Kväll!

Mätt som en gris, och efterrätten är kvar!

Just nu sitter´jag hemma hos faster och ska gå och göra mig klar ska väl fara till Nyborg om ett tag..


Bahhhh

Ha en trevlig kväll!

Anne-Lie önskar alla ett

GOTT NYTT ÅR!

Bloggen

Så här ser det ut för tillfället!

Studio :)image219


image221

LÖRDAG

totototototottoo

Jag flyttar!

På grund av tristess så flyttar jag ett litet tag men jag kommer tillbaka.

för vidare info besökt :
http://anneliee.bloggagratis.se

Lördag 20.00

Nu jävlar ska jag gå till sängen till Pojkvännen sen blir väl resten historia!

My room is awsome i love it!

Fredag kväll, visst är det fredag? Joo det är det nog.

Jag är i alla fall med Elin och min kära mor, båda tror jag sover på soffan och jag sitter här och tittar runt! ;)

Jag har fixat till lite i rummet idag och väntar till jul när jag får mera julklappar nog för att min säng var en tidig julklapp som jag och Elin ska inviga i kväll och i morgon blir det jag och Daniel.
Ska sen fixa nya tapeter och Malm byrån som jag ska få till min födelsedag? yes det är ju snart ska skriva en liten önskelista sen efter jul också. Men först ska det vankas nyårs fest!


Men nu ska jag öppna en nordea sida!

ps elin har vaknat och hälsar att hon är den bästa! Nu vet ni!

Adam Tensta - My Cool
OneTreeHill

image217

Jamie Lynn Spears Gravid!

Britneys 16-åriga syster gravid

Jamie Lynn Spears och pojkvännen: "Vi är chockade"


Britney Spears 16-åriga lillasyster Jamie Lynn är gravid.  

Den unga tv-stjärnan har bekräftat för OK! magazine att hon och till- och frånpojkvännen Casey Aldridge väntar sitt första barn ihop:  

- Det var en chock för oss båda, så oväntat. Jag var i totalt chocktillstånd och det var han också, säger hon.  

image216


Läsa hela artikeln här:

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=15773&imagenr=1

En dag

Godmorgon! Just nu sitter jag i tv rummet hos pappa och ska snart gå och äta en god frulle. Jag är något hungrig men det ska strax bli fixat!
Idag står det städa på schemat och sen kanske fara till farmot eller Luleå.
Min bror klarade körkortet idag grattis till dig du är bäst!
Men dagen är ännu osedd jag vet att jag ska på gymmet och köra armat samt simma men det blir nog lite senare.
Nu frukost!

2007

Idag var det min sista skol dag för 2007! Skönt men ändå tråkigt tycker om skolan så jag kan inte säga att det är svin kul att inte beöva gå dit, men jag behöver ledigheten och ladda batterierna och bara tänka på mig själv och mitt egna välbefinnande. Vilket jag längtar väldigt mycket efter. Jag ska börja med en helkropps massage och sen ska det bara gå vidare och vidare på plus kontot i måbra!

För ca 2timmar sen var jag på ett svettigt och riktigt rolig spinning pass i 2h 10min! En upplevelsa må jag säga. Man pressade sig igenom dom sista låtarna med ett leende på läpparna. 2h spinning är något jag kan rekomendera till alla, då ser du hur mycket du går för, jag gav 100% av mig själv.

Lördag

LÖRDAG DAG!


image207      image208   image209


LÖRDAG KVÄLL!image210    image211

image212  image213

image214  image215


Måndag morgon

Har prov nu hjälp! Hoppas det kommer gå lysande, om inte annat får jag ju reda på det snart!


Söndag

Bilderna från igår kväll är på väg upp på pixbox i just denna skrivande stund!
Jag hade en hel kul kväll som inte behöver beskrivas så mycker mer! Tack tjejer! :)

Idag är jag rätt så seg har sovit till tolv duschat gått hem och sen så har jag varit på stan med pappa och Jaana i någon timme sen hem och äta dagens första mål på hela 14timmar! ;)

Nu borde jag gå upp och plugga npA Matte, och städa mitt rum ser ut som ett h-vete sen igår när jag skulle hitta några kläder att ha på mig! haha

Jag har beställt nya skor också dom ska komma till veckan mycket najs! ; )

Happis!

