Vinteroverall nästa



oj så skoj väder i morgon! dock borde dom ha gått in innan vi kommer till dagis annars måste b vara påpälsad med vinteroverallen!

Trött <3

Gumman badade som jag skev trettio min sen upp och mysa lite på golvvärmen i toan borsta på med jamas sen kutade hon runt och började kasta alla nallar i sängen och ropade mamma nene (välling) tre snabba minuter från att jamasen var på tills hon låg och drack vällingen och däckade direkt jag tag flaskan och gick ut <3

nu fixa lite med datorn och fixa klart ögonbrynen dagis i morgon!




puss !

plocka och färga



Jag ska passa på att plocka och färga brynen medans b badar! akta finnen i pannan haha!

Måndag ledig från dagis

Så där morgon vid åtta lite film mys och frukost i soffan sen åkte jag till af för att skriva in mig fast får åka dit i morgon var tvunge skriva in mig hemma först ;) sen en nap för Bella lite plock här hemma lite besök och glass med en super god toppning mums!

Omelett till lunch denna var inte lika god som förra veckan och sen har vi städat tänkte skura då b är på dagis i morgon eftersom att hon alltid ska springa runt och halka där jag har skurat ( hon tycker det är svin kul) hehe!

middag och sen har Micke åkt på kvällsjobb så vi har varit ute och plockat ihop lite får tvätta av allt i morgon och ställa in i Bodan jisses snart är det viner riktigt kallt ute nu :/
Måste köpa vinterskor åt madam ! och nya mössor nu helst nyss vanliga börjar bli för kalla!

nu sitter b i sitt vanliga kvälls bad om en halvtimme är hon väl klar då blir det direkt välling och sängen kan jag tänka mig :)

jag håller på att lägga in bilderna igen för framkallning så jag hoppas på det bästa har hälften kvar!

















myser innan badet





New in






lite nytt som vi har köpt i helgen :) Kusin Emma har köpt sockar åt Bella <3

Loppis fynd



Medans Bella var på dagis i fredags åkte jag på återvinningen och fyndis och hittade lite grejer kostade inte ens 150kr för allt billigt! måste hitta en trä fot till lampskärmen någon som har en? :)

Sunday

morgon vid åtta film och mys i soffan med Bella jag kanske halv sov lite hehe ;) sen frukost och bus! vid tolv åkte jag på gymmet och farmor Helena var här på besök! :)

efter gymmet blev det en familje dusch för oss och sen lite middag och ut till Nyborg för kvälls bus med kusin Emma :) Runt sex gasade vi hem och Bella ville gå och sova i vanlig ordning halv sju hennes nya grej att somna lite väl tidigt ;)

nå väl nu ska jag gräva i mig en glasstårta och se lite film och se klart Greys för andra gången så sjukt bra avsnitt det var på säsong tio <3






det är inte det lättast att fota token!



Fredag och lördag

I fredags hade vi besök av morfar och fia lite kaffe och surr :) Sen en vila för Bella och då såg jag nyaste Greys! Bella vaknade efter trettio min så då gick vi in och mös i soffan och då somnade hon 40minuter till på mig så jag hann se klart hela avsnittet! och något mys med en sovande tjej :)

sen lite fix och efter det åkte vi till risön på middag hos mamma och Kurt lite kaffe och surr sen hem och lägga Bella och titta på film och flotta ;)

lördag tog jag sovmorgon så där riktigt skönt! sen stressa upp karta i mig frukost och åka till Haparanda för en snabb tur på Ikea sen barnenshus och öob sen åkte vi hem packade upp kastade i oss lunch och åkte till dodo ( Hugo) på kalas :)

efter kalaset blev det hem och laga middag busa med Bella bada Bella skruva upp våran nya hylla och lite sånt :)






















Dagis fredag





Det hade gått super i fredags på dagis Bella var 1.30h själv och åt lunch där :) vi vinkade klockan tio och hämtade halv tolv även Micke var med och hämtade Bella och hon blev stolt och gick och visade dagiset! hon hade visst fått dille på att tvätta händerna så där hade hon stått ett bra tag ;) kul med litet handfat och spegel i rätt höjd! något att införskaffa hemma? ;)

inskolningen är nu klar på tisdag börjar hon på riktigt samma tid som i fredags och onsdag och torsdag lägger vi på en timme till får se när hon ska börja sova där om två veckor tror jag vi kör in det :)

vår stora tjej <3

Hela överkroppen



Det blev ett 45minuters pass med hela överkroppen inräknad! jag har varit så kass den senaste tiden på att träna så nu måste jag ta mig i kragen!

