Go middag





direkt efter jobbet åkte jag ut till nyborg för middag hos pappa :) mums! bella hade åkt dit tidigare med fia och Micke jobbade kväll:) det blev god mat surr och bella spelade lite gitarr :) vi åkte hem vid åtta då bella fortsatte kvällen ute med pappa Micke och sen skulle hon se Nicke nyfiken och äta en smörgås klockan nio däckade hon <3. nu ska vi också sova natti:)

val





jag gjorde en sån där valkompass haha inte för att jag är det minsta brydd om något sånt här och har ingen koll på vad det är heller men mitt resultat verkar säga mig att jag kan välja alla partier Hahah då allt är medel;)

Bella och gubben





dom är för roliga i min familj <3

bakar lite bullar



ett gäng med bullar blev det så här på kvällskvisten jag dör i svett här inne just nu! men goda blev dom kan behöva ta med en påse i morgon till jobbet mums!

Träning



axlar jag mage pass på nova idag bella hängde med och lyfte 1kg hantlarna och gjorde lite sit- ups hon var riktigt duktig och lugn på gymmet :) vi tränade ca 30 minuter

Lite förändring






morgon mys



innan jobbet klockan halv tolv :)

Torsdags möte

morgon kvart i sju jag gnuggade bort sömnen i ögonen i 20minuter innan jag kastade mig själv i duschen :) sen snabb smink och två försök med att väcka upp bella innan jag fick väckt hon halv åtta! hej tonåring som vägrar vakna! på med kläderna på bella och mot jobbet för morgon möte och fika efter mötet åkte vi till dagis bella ville vara med på mammas jobb och då slapp hon åka på dagis halv åtta :) efter lämnadet på dagis blev det jobb till klockan fem :)

middag och mys framför bellas tv och en snabb dusch för b och sen lite film nu avrundar jag dagen med lite femtio nyanser av honom <3





på jobbet var bella tvungen att påpeka att den där stolen har min mamma målat ;) gois<3


busis på dagis:)

i morgon börjar vi halv tolv och sen blir det mys med Jenny:)


jag hör den

och den lur passar på mig när jag väl vågade mig upp ur sängen hörde jag den en gång till sen blev det tyst..!! jävla åska!! den lurar på avstånd nu är i alla fall allt ur draget och jag får ligga här och lyssna tills skiten börjar igen! åh vad jag hatar åska!

för två nätter sedan vaknade jag av världens smäll och skrik från mig sen kutade vi upp och drog ut allting då jag knappas vågar gå upp själv;) tur bella kommer lära sig av sin tönt mamma - not!!

åskan är mysig i backspegeln på bilen 10mil bort hihi




New in



Tre för två på kids and teens :) jag har nog inte visat jeansen åt er :) nöjd blev lill damen i alla fall

Min sol



Älskade underbar du <3

Köpes Köpes KÖPES



Dessa gardiner ingen som ligger och ruvar på dom??:)

Ny bryggare

Då våran kaffebryggare har varit halv trasig sen april13 så var det dags att köpa en ny! det blev nästan en likadan fast lite rundare och snyggare bön fack :) och ljudet är mycket lägre och jag kan välja att den kokar kaffe till sex på morgonen. inte för att jag någonsin stiger upp då men jag kan även ställa den på åtta ;)

nöjd kaffe drickare <3



kvälls mys



jag stal godis av bella hihi få se om hon upptäcker det för då blir hon arg ;) hihi

nya Ikea<3 en massa inspiration vilket kan vara bra då jag har bökat om i halva huset idag plus dammsugit och skurat!!



kaos!

bella stal våran tv idag! Hahah berättar mer om det i morgon.. iallafall mera kaos där inne nu, tur att Jenny kan hjälpa till och planera och Elin var också till stor hjälp<3




jag hamrade upp lite tavlor. och bella hamrade på mitt nya bord ;)

Rensar rensar hela kvällen



en hel del kläder från storlek 40-86 har bella avverkat :) någon som är intresserad av någon viss storlek? :)

Lindex





lindex har fått in så mycket fint :) allt detta för 610kr så billigt! dom hade köp för 400få 100kr i rabatt! jisses jag hade kunnat köpa hela affären:)

Ny färgat hår och nya glasögon




En liten bild bomb

Nu fungerar appen kasst igen!! suck. nåväl jobb varje vecko dag i vanlig ordning :) bella hänger på dagis och busar med alla fröknarna och barnen :) efter jobbet i veckan har vi städat lite myst jag har varit på räkkryssning och idag kom kusin Emma och Maria på middag efter maten åkte vi brudar och raggade på stan jag och Maria stämde upp till radion och små divorna. - skrek tyst vi får ont i öronen!! hahahaha
sen blev det mjukglass på sibylla och bus i lekrummet :)

sen hem och lägga bella och nu myser vi i mörkret <3

just ja jag har varit förbi hos nettie i måndags gud så mysigt dom hade det! :)

i morgon slutar jag kl ett åh så skönt :)





















