Planer

Fredag - Jobb 9-17 Möte kl 10.00 det får jag ej glömma, Kvälls träning Ben och axlar och vader.



Lördag - Morgon träning Bröst, Triceps och Mage Micke skall jobba och sen ska jag och Bella och mamma till Happis plus middag i risön



Söndag - Städat huset Rensa min tröj garderob bygga om den, fixa bothnia byggs hemsida, Kvälls träning Rygg och Biceps samt sola under dagen.


och mysa & busa med mina älsklingar <3

Vecka nio

Jobb varje dag för mig och Dagis för Bella förutom idag då hon har varit ledig med Micke :) I måndags gjorde vi? Hm jag vet inte riktig busa myste på direkt jag slutar jobbet är det mamma som gäller <3 min mamma hämtade i alla fall b från dagis :) minne som en guldfisk nu förtiden??

I tisdags kom jag hem till dukat bord grillat med farmor Helena på bjudning så gott mums! bus med tjejen och lite film mys :)

Igår åkte jag direkt efter jobbet till risön där Micke och Bella var jag kom till dukat bord fast alla hade ätit förutom gumman som fortsatt då jag kom <3 Micke och Kurt snickrade och vi surrade på jag var förkyld som tusan vilket som tur var har gett med sig riktigt bra till idag :) gumman blev sur då vi lämnade Kvar Micke i risön och åkte hem tur han kom hem trettio minuter efter oss! annars hade hon inte varit glad! hon skrek och halv grinade hela vägen hem :/

Idag hade jag sovmorgon när Bella var ledig för att hinna allt vanligtvis så ringer klockan kvart i sju och idag halv åtta <3 Skönt! dock vaknade damen kvart i sju :/ tur Micke var hemma ;) jag fick skjuts av Bella och Micke då dom åkte till kusin Emma och Johan för pappa barn bus medans mammorn jobbar, sen plockade Maria upp mig efter jobbet och vi åkte hem till dom för middag och bus Maria fick efter många många minuter tio? ner Bella i badet hon har blivit skrämd så hon vägrar att bada men Maria lyckades! :) så barnen badad sen åkte vi hem och lade Bella putsa lite skor och tittade lite film :) nu ska jag sova puss!



måndags tjej <3


om vi skulle ha lite varmare hemma kanske??

jag och Micke roade oss med att bygga pärlplattor i tisdags då Bella hade somnat ;)







middag hos kusin Emma


godnatt ;)

Läder fix





Ikväll roade vi oss med att smörja in Mickes nya skor och då kom jag på att mina stövlar som är vad då 15år minst behövde smörjas igen det var väl nästan åtta år sedan jag gjorde det samt dammade jag av skinnjackan och smorde den för andra gången jag köpte den sensommaren 2008och smorde direkt jag köpte den och nu var det dags igen ni ser skillnaden på första bilden :) andra bilden är skon till vänster smord och inte den till höger :) wii nöjd!

jeans tjej



våran stora prinsessa <3

Grön som mossa



min hy lever sitt egna liv efter två veckor mens och för mycket choklad så nu försöker jag rädda den lite! hihi jag måste hinna sola två gånger denna vecka också :) och träningen får bli under helgen då jag ännu är förkyld :/

Grymt sug

Ligger halv förkyld täppt i näsan trött som bara den och bara snurrar runt på träningsbloggar usch jag är så så sugen att kliva upp ur sängen och åka till gymmet fast jag håller mig till i morgon kväll så kanske jag är lite friskare :) men wi vad sugen jag blev måste öka mera och då börja äta något mycket vettigare :) protein ids jag inte ens börja med så kanske öka och äta mera och inte bara tre gånger per dag plus lite kvälls godis ;) jag måste lägga upp nya mål och fota lite resultat också :) puss!










Söndags kalas

I söndags så var jag och Bella och tränade på morgonen sen åkte vi till happis för shopping och kalas! det blev fyra par jeans och en tröja för 380kr på H&M åt syrran och Bella Gud så billigt :) sen lite smått och gott ett par nya skor till mig Wi sen en sväng förbi brorsan och Bella rev ut halva huset hehe och sen åkte vi till Candyworld för kalas för min syster :) först glass och sång och sen bus det var första gången för Bella och hon var galen hon varvardé mellan alla vuxna då hon sprang runt runt runt! så nu är det moffa och fia som hon ringer varje helg :) sen snabb middag på max och vid halv sex var vi hemma mys och fix sen lite kvälls mys :)

















