Nu mag-övningar :)

2012-04-29_14_00 (MMS)

Nu mag-övningar :)


En prommis i strålande sol :) UNDERBART !

2012-04-29_12_58 (MMS)

En prommis i strålande sol :) UNDERBART !


Bella ligger i åkpåsen / mjukliten utomhus...

2012-04-29_10_58 (MMS)

Bella ligger i åkpåsen / mjukliten utomhus och myser :)


Oh Happy day :) senare blir det en prommis...

2012-04-29_10_58 (MMS)

Oh Happy day :) senare blir det en prommis i solen.


Så fint att gå på kvällen :)

2012-04-28_20_20 (MMS)

Så fint att gå på kvällen :)


1timme15min 6.2km gud så härligt ! :)

img_20120428_201 (MMS)

1timme15min 6.2km gud så härligt ! :)


Prommis

Nu kommer mina kära Elin hit så vi ska ta en prommis med Bella :)
Skönt !


Bild från 06 hahahahah !

Veckan som gick

Ojoj jag har inte varit bra på att uppdatera via datorn utan endast via mms. Ja visst är det kul att uppdatera i farten men det blir lite mer seriöst via datorn :)
I veckan har vi i alla fall hunnit med en massa roliga saker :)
Micke har jobbat i Kalix så han har varit hemma i två veckor nu och han ska även vara hemma nästa veckan :):) Jippi så skönt att ha han hemma så man får hjälp med lill gumman.

Ialla fall så har vi nu avslutat våran Baby-massage och jag kan säga till alla blivande föräldrar och ja alla föräldrar denna är verkligen super duper bra så har ni möjlighet så gå på den kursen, Bella gillade massagen i massor och det är verkligen en bra sak som man kan göra för att komma sitt barn närmare och mysa på tillsammans ♥ För er som bor i kalix kostar det 100kr då ingår det avslutningsfika, häfte med alla massage typer, olja. Så det är super billigt !
Jag tycker det är lite tråkigt att denna är slut eftersom att jag såg fram emot att träffa alla mammorna med sina barn varje vecka och samt att få ge Bella massage i grupp, hon får även massage när vi är hemma några gånger i veckan :)

I torsdags så var jag och Bella på baby bus hemma hos Empi i Nyborg, även Frida kom dit med sin Milo, dock är ju Hugo och Milo lite större en Bella så vi kan väl säga att det var dom som busade och ja Bella sov praktiskt taget igenom dom timmarna vi var där :) Haha Super kul var det att träffas och det tycker jag vi ska göra igen- snart ! :)

Annars så har vi varit till Luleå i dag och införskaffat brandsläckare och fler brandvarnare och även en brandfilt, ja säg inte att vi är lite knasiga det är ju faktiskt bra att ha i fall att någonting skulle hända. Och vet ni en varnare räcker inte tänk om det tex börjar brinna i sovrummet när du sover då kvävs du kanske av röken och brinner inne, för varnaren som vi har i hallen hinner ju inte få röken i sig innan det är försent.. Detta var ingenting som jag och Micke visste förens han var på utbildning i förra veckan :) Så nu har vi i alla fall fyra varnare i huset så det känns säkert :)

Jag har fått något iller och vill bli blondhårig igen, dock ska jag vänta ett tag eftersom att jag tappar så förbannat mycket hår nu för tiden ( beror på hormonerna och amningen m.m ) så jag får se om jag våger kasta i starka medel och kanske tappa mycket mycket mer hår, seriöst jag tappar lika mycket hår per dag som jag brukar göra i månaden.. Jag kommer bli flintis :/

Ja nu ska jag kika på vad vi har fotat för bilder denna vecka och lägga ut dom :)
PUSS !


Vi har det bra vi här bak i bilen :)

2012-04-28_15_04 (MMS)

Vi har det bra vi här bak i bilen :)


Bella vägrade somna hemma så jag tryckte n...

img_20120427_194 (MMS)

Bella vägrade somna hemma så jag tryckte ned hon i vagnen och promenerade i 40minuter helt okey !


Musik

Några låtar som jag lyssnar på just nu :)


Varje kväll denna vecka har Bella tjurat t...

2012-04-26_21_47 (MMS)

Varje kväll denna vecka har Bella tjurat tills hon har fått se på tv ett tag och efter det så har hon ätit kvälls målet och sen somnat :) haha


Älskling <3

2012-04-25_09_24 (MMS)

Älskling <3


Vi har varit på en och en halv timmes prom...