Älskar



Mitt hår :)

Halva dagen

usch så less då har jag laddat upp bilde för att framkalla sen kl ett och vad händer priset ändrar i kassan och jag tappar ett erbjudande plus att det blev dubblette på 160bilder så himla onödigt så då är det bara att ladda upp igen! hade bytt till en annan sida om inte alla företag hade haft 200kr mer i frakt då sitter jag heller och laddar upp alla 1800bilder igen bajs och kiss.



Namnlappar

Beställde namnlappar till Dagis idag, förra veckan skulle familjen beställa tillsammans Micke var inte överens med mig och sen gjorde vi inte klart det så nu kom jag på att vi hade glömt bort det! så beställde den jag valde hehe hehe Bella gillar den också och det passar bra eftersom hon har en nyckelpiga på sin plats på dagis också :) och Bella Wall är ju inte riktigt Rätt heller fast det blev så himla långt med Wallerström ;)

nästa gång får Micke beställa jag lovar hehe <3



Onsdag och Torsdag

Dagis i vanlig ordning igår sen åkte vi hem så Elin kunde färga mitt hår efter många om och men körde vi i all färg och efter det åkte jag och klippte bort allt nött hos bästa Sanna! hann trycka en kebabtallrik på en kvart innan jag skulle klippa mig en fet matkoma alltså!

sen åkte jag och kolla på ett underställ som tyvärr blev för litet:/ synd ville ha ett så får beställa ett större ;)

efter det soa med brorsan och Micke och sen tittade vi på en trollkarls film * now you see tror jag den heter riktigt riktigt bra var den!

I morse vaknade vi vid kvart i åtta skippade dagis då Bella var redigt förstoppa Sten hård i magen så i 45minuter försökt hon och jag kämpa ut det innan det släppte usch så ont lillen hade :( hon har blivit hård för att hon äter lunch tidigar annars brukar hon äta välling vid tio och nu är det lunch kl elva så vi får börja ge Katrinplommon igen! så vi skippade Dagis som jag skev.

så idag har vi bara myst hemma titta lite tv sovit tillsamma <3 busat haft mormor på besök fått lite kläder av Mormor och Kurt tack så mycket! <3

och sen våfflor till middag Micke är och hjälper pappa att bygga så han kommer hem i kväll någon gång:)
tvättat lekt och ja sånt!

nu invänta att alla kort ska laddas in till framkallning det blev bara 1800stycken Haha! och sen se någon film :)

i morgon blir det Dagis igen då ska Bella vara själv ca två timmar om hon bli otrolig så åker jag dit och är sista tiden men tror det går galant! får se om vi skolar in lite nästa vecka eller inte det avgör vi i morgon hittill har hon skolats in 7dagar var av en dag foto :) duktig tjej jag märker att hon trivs :)







Bella skulle också färga hår!




jag är även kung på att parkera i handikapp rutor!





så kul att riva ut allt ;)





Välling klockan 18.40 himla tidigt somnar damen :(

Boom

lite hår som går av lite orange blont lysande utväxt men jag gillar det! ringde Sanna för en akut klipp så nu är håret fräscht igen :)
Men blir inte att färga igen på någon vecka jag kan lätt leva med denna färg :)



före bild solblekt och ja hemskt! har mer förebilder på datorn...


ajaj trasigt hår










Det blev en sjuk skillnad !

Dra slingor



det gick....


sådär! 1.30h och inte ens halva håret draget så vi körde på all in!


det blir nog bra ska ni se ;) Emmelie misströsta inte det kommer bli Nice!

Super bra dag!

Det gick galant på dagis inte en tår från någon av oss ;) vi kom lite sent då Bella bestämde sig för att sova vidare då larmet hade ringt så halv nio väckte jag hon och vi skulle vara där nio plus att det inte fanns någon parkering på det vanliga stället ;/ men det gick ändå vi kom till dagis gick in med hennes grejer och sen ut och prata i en minut innan Bella ville leka så då passade jag på att säga Hej då och gå inga problem hade det varit och hon var inne och lekte då jag kom efter ca en timme! tog med mig Elin och hämta på dagis ( Elins mamma är Bellas fröken) så båda alltså barnen Elin och Bella ;) var stolt hehe!

