projekt


Jag kommer ej ihåg om jag har visat några bilder på rivningen av vardagsrummet ?? 


Bra bilder va ?? Jag trodde jag hade fotat efter bilder 🙊 haha men inte.. Jag får ordna det :)

.

Förra fredagen var det bowling jag kom tvåa under dom 3första ronderna och 4 omgången blev jag 3a.. Och egentligen först kom jag väl 1a om jag inte missminner mig? Vi var i alla fall på bowlingen och åt lite mat bowlade drack hade personalfest och promenerade hem i regnet. :) kul kväll.


southpaw

Igår såg vi världens bästa film ! Blod svett och en jävla massa tårar. Jag kan säga att det var länge sedan jag grät så mycket till en film. 

Och självklart ögongodis 😉

.

Kom igen och snöa lite nu.. Och i helgen ska jag julpynta annars är jag en bitter häxa nästa vecka... Hehe

whats app

Så här kan det se ut då jag visar emmelie dagens in förskaffade lunch och att det är dags att börja jobba 😂😂😂😂

Hahahaha

måndags bullar

Ledig dag halv krasslig Bella hon har haft 39.5 i feber i två dagar idag feberfri så vi passade på att baka bullar och titta lite på Astrid lindgren filmer :)

Svårt sugen har jsg varit i en månads tid att julpynta och särskilt då det hsr kommir snö i natt 😍 jag sks försöka tvinga upp Micke på vinden då han slutar och sen har jag lovat bella att gå ut och kasta lite snöbollar :)

Skönt med lediga måndagar
En nya stjärna från ikea har jag införkaffat och hängt upp förra veckan 👌

Igår bakade jag mockarutor :)


sturktur

Jag är en stökig person i perioder eller njaa jag får inrestress om saker är på fel plats på jobbet och ja hemna också men struktur i handduks garderoben och sängkläderna är inte min starka sida så där kan jag lätt kasta sparka och Mangla in och sedan glömma bort stöket... Och i medecin skåpet igentligen i alla skåp förutom kläderna och skorna 👌 okej och någon liten hylla.... Va fan nu låter det ju som att jag alltid är stökig... Men så är det inte jag har av och till ett organiserat kaos ! Alltså... Vissa saker måste vara tipp topp när jag tänker efter är det typ på jobbet och min garderob och bellas. 


Tillbaka till saken jag skulle kolla in julgardiner för att beställa lite nytt och då kom jag på  det är lika bra att städa handdukarna och gardinerna då det var wn enda röra innan så det gjorde jag. Jag gick igenom alla gardiner och sedan vek jag allt + handdukarna sedan då jag är klar och ska skicka till Jenny en bild ( hon viker alltid iording åt mig då hon sover över här.. ) och skryta lite så inser jag att min ring är borta jaha dags att få igenom allt jag jar vikt..... SUCK 

Jag gick igenom handdukarna och hittade sen ringen ! Något lycklig..

Vad vill jag ha sagt med detta? Jag ska tydligen inte vika prydligt i den garderoben....
blommor

äntligen har vasen fått sig lite blommor :)

Härligt fredags väder

Det var skönt att sluta 13.00 på fredag då kalix vädret visade sig på sin bästa sida :) jag kan inte förstå att vi inte har fått snö ännu men den kommer nog snart.


måndagsmorgon

Härligt med ledig måndag :) jag tänkte baka lite och tvätta några maskiner :) men bella hon har snöat in på dumma mej filmerna så dom går varm just nu :) 

RSS 2.0