<3

Fredag och lördag

i fredags vaknade Bella upp förkyld så vi blev hemma från jobb och dagis! Jenny var förbi på en snabb kaffe sen vila och innan micke slutade bakade jag och Bella lite mumsmums och sen åt vi grillat busade och myste på kvälls träning för mig och sen lite film :)

igår blev det morgon gym och sen lunch Bella hade bestämt sig för att se när moster meya körde skoter så vi åkte ut till Nyborg och såg när hon körde skoter samt jag och Micke tog oss en sväng Bella tjöt av lycka när jag gasade hehe kul med skoter! :) efter det blev det middag och surr lek för barnen och hem från pappa vid sju snåret då vi kastade b i sängen och sen såg lite tv :)
























Söndags träning med Bella

-
 
Igår när jag och Elin åkte till gymmet så lovade jag Bella att hon ska få följa med i morgon och prinsessan kom ihåg det i morse så klockan nio klädde vi på oss och åkte till nova och körde bröst och rygg det blev lätta övningar fast normalå vikter så jag samtidigt kunde hålla koll på damen i början var hon helt lugn sen fick hon mod att spring runt fram och tillbaka hon var aldrig nära någon annan då dom träna fast jag själv har barn hatar jag när man har en unge som springer runt ens ben när man kör en övning! så hon skötte sig bra :) men nästa gång lär hon våga springa mera så hon får nog inte komma på ett tag hehe men jag hade ju lovat hon idag hehe hon var mäktigt stolt när hon kom hem och berättade åt Micke <3

Happy



våran Pippi <3

bajs app

så klart försvan allt i vanlig ordning!! jag blir så less!

Gym x 2

igår kväll blev det ett axlar biceps och triceps pass 35 minuter körde blandat med fria vikter och maskin drag :) skoj!

i dag vid lunch ringde Elin så vi åkte och tränade tillsammans för mig blev det ben plus marklyft och sen 120crunches på halvboll plus en massa statiska magövningar :) nöjd!




Pics



jag måste öka mera <3


far och dotter





mm


chillar <3





äntligen sol underbart!









ooh torsdag



Torsdag idag och det här varit jobb och dagis i vanlig ordning :) sen snabb middag för mig då jag slutade och efter det gasade vi till Helena för kaffe och fika Bella fick umgås med Maja vilket hon har surrat om hela veckan :) gois hemma vid halv åtta och på med jamas och sen bums i sängen för prinsessan medans vi tittade halvt på en film och nu ska lägga oss usch känner att en förkylning är på gång i kroppen :/ peppar peppar!

jag hade tänkt träna i kväll men det känns inte helt hundra i kroppen så nya tag i morgon i stället :) !

Working



vanligt pass 9-17idag kul kul:) Bella har varit på dagis i vanlig ordning i morse var hon inte så sugen på dagis men när hon väl kom dit så ångrade hon sig och busa på i vanlig ordning :) hemma just vid halv sex middag och en massa goss och mys med Lill damen och nu lite film mys med Micke :) ikväll ska jag nöta lite serier har inte sett på två veckor! jisses jag har missat mycket och snart börjar Greys igen <3<3<3

Söndag häng

i källaren på nova ett 50 minuters pass med massa rygg övningar biceps och sen ett hundar situps på halv boll plus en massa snabba statiska övninga! klapp på axeln Anne-Lie :)



Nyårs trippen till västerås

Jasså minsann jag har inte visat vad vi gjorde med bilderna från kameran så här får ni ett litet urplock av vad som vi underhöll oss med på nyår 2013 :) Måste även kasta ut lite bilder på facebook nu snarast :)
 
 
 
 

Nyårs trippen till västerås

Jasså minsann jag har inte visat vad vi gjorde med bilderna från kameran så här får ni ett litet urplock av vad som vi underhöll oss med på nyår 2013 :) Måste även kasta ut lite bilder på facebook nu snarast :)
 
 
 
 

treförnittiokronor

 

Bellas presenter - kläderna

Det måste vara så att hon har lite kläder för hon fick hur mycket som helst då hon fyllde två :) Men både hon och jag är nöjd då vi älskar kläder ;) hihih
Ett paket ( plagg är ej fotat i klädväg )
 
 
Tack alla <3<3<3
 
 
 
 

Nytt från H&M

Mitt H&M paket kom tidigare i veckan men jag har inte tagit mig tid att prova kläderna så idag gjorde jag det och allt passade :)
 
 
 
 
 
 

Working 9-5

 
Det blir himla dåligt bloggande från datorn alltså.. Jag har ju så klart femhundra bilder per dag från telefonen men dom från kameran är oftast snäppet roligare, vilke tur att jag då investerade i en surfplatta till mig och Micke igår så nu kanske jag bloggar från den med bilderna från kameran ;)
 