2012-04-25_13_57 (MMS)

Vi har varit på en och en halv timmes prommis efter baby massage avslutningen avslutning och med oss kom Jenny en timme och sen gick vi en halv timme hem :) Snuttan sover ännu i vagnen så jag ska passa på att fixa lite här hemma :)


Babymassage barnen :)

2012-04-25_11_26 (MMS)

Babymassage barnen :)


På väg på babymassage avslutningen :)

2012-04-25_09_39 (MMS)

På väg på babymassage avslutningen :)


Så där ja då har vi städat ur lägenheten t...

2012-04-24_17_04 (MMS)

Så där ja då har vi städat ur lägenheten tack Helena för hjälpen :)


Åsikter åsikter

Ja vi alla här i världen har olika åsikter och självklart skall man få ha det men när det blir för mycket tjat ja då blir det för mycket.

Jag har i alla fall bestämt mig för att inte fara på siljas personal fest en orsak är för att jag inte är redo att lämna Bella i flera timmar, två för att Bella inte får någon mat när jag är borta tre Micke jobbar i Kiruna och om jag ska lämna Bella med någon så är det faktiskt med Micke.
Och nej jag tar inte med mitt barn på en fest med massvis med fulla personer och hög musik och både bra och dålig stämning, för jag tycker inte att det är en miljö för ett barn.

Jag vill faktiskt inte lämna bort Bella till någon annan en hennes andra förälder, Jag och Micke vet hur Bella fungerar och hur hennes signaler är. Självklart vet jag att både mina föräldrar och Micke skulle klara av det galant men jag tänker faktiskt inte ha Bella hos någon annan en hos oss medans jag ammar.

Bella äter som sagt en gång i timmen och får varken ersättning eller flaska utan hon äter bara bröst så det kan vara lite svårt att få någon annan att ge henne mat. Jag förstår faktiskt inte varför hon skall få tex ersättning eftersom att jag kan amma och gör det på heltid ??
Det är bara sex månader som jag har tänkt amma efter det är det en helt annan sak.

I förra veckan så fick jag höra en massa åsikter och faktiskt enligt mig gnäll på att jag ska göra si och så träna på att lämna bort Bella, pumpa mjölk, åka bort själv utan henne, inte bära på hon när hon ska somna m.m

Alltså varför skulle jag behöva lämna bort Bella till någon, hon har funnits i mitt liv i 2.5månader och ja nio månader i magen, men att jag skulle behöva komma bort från att vara mamma och vara mig själv ? say what så jag skulle börja ge min dotter ersättning för att jag ska kunna fara bort en kväll på tex en fest.
Eh nja det är inte riktigt så jag hade tänkt mig. Alltså jag har inte skaffat barn för att efter två-tre månader lämna bort hon för att det är jobbigt och jag ska få slippa att vara mamma..

Nej jag blir faktiskt sjukt irriterad om jag säger att jag inte vill lämna bort Bella så ska man väl ändå accptera det och inte gnälla om det fyra gånger till och en hel kväll.
Nu menar jag lämna bort Bella till någon annan en mig eller Micke för Micke är ju självklart med Bella när jag far bort en timme eller så samt tar han ju hand om henne lika mycket som jag gör när han inte jobbar.
Det jag menar är att lämna bort henne till hennes mormor tex det har inte jag tänkt göra förens jag har slutat att amma.

Jag får min egen tid när jag behöver då säger jag åt Micke att jag ska sticka iväg som oftast är att sola och då stannar han hemma med Bella. Självklart får man planera lite och fara då Bella har ny ätit så då kan jag vara borta i en timme :) Och det räcker för mig.
Sen så börjar Bella kanske äta mer sällan så jag kan vara borta längre eller kanske att Micke kan vara borta med Bella men just nu gör hon inte det och det är faktskt inget problem för oss.

Det är en stor skillnad om man ammar eller ger sitt barn flaska, för med flaska så kan faktiskt vem som helst ge mat och ja ge bröst kan faktiskt bara jag ge.
Så man kan faktiskt inte jämnföra situationerna..
Och jag har som jag skriver tänkt amma så länge det går eller till sex månaders ålder.

Jag tycker det är stakt jobbat av andra föräldrar att fara bort en kväll eller att tex jobba tidigt men om jag skulle ha stort behov av detta vilket jag inte har just nu så skulle jag självklart börja ge flaska eller liknande.
Och alla kan inte amma och det är inget fel med det då kan det man ha det lite mer fritt som förälder och ja allas familje förhållanden är olika och jag dömer faktiskt ingen alla gör vi som vi själv vill  :) Jag / vi gör på mitt / vårat sätt och det fungerar för oss.