Så glad att allt hittills går super i morgon blir det samma tid att lämna hon en timme och på fredag två timmar och då ska hon äta lunch där också :) riktigt spännande så fredag hade jag tänkt hinna träna medans hon är själv!

idag passade jag på att tanka och handla så tiden gick fort undra vad jag ska göra i morgon? :)





bilderna från fröknarna <3 super bra grej att dom skickar bild tycker jag!

påklädd och redo att åka hem :)

öh godmorgon

min mamma väckte mig riktigt taskigt!







gois! nu frukost sen dagis!



Tisdag

Dagis från morgonen sen hem och vila efter det åkte vi till Madde för surr och bus mellis för barnen och kaffe för mig :) hehe sen åkte vi hem och lagade quesidillas riktigt gott :)mums! efter middagen lite bus och sånt dusch för Micke och Bella i vanlig ordning sen har jag gått igenom dom sista bilderna till att framkalla blev nästan 1900bilder att framkalla på prick ett års tid!! måste börja framkalla oftare!!! nåväl ska skicka efter dom i morgon så får jag roa mig med att stoppa in dom i album och i ordning sen känner redan hur jobbigt det kommer att bli efterso sist kom bilderna helt i oordning så det kunde vara månader emellan vissa kort! hoppas det inte blir så nu.

sen har vi tittat på after Earth super bra var den filmen rekommenderas starkt! och nu ett avsnitt gossip innan jag ska däcka, jag har sådan huvudvärk så var tvungen att ta ut linserna får se om den släpper snart!







Divan precis som mamma innan man kliver ut ur huset måste damen spegla sig! undra vem som har lärt hon? <3










Imorgon ska vi vinka

Imorgon ska Bella vara själv hela dagis tiden alltså en timme! riktigt spännande jag tror det går super något liten mamma och sen är det nog bra :) skönt att dom skickar ett mms när hon om hon slutar gråta så man får veta att det inte var så farligt <3:) jag tror jag själv kommer gråta en liten skvätt hehe ;)

Idag har vi varit på ett års kalas hattparad på dagiset Bella blev kall i ansiktet och lite orolig över Pippi som var där samt när alla barnen var i en klunga så vi gick in efter ett litet tag :) inne lek och sen samling som Bella inte var så himla sugen på att sitta still på så vi gick och tittade på när dom dukade inför lunchen åt lunch gjorde vi där viket inte var några konstigheter och sen åkte vi hem :)

kommer kännas konstigt att någon annan ska kan berätta vad Bella har gjort under halva dagen när hon börjar där själv! annars är det ju jag som refererar vad som händer! hel knasigt :) men när hon börjar förmodligen nästa vecka så är hon bara till efter lunch så ca tre timmar och sen bygger jag på det lite mer och mer vilket känns toppen :) då får jag lite egen tid i början och sen kanske något jobb! förhoppningsvis fast jag ska nog vara en Näsbymamma och jobba halvtid i början :) måste ta allt med babysteg tycker jag hade lätt roat mig med Bella hemma i sex månader till fast är skönt att ha hon inskolad klart så hon kan vara på dagis fast hon inte behöver vara 5h per dag :)

det känns förvånanSvärt bra hittills fast det lär ju komma bakslag också :)










Shopping i bulgarien

Hey har jag helt glömt att visa vad jag köpte i bulgas ? jag tror bestämt det !!
Här kommer det !
 
 
 
 
 

Dagisfoto

Idag har vi varit på dagis i två timmar ute grupp bild på barnen och sen enskilda fotot Bella var inte så sugen på att sitta still brevet enskilda kortet eftersom hon hade busat nästan en timme innan. men det blev bra ändå längtar att få se dom :)

sen åkte vi hem åt lite och sov i en och en halv timme skönt! lagade omelett till lunch super gott :) Elin kom hit på några timmars surr och bus och sen blev det middag en snabbis och köpa handskar åt Bella fick ta ett par rosa då allt annat var slut :) Sen kvälls bus och dusch för hela familjen!

Micke gick och lade sig tidigt så jag ser på en världen går under film helt själv lite läskigt och ska se ett gossip Girl avsnitt så det blir lite lyckliga tankar innan jag somnar :)

dagis nio till elva i morgon med hatt,parad dag lunch för mig och Bella! ska bli kul!


just kommi in från gruppbilden!




trötta <3
pa ;-)



Frukost!