Nya kläder



stor tjejen <3

Räkfrossa

Igår var vi med jobbet på en skärgårdskryssning :) vi åkte buss från kalix camping till Töre för att åka med laponia och äta middag:) det var super kul. det bjöds på räkor sallad ost nybakat bröd och dryck himla gott fast rejält grisigt. kryssningen var från sju till tio och sjukt mycket skratt hann vi med under den tiden :) sen buss hem igen och jag skjutsade hem kollegorna :) nästa gång blir det kräftskiva om jag får bestämma ;)






















Hyllor



målat lite hyllor och hängt upp i stugan :) jag ska fixa lite snyggare ordning då vi har köket helt klart :)

Veckan

Jaha det har blivit dåligt bloggande denna vecka :/ måndag började dagis igen det var inga problem för bella att åka dit hon stod i 30minuter i hallen och ropade - skynda mamma vi ska på dagis nu!!! skyna skynda :) någon som var riktigt exalterad hihi sen blev det jobb 10- 17 och efter jobbet åt vi middag och ja sen kommer jag inte ihåg ;)

tisdag jobb 10- 17 dagis för bella och när jag slutade blev det middag med björn och Jenny surr och lite kvälls häng :) när bella skulle Sova åkte dom hem igen och sen blev det film och serier:)

onsdag jobb 10- 17 dagis för lill damen hon pratar hela kvällarna om vad hon har gjort på dagis goisen:) efter jobbet kastade jag i mig middagen också åkte vi ut till stugan med den nya kylen och våningssängen som björn och Jenny tog med från happis :) vi lastade bara av och åkte hem igen bella var så trött så hon somnade i bilen sedan bar jag in hon och tog en nap jag med ;)

vid nio cyklade jag och Birgitta till hotellet för att dricka kaffe och surra och lyssna på när pappa spelade och sjung <3 halv ett var jag hemma igen och däckade strax där på :) trevlig kväll :)

torsdag åkte bella ut till mamma i risön då hon ville sova där dom var ut med båten simmade och myste på jag jobba från halv ett till kvart i sex och sen åkte vi till stugan och skruvade ihop sängen och plockade lite Helena kom också med och hjälpte till :):) sen en timmes surr med Maria i telefonen och vid elva somnade jag :)

kul veckan och vädret har varit bra :)


lördag

Andra augusti idag. sovmorgon tog jag till nio sen frukost och en timme i solstolen tog ja :) bella och Micke gick och vilade runt tolv då passade jag på att duscha och fixa mig inför sagas dop :) vid två åkte vi till kyrkan för dopet bella verkligen trivs i kyrkan hon vill dit igen! sötis<3 efter dopet blev det go fika!! mums jag åt mig propp mätt :) och vid halv fyra åkte vi ut till stugan vi tog ett snabb stopp hemma för klädbyte och sen ut dit för att grilla och mysa:) bella ville hem halv åtta så då gasade vi hem och hon har precis somnat och jag vräker i mig ostbågar och väntar på att filmen skall komma ner :)

trevlig dag<3






















Fredagen i bilder














Happy fredag

morgon vid sju snark jag var trött som bara den ..jag fixade ihop mig och bella snabbt och sen gasade vi till jobbet farmor Helena kom och hämtade bella vid nio och då gasade dom ut till Maria som skulle vara barnvakt dom har varit och badat och busat hela dagen<3

jag jobbade själv så mitt under lunch stängningen for strömmen i hela kommunen?? och även telefon nätet så jag blev något rädd! ni vet bombhot? ingen annan som tänkte så?? Hahah

hemma kvart i sex då det blev middag för mig och Micke bella var på bio med farmor och Emma just innan bion slutade ringde Helena att vi fick hämta gumman då hon hade blivit rädd av alla raketer i petsson lill hjärtat<3 vi gasade dit i ett nafs och hämtade hem hon<3 - mamma vet du petsson den var läskig söt hjärtat!

sen kom Maria och Johan på besök det blev godis barnfilm och jordgubbar, jag och Maria åkte på en raggar runda och när vi kom hem började det åska! den var långt bort länge länge men vid elva åkte dom hem och då var den i nyborg :/ så jag och Maria pratade med varandra och skrek Hahah jag är livrädd för åska och när jag väl vågade lägga mig så slog en blixt ned i närheten av huset jag skrek så bella vaknade hihi;)
åskan gick som tur var inte över huset vi satte ute och titta på den i säkert en timme och sedan satt jag själv i soffan då jag inte vågade sova men det var endast tre blixtrar som var nära oss tur!:)


Torsdagen

Jag och bella vaknade halv åtta och då blev det lite film mys i sovrummet och vid åtta tiden kutade bella och väckte Jenny:) sen åt vi frukost surrade lite och jag gasade på jobbet;) dom hade haft kul enligt bella dom hade bara sovit;)? hehe Jenny har varit underbar och vikt om alla våra sängkläder haha jag har haft oordning och dammsugit<3 underbara du!

hemma var jag vi kvart i sex och då hade Jenny åkt hem redan hoppas hon kommer snart igen<3 och då blev det middag och bella somnade sju så lite film för mig och Micke:-)




RSS 2.0