Och jag tycker faktiskt synd om både mitt barn och tex Micke om jag är borta så pass länge så att Bella blir hungrig för då kan man inte få hon att somna eller vara glad utan då gall skriker hon till hon får mat, och jag vill inte att mitt barn skall gall skrika för att jag väljer att börja ge hon flaska som hon ändå inte tar för att jag ska kunna åka på en fest eller dylik. Och ja synd om Micke är det faktiskt när han vet att han inte kan göra någonting utan nu duger bara mamma. Det vill jag faktiskt inte utsätta dom för så därför låter jag bli att ge flaska :)
Usch det värsta som finns är när Bella gall skriker efter mat och hon vägrar att äta eller som det har hänt någon gång att jag är borta, det gör bara ont i mitt hjärta.


Nu sätter jag punkt !
Later


Nu dags att tvätta bort näsby mamman !!!

2012-04-23_20_33 (MMS)

Nu dags att tvätta bort näsby mamman !!!


Motion

Åh jag har ett sug att fara och springa :)
Fast Micke skulle klippa sig så vi får se om jag sticker ut en sväng lite senare :)


-


Underbara lilla tjej


♥ Jag smälter

Följ mig du också WallAnnelie


WallAnnelie @Instagram


En sväng i solen

2012-04-21_13_20 (MMS)

En sväng i solen


På väg på middag till mamma :) Trevlig helg !

2012-04-20_16_54 (MMS)

På väg på middag till mamma :) Trevlig helg !


Tänder

Jag sa förra veckan att jag trodde att Bella har börjat få tänder och mycket riktigt jag hade rätt.
Bellas bajs började lukta mer illa ( fränt ) för sex dagar sedan och jag vet att detta kan vara tecken på tänder, i samma veva tittade jag hon i munnen och såg två vita prickar i övre käken.
Under hela denna vecka har hon sugit och gnuggat händerna och fingrarna i munnen vilket hon annars endast gör när hon är hungrig.
Så idag kollade jag och Micke igen och nu har hon synlit vitt på platsen där tredje tanden i över käken ska vara och på båda sidorna så nog är det början till tänder alltid.

Tidigt säger min mamma men jag har googlat och från tre månader kan barn få tänder vissa har det från när dom födds :)

Ska försöka fota en bild  helgen har provat att fota själv men det var rätt så svårt :)Suddig bild denna fotade jag förra veckan när jag kollade i munnen första gången, där syns det lite vitt bara :)

Gnuggar med bit ring

Med hela näven i munnen ;) haha

Bolero och Första skorna

Nu har Bella fått sina första skor :)

Sandaler 99kr

Bolero i storlek 68 70kr.

H&M Paket

I veckan fick jag fortsättningen på mitt H&M paket :)


Blus 99kr, Sjal 99kr

Tub topp 50kr, Klänning 149kr

Nytt till Bella

Jisses vad vi fyndade kläder åt Bella igår det var inte alls tänkt att vi skulle köpa så mycket men det var ju rea över allt så jag plockade på mig :) Det mesta blev i storlek 62 så att hon kan ha det i sommar.


Rosa randig body 79kr, Vit body 79kr, jamas 79kr allt från Cubus Allt i storlek 62.

Klänningar 39kr styck på rea kommer från Cubus i storlek 62.

Body 29kr rea i storlek 62, T-shirt 39kr rea i storlek 56 allt från Cubus.

Klänning 50kr rea i storlek 74, T-shirt med shorts ett set 99kr i storlek 62 allt är från H&M.

Body ( gratis ) i storlek 62, Dress i velour 99kr i storlek 74 allt från Lindex där dom hade att man fick köpa två rea plagg och få ett gratis.

Rosa kort ärmad body 99kr i storlek 62, Jamas 149kr i storlek 62, Vit randig kort ärmad body 79kr i storlek 62, Vit bas body 59kr i storlek 56 allt är från Lindex.
 
Ljusa jeans 179kr i storlek 62 kommer från Kappahl.

Ny köpt

Igår åkte vi till Luleå jag behövde ett par jeans och Bella behövde ett par ljusa jeans och en vit body.
Vi hittade mycket mer en så detta är vad jag köpte åt mig :)


Velour dress 199kr per del från Cubus


Jeans 199kr st från Cubus
Jag fick mig två par tjockis jeans jag tog storlek 40 så att jag kunde ha dom i midjan annars brukar jag ha 36-38 i jeans eller 27/34 men förhoppningsvis så går jag ihop lite så jag får på mig mina andra 17par jeans.