Gäsp vaknade innan larmet! nu frukost och sen mot dagis :)








Mys



Prinsessan vaknade så klart hon fick komma och mysa med oss <3 måste snosa innan jag kan somna!

Sovning

en sovar dag så skönt! sov till tolv sen åt frukost lade mig i soffan och halv såg tv tog en dusch och sov lite till! Gud så skönt ;-) drack inte speciellt mycket igår men brukar alltid vilja sova så mycket som det bara går när Bella sover borta intalar mig själv att jag får tillbaka lite förlorad sömn hehe

vid halv fyra kom Bella och Helena hem :-) b pratade på i massor och har lärt sig massvis med nya ord! duktig tjej :-)
sen blev det en dusch med Micke och middag här hemma :-) kvälls bus och koll så alla leksaker var kvar och packning inför dagisfotot i morgon det ska bli så kul fast lite ovanligt tidigt att stiga upp! phu

vid halv sju somnade Bella helt slutkörd och vi har sett på en film ätit flott och nu blir det att däcka på spikmattan och läsa lite kändisbloggar mitt nya nöje på kvällen är att läsa kändisbloggar inte sextonåriga fjortis super varje dag blogg utan typ Laila bagge och andra äldre kvinnor! ska leta efter någon ny blogg nu! puss!


bra väder att klippa ängen!


prinsessan är hemma :)


gäsp! morgon pigg mamma bor inte i detta hus!


Godnatt!

Lördag

Igår var vi på loppis på Folkan hittade inte någonting det var så sjukt med folk så man blev ju klaustrofobisk!
sen ner på Coop och handla Maria och Johan och barnen planterade och målade blommkrukor medans vi handlade :) Sen hem och kasta Bella i sängen och lite lunch och kaffe med mamma och Kurt innan farmor hämtade Bella för en borta natt :) innan fyra åkte hon så jag fixade mig och däckade en timme på soffan :) Vid sex sju kom alla hit så det blev present öppning Hanna har fyllt år en massa surr, ost och kex i överflöd godis chips och vid ett åkte alla hem :) super trevligt! Så nu ska vi banne mig ses oftare även utan alkohol ;-) hihi! alltid så kul med "fördetta kollegorna" vännerna :)

I säng kring tre då Micke kom hem med lite folk :)












Fest fredag

Dagis från morgonen sen hem och luncha med pappa micke och Björn kebabtallrik mums! sen sov jag och b en timme just när vi hade vaknat kom Jenny så vi har jyrat och sen styrde vi mot 70års kalas hos morfar Grattis såsmycket smörgåstårta fika och sen hem vid fem då Björn och Jenny skulle till Haparanda val hemma bestämde vi oss för att åka dit igen så det blev kalas två gånger så lite mer fika kaffe och surr innan vi åkte hem för att lägga Bella :) även en fika låda fick jag med mig av mormor så ska trycka lite då jag slutar vara så himla mätt :)

nu lite mys! imorgon loppis och fika hos Farmor Helena för övernattning och sen fixa här hemma innan tjejkvällen :) kommer bli riktigt roligt tror jag!

Jag har haft en super dag :)

























Dagis fredag

Dag fyra!

idag har vi varit ute och lekt i en timme :) Bella har varit utan mig hela tiden förutom när hon slog sig så ville hon komma i famnen i en minut innan det blev lek med Fröken igen :) så skönt att det går bra! hon har inte brytt sig när jag lekte med dom andra barnen och knatade iväg med Fröken Linda i stället :)

på måndag blir det lägre tid då det blir fotografering och tisdag ska vi luncha där :) nästa vecka ska vi planera in ensam tid och om vi vill skola in lite längre eftersom hon missar två dagar i måndags och när det är foto och ja man får skola in längre än två veckor om man vill det bestämmer man helt själv :-)

leka ute i vattnet var kul hoppa i vattenpölar och cykla spela fotboll har vi roat oss med. måste hinna och köpa galonhandskar då det är slut i Kalix i Bellas storlek och i svart färg! fast brorsan skulle kolla om det finns i Torneå hoppas :)





