Höjdskräck

Så där då trotsade jag min höjdskräck och gick upp på vinden för att hämta ned julpyntet... Om ni trot upp på vinden är i huset så näää.. Man går ut och klättrar sen upp för en sned stege upp på garage taket och sen går man på ett lutande halt tak och går in på vindan.... Att sen få ned grejerna där ifrån är inte lätt det heller jag ser ungefär bara ett stup också får jag klättra ned med en arm runt stegen och den andra runt påsen med saker...... Om det inte var nog med det så står det en irriterande kartong kvar där uppe som jag insåg direkt att den får jag i ned hel..

Julgranen kastade jag ned föe taket vi får väl se om det behövs en ny eller inte..?

Ajja nu är nästan allt pynt nere och jag har lite smått hjärtklappning... Men nu jävlar ska här pyntas ! 😍


Onsdags selfie

När man går in till dagis kan man allti ta en selfie👌


Bakning

Bella somnade i bilen på väg hem från risön så jag bar in henne till extra rummet och drog igång en sats med Philadelphia bullar mums !


Godmorgon söndag

Strålande sol och jag hae vaknat kl 10.. Bella har sovit i risön och micke är och bygger i garaget :) jag är ju så klart sugen på att julpynt skiten ur kärleksstigen idag! Men jag behöver iså fall ha hemma mina 2 andra familjemedlemmar. Men nu blir det frukost dramför tvn och sen kanske en promenad i solen 😍😍😍


RSS 2.0