Bästa kombon :)

2012-04-19_16_22 (MMS)

Bästa kombon :)


Blöjbyte ala Mercedes baksäte ;)

2012-04-19_15_18 (MMS)

Blöjbyte ala Mercedes baksäte ;)


Någon som är putt och inte vill åka till L...

2012-04-19_12_39 (MMS)

Någon som är putt och inte vill åka till Luleå idag. Hihi


Jumpsuit

Jag sitter och bevakar Kappahls hemsida för jag tror att den nya Jumpsuiten som har kommit ska komma i en rosa randig färg också.
För den som har kommit nu är lite pojkig så antar att den kommer i en till färg :)
Så hoppas hoppas :)


Denna antar jag ska komma i något liknande som den rosa randiga bodyn.
Åh jag har blivit helt såld på detta plagg Bella har två stycken nu och jag har även hittat den rosa med stjärnor som jag har efterlyst den har jag budat hem i stl 68 så det är ett tag kvar tills hon kan ha den men hon växer ju :)


Endast ett klick bort


Onsdag

I morse vaknade vi runt halv nio, eller rättare sagt jag har slagit av alarmet och blev sur att Micke väckte oss vid tjugo i åtta som jag trodde att klockan var fast den egentligen var tjugo i nio och han vill bara säga att jag hade slagit av mitt alarm.. Jag hade inte alls en aning om att jag hade slagit av det haha lite trött fast det kan bero på att jag har ammat varannan timme från klockan elva till åtta i natt :)

Vid tio tiden var det dags för baby massage Bella tog på sitt bästa humör och var lite gring tills hon somnade och sov hela massagen igenom, så tyvärr fick hon ingen massage fast det gör inte så mycket vi brukar hålla igång 3-4 gånger i veckan hemma med massage :):)
Efteråt for jag med Sara och Elenore och åt lunch på lyktan där även Bella kände för att vara gring tills hon somnade.
Bruttan gillar inte att stiga upp förens efter klockgan tio, alla dagar då vi stiger upp vid åtta-nio så är hon riktigt tjurig på dagen och tjurig innan hon ska somna så jag försöker helst att undvika att stiga upp innan kl tio om går.

Senare idag har min mamma varit på besök och vi har pratat lite dop osv och efter middagen for vi på kalas hos Mickes mamma.
Nu dags för kvälls mat och sen en film :)


Just hemkommen från babymassage och lunch ...

2012-04-18_13_22 (MMS)

Just hemkommen från babymassage och lunch på lyktan :)


Snuttan tar en power nap när hon har vakna...

2012-04-17_13_04 (MMS)

Snuttan tar en power nap när hon har vaknat så ska hon ned i badbaljan och sen får vi se vad vi ska hitta på :)


Helgens Bella


Body- Lindex, Byxor- GKs Kalix, Sockar- H&M.

Body- Ö&B, Jeans- Cubus, Sockar- H&M.

Gårdagens


Topp- Från Thailand, Leggings med skinn detaljer- Lindex.

5.6km och strålande sol

Dagens prommis blev 5.6km och tog 1h. Gud så skönt det är att promenera i strålande sol några plus grader och nästan helt bara vägar :)
När vi nästan var hemma så gick vi förbi Ambulansen och jag såg att pappa och Sofia jobbade så vi tog oss en sväng om dit också :)

I morgon hoppas jag på sol så vi kan ta oss en till lång prommis.
Fast egentligen funderar jag på att pysa iväg till Luleå och inhandla lite golv och två par jeans till mig och ett par åt Bella :) Måste prata med Micke då han kommer hem.


Personal fest och bortlämnande

Det vankas en sista fest med Tallink Silja, denna fest ska vara på Bellas tre månaders dag..
Jag fick inbjudan idag på posten och fick direkt en stress känsla i kroppen.
Kan jag fara ? Måste pumpa ut mjölk, Klarar jag av att lämna bort hon någon timma ? Självklart så måste hon vara med Micke jag känner mig inte trygg att ha Bella själv med någon annan en längre tid.. Ja knappt med Micke, jag har väl varit som mest i från Bella en timme medans jag var och solade och handalade och när jag kommer hem så gallskrek hon för att hon var hungrig, usch det skar i hjärtat.