Nu bär det iväg! ;)

Uppdaterar sen!

image204
Sommar nollsex

Fredag kväll

En fredag kväll som denna har man mycket att göra

Hämta tvätt maskinen hos faster
Gratta Lina i förskott till tre års dagen

Plocka ögonbryna
Se ensam hemma 2
Packa upp väskan
Välja kläder till i morgon
Fixa i rummet
Prata i telefon
Beställning av skor
Längta tills IKEA i morgon woohooo ny säng!Plus att provet gick bra i dag, fast jag blir mycket besviken på mig själv jag vet att jag gjorde ett fel och jag hade hoppas på att ha 100& rätt! men jag får veta på måndag om jag gjorde mer fel.
Höga krav jag vet!

PUSH-UP BRA

Jag och carro pratar om bröst på msn ;)Nu vet alla det!Body pump plus ledighet!

Ny duschad! Har nyss varit på Body Pump release 64, mycket roligt pass! :D Good work Ronia och Moa!:D

Jag ska snart gå och äta bulla och dricka mjölk och sen så ska jag plugga till Småföretagande provet jag har i morgon och en fågel har viskat i mitt öra att det var halv svårt. Hoppas att det kommer att gå bra för mig i alla fall!
Borde förresten plugga nu för annars kommer jag inte göra det när Daniel kommer hit!

I morgon en lektion (provet) sen slut för dagen börjar klocka 12.00!!

Lördag happis plus fest

Vilken helg!!

PussochKram

Spinning Julklapp Fest!

Klockan är strax 18.00 och det betyder att det är dags att göra sig klar för Spinningen! Woho mina fötter är inte 100& bra men jag orkar inte bry mig!
Kanske får skjuts till TC/Nova kanske får gå jag vet inte det beror på var Daniel är och om han hinner hem från Luleå i tid, vilket jag tvivlar på!

Suck julklappen jag ville ha av han hittade han inte: / BLÄÄÄUU men han kanske luras och har köpt den i alla fall? det syns ju på julafton om inte annat.

Idag har jag haft prov i Näthandel och jag hoppas hoppas att jag gjorde bra ifrån mig jag tror i alla fall att jag gjorde det om jag inte tjorvade till allt?

Till helgen blir det Fiesta, vet ej om jag ska med Lisa och dom eller om jag sitter hemma själv och gråter, eller är med Daniel och dom :) Det återstår att se!

Nu ombyte sen en timma Spinning ! Glassiiigt!

Sen middag och smärta i fossingarna

Jag var inte helt 100 på om jag hade bloggat idag eller inte, jag har inget minne jag vet att jag har tittat på Lisas blogg men sen var det svart? jag var inte säker på om jag hade kollat något mer här!? Heeeelp

Nånii jag har däckat på soffan från klockan fem till ungefär nu, jag är utbränd : /
Usch jag är less på att sova men i morgon har jag sov morgon mycket mysigt att ändå vakna klockan 06.00 för att Daniel ska på jobbet men jag älskar han så jag ställer upp för han och sover där i natt. Jag ska ju faktiskt plåga han med DH så vi är nästan kvitt!

Nu precis nu ska jag egentligen sitta på en Spinning cykel och börja trampa för fulla muggar vilket jag skulle njuta av väldigt mycket MEN... jag har blåsor under mina fötter så jag har svin ont och kan inte gå, det blev av att jag gick hem utan sockar i mina skor mycket osmart. Skorna har en sula på någon cm. Så jag är pist jag ids inte förstöra fossingarna nå mer med att trampa i en timme så det får bli i morgon i stället.
Jag har höga förväntningar på att fötterna ska bli bra!

Yeah nu ska jag dra mamma från telefonen och ÄTA MIDDAG !!!!!!!!!!

Överkörd

Just nu sitter jag ner här hemma och dricker kaffe i en Café Latte mugg, nog för att jag dricker cappuccino men det är gott i alla fall! Falsk reklam som sagt!

Jul stressen sitter i jag blir alltid stressad till 1.000.000% när det närmar sig jul, brukar börja blöda näsblod och bli allmänt knepig. It's sucks

Idag har jag varit duktig jag har avslöjat en julklapp och jag har varit och Tränat, Mycket duktigt av mig dock ej att avslöja en julklapp men jag tror inte att personen bryr sig så mycket det är ju en fiiin julklapp!

