) ? haha! söt gumman <3



nu ska jag glo lite serier då Micke redan har somnat<3 i morgon ska Elin få vara barnis medans jag är på nå info möte på af haha arbetslös vilken grej! är några år sen sist kan jag säga :) började ju jobba då jag var 16 :-) var med i af för tre år sen och jobbade extra samtidigt så får se hur länge jag går utan jobb Bella är ju på dagis tre dagar i veckan så dom dagarna lär jag klättra på väggarna snart :)
nu gossip Girl! puss :)









helgen

Så där då har helgen passerat vi har haft ute bus med kusin Emma samt inne bus medans Maria och Johan var och handlade sen har vi varit på middag hos dom igår åt tacos surrade barnen busade även Nova och Sandra kom förbi en sväng sen hem och se på film och lägga Bella :)

idag vaknade b och Micke kl åtta jag sov till nio Bella har blivit förkyld under natten så snorig och hostig är hon :/ hoppas det går bort fort! Micke har fixat ute så nu är vi vinterredo sen har vi fixat på här inne Bella har vilat en timme då har jag städat och plockat lite jag måste verkligen dra några varv med dammsugaren puh! annars så kom Elin och Fredrik på middag och kaffe super trevligt Bella har speedat på i vanlig ordning och nu ligger jag och gömmer mig under täcket så hon ska somna idag skulle hon inte somna själv :) <3


























Bilderna åkte bort...





älskling då <3

oj oj

sjuk tjej snorig och hostig plus att hon råkades vicka ur vällingen över hela sig då kan jag säga att hon var mindre nöjd! <3








så nu badar hon och jag vaktar :-)

Power nap





Skönt en och en halv timmes nap med Bella! gäsp

Helg!

Som en lördag har det känts idag morgon innan åtta nyaste Greys mys Bella gillar också Greys sen kom Micke hem jag fixade bullar Bella tog en nap Micke fixade inför kvällens middag rullader mums! sen har jag fixat in kort i album så har ungefär hälften kvar så måste köpa mera album i morgon hatar att bilderna kommer helt i oordning tre bilder från förra hösten blandat med bilder från i maj mitt i allt bilder från när vi var i Thailand i december så det tar så mycket extra tid! fast alla bildens är fotade med kamerorna som har inställt exakt rätt tid och dag även sommar och vinter tid så inte ska det vara så himla svårt att kunna framkalla rätt? och stoppa i rätt fack? ja jag vet inte. men allt är sorterat i alla fall bara att kasta in i morgon resten. :)

annars så blev det midda med Mickes mamma sen kaffe och bulla och sen ett bad för b och film mys Bella sover oroligt idag så vi har lagt oss med henne verkar vara varannan dag hon sover oroligt och varannan inte någon som kan veta vad det är?? aja ska kolla bloggar och somna puss!












Saffransbullar

I stället för att göra kanel bullar så körde jag på saffran så mycket godare! det blev 96bullar på en halv liter mjölk så det lär finnas bullar ett tag :) mums!








Gym

En 40mins morgonträning axlar biceps triceps endast med friavikter! härligt härligt jag har redan värk i axlarna wiho plus att benen och magen är helt döda sen igår kan inte sitta eller gå när jag nös trodde jag att magen skulle spricka haha!
Underbara känsla!





Och nu är det helg

I alla fall för mig och Bella ;) dagis i morse nio till halv tolv b blev nästan ledsen då jag gick och jag blev då nöjd hehe ;) jag stannade och surrade så hon trodde väl att jag hade gått så när jag gick och sa Hejdå ville hon följa med men det gick över hon gick iväg med Linda och då passade jag på att sticka ;)

sen mot nova hem och duscha plocka till lite och sen hämta hem prinsessan som var övertrött hon vaknade sju i morse så hon hade behövt sova innan elva så vi har jobbat på sov vägran idag när micke kom hem då dög det att sova kl halv fyra!!! en minut i vagnen och hon sov! rackarunge. hihi

sen gjorde jag spagetti Carbonara till middag Bella vaknade efter trettio min ute i vagnen Micke tog in hon och hon somnade om på honom så när maten var klar lade vi ner hon i sängen och så sov hon lite till ;) men vaknade direkt vi tog första tuggan mat klart hon ville äta!

sen bus och jag har städat till i hemmet Micke och Bella har badat och nu sover damen! får se vad vi hittar på i morgon för skoj :)





övertrött vägrar sova tummen upp på den

















Pinnstolar





Micke hittade två pinnstolar på soptippen förra veckan lite lim så var dom hela igen nu ska jag bara klura på om dom ska målas eller få ha den gamla färgen!