Kvälls mys






Onsdag och torsdag

Igår gjorde vi inte mycket annat en var på dagis åt fläskpannkaka till middag och härjade här hemma vid sex åkt jag och tränade och Micke och sola så farmor Helena kom hit och var med Bella sen vart det lite surr innan b somnade kl åtta och efter det tittade vi på nya soa jag lade oss tidigt :)

dagis på morgonen idag sen hem och lunch med pappa och morbror Bella är så stolt när hon äter lunch samtidigt som dom och väntar tills dom kommer hem innan hon säger till att hon vill ha mat :) Sen en timmes vila och efter det åkte vi och hälsade på Hanna och Ludde två timmar där innan vi åkte hem för att träffa Micke i fem minuter innan han styrde iväg för att hjälpa pappa att renovera så får se när han kommer hem senare i kväll i alla fall, sen har jag och b ätit middag för två och haft race med bobby carsen och busat på hon har precis somnat efter jag fick ligga där inne med hon i trettio minuter ( den senaste veckan en och en halv har hon varit svår sövd och vill somna på en) hon vaknade direkt jag lade ner hon ( hon somnar på max två min) så jag fick ligga kvar där inne tills hon hade somnat ordentlig i sin egen säng :) får se när denna sov period slutar vi är ju van att hon somnar själv direkt hon har druckit upp vällingen ;) men det är nog bara en period.

nå nu lite eget mys kanske framför twilight som Micke hatar! kanske för att han har sett dom minst fyra gånger per film ;) jag kan väl säga att jag har sett dom ja tio-femton gånger styck hehe hehe!

dagis i morgon och sen 70års kalas för morfar, på lördag är det tjejfest här hemma och Bella ska sova hos farmor då vi blir hemma hos oss :) och lite annat kul hade jag tänkte trycka in i helgen :) och ja städa ute på gården och göra det vinter redo!!












avfallspåsar någon? bus tjej!

smutsig tjej ;)





trött tjej <3




det har börjat blomma i vår rosenhäcka igen! haha


fina blommor och poolen är ännu ute!


kvälls mys?? haha!

Dag två och tre

igår och idag har vi varit en timme på dagis från kvart över nio till kvart över tio :) och ställa alarm får vi göra eftersom vi inte är vakna i tid annars;)

Allt har gått bra och vi har nu varit med alla tre fröknarna vilket känns super alla tre gillar Bella och jag så det känns skönt :) Bella går bra ihop med dom samt leker hon det hon hinner med dom andra barnen ( dom har varit ute och vi inne så b får lära känna miljön) hon har inga problem att ta med sig fröken på en upptäcktsfärd men vill att jag också ska komma efter :) hittills har allt gått bra och under nästa vecka ska jag börja lämna henne lite själv :) vilket jag tror vi båda klarar av skönt att man tar korta stunder åt gången så blir det inte så jobbigt för mig ;) hehe!

leker inne gör vi och utforskar i morgon blir det en timme samma tid och då ska vi leka lite ute och inne :) kul!

dagiset känns verklige som Rätt val för mig jag har då bara positiva känslor :)



på g till dagis



promenerar till bilen tidigare idag :)

mys tjej!



nyvaken Bella är det bästa <3 snart åker vi iväg på lite bus!

Bröst biceps



Sitter just nu på nova och väntar på sambon som ska plocka upp mig efter mitt träningspass. det blev bröst och biceps i trettio fem minuter är helt död just nu överkroppen bara skakar så förväntar mig att Micke ska schamponera in mitt hår sen haha! bra pass väntar in träningsvärken till i morgon :)

Dag ett



Det gick super idag! vi var lite mer än en timme på dagis pratade igenom planering och sånt som händer där :) Bella lekte utforskade och ja hade kul jag lät henne utforska själv innan jag följde efter och kom då hon ropade och så :) så duktig har hon varit :) stor tjejen!



I morgon ska vi vara en timme till och leka :)
Och på måndag blir det fotografering kul!

Måndag

Morgon ovanligt tidigt redan tio över sju vilket gjorde att b har varit grinig hela dagen oh so happy!
Nå val det gick ändå en trettio mins vila och sen åkte vi och gjorde stan köpte lite grejer åt Bella kläder och så sen blev det hem och fixa middag :)
Micke har listat i extra rummet så det är helt klart nu, Bella och Micke tog en dusch efter det och nu har Bella precis somnat för natten får se hur hon sover i natt hon har sovit riktig dåligt i en veckas tid. :/

I morgon blir det dagis inskolning för oss sen kanske lite lek med någon ?:)



sotaren var förbi kl åtta sexig som bara den var man ju ;) haha!

leker in ny rummet




Bella ska ha samma som mamma jacka och skor <3 mammas tjej!




när man får välja själv blir det Kitty :)


Mys innan sängen :)

Its done



och vi är så nöjda! Bella till och med dansade in rummet igår söt<3
Lite nya möbler så är det tipp topp och saker på väggarna så klart :)

visar mer bilder från datorn sen någon dag.