Well man kan ju ändå inte säga att det går att fara mitt i allt jobbar Micke den veckan eller så är man sjuk eller hon sjuk eller ja något. Men som jag känner nu så ska jag fara på middagen och sen åka hem :)

Dricka alkohol har inte jag tänkt göra förens jag slutar amma Bella helt, och min plan har alltid varit att amma i 6 månader, då vet jag ju inte om hon slutar tidigare en så självmant men jag hade plan på att byta mat vid 6 månaders ålder, så jag har alltså tänkt vara nykter till augusti månad :)
Åh då får jag även fira med en fet snus under min högra överläpp :) :) LÄNGTAR !

Nej men får se hur det blir med festen jag känner mig inte alls redo att lämna snuttan och sen har vi ju ett mindre problem att min dotter äter en gång i timmen till max en och en halv timmes mellan rum, på kvällarna äter hon oftast oftare en så och jag ger aldrig pumpad mjölk i flaska utan hon äter alltid från bröstet.
Sist jag provade att pumpa mjölk som kom det ingenting alls så vad jag har läst så kan inte alla pumpa ut mjölk eftersom att det är en annan sugteknin en vad barnet har..
Och ta flaska är ingenting Bella brukar göra hon åt från flaska ( till matades ) under hennes 6 första dagar i livet efter det så har hon hängt i mina bröst ;) Snacka om hängiga dom kommer bli när vi är färdiga. HAHA

Men men det är ju någon vecka kvar så får se hur det känns då :)
Äntligen är Micke hemma så nu åker vi iväg...

2012-04-15_17_01 (MMS)

Äntligen är Micke hemma så nu åker vi iväg till Risön på middag hos mamma :) Fy vad tråkigt det är med snön ute inte har man alls någon lust att gå och promenera med vagnen jag hoppas på sol till veckan i alla fall :)


Gud vad skönt att lägga sig i en ny bäddad...

2012-04-14_20_21 (MMS)

Gud vad skönt att lägga sig i en ny bäddade säng <3 Dock saknar jag Micke. Men han kommer hem i morgon :):) Lill gumman har fått för sig att somna vid halv ett varje kväll denna vecka, detta uppskattar jag inte när jag är ensam. Förhoppningsvis somnar hon tidigare i kväll :) Puss o goo


Målvikt

Min målvikt ligger på 60kg medans jag ammar, när jag har slutat att amma så får jag se om jag vill gå ned lite mer.
Men jag har i alla fatt satt sträcket på 60kg, alltså är det 5kg kvar så är jag på målvikten.
Och eftersom att jag inte har varit speciellt aktiv dom två senaste månaderna typ 10 promenader 0 magträning och chips och godis varje dag så tänkte jag nu ta detta lite mer seriöst :)
Fast ärligt det är rätt bra att gå ned 16.5kg utan att lyfta ett finger :) :)

Så det jag har tänkt är att få lite fastare mage, som tur är så har jag haft sjukt mycket med magmuskler så det jag endast behöver är att få bort den mjukare huden, så alltså dags för sit-ups och statisk träning. Jag har även en pilatesboll som jag tänkte göra sit-upsen på eftersom att det tar mycket mycket mer.

Sen så promenera några gånger i veckan så ska jag nog klara mitt mål, jag hade tänkt mig att fixa detta på 2månader alltså tills mitten på Juni :)

Det som är synd är att mina höfter är ännu lika beniga alltså noll med fett på dom och det är kvar 8cm innan dom är som dom var innan graviditeten, och det är alltså mina höfter som är för breda för att jag skall få på mig mina jeans. För i låren är dom okej sen börjar höfterna bygga ut så att jag inte får igen dom : /
Förra veckan drog jag på mig mina jeans med högmidja dessa kunde jag få igen men då vart det rätt så korvigt när man satte sig.
Men om mina höfter inte drar ihop sig nå mer så är det ingenting att göra jag får helt enkelt köpa en helt ny jeans garderob :)
Jag vet att det kan ta upp till 1år innan dom har dragit ihop sig helt, men min magkänsla säger att dom inte kommer gå ihop nå mera, så jag tänkte ge det tills slutet på Juni har dom inte dragit ihop så några cm alls så ska jag fara och köpa jeans, massvis med jeans :)
Men jag tänkte nog ändå köpa ett par "större" jeans nu så jag kan gå i annat en leggings, byxor och chinos :) Åh för jag saknar jeans fast jag förr i tiden hata att ha på dom.