Men som sagt det blir ju lite sämre av den varan nu när jag jobbar / utbildar mig nio till fem måndagar till fredagar då ska jag hinna trycka in så mycket tid med gumman som det går, tre dagars träning och en massa tvättning och fixning av hemmet men det ordnar sig väldigt bra hittills faktiskt :) ihh idag har jag fixat hemmet lite och nu har jag kvar att fixa till alla saker på datorn som jag känner att jag behöver och ja bädda rent i sovrummet, i fredags när jag slutade jobbet blev det städning av hela huset dammsög skura och dammtorkade vilket var välbehövligt : ) älskar nystädat :)
 
 

sova

nja Bella är ännu vaken hon somnade klockan sju men när jag åkte och tränade så vaknade hon till så när jag kom hem så var hon ännu vaken så efter två timmar strul för Micke så slog vi på lite Pippi eftersom hon nu är helt klar vaken! gois lite extra kvalitetstid <3




trettio minuters pass



trettio minuter snabbt bröst och triceps lite mera vikter på vissa bröst övningar känns super nästa gång ska jag kasta på lite extra:) Wii men måste leta upp lite nya övninga nu också:)

träning

D
 
et blev framsida baksida lår på gymmet med två övninga med extra vikt på hela låren:) sedan körde jag axlar :) hihi är rätt stel nu så ska bli skönt att vila lite måste köra mer fokus på armarna känner jag :)

KALENDER



jag fick hem denna förra veckan :) lite mera ordning i vardagen!

- kommer inte ihåg om jag hade visat det eller inte ;)

-



jobba till fem igår kastade i mig middagen och åkte till Sunderbyn med Emmelie allt såg bra ut med Tore i magen så vi blev lättade :) folk kan nog inte förstå hur insatt brydd och kär jag är i hennes graviditet det är som att hon är min surrogat haha nej men nästan :) det är ju självklart att jag bryr mig om go empan också och älsklings Hugo och så klart Dennis med! men det är som tant Anne-Lies bebis i magen trots han redan ratar mig :/ hihi

hemma sent så det blev bara sängen :)

idag jobb till tio i sex jag fick rycka in lite längre sen middag Bella tyckte synd om mig att jag åt själv så hon kom och delade tallrik med mig <3 Sen bus lite tvättning och sånt och en dusch för båda barnen i familjen Bella somnade just efter åtta då hon visste att Micke skulle vara borta ca trettio minute så sa hon - nej vänta pappa kommer! - ska du inte sova nu? - nej väntar pappa kåmer me bilen <3 go tjej direkt Micke kom in genom döRren skulle hon sova ;)

sen blev det lite film och nu ska jag om jag orkar kika lite skor och lite på Nelly!

jag måste mata igenom mina serier från förra veckan också typ i morgon kväll <3puss!








nostalgin att vara i samma förlossningsrum som Bella föddes i för just över två år sedan och syrran för just över 6år sen <3




morgon pigg?? nja!

i lav u




Tack älskling




Helgen och sånt

Jaha jobb på fredag till klockan fem sen gasade jag hem och hade grillat till middagen färdig serverat <3 som hela förra veckan då middag på bordet varje dag ;) sen blev det bus och mys med stor damen :)

på lördag vankades det två års kalas på kärleksstigen vi hade alla på besök samtidigt haha klockan tio och jag sprang runt ny duschad och i morgonrock :) tidsoptimist? och ja tre stycken runt tolv en massa bus för alla barnen en himla massa fina presenter <3<3<3 tack alla en helt ny garderob har Bella fått sig 15-20tal plagg och alla super fina! tur alla förstår att jag och Bella älskar kläder ;)
sen blev det middag och lek Bella somnade inte alls så tidigt fast hon borde ha varit slutkörd :)

igår blev det mera kalas mormor har kommit hem igen så Bella var överlycklig nu väntar hon bara på två till så är hon nöjd :) alla från min släkt kom igår på kalas och även då blev det bus surr och en massa fika även tant Elin som ligger på andra plats efter Monica var förbi! mitt i fikat så promenerar det renar på grannens gård så b inväntad tomten hihi sötis <3 Sen på kvällen kom min moster och eloise ( is enligt Bella) och hur dom lekte trots 8årig skillnad så har dom så roligt ihop jag och moster planerade in elois som Bellas framtida barnvakt :) hihi

idag var det jobb och dagis i vanlig ordning när jag slutade fem åkte jag med Maria till Nyborg för go middag och kaffe och mera fika mums! vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? haha
Bella och Micke hade varit och lekt med Johan och Emma några timmar innan vi mammor slutade jobbet :)

nå nu ska jag sova upp kl kvart i sju i morgon :) puss!





mot dagis <3



bästa pappa och morfar fyllde år i fredags :) vi firade hem ifrån med semla ;)




första tårtan är min och den andra Mickes;-)



























Bella - mamma stoooor aktor, fin aktor! - Bella

sliten efter kalasandet <3


mamman i familje roar sig med att fota roliga gåtillgymmetbilderförjagharsåbrahumor!

godmorgon måndag gäsp !

dagens lunch mums!