Tvätt

Herre vad vi gör av med tvätt! jobbigt att vika in allting ;/ nåja nu är det gjort en ny omgång att vika i morgon!



Micke och Bellas korgar och mitt på golvet! förstår inte hur jag alltid kan ha mest tvätt?


fullt i Bellas garderob allt kan hon ha och inget är på tillväxt hoho hon gillar kläder ;) eller i alla fall älskar hon skor! det är mammas tjej det! jag ska släppa lös hon på Skopunkten någon gång så får hon plocka det hon vill ha ;)

sov vägran

b vägrar sova hon var dö trött då jag hämtade på dagis med hann bli övertrött tills vi var hemma så nu ska hon inte sova :/ förhoppningsvis ger hon med sig snart!

allt hade gått bra idag lite mammig var hon då jag kom fast det beror nog mest på att hon var super trött då hon vaknade en timme innan hon brukar så på tisdag ska hon sova för första gången får se hur det går ;)




Onsdag

Morgon vid tio i åtta jag vaknade av larmet Bella sov vidare fast vaknade efter tio minuter då jag gick ut ur sovrummet :) Sen till dagis jag och Elin åkte och tränade då jag hade lämnat av b, sen hem och duscha dra ett varv med dammsugaren och sen och hämta b :)

Hemma hängde vi med pappa micke och Björn sen tog b en timmes nap och jag slappade i soffan sen lite bus och kaffe och bullar :)
Vid fyra ringde pappa och undrade om jag ville gå på bio med syrran så självklart ställde jag upp!

snabbmiddag makaroner och köttbullar och sen gasade jag och syrran till bion ( Bella och meya hann leka lite innan vi åkte) köpte lite smått och gått och kikade på flygplan i 3D riktigt bra var filmen meya blev less efter halva men jag övertalade hon att stanna och se klart och efter tio min hade hon ändrat sig och var ju tvungen att se klart vad som hände! super mysigt på bion det kommer vi lätt göra om man då kanske bara en timmes film en och trettio blir lite långt då alla barnen började bli rastlösa dom sista trettio minuterna :/

Åkte förbi och lämnade M dag kikade in Sandras nya lägga super mysigt! sen hem och mysa med min stor tjej som egentlige skulle lägga sig kl var sju men när mamma kom hem fick hon speed till åtta hehe får se hur jag får upp hon till dagis i morgon?

sen kvälls mys soa och brasa är ännu livrädd att huset kommer brinna upp när vi eldar :/:/ hemska tanke!

nu lite kvälls bloggar ligger redan i sängen med tändstickor för ögonen.. hehe





igår morse var det ingen stress som idag ;-)









3d brillor super sexigt!



gumman är som Pippi sover med fötterna på kudden hon har inte rört på sig sen kl åtta - självklart ska hon ha pojkvännens Hugos sockar på sig <3

Dagis dagar själv

Det går super nu efter inskolningen också Bella var från tio till halv tolv igår inga konstigheter och idag från nio till halv tolv samma idag fungerade allt jätte bra :) hon blir super glad när jag hämtar hon och vill direkt komma - mamma bilen säger hon men när vi väl går från dagisgården kan hon stanna lite till och leka mer en gärna :) i morgon är hon som idag nio till halv tolv :) måste kolla vad för väder som lovas!














Morgon gym

Åkte direkt efter Dagis lämning och hämtade Elin sen iväg på nova för en timmes Ben mage pass! ruskigt skönt! får se om jag klarar av att ens gå i morgon ;)






Kvälls pyssel



Det tog sjukt mycket länge än beräknat men den är på plats Helena kom och var med Bella tills hon skulle sova så jag kunde hjälpa Micke så tillsammans har vi klurat flyttat lyft i och ur insatsen och tillslut klockan nio kände vi oss nöjda! inviger den i morgon till soa :)



sotare nästa yrke!

Det roligaste jag läst på länge



från Magdalena graafs blogg!

Vårat allt




Mys



Micke och Björn fixar kaminen så vi har låst in oss i sovrummet! är dö hungrig så måste laga middag nu helst nyss!

RSS 2.0