Ja nu blev det lite allt möjligt i detta inlägg :)
Nu ska jag ta mig glass och se One tree hill, haha


Skräppost

Alltså helt ärligt hur många mail får man inte med reklam som man ändå aldrig läser ?
Ja det kan jag säga er att jag har idag suttit och avanmält reklam mail från 52 företag...
Varenda gång jag beställer någonting från en ny hemsida så klickar jag i rutan ja tack till nyhetsbrev, till vilken nytta egentligen ?? jag läser dom aldrig utan klickar dom direkt till skräppost.
Så jag har endast kvar sidorna där jag faktiskt läser mailen i från, H&M, Nelly, Lindex, Kappahl, Barnenshus, Libero, Pampers. Ja allt annat tog jag bort :)

Härligt då slipper jag ha 90 mail i inkorgen på bara fyra dagar :)

Detvarkärlekiförstaögonblicket


599kr från H&M


Ett lördags bad så här på förmiddan :) mys !

2012-04-14_13_13 (MMS)

Ett lördags bad så här på förmiddan :) mys !


Snuttan har däckat så dags för mig att stä...

2012-04-14_11_44 (MMS)

Snuttan har däckat så dags för mig att städa huset :) Sen tänkte jag gå ut på en prommis om det inte blir så sent.


Bellas utveckling

Åh lill gumman växer så att det knakar, nyss var hon så liten att man knappt vågade ta i hon för att man trodde att hon skulle gå sönder och nu är hon så pass stor att hon har börjat greppa efter saker, håller huvudet stadigt när man drar upp hon i armarna, kan sitta i ens famn, trycker sig fram när hon ligger på mage så hon fort är utanför filten ( jag tror hon kommer att  börja krypa snabbt ) lyfter up p kroppen med benen så man inte vågar lämna hon på skötbordet själv. Hålla händerna framför ögonen och studerar dom m.m

Ja tiden går så fort så fort lill tjejen är ju ändå bara 2månader och en vecka men hon utvecklas varje dag som går :) Tur att jag är med hon nästan varje vaken minut så jag inte missar så mycket, värre tror jag det är för pappa Micke som jobbar borta 14dagar i månaden :/

Nej men jag älskar att se allt nytt gumman kan göra för varje dag som går ♥♥
Och föresten när börjar småttingarna få tänder ?? jag tycker att man ser på två ställen i munnen att det är en liten vit prick, så antagligen början till en tand :)


Veckans Bella

Så här har hjärtat sett ut på senaste ♥

Kofta- Kappahl, Kort ärmad body- Name it, Byxor- Name it, Sockar- Kappahl.

Dreggel lapp- Lindex, Body- Lindex, Strumpbyxor- Lindex. ( Mindre glad tjej ) hihi

Body- Name it, Byxor med kjol- Lindex, Sockar med volang- H&M.

Kofta- Kappahl, Strumpbyxor- Name it.

Kofta- Lindex, Body med kort ärm- H&M, Strumpbyxor- Name it.

Body- Lindex, Strumpbyxor- Name it.

Jumpsuit- Kappahl, Sockar- H&M.

Body- Lindex, Byxor- Lindex, Sockar- H&M.


Presenter

När Tina var förbi i veckan så fick jag / Bella en present från hon och en från dom på jobbet :)
Jag som hade tänkt beställa jumpsuiten som jag fick så tur att jag inte hade hunnit göra det :)
Vi tackar så mycket ♥


Power walk

Sådär då har jag varit på en timmes power  walk med vagnen i strålande sol :)
Dock klädde jag mig för mycket som vanligt, så efter 20min strippade jag av mig lite kläder.
När vi kom hem så fortsatte gumman att sova ute i 25min medans jag hackade bort is och snö så att det smälter fortare på går den, hon fortsatte sen att sova 40min inne medans jag gjorde mina första 100st sit-ups efter förlossningen :) Härlig känsla !!


Ny vakna nu tittar vi på nya serie avsnitt...

2012-04-13_09_29 (MMS)

Ny vakna nu tittar vi på nya serie avsnitt och sen blir det en lång prommis , äntligen har det blivit sol ute igen :) åh så lycklig jag blir när det är sol :)


Ny vaken och känner mig extremt sexig - No...

fullwalls (MMS)

Ny vaken och känner mig extremt sexig - Not ! Idag krävs en dusch och även smink för att få mig på bättre humör :) Lill gumman hade svårt att somna igår och körde ett grin kalas vilket gjorde att jag på en gång uteslöt föreläsningen. Nä men dags att ta tag i mig själv. Later !


Vi har precis haft Tina på besök :) mycket...

2012-04-10_11_21 (MMS)

Vi har precis haft Tina på besök :) mycket mycket trevligt ! Och fina presenter har gumman fått, tack så mycket :) :) Nu serier tills sötnosen slår igen sina blå i morgon blir det en tidig uppstigning.


