Djup !

Ibland kan jag vara djup i bland inte det är bara hur jag känner mig , så djup är man väl oftast när man inte mår så bra innerst inne, men jag mår bra så då ska man inte säga bara åååh den där tjejen mår inte bra ser ni vad hon skriver? nej det kan du aldrig säga lär känna personen i stället. jag mår bra har en underbar pojkvän som jag skulle göra allt för !! gör allt för, kommer alltid finnas där .. JAG ÄLSKAR DIG ! Daniel !! <3

I bland

Ibland kan man säga att man har det så svårt så att det här inte går nå mera, men hur kan du säga det? du måste ju alltid försöka du kan aldrig säga att du misslyckas ju bara du måste pröva allt för att ens kunna uttala dig om den saken, exakt så du ska aldrig säga att du inte kan om du inte har prövat allt, tänk på det nästa gång du säger att du inte duger, du duger alltid det finns inte en ända person i hela världen som inte duger alla duger till någonting.. Du måste bara inse det, Jag har insett det har du ?

Finns det någon

Finns det någon som förstår en person helt och hållet? en som kan säga nej så där skulle hon/han aldrig göra? är man säker på vad en annan skulle göra? kan man säga vad en annan skulle göra? jag tror inte det du kan aldrig känna någon helt helt helt innan och utan det går bara inte du kan bara känna dig själv så bra , om ens det det är svårt att säga att du vet vad du skulle göra det är så svårt du kan aldrig säga om någon annan vad den personen skulle göra eller vad du själv skulle göra du måste ha en stor självkontroll om du ska kunna säga det, tror inte det finns en person som vet vad den skulle göra, jag vet i alla fall inte vad jag skulle göra i alla situationer jag vet i alla fall att jag aldrig skulle lämna dig ..

Under mitt skal

Kan du komma under mitt skal stanna där med mig krypa in under och bara finnas ? kan du det ? det är nog rätt så svårt att ta sig in helt och håller under ens persons skal, kan du ändå vill, du försöka?
Man gömmer sig för att allt känns fel man vill inte finnas.. Men hallå jag har insett att jag inte ens har ett skal jag behöver inte så du behöver inte ens försöka ta dig in i mitt skal..

Tårar

Gråta : ja jag gråter inte nå mer , det är ju bra på ett sätt men jag har inget behov av det.
har en underbar kille som skulle trösta mig om det skulle vara nått, men jag mår så bra nu för tiden att jag inte ens behöver tänka på att jag skulle behöva gråta för att jag känner att allt är fel. Ingenting är fel alltind är bra, jag är glad, vad gör man då? jo man ler och ser glad ut .
Jag behöver inte gråta ! du hjälpte mig !

<3

RSS 2.0