Daycare



På tisdag ska jag börja skola in Bella på norrskenets dagis! spännande hemskt och kul! ångest varje natt innan jag somnar vill inte vara utan min andra halva och på dagen känns det ok och på natten ångest igen...

Men nog ska det gå bra egentligen skulle hon skolas in i morgon men tiden blev så konstig så på tisdag kör vi! Dock ska hon ju bara vara lite i början sen när hon kvar vara själv så det känns ok i mamma hjäRtat men ändå inte fy tror jag och min prinsessa kan skjuta lite tills typ två års åldern föräldra dagar har jag då i överflöd men har alltid sagt att hösten13 ska hon få börja men jag velar lite eller rättare sagt mycket ;) haha får se hur det känns när vi väl börjar om vi ska vänta eller köra på! jag håller er uppdaterade ;)

<3

Helgen som gick

Så vad har vi roat oss med i helgen?
Jag har renoverat extra rummet, Micke har fixat klart runt våran nya ytterdörr. Bella har hängt med farmor :) Kusin Emma har varit på lekstund här idag vi har varit till Mickes farmor och farfar helg myst Bella har vaknat ovanligt tidigt hela helgen och jag har haft sovmorgon ;) hehe!

Sen då grillat till middag en himmelskt god lasagne idag min mamma har varit förbi på kaffe och bus med Bella :)

I morgon ska vi lista i extra rummet så är det klart, Micke kunde inte hålla sig så han har hjälpt till fast jag skulle göra det själv... jag har målat taket två varv målat väggarna två varv ( färgen tog slut vi skulle åka och köpa ny igår efter middagen men glömde så hade inte nog med färg till ett varv så köpte mer i morse) sen har vi tillsammans lagt in golvet Micke har tagit lös och målat lister och målat med pensel närmast taket och uttagen men den störst delen har jag ändå gjort! och jag är så nöjd!


























Torsdag

Morgon runt åtta sen kom Elin hit för frukost och surr sen blev det gym medans mamma var med Bella :)

Efter Bellas sovning och lunch åkte vi till Nyborg för bus med kusinen hela fem timmar fick vi ihop ute bus inne bus bakning en trött Emma och Bella båda hade behövt vila lite ;) sen Marias God middag mums! och ett bad för kusinerna kaffe och fika vid halv sju åkte vi hem och b hade på solglasögon och mitt i allt sa jag alltså hon sover nog ja mycket riktigt prinsessan var slut och hade däckat så hon vaknade när jag bar in hon fixade snabbt välling och sen somnade hon om :)

Vi har just sett filmen student festen en riktigt rolig svensk film!

FÅR SE hur Bella sover i natt igår vaknade hon efter en timme och var helt hysterisk dumma mardrömmar så vi tog upp hon detta händer typ aldrig hon har fått komma upp typ en gång efter att hon har somnat för natten så ja hon sover alltid bra ;) och vi provade lägga hon några gånger men det gick inte hon vaknade efter ett litet tag bara så hon var uppe och ville inte somna förens efter en ny flaska välling och klockan tio över elva! så hennes natt vila var inte 13-14h som annars men det här gått ändå får se om det blir samma i kväll :s

Ja nu någon ny film kanske och sen en tidigt kväll :) puss!



pigg tjej kl halv elva igår

pappa mamma tv så det var bara att titta lite tv innan hon var redo att somna om <3













Första passet


En timma gym med Elin blev det idag! Rygg och axlar körde vi :) Och jag trodde jag skulle vara riktigt svag men hade samma styrka som för hehe pinsamt 5.5 veckor sedan!! Nu är det bara att köra på i samma takt igen!