Tisdag mitt i veckanJa inte känns det som tisdag, man är så himla dag vild när man är ledig hela tiden så jag brukar måsta få bekräftat varje måndag att det verkligen är måndag :)
Idag har vi i alla fall fyllt i på papper att Micke är pappa åt Bella, Bättre sent en aldrig säg.
Sen har jag bakat morotskaka som blev super smarrig och mamma och dom har varit förbi på fika :)

I morgon brukar vi egentligen vara på babymassage men denna vecka blir det ingen massage utan i stället blir det en typ av utbildning på torsdag. Efter utbildningen ska jag och Bella åka till Nyborg och träffa Emmelie och Hugo och på kvällen skall tant Elin komma förbi och underhålla oss :)

I natt åker Micke upp till Kiruna så vi blir själv tills på söndag kväll då Micke kommer hem igen, men nu känns det inte lika jobbigt när han är borta dagarna går så himla fort när Bella finns, tidigare när jag var gravid så var det mycket tråkigare att vara själv. Men självklart kommer jag sakna honom ♥

Nä nu ska vi mysa ned oss i sängen
Puss o goo !


Morgon mys :)

2012-04-10_10_20 (MMS)

Morgon mys :)


Syrran och Bella :) Just nu är vi på midda...

2012-04-09_17_25 (MMS)

Syrran och Bella :) Just nu är vi på middag hos pappa i Nyborg.


Natts sömn

Elin frågade mig förra veckan hur Bella sover på nätterna och hon blev chockad över att jag inte har sovit en hel natt sedan Bella föddes.
Men vad jag senare kom på att från i början av December så har jag gått på toa två gånger per natt så egentligen har jag inte sovit en hel natts sömn på flera månader, Men man blir van :)

Fram tills förra veckan så har Bella vaknat ca kl 00.00, kl 02.00 och sedan kl 04.00 och ätit efter det brukar hon äta ca en gång i timmen.  Tiderna brukar diffa med ca 30 minuter.

I slutet av förra veckan så har hon börjat sova med tre timmars mellanrum fram tills kl sex på morgonen och efter det blir det matning ca en gång i timmen.

I förr går sov hon först i fyra timmar sen tre timmar och efter det ca en gång i timmen.

Men i natt då sov hon i väg i hela fem timmar och gissa om jag vart chockad när jag vaknade till för att gå på toa och inte hittade klockan så jag var tvungen att tända lampan, ja jisses fem timmar det var verkligen länge. Självklart vaknade skruttan när jag tände lampan fast det var väl egentligen lika bra för att mina bröst höll på att sprängas :) Så vi får väl se om det blir en fem timmars sömn i natt igen :)Sticker till mormor / mamma på påskmiddag :)

2012-04-08_16_14 (MMS)

Sticker till mormor / mamma på påskmiddag :)


Mums :)

2012-04-08_14_32 (MMS)

Mums :)


Fotografering 06.04.12

Igår var Josse här och fotade Bella, det blev drygt 500st bilder och det blev massvis med fina :)
Jag har fått några stycken som är redigerade klart och jag är super nöjd :) :)
Vi har tänkt fota Bella flera gånger så vi kommer att ha massvis med fina baby bilder här hemma.
Finns det någon annan som är sugen på att Josse ska fota så kan ni kommentera, jag kan säkert fixa det åt er ;)
hihi

Vi fotade av och till i tre timmar, vi hann med att mata fyra gånger, stryka lakan, dricka kaffe, se tv, surra, få främmande, gråta, pissa 2 gånger på skinnet, blöjbyten m.m Ja alltså ungefär allt som hör till med småttingar♥

Vi hängde upp ett vitt lakan mot väggen ( som jag strök, plus poäng eftersom att jag inte har använt ett strykhjärn sen jag var 15år ) och la Bella på ett skinn så vips blev det våran hemma studio :)
Super enkelt !

Här kommer i alla fall ett urplock av bilderna ♥Ja detta var några av bilderna som jag har :) Tack Josse du är bäst !!
Sen ville även Bella visa vad hon tyckte om att bli fotad ;) hahaModell fotografering :)

2012-04-06_14_20 (MMS)

Modell fotografering :)


Mjölkskorv

Bella har fått mjölkskorv så mamma gav ett tips att stoppa bröstmjölk på den för att den skall försvinna.
Detta gjorde den men allt försvann inte och jag tyckte att det tog lite länge att få bort den så jag började med Borage krämen mot mjölkskorv.
Denna fungerar bra dock luktar den anus, fy alltså och sen blir håret en del flottigt så vi måste duscha innan fotograferingen i morgon.