Gårdagens träning



snygg pose det blev prommis till och från gymmet och ett 50minuters rygg biceps och magepass! bra flås och bra övningar och nästa vecka får jag lägga på mer vikter eller just ja veckan :) och nu är min träningsman hemma så då ska vi planera in ett eller två pass :) kul!


letar

efter en kort kavaj kofta grej jag fick för mig att jag ägde istället för att snabbt rota i garderoben körde jag en 30min nostalgi tripp på min Facebook! hm borde sova egentligen eftersom jag ska upp innan sju! nåväl hittade ingen bild på den på mig men är rätt säker så jag får riva ut garderoberna i morgon! det blev förresten ett litet hm paket nyss<3 endast saker åt mig wiii :) imorgon blir det Sko beställningar 90-100 par är lite för lite;-) haha! äntligen kan man börja sitt lilla beroende igen! lycklig tjej <3

btw hittade en jäkla massa roliga bilder på min Facebook haha


nu Sova

saker jag vill ha

- en beetle
- nya tatueringar




min förra pärla <3 flirt flirt älskling du får bmwn som din bil så tar jag en beetle i vitt denna gång ;) puss!
så dags att fundera ut några nya motiv / texter hehe jag måste fylla på mitt Aftonblad på kroppen!

kalaset

vi är mitt i firandet av Bella så vi har haft fullt upp idag :) i morgon blir det mer kalas för gumman :) jag är lite trött nu Så skriver i morgon



kvälls träning



bröst och triceps med två extra övningar på triceps satte fint ikväll vid åtta:-)promenad i djupsnön dit och hem det är pinsamt hur dålig min kondis är haha! snart blir det spring väder för mig igen <3

Kvälls gym



klockan nio blev det att pass på nova! 5x lår och 5x axlar! kul jag hade tänkt åka i morgon innan micke börjar jobba tur jag inte gjorde det mitt kort hade blivit låst så jag hade i så fall klivit upp i onödan;-) men nu är det fixat :)

benen är helt slut så får se hur snyggt jag går i butiken i morgon hihi och axlarna får sig en till liten omgång när det blir rygg i helgen:-)

phu efter passen åkte jag och handlade och ville kräkas av mensmagen usch svullen mage i en vecka nu fy nog var det lätt att vara gravid och ha den svullna magen:-) nu lite frukt och mys med stor hjärtat <3

Bella två år

idag är det gummans två års dag! jisses för två år sedan var jag på gång in i duschen efter Förlossningen<3 jag minst det som igår! tiden går galet fort

vi började morgonen innan sju b vaknade då jag klev upp då var det Madicken i sovrummet lite surf och mys sen frukost fix inför jobb och dagis och sen blev det dagis för henne jag har fått massiv med bilder från dagis <3<3<3 och hon har lekt ätit lunch och glass med barnen sen hämtade Emmelie henne och lade henne hemma hos oss och efter det kom Jenny och dom har busat Jenny har fått byta bajs haha och ja sånt jag slutade fyra idag så jag kommer hem med en familje pizza mums! :-) Bella var nöjd och åt hur mycket som helst <3 Sen lite paket från mig och Micke och sen från moster meya. Björn och Jenny kom på kaffe och kalas :-) trevligt trevligt nattning vid åtta b somnade på mig i sängen mys <3<3 sen har telefoner har gått i ett så jag hann landa i soffan i trettio inan en dusch och nu sängen :)





bra dag nu laddar vi upp för stor kalas hela helgen <3











jag har fler bilder på kameran godnatt :)

Nya färgen

jag var ju till Sanna och bättra på färgen lite förra veckan och gjorde det lite mörkare upptill eftersom jag är en duktig kund hehe ibland så har jag inte alls tvätta håret mer än två gånger för att det ska hålla bättre! jisses vad äcklig jag kände mig med tvätt var tredje dag;-) men i alla fall börjar det koppriga komma fram nu :)

likblek - jag behöver en vecka i solariumet och osminka puss på den!