Igår kväll fick jag en massa good feeling känslor, jag började grina och kunde inte somna jag insåg att jag ska bli big sis!  verry nice kanske inte har skrivit det här i bloggen men dagen är beräknad till den 21/1-08 jag hoppas på att det blir ett friskt barn med tio Fingrar och tio tår!
Jag är världens lyckligaste egentligen men jag har bara inte insett allt det bra jag har, men åter till the baby.
Jag kommer att bli världen bästa stora syster och jag kommer i dom senare åren vara den coola syrran dock ska jag hålla hårt på alla regler vad gäller olaga utköp mm!
Men jag är i alla fall Lycklig och det meddelade jag min pappa och han fru klockan 23.42 han blev väckt och kunde inte somna om Förlåt men jag ville bara meddela det!

Jag hade hoppas på att Daniel sover över här i natt man jag har inte ringt och sagt det åt han så jag tror inte att han förstår det, tror jag ska försöka mig på röksignaler och hoppas på att han ser dom!

Plus rubriken Överkörd ja i dag hände det jag fick en tanke när jag öppnade garageporten pga, när jag tog upp mina nycklar så kom mitt headset med och jag tänkte
"haha tänk om jag tappar det och mamma kör över det med bilen"

Sen stoppade jag ner nyckeln i jackan igen och flyttade mig så hon kunde köra in. Och se på fan vad ser jag just där bildäcket ska rulla så ligger mitt vackra lilla underbara headset och "gråter" synd för mig så hann hon inte stanna hon hann rulla över i en fart på kanske 3km/h!! Sen tog jag upp mina hörlurar och insåg att det var slut med dom ena hörluren hade sprukit så det är bara att kasta! jag blev lite sur och svor på finska!

Som sagt jag är pank var ju till Luleå i helgen shoppade lite men jag tar det i ett annat inlägg, så jag har inte råd att köpa ett nytt Headset så jag kommer inte orka prata i telefon och jag kan inte lyssna på musik när jag tar mig till och från skolan och träningen. FUUUU!

Nu ska jag prova mig på röksignaler! Tjo

Nummer ?

Ta fram din mobil, gå in på kontaktlista!

Har du kysst nummer 7? Andreas Morin Nepp

Brukar du va med nummer 19?  Elin's mormor ja självklart ! ;)

Gillar du nummer 25?  Hanna hjelm Klart!

Är nummer 21 din bästis?  Emelie olofsson En vän är hon :)

Är nr 17 en sötnos? Dennis Säfström neee

Älskar du nr 16? Coop forum om man handlar mat kanske?

Är nr 12 bäst? Annika Gutesjö nee

Var du med nr 22 idag? Emma Sandin nej inte det :(

Nr 9 går i samma klass som du? Anita Larsson ja på sätt och vis min mentor!

Nr 18 har likadan mobil som du? Elin hp hem nej dom har en hemtelefon! ;)

Nörd kul inte!!

The "naked" truth

Hur mycket har jag sett av filmen? Inget eller jo 10min nu så jag tänkte satsa på att se dom sista 40minen och sen slänga mig i säng!
Jag tror faktiskt att filmen är bra så jag måste hyra den här någon dag!

Yeyeye oth slutade ladda ner efter 50% inte lite sur jag blev, tror jag slår på Dc under natten i stället det går då att lita på!!

image203
Halva osminkad andra halvan sminkad ; )

En söndag plus träning!

Jag har knappt tid att uppdatera nu!

Idag har jag varit på middag hos Gunnar och Seija! ;)
Sen har jag blivit sur på kanal5 för att dom har börjat visa One tree hill igen utan att göra någon reklam för det!
Jag får sova själv i natt! :/
Jag håller på att ladda ner Avsnittet som jag missade.
Plus att filmen jag skulle se i kväll har börjat och jag har missat för att jag har kollat på pixbox!
Nu ska jag ta kaffe och titta på tv!

Imorgon Body Pump och gymmet!

Helt rätt Svenska folket!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Du är du värd att vinna du är bäst Marie !

Idol fredag! :)

Snart är det Idol inte att missa! Jag håller tummarna och telefonen på Marie! Amanda är inte en Idol i mina ögon, men om man skulle få sin önskan igenom så skulle Daniel komma in i tävlingen och vinna hela skiten!

Snart ska jag ringa min Daniel och se om han håller mig sällskap i kväll eller om jag blir själv.
Så får han pinas upp i morgon vid sju och köra mig till busstationen! ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla runt på youtube! ;)

Trevlig helg!