Så snart är all skorv borta, tur så hade hon inte så mycket :)


Innan vi började behandla skorven.

Insmord

Äckligt

Dag nr 1 med salvan, skorven ser mycket äckligare ut :/

Bvc besök 2 månader

Idag är det Bellas två månaders dag och vi hade även inplanerat ett bvc besök.
Allt såg bra ut med gumman och eftersom att hon växer så bra så behöver vi inte åka på kontroll förens på en månad igen och då ska vi även ta sprutor.. :/ Jag längtar INTE.

Gummans tillväxt

Längd :57cm ( 10cm längre en när hon föddes )
Huvudmått: 38,6cm
Vikt : 4630gram


LOVE


Redo för påskmiddag på kärleksstigen :) Gl...

2012-04-05_16_47 (MMS)

Redo för påskmiddag på kärleksstigen :) Glad påsk !


Mammas älskling :)

2012-04-05_12_03 (MMS)

Mammas älskling :)


GårdagensT-shirt - Nelly, Byxor- Pieces.

TJUSIG

Idag köpte jag hatthyllan Tjusig från IKEA 1000kr kostade den och passar perfekt i hallen:)

Före

Efter

Nytt till Bella


2-pack pyjamas "jamas" 179kr från Kappahl
Dreggel-lapp 40kr från Kappahl
Mössa 30kr rea från Kappahl

Solglasögon 40kr från Lindex

New

Idag åkte jag och Maria och Bella till Happis på en liten shopping runda och detta köpte jag åt mig :)

Parkas 299kr från Gina tricot

Vinterjacka 500kr super klipp från sporthuset ?

Babykalas

Igår var vi på babykalas på familjens hus, Det var närmare 15st familjer där och dom höll information om dagisplatser och bibblo var även där och pratade om vikten att läsa för ens barn.
Ungefär en timma var vi på familjens hus och sedan åkte vi hem.
Vi fick tre gåvor, ena var en "sovsäck" / dress som man kan linda in Bella i med snuttefilt, annars kunde man även välja en mjukpläd, sedan Camilla Håkanssons barnskiva som faktiskt var riktigt bra hon sjunger på ett sätt som gör en glad :) Och sen en bok.
Helt klart värt att fara på :)

Cooling <3

2012-04-04_17_05 (MMS)

Cooling <3


Nu pyser vi iväg till Happis en sväng :)

2012-04-04_11_51 (MMS)

Nu pyser vi iväg till Happis en sväng :)


Kläder


Body-Lindex, Strumpbyxor- Kids and teens.

Body- Name it new born, Strumpbyxor- Kids and teens.

Body- Lindex, Sparkdräkt- Från någon affär i Finland.

Nike shoes

Igår fyndade jag ett par nya jogging / promenad skor på Intersport 590kr.
Dessa har jag främst tänkt ha när jag promenerar även till vardags, när jag springer så ska jag ha mina asics :)


Nu åker jag och rocky på barnkalas :)

2012-04-03_12_44 (MMS)

Nu åker jag och rocky på barnkalas :)


I Morse var vi på en 30mins morgon prommis...

2012-04-03_11_07 (MMS)

I Morse var vi på en 30mins morgon prommis :) skönt !


Till Bella


Jag dog lite då jag såg dessa, måste köpa dom så hon kan ha dom nästa sommar :)

Påskvecka

Imorgon ska jag och gumman fara på babykalas på familjenshus. Säkert blir detta roligt :)
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske åka vidare till risön och få massage jag har så ont i ryggen så skulle verkligen behöva en omgång :)
Annars så har vi idag varit till Maria och Johan i nyborg och Pappa och Sofia har varit förbi på besök, även har jag fyndat ett par jogging skor på Intersport.
Nú tänkte vi nöta lite S.O.A :)

Kärlek :)

2012-04-02_19_19 (MMS)

Kärlek :)


Jag och Bella delar täcke- mys ! Micke ble...

2012-04-02_09_18 (MMS)

Jag och Bella delar täcke- mys ! Micke blev hungrig så han fixar frukost på sängen - vilken guldklimp :) Det blir ingen fotografering idag så vi får se vad vi ska hitta på :)


Ny duschad 30minuter senare fick jag fetas...

2012-04-01_15_05 (MMS)

Ny duschad 30minuter senare fick jag fetaste spyan ever på mig life is good ;)


Så här glad är man endast när pappa är på ...

2012-04-01_13_38 (MMS)

Så här glad är man endast när pappa är på väg hem :)


RSS 2.0