Julen

Nu har julen flygit förbi och jag vill tacka alla för dom jätte fina presenterna och alla som har varit med och gjort denna jul super :-) självklart var Lucas födelse toppen av denna jul vecka :-)

Jag har alla bilder på systemkameran så jag kan lägga ut dom vid tillfälle ;-) för nu ska vi se Harry Potter jag måste ju passa på då Micke vill se alla filmerna i följd! @):-

Puss
X


Faster Anne-Lie

Nu är min prins här  <3 en vecka före utsatt datum tittade Lucas ut:)  åh jag är så lycklig grattis brorsan och Jenny <3




vad gör jag nu?



Jo försöker värma upp mitt var i bihålerna så jag blir frisk snart. Trevlig lördag kväll <3

Julafton

GodJul mina vänner nu är det dags att fixa hår och kläder till mig och bella för att sen fira jul här hemma i -20grader :-) det är riktigt friskt ute! Men ja god jul till er alla:-)


förkylda

Snark vabba 4 av 5 arbetsdagar förra veckan och sen igår åkte jag på dunderförkylningen. Med feber frossa ont i huvudet svullen hals!  

Och bella har även haft feber fyra dygn sen kom det hosta och en rejäl kräks på det efter det började ögoninflamation och i lördags när hon var bättre så fick hon en allergi reaktion så hela kropped blev röd och sen prickig och sen försvann det. Vi var en sväng på akuten och när det började igen med utslagen så fick hon som medicin mot myggbett så då blev det bättre :-)

Jag är lite snurrig nu så kan skriva bättre i morgon om jag är piggare kommer knappt ihåg vad jag har gjort på jobbet idag hihi!  Snark!  Nu ska vi bli frisk<3


Fyra smilis

Idag blev jag stolt bella har ritat fyra smilisar och jag dog inombords!! Så duktigt:-D hon har visst gjort det på dagis tidigare men ändå!! Det var jag Micke hon och silver <3


Måndag

BelladBella har ritat fyra smilisskulle det vara några timmar extra jobb och sen Lucia men när bella vaknar upp med 38.9 i feber lite hosta och slem då fick vi avboka dagens planer. Jag själv blev mest besviken att missa Lucia åh hon hade varit så söt<3 men nästa år får hon ta igen det i stället: :-) bella själv brydde sig inte så mycket:-) tur!!

Vi får väl se hur många dagar det blir att vabba innan lill damen är på benen idag har vi legat på bädd madrassen framför tvn hela dagen så nu när hon somna för natten ska jag passa på att tvätta upp lite kläder och ja kanske byte till julgardinera??  Det behövs ;-)

Nå väl Micke tappade våran surfplatta i golvet i helgen så nu behöver vi köpa oss en ny samt en ny mini dator då jag har ett gäng med virus på den och min telefon har levt på övertid sen i somras så dags att ta på spenderar byxorna :-D jag tror jag ska införskaffa en HTC one m8? Heter den så?  Eller en Lg g3 :-) får se vad det blir nu har vi också bara några små klappar kvar så kan tomten komma i år ville bella att tomten ska komma eftersom han ska komma med doktorn  åalltså doktor mcstuffins undersökningsstation tur den redan ligger under granen och allt annat hon har önskat sig! Fast det bästa hittills har varit Elsa kronan som bella har fått av Agnes och hennes mamma tusen tusen tack <3<3 

Nu tvätt och film mys!  Ni vet big brother har ju slutat så nu kan jag se på film igen :-)

Puss


Lucia mys

Igår hämtade mamma bella vid elva och dom åkte hem till risön för att pynta granen och baka och mysa på :-) vi här hemma slog in lite klappar dö tittade på tv Micke bakade lite och sen åkte vi till risön för go middag fika ett bad och massa surr :-) super trevlig lördag väl hemma somnade bella kl nio vi kikade på filmen The prince den var super bra och sen natt shoppade jag på lekmer det blev en ny bilstol åt bella och några klappar :-) jag somnade runt två så en sovmorgon var behövlig i morse:-) 

Nu har jag precis städat huset och nu blir det lite kaffe och fika sen blir det middag hos Mickes mamma :-)

Imorgon rycker jag in extra på jobbet fram tills vi har Lucia på dagis! Jag måste komma ihåg att ladda kameran :-) och sy upp bellas linne då Sofia kommer med det till Kalix :-) 


Dagens måsten

:-)  Vakna upp ur mitt bakis häng har dock vaknat 07.40 snark.

:-) städa huset och baka en massa gott fika.

:-) fixa Lucia linne åt bella bättre sent än aldrig.

:-) tvätta 

:-) komma på dom sista julklapparna.

:-) middag i nyborg

:-) bädda rent.

Fast jag börjar nog med att ta en Power nap nu när Micke har vaknat till liv 


Promenader

Den senaste veckan har jag gått var och varannan dag till jobbet så härligt men lite extra motion så här i vardagen :-)


Jul fest

Igår var vi på våran julfest med jobbet :-) jag började morgonen med att försova mig big time!  Men att vakna tio över tio var ju inte fy skam heller. Efter lämnade på dagis och fix här hemmarså var jag på jobbet i tid. Arbetsdagen gick fort och sen kom mina kolleger och det blev lite förfest och sen mot lilla hotellet:-) 3det åblev lite förrätt och en massa surr och skratt sen huvudrätten planka mums! Och sen efterrätt lite till alkohol och en massa mera skratt :-)

Kvällen avrundades vid tolv och det var super skoj :-)







December


Åh så mysigt med all belysning nu i december :-) dock behöver jag fixa fram julgardinera så blir det extra mysigt.

Rygg och triceps


Trött mamma!  Hehe i torsdags var jag och tränade kl nio eftersom bella skulle tidigt på dagis  3det åblev rygg och triceps jag ska och träna idag också när jag har piggnat till lite så alltså senare i kväll;) nu ska det bli hård träning igen yey :-)

Sovrummet


Jag älskar mina tapets och mitt nya golv och att väggarna har blivit mera vita <3 nu behöver vi bara en ny sänggavel och massa inredning <3 min man är bäst på att fixa wii :-)

baka baka liten kaka


45minuter efter att kakan var klar ryckte jag in på jobbet igår ;-) ljag började dagen lugnt med att göra kärleksmums och medans jag drack kaffe så fick jag veta att jag behövdes på jobbet så det var bara att dressa om och invänta barnvakten Maria för att sen jobba elva-fem :-) sen blev det middag och lite mys med bella för att dressa om igen och äkta till happis på vip kvällen så vi kom hem med lite julklappar åt barnen kul :-) nu ska jag bara fixa resten av klapparna och ja kanske julpynta i vardagsrummet???  Jag har inget att ha där förutom granen så imorgon ska jag på pynt inköp! 

Långt hår

Lill damen har fått ruskigt långt hår igen så nu behöver hon toppas och klippa till luggen 

Och mammas gran


Eftersom att Micke inte var med och pyntade ochiistället överlät det åt oss tjejer så är detta min gran :-P fast jag måste ha liiitmera kulor ;-)of

jul

IgåDen är lila men ser lite rosa ut med lamporna v
nd kväll när vi åkte till Haparanda på vip kväll så svängde vi in just innan stägning på rusta för att köpa en julgransfot med när den var 50kr billigare än en ny gran så blev det en ny gran istället åt gumman och medans butiken släcktet så sprang jag och Maria runt och plockade en stjärna och letade lampor :-) 

Jag väckte bella och tände granen i natt så hon fick se den och hon var nöjd ;-) 7ssnäll mamma! Hehe och sen pyntade hon den innan dagis i morse <3

3

RSS 2.0