Fredag på skolan :)

Just nu i skrivande stund gav jag facit åt Carro så hon blir klar med Näthandeln så att vi kan gå! ;)
Jag har prov nästa vecka och två prov veckan efter! :) Men det kommer att gå bra! ;)

How nice! nu har jag hål till 12.10 och jag har inte ett piss att göra så jag ska väl bara snacka bajja med Lisa och Carro Plus att jag ska äta plättar! MUMS!

Kanske följer med Elin och Anton till alko och Happis men jag får se, ska på Pump vid 17.00 så jag tror jag står över! ; )

Spinningen i går var svettig, torson i går var svettigare ventilationen på Tc/Nova hade gått sönder i Tc lokaler så det fanns ingen luft! ;) Men det gick bra! :)

Nu är Carro klar så nu ska vi gå :)Smoothie

Nu håller jag på att göra lite julmys i mitt rum, hade fixat till söndagen men hade inga nya lampor eller några skarvsladdar! Men nu är det mysigt !Lägger in en bild också!
Idag har jag haft en lektion, Slött! nog för att jag hade matte i morse men trodde inte att jag behövde fara när jag hade räknat klart, hummhummhummm. Första gången på detta år som jag har fått skolk/skolat. Bra av mig!

Strax är det The O.C och det avnjuts med en hallon/blåbär/jordgubb smoothie Mums!

image202

Daniel Pesu


image201

Tack för att du finns<3

Faaan

Jag blir så sur swedbank kan dra åt helvete!!

Joooy

Nu ska jag till mamma och äta frukt och hämta ett brev;)
Sedan blir det tv:)

Före och Efter

image200image199

For akut till faster i Måndag och klippte lugg.
Jag var så himla less på håret och behövde en föränding så här är resultatet.
Första bilden är för ca 2månader sen!


Begär!

Det brinner i fingrarna, måste handlahandalhdandlahandla!! Jag ska ta bussen/bilen till Luleå på Lördag fixa några julklappar och lite kläder til mig också!

H&M hemsida har en massa fina saker som jag har lagt ihop till ett paket men dyrt blev det 1500kr och jag har inte råd! :( Ska vänta med den stora shoppingen tills mellandagsrean nu ska jag bara köpa max 3-5plagg åt mig själv:)

Har införskaffat en ny Eye-liner idag också på den nya smink affären!:)
Yes ska ringa mamma nu och baka åt familjen

Keep on moving

Spinning 60min Gym Och The OC

Nu har uppladdningen börjat för Spinning klockan 19.00 sen blir det DH och sen mys med Daniel! :)
Dagen idag har varit lugn har haft Idrott Matte och Svenska B. Skönt med lugn dag, plus att i morgon så har jag bara två lektioner sov morgon plus att sluta tidigt = SKÖNT!
Ska fara och söka jobb i morgon också :) Sen så ska jag börja med det nya passet på gymmet = LOVE!

Jag har suttit och fin slipat lite grann nu här på bloggen men jag börjar bli less den här tror att jag ska byta plats, men jag ser ju har ju snart haft den här bloggen i två år. Och då vill jag ha en förnyning=)

Såg OC idag mycket bra avsnitt nog för att det var 5 gången minst jag såg detta avsnitt men i like it!

Ja nu ska jag ringa Daniel P&K

ElinHanssonPalo

BILDSPEL


Kris =Flint!

Usch vad mitt hår är hemskt, ska färga det idag ! Funderar på att klippa av mig hela skiten.
Haha nog för att det inte skulle vara så snyggt :( men i alla fall.

Jag har inte så mycket att göra ska på gymmet sen någon gång och jag måste måste plugga engelska och göra bort dom där 60 st glosorna!

Jag är sur på mig själv när jag inte for till Luleå igår men det går över ska fara dit här någon annan dag, måste ju köpa julklappar! Ett mycket svårt beslut är vad man ska ge åt alla jag har ingen fantasi, men jag och Daniel ska i alla fall gå ihop och köpa så det blir ju mycket lättare då! :)

Är i alla fall ledig idag och jag har en massa saker jag ska hinna med men jag lär ju bli passiv och inte  göra att skit ja det ser vi ju!!

Får hon frågade också
om hon fick suga min k*k!!


Lördag

Jag är bortbjuden ikväll så det blir ingen middag hemma!
Har tagit på mig vettiga kläder och sminkat mig och nu väntar jag på häst och vagn!
Håret behövs färgas ska fixa det här någon dag:)

Ehhh less på denna blogg less på mitt rum behöver förändring!

image185

Plus att jag lukar H&M bodyspray karamell usch!


RSS 2.0