Onsdag

Morgon runt åtta planen var att leka med Madde men Bella har blivit mer snorig så ville inte smitta ner dom!
Annars en inne dag har haft Mormor på besök och sen har vi varit till risön för middag mamma hade gjort palt så jag bjöd in Micke som gillar det och fläsk och makaroner åt mig och Bella men jag åt en palt seriöst jag säger det igen jag åt en palt!! har aldrig hänt tidigar har smakat en tugga av Micke förra året och nu avancerade jag mig och åt allt förutom en liten bit då det sakta men säkert började växa i munnen och ja ett kilo fläsk åt jag så klart ;)

Sen kaffe och bus med mormor gammelmormor och morfar :)
Vi har precis lagt Bella och ska ja hitta på någonting träning skulle vara skönt men eh latheten har satt till ska tvinga med mig Elin i helgen så det blir någon ändring på detta!! ;)










11september

Oh himla många år sedan attentaten var i usa jag tycker det har stått lite... ingenting alls om dom i varken tidning eller på Facebook!?? undra om folk har börjat glömma bort det som hände!??

Läskigt i alla fall jag tänker alltid att det kommer hända igen så fort jag hör ett lågt flygande plan här hemma ,var några i förra veckan så väntade jag typ på smällen! tok läskigt ju! kanske man skulle bli en domedagenförberedare? haha




Tisdag

Igår blev det bus här hemma i vanlig ordning en 180mins vila för Bella jag var i chock fast ja när jag också vilar med hon så brukar hon sova länge! sen vid fyra kom moster meya och brorsa på middag Bella och meya busade gick med dockvagnen och lagade mat kul hade dom :)

Sen blev det en tidigt kväll och film i vanlig ordning ;)








Bella åkte bärsele då jag klippte Micke hon ville bara vara i famnen så selen passade bra i dom hö fem minuterna hon ville sitta i den haha!

-



Att gå och sova med blött hår utan att borsta det var ju en halv bra idé ;)
Det ser ju nästan fixat ut!

Måndag

Ännu snorigt i Lill näsan men inne bus blir det ändå vi sov till just efter nio sen blev lite morgon rutin och så pappa hemma på lunch i vanlig ordning :)

Annars har jag suttit och letat och kollat efter alla kläder man behöver nu till dagis och ja annars också så i helgen åker vi på shopping!
Och ja gardiner måste jag leta mera efter behöver något fint i köket :)

Sen har vi inte gjort mycket ätit middag Bella har fått duscha med Micke i vanlig ordning så fort han kommer från jobbet säger hon pappa balubalu ni vet försöker härma ljudet som kommer när man blåser i vatten kör motorbåt i vatten gör bubblor med munnen ja ni fattar ;) hehe

Sen har jag fixat med tvätten Micke har klippt av våran bäddmadrass som blev för stor efter att vi har tvätta överdraget för ja ett halv år sen så Micke har fått sova på en dubbel vikt madrass och nu har jag haft den sidan i en vecka och jag klarade inte av det så vi klippte hehe!

Bella har precis somnat och jag skulle behöva träna men det gör jag i morgon i stället har är för lat den senaste tiden och ja gå igenom bilderna från förra telefonen så jag kan framkalla någon gång skulle jag också behöva göra ! så får se om jag roar mig med det nu i kväll!








Bita på naglarna



Våran stora tjej har börjat bita på naglarna... Och ja ett år och sex månader som hon var när hon började i Bulgarien kan väl jag tyckta är lite lite tidigt kanske!

Men hur ska vi få bort det?? Jag säger åt hon alltid och tar ut handen men hon biter ja ofta jag har inte klippt naglarna på nio-tio dagar och annars klipper jag två gånger i veckan för ja långa naglar på barn är äckligt!

Tips någon annan som har haft tidiga bitare? Micke biter ju på sina så det lär ju vara han hon härmar men ändå, hur får vi bort det? sluta bit eller vad det heter kan man använda det? något annat tips? :)

Söndag

Igår vaknade vi runt nio åt frukost och lekte lite innan micke fixade här ute lite grejer och jag och Bella mös på sen kom mamma och Kurt på besök och vid två åkte vi till Morins för middag och karlarna lade in golv i deras hall efter maten åkte vi förbi till Maria och Johan och lekte lite med kusin Emma innan vi åkte hem för att göra natt :)

Sen blev det film och flott och lite serier för mamman i huset :)














Lördag

Mamman tog en direktefterfrukostnap på soffan medans Micke och Bella lekte! sen fixade Micke uti kaminen och jag städade huset dammtorkade städade toaletterna och köket så endast dammsug och vaska i morgon :) Sen har vi haft lite ute bus och middag och kvälls häng med Morins :)

Bella ville inte somna för kvällen så nio har hon somnat och äta välling ville hon inte heller men efter två timmar extra lek fick vi i hon välling och hon somnade direkt :) tråkigt att sova när man kan leka och ja när man är sjukis är inga rutiner som vanligt :/ hehe nu film och sen se lite gossip Girl!