Baka baka

idag var b på dagis till fyra då Micke hämtade hem hon :) jag har börjat min praktik /utbildnin i går så jag jobbar till fem varje dag så jag lämnar på dagis och Micke hämtar :) gumman beställde namnnamn våfflor till middag av Micke så han gräddade på när jag slutade:-) efter middagen har vi målat busat sett lite på Lotta och duschat när Bella somnade bakade jag semlor ( jag lovade fröknarna på dagis att fixa det till förra veckan men då blev b sjuk så det blev till i morgon i stället) och vad passar inte bättre än det då den minsta i huset fyller hela två år gammal i morgon <3<3<3 mammas stora tjej jag förstår som vanligt inte vart tiden springer iväg? nyss var vi på bb med monster förlossningen och sen hemma mys med massvis och åter massvis med amningstillfällen?? what?? nu kutar hon dansar pratar som ett tok jag kan inte förstå hur jäkla duktig hon är på att prata något hon har ärvt av mig självklart ;) sover hela nätterna har en vilja av dess like är för det mest glad självklart har hon sina 'pms' svängar haha ;) helt underbar! förstår så himla mycket! en tänkare och iakttar allting alltid! gillar nya människor är en höjdare på namn att lära sig direkt vem som är vem! busig och en retsticka stoppar saker på rätt plats man kan inte plocka ihop sakerna på fel plats då rättar hon till en <3 ja gud listan går att göra oändlig! jag är så glad över våran lilla egna fina underbaraste individ <3<3<3

i alla fall tappade jag spåret lite efter bakningen blev det en dusch och nu har jag precis hängt upp lite ballonger i huset! nu ska jag däcka upp kvart i sju i morgon bitti :) Jenny ska ha Bella från mitt på dagen så hon slipper vara 9-16.30 på dagis då vi båda jobbar så vid lunch får hon hänga med Jenny i Ställe guld värt<3<3 tack gumman :)

morgon mys i sovrummet


b ramlade och stötte i pannan idag på dagis så av och till kommer hon På sig och säger - aj huvve ramla på sparken Tobbe fixa! söt <3 och börjar grina till så jag kom på den smarta idéen


att mamman blev Madicken när hon hoppas från taket b är alltid fascinera av Madickens bandage så fort det kommer på filmen så letar hon upp något att stoppa på huvudet efter att jag gjorde så här var det inte lika farligt hennes Lill Jack :)









The weekend

I fredags blev det en hel dag med Jenny bakning bus och go middag med Björn och henne på kvällen mera bus när Björn och Micke kom från jobbet så var det endast Björn som dög åt Bella han fick Inte sitta still en sekund :)

i lördags var det flytt av rummen träning fika hos farmor Helena och sen middag hos Björn och Jenny go middag även den dagen mums! kaffe fika och surr sen film och mys :)

igår blev det bakning och handling från morgonen även Farmor och Mats var förbi :) sen dona vi bara på här hemma och avslutade dagen förens Madicken i sovrummet ,och sen träning för mamman i familjen :) lite film och en tidig kväll för mig och Micke <3





gumman älskar att mamma gillar att baka;)






middag på fredag :)



gois gillade löjrom!!! usch tycker mamma gott tycker Micke :)






och trerätters blev det på lördag
mums :)


Nytt rum

i lördags bytte jag rum hihi det blev så bra ! så det finns en hel del grejer som jag ska sälja iväg nu som jag är less att se;)





sovrummet har jag ännu inte tagit tag i utan det är endast Tv:n som Bella tyckte var viktig att få igång - jag och Micke bar in den igår och sen så sa hon direkt pappa fixa tv:n se Lotta nu!! Haha gois så hennes nya favorit rum är sovrummet med morgon tv <3



nöjd tjej





Bella fick sin födelsedags present i helgen och hon har bara lekt med den hela tiden :) gois <3 så hon var riktigt nöjd!

gym







100 crunches på halv boll med 8sekunders vila efter 60reps härligt!
innan det kötta jag ryggen provade en ny axel rygg övning som kändes super! och fyra biceps övningar också :) ryggen är ännu helt slut så ska bli skönt med sömn strax :)

Lördags pass

- bloggen har legat nere för mig dom senaste dagarna -

i alla fall blev det ett 45minuters pass igår innan middagen hos Björn och Jenny

bröst och triceps blev det! jag kastade på extra mycket och körde 7reps på varje set! svettig och slut efter åt endast lite träningsvärk idag men den lär bli värre då jag ska åka till nova om ca 30 minuter och köra rygg biceps och mage!




Baka

nu är det sista inför kalaset bakat! det blev banankaka /rutor och hallonrutor med krämig ost fluff haha kan inte stava det på engelsk hahahaha!! i alla fall var båda super goda mums!





det blev även lite bulla och Moccarutor i fredags!



RSS 2.0