Vårrulls middag

Jag har fixat vårrullar till middag idag så gott! Vi åt med Emmelie Dennis och Hugo och även Helena kom förbi :) det blev riktigt smarrigt och jag fick ett gäng in i frysen också :)




När man får välja själv!

Bella är ännu sjuk så dagarna går på små segt då vi är inne hemma busar tittar på barnis och sover :)

Idag ville Bella välja sockar själv dom hon hade på vart blöta så hon fick mockasiner men det dög inte mamma ny också pekade hon på sina mitt i allt bara fötter! så hon fick välja och ja det blev två favoriter så en på vardera fot, visst dör du nu Emmelie?? hehe ;)




Nya gardiner

Jag behöver uppdatera gardin förrådet och dessa är ett måste överväger att ha dom i varje rum haha!



-



Mamma dom! Okej man ska visst ha tre brillor ;)

måste gå igenom lilla bloggen i morgon när jag fick en anonym kommentar om att jag skriver 19m när Bella egentligen är 19månader kanske bara skrev Lilla felet att hon är ett år och nio månader? möjligtvis gick jag händelsen lite i förväg då hon faktiskt är ett år och sju månader idag så ja ni fattar hela 19månader om jag räknar rätt har räknat på fingrarna många gånger och det verkar bli nitton men ja hon är ett år sju månader och två timmar ;-) godnatt!

Love




Ny stol



Jag köpte en ny matstol av sanna idag åh den är så fin! just nu ska den få vara denna färg men sen tänkte jag nog måla den svart eller vit fast jag tror mer på svart :)

Någon som är intresserad av att köpa min andra stol? eller jag har tre nu haha men bloom frescho loft stolen? :)

Hår hår hår

Jag behöver sjutton blonderingar i mitt hår typ nu ;) det blev jätte blekt i Bulgarien men efter en dag blir det orange när det är flottigt så skulle behöva kasta i lite blonderingsmedel typ nu! ska se om Emmelie eller Elin är sugen på att hjälpa till lite!






19månader

i morgon blir hon ett år och nio månader det känns som att hon behöver en liten present ;) idag fick hon en digital kamera haha så kanske ett eget simkort till en telefon i morgon?

eller om inte annat något fint klädesplagg ;)

OCH EN jädra massa kärlek som hon redan överröses med varje dag <3




Bella 18+3m

Bvc kontroll i förra veckan :)

Allt såg bra ut och Bella klarade alla tester galant hem följer sin kurva precis som hon ska och ja inga konstigheter :)

Vikt vid 18månader och 3 veckor
9670gram

Längd 80cm över havet
Huvud mått 47.5cm

våran stora älskling :)



Sjuk

I morse vaknade jag av lite kraks och täppt näsa från sängen i fotändan jaha då är gumman sjuk :/ Ingen farligt hittill hon har ätit och varit kry hela dagen sovit länge då även jag la mig med hon så då brukar hon sova extra länge, nu mot kvällen kändes hon lite varm så vi gav lite Panodil för säkerhets skull får väl se om febern kommer i natt eller inte :)

Än så länge känner jag ingenting så peppar peppar!

Så idag har det bara varit mys lek och härj med pappa hela kvällen :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och någon tjej film <3




mamma sitta ja men visst sitta i kaminen är ju någonting man ska göra ;) hihi


här mamma! kul med slut papper då man sitter på toa!

Lite dåligt!

Jag vet bloggandet denna månad har legat lite på sidan om vi har fixat och donat en massa sen vi kom hem så jag har inte prioriterat bloggen.

Vi har bytt ytterdörr här hemma samt byggt igen här inne så det är nästan helt klart bara lister kvar och ett varv med färg :)

Hängt med kusin Emma och Maria lekt med Hugo Emmelie och Dennis varit med moster meya på middag hos pappa, på middag i Nyborg lekt med mormor och Farmor och ja en massa under förra veckan :)
Haft brorsan och Jenny på middag sprungit runt på loppis och annat skoj!





























Say no